Beoordelingen Auto Kallen B.V.

9,0
16 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 16 beoordelingen

Laurent uit Margraten

03-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vandaag mijn nieuwe xc 60 opgehaald. Vanaf eerste moment dat ik kennis maakte en mijn xc 60 inruilde tot vandaag bij het ophalen van mijn xc 60 een geweldige indruk gekregen van deze dealer. Verkopers rayco en roger hebben keurige en juiste informatie gegeven en afgehandeld zoals besproken. Chapeau !!!


Ja, ik beveel dit aan

henk uit Roggel

27-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: in december 2016 een gebruikte V60 gekocht. Roger was eerlijk in de onderhandeling en al vrij snel waren wij eruit. Keurige aflevering met een bloemteje en een fles wijn. Ik heb dit bij andere Volvo dealers anders meegemaakt. EWr werd voldoende tijd vrijgemaakt om de in - en outs van de auto uit te leggen. Kortom ik heb hier een goed gevoel over


Ja, ik beveel dit aan

Yvo uit Grevenbicht

02-03-2015
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Super service van Volvo Kallen! Ben afgelopen weekend helaas het slachtoffer geworden van velgendiefstal, maar dankzij de goede en adequate service van Volvo Kallen was ik binnen no time weer mobiel.Nogmaals dank voor jullie goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Kerkrade

03-01-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zat vandaag even flink met de handen in het haar.
Mijn S40 gaf aan motor systeem services vereist!

Vandaag voor de eerste keer naar Volvo kallen te Geleen geweest.
Ze zaten vandaag volledig volgeboekt, Maar gelukkig hebben ze toch even tijd vrij kunnen maken om mijn S40 te repareren gelukkig viel het allemaal mee.

Mijn conclusie is dat het een super klantvriendelijk bedrijf is, waar je netjes wordt geholpen.

Klantvriendelijkheids score is voor mij een 10

Dankje Volvo Kallen te Geleen

Mvg
Edwin


Ja, ik beveel dit aan

Otto uit Warnsveld

07-10-2014
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hadden afgelopen zaterdag, wegens aanschaf van een V50, een afspraak in Geleen. Voor ons niet in de buurt maar gezien de prijs en km's een goede reden om een afspraak te maken.
Ontvangst was prima, proef gereden met de auto en toen in onderhandeling gegaan over de prijs. Uit eindelijk zijn we er niet uitgekomen en zijn we onverrichter zaken weer terug gekeerd naar huis. Voelde wel een beetje aan als een kater maar ik waardeer het dat mensen ook op hun standpunten blijven staan en die van jouw ook respecteren. It's all in the game.
Overall gevoel van een professioneel en deskundig bedrijf. Wij gaan nog steeds voor een Volvo!


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Eijsden

10-08-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaringen met Auto Kallen zijn tot nu toe uitstekend! Ik heb 4 maanden geleden een V50 gekocht, waarbij de persoonlijke en goede advisering van toen volledig tot zijn recht zijn gekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Laurens uit Sittard

24-06-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: • Auto Kallen is alles wat je van een klantgerichte garage mag verwachten. Ik was afgelopen vrijdag te laat met het inleveren van mijn auto. Uiteraard heb ik daar even kort over gecommuniceerd en mijn excuses aangeboden. Auto Kallen was echter zo flexibel om mijn auto nog dezelfde dag te repareren en mij een lift naar huis aan te bieden. Tijdens deze autorit begon ik over een zekering en waar ik deze dan zou moeten vervangen als hij nog een keer stuk zou gaan. De monteur schreef alles netjes op zijn formulier. Bij het ophalen van mijn auto was de zekering gemaakt waarbij ik een korte toelichting kreeg waar ik deze zelf kon vervangen. “Meneer u vroeg nog naar….”. Maar uiteraard kon ik ook even kort langskomen.


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Sittard

16-05-2014
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mijn ervaringen met Auto Kallen zijn over het algemeen zeer positief. In tegenstelling tot sommige andere dealers viel me gelijk de eerste keer al op dat men aandacht en tijd voor je heeft, en zo niet, in elk geval tijd voor je maakt. Bij de aflevering van mijn nieuwe Volvo werd ik wederom verrast door de informele sfeer. Het enige minpunt zijn de iets hogere service-/onderhoudskosten, maar dat is bij een merk als Volvo ook wel te verwachten.


Ja, ik beveel dit aan

Frederike uit Maastricht

16-05-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zowel de aanschaf als de eerste onderhoudsbeurt van mijn nieuwe Volvo zijn prima geregeld. Wat een verschil met mijn vorige Volvo dealer! Mijn complimenten voor Auto Kallen.


Ja, ik beveel dit aan

Lilian uit Spaubeek

22-03-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nette, correcte en klantvriendelijke benadering.
Alles wordt tot in detail uitgelegd.
Men neemt ruimschoots de tijd voor (potentiële) kopers.


Ja, ik beveel dit aan