Beoordelingen Auto Kallen B.V.

9,2
34 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 34 beoordelingen

Frank uit Eijsden

27-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekend!


Ja, ik beveel dit aan

Ryan uit Geleen

18-04-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top bedrijf, zeer professioneel te woord gestaan over een reparatie en over enkele accessoires.


ik ben zeer content!


Ja, ik beveel dit aan

Hubert uit Valkenburg aan de Geul

24-02-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Voor een jaarbeurt van mijn Volvo XC 60 bij garage Kallen geweest. Wat er extra moest gebeuren is netjes aan mij uitgelegd (kon in de garage wachten). Prima!


Ja, ik beveel dit aan

Conrad uit Geleen

24-02-2019
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Nieuwstadt

24-02-2019
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Betrouwbaar, accuraat, redelijk en klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Lex uit Born

23-02-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima. Altijd meedenkend en klantgericht.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-02-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

henk uit roggel

12-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn 2e Volvo gekocht bij dit bedrijf. Van de V60 naar de XC60 gegaan. Roger heeft ook nu weer zijn uiterste best gedaan om het geheel prettig te laten verlopen. Ben weer blij dat ik voor dit kleinere bedrijf heb gekozen waar de klant geen nummer is maar een naam. Heel persoonlijke behandeling.


Ja, ik beveel dit aan

Jan Jaap uit As

01-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitzonderlijk goed


Ja, ik beveel dit aan

peet uit Herten

04-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Auto Kallen? Uitstekend bevallen. Dé Volvo dealer van het zuiden mag wat mij betreft deze slagzin gewoon in het vaandel gaan voeren. Vrijdag 18 mei 2018 mijn nieuwe XC60 T8 afgehaald. Een auto kopen is emotie en Kallen zorgt voor de juiste emotie. Prima sfeer, uitstekende uitleg en alle tijd voor de klant. Een verademing.
Voeg daarbij de prima inruilprijs voor mijn oude XC60, de goede contacten tijdens de levertijd met de verkoopafdeling en het feit dat de XC60 een fantastische auto blijkt dan begrijpt u mijn conclusie: Auto Kallen? Uitstekend bevallen.


Ja, ik beveel dit aan