Beoordelingen Auto Kallen B.V.

9,2
25 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 25 beoordelingen

peet uit Herten

04-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Auto Kallen? Uitstekend bevallen. Dé Volvo dealer van het zuiden mag wat mij betreft deze slagzin gewoon in het vaandel gaan voeren. Vrijdag 18 mei 2018 mijn nieuwe XC60 T8 afgehaald. Een auto kopen is emotie en Kallen zorgt voor de juiste emotie. Prima sfeer, uitstekende uitleg en alle tijd voor de klant. Een verademing.
Voeg daarbij de prima inruilprijs voor mijn oude XC60, de goede contacten tijdens de levertijd met de verkoopafdeling en het feit dat de XC60 een fantastische auto blijkt dan begrijpt u mijn conclusie: Auto Kallen? Uitstekend bevallen.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Maastricht

17-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Eys

14-01-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na garantieperiode toch nog gratis reparatiewerkzaamheden uitgevoerd aan motormanagement en alarmsysteem. Klantbenadering zeer positief.


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Schimmert

27-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ben al meer als 10 jaar klant naar volle tevredenheid.


Ja, ik beveel dit aan

Danny uit Bunde

30-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Klantvriendelijk en goede uitleg tijdens het afhalen van onze V60. Roger Vossen bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Sittard

13-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Recent mijn Volvo V60 CC in gebruik genomen,waar ik uiterst blij mee ben.
Ben zeer tevreden met de afhandeling over de inruil en aankoop van de auto.
De aflevering met de uitleg door René Sluismans was perfect.
Deze auto is mijn 22 ste Volvo en dat geeft aan dat ik zeer tevreden met Volvo, maar zeker ook met het personeel van Volvo Kallen,want ze staan altijd vriendelijk en correct voor me klaar houden zo


Ja, ik beveel dit aan

PJAJ uit Beek

23-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Recent mijn nieuwe XC 60 opgehaald na inruil van mijn V60. Prima kunnen onderhandelen over inruil en aanschaf!
Deskundige verkopers en zeer klantvriendelijke benadering. Een vertrouwde dealer relatie, ook wanneer het niet specifiek over auto's gaat.


Ja, ik beveel dit aan

R uit Sittard

17-08-2017
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Voor derde (en wrsch. ook laatste) keer bij Volvo Kallen in Geleen geweest.
Eerste keer: informatie gaan inwinnen voor de aanschaf van een V60 PIH. Zeer klantonvriendelijk bejegend, alsof ik mijn best moest doen om een Volvo te mogen kopen.
Tweede keer: inmiddels had ik een jonge V60 PIH in Duitsland gekocht, en Volvo On Call moest worden overgezet van Duitsland naar Nederland. Het kostte enige moeite om dit gedaan te krijgen, en, naar later bij het eerste pechgeval bleek, was het ook niet correct/niet volledig uitgevoerd.
Derde keer: storing in het infotainmentsysteem. Na software-upgrade niet verholpen; advies: vervangen van het hele systeem a 2200 euro excl. arbeidsloon. Auto is nog geen 3 jaar oud; coulance-aanvraag werd niet aangeboden, en ondanks herhaald verzoek moest ik dit maar zien te regelen via de garage (op 175 km afstand) waar de auto zijn (tot nu toe enige) onderhoudsbeurt had gehad! Het enige positieve dat ik kan melden is dat ik op korte termijn terecht kon en keurig te woord ben gestaan, maar verder totaal GEEN SERVICE. Helaas een dealer die je doet twijfelen of je volgende auto wel een Volvo zal worden.


Frans uit Velden

16-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Laurent uit Margraten

03-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vandaag mijn nieuwe xc 60 opgehaald. Vanaf eerste moment dat ik kennis maakte en mijn xc 60 inruilde tot vandaag bij het ophalen van mijn xc 60 een geweldige indruk gekregen van deze dealer. Verkopers rayco en roger hebben keurige en juiste informatie gegeven en afgehandeld zoals besproken. Chapeau !!!


Ja, ik beveel dit aan