Beoordelingen Auto Kallen B.V.

9,0
20 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 20 beoordelingen

Jan uit Sittard

13-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Recent mijn Volvo V60 CC in gebruik genomen,waar ik uiterst blij mee ben.
Ben zeer tevreden met de afhandeling over de inruil en aankoop van de auto.
De aflevering met de uitleg door René Sluismans was perfect.
Deze auto is mijn 22 ste Volvo en dat geeft aan dat ik zeer tevreden met Volvo, maar zeker ook met het personeel van Volvo Kallen,want ze staan altijd vriendelijk en correct voor me klaar houden zo


Ja, ik beveel dit aan

PJAJ uit Beek

23-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Recent mijn nieuwe XC 60 opgehaald na inruil van mijn V60. Prima kunnen onderhandelen over inruil en aanschaf!
Deskundige verkopers en zeer klantvriendelijke benadering. Een vertrouwde dealer relatie, ook wanneer het niet specifiek over auto's gaat.


Ja, ik beveel dit aan

R uit Sittard

17-08-2017
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Voor derde (en wrsch. ook laatste) keer bij Volvo Kallen in Geleen geweest.
Eerste keer: informatie gaan inwinnen voor de aanschaf van een V60 PIH. Zeer klantonvriendelijk bejegend, alsof ik mijn best moest doen om een Volvo te mogen kopen.
Tweede keer: inmiddels had ik een jonge V60 PIH in Duitsland gekocht, en Volvo On Call moest worden overgezet van Duitsland naar Nederland. Het kostte enige moeite om dit gedaan te krijgen, en, naar later bij het eerste pechgeval bleek, was het ook niet correct/niet volledig uitgevoerd.
Derde keer: storing in het infotainmentsysteem. Na software-upgrade niet verholpen; advies: vervangen van het hele systeem a 2200 euro excl. arbeidsloon. Auto is nog geen 3 jaar oud; coulance-aanvraag werd niet aangeboden, en ondanks herhaald verzoek moest ik dit maar zien te regelen via de garage (op 175 km afstand) waar de auto zijn (tot nu toe enige) onderhoudsbeurt had gehad! Het enige positieve dat ik kan melden is dat ik op korte termijn terecht kon en keurig te woord ben gestaan, maar verder totaal GEEN SERVICE. Helaas een dealer die je doet twijfelen of je volgende auto wel een Volvo zal worden.


Frans uit Velden

16-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Laurent uit Margraten

03-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vandaag mijn nieuwe xc 60 opgehaald. Vanaf eerste moment dat ik kennis maakte en mijn xc 60 inruilde tot vandaag bij het ophalen van mijn xc 60 een geweldige indruk gekregen van deze dealer. Verkopers rayco en roger hebben keurige en juiste informatie gegeven en afgehandeld zoals besproken. Chapeau !!!


Ja, ik beveel dit aan

henk uit Roggel

27-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: in december 2016 een gebruikte V60 gekocht. Roger was eerlijk in de onderhandeling en al vrij snel waren wij eruit. Keurige aflevering met een bloemteje en een fles wijn. Ik heb dit bij andere Volvo dealers anders meegemaakt. EWr werd voldoende tijd vrijgemaakt om de in - en outs van de auto uit te leggen. Kortom ik heb hier een goed gevoel over


Ja, ik beveel dit aan

Yvo uit Grevenbicht

02-03-2015
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Super service van Volvo Kallen! Ben afgelopen weekend helaas het slachtoffer geworden van velgendiefstal, maar dankzij de goede en adequate service van Volvo Kallen was ik binnen no time weer mobiel.Nogmaals dank voor jullie goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Kerkrade

03-01-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zat vandaag even flink met de handen in het haar.
Mijn S40 gaf aan motor systeem services vereist!

Vandaag voor de eerste keer naar Volvo kallen te Geleen geweest.
Ze zaten vandaag volledig volgeboekt, Maar gelukkig hebben ze toch even tijd vrij kunnen maken om mijn S40 te repareren gelukkig viel het allemaal mee.

Mijn conclusie is dat het een super klantvriendelijk bedrijf is, waar je netjes wordt geholpen.

Klantvriendelijkheids score is voor mij een 10

Dankje Volvo Kallen te Geleen

Mvg
Edwin


Ja, ik beveel dit aan

Otto uit Warnsveld

07-10-2014
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hadden afgelopen zaterdag, wegens aanschaf van een V50, een afspraak in Geleen. Voor ons niet in de buurt maar gezien de prijs en km's een goede reden om een afspraak te maken.
Ontvangst was prima, proef gereden met de auto en toen in onderhandeling gegaan over de prijs. Uit eindelijk zijn we er niet uitgekomen en zijn we onverrichter zaken weer terug gekeerd naar huis. Voelde wel een beetje aan als een kater maar ik waardeer het dat mensen ook op hun standpunten blijven staan en die van jouw ook respecteren. It's all in the game.
Overall gevoel van een professioneel en deskundig bedrijf. Wij gaan nog steeds voor een Volvo!


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Eijsden

10-08-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaringen met Auto Kallen zijn tot nu toe uitstekend! Ik heb 4 maanden geleden een V50 gekocht, waarbij de persoonlijke en goede advisering van toen volledig tot zijn recht zijn gekomen.


Ja, ik beveel dit aan