Beoordelingen Auto Kanen

8,9
88 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 88 beoordelingen

Rob uit Eindhoven

23-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb laatst een prachtige SQ5 gekocht.
Echt een fijn vertrouwd adres


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Elahuizen

19-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf. In elk opzicht ben ik goed geholpen. Enige wat ik zou aanbevelen, is dat bij aanschaf van een wagen met een nieuwprijs boven de 100.000 er ook melding wordt gemaakt van de noodzaak tot inbouw van een beveiligingssysteem klasse 4/5. Althans als de wagen all risk verzekerd gaat worden. Dat zijn nog behoorlijke extra kosten.


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Almere

28-06-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Venray

27-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijke eigenaar. Die echt zuinig is op zijn auto’s. Met passie en misschien zelfs met een beetje pijn in zijn hart, ons een geweldige Audi heeft verkocht.
We zijn er zeer tevreden mee.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Rheden

26-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf onze volgende auto ga ik weer daar halen!


Ja, ik beveel dit aan

hennie habraken uit geldrop

26-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer vriendelijk en behulpzaam


Ja, ik beveel dit aan

C uit Utrecht

26-06-2018
3,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Slecht, dit auto bedrijf heeft mij een auto verkocht voor de hoofdprijs en achteraf blijkt het een auto met schade te zijn geweest


Jasper uit Geldrop

10-06-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk, nette en schone showroom, snelle service en snelle reacties op vragen en wensen.


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Best

13-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn 2e auto gekocht bij Joep en zeker niet mijn laatste. Topbedrijf!!


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Bergeijk

30-04-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We waren op zoek naar een mini cabrio met nog al wat wensen. Binnen een week reden we in de ons gewenste auto. Top en heel snel geregeld !


Ja, ik beveel dit aan