Beoordelingen Auto Kanen

8,7
56 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 56 beoordelingen

Chiel uit Den Haag

28-01-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne en oprechte communicatie met Joep Kanen. Via telefoon, mail en sms. Fijn bedrijf en eerlijke zakenman.
Prachtige auto's!


Ja, ik beveel dit aan

Fam uit Someren

11-01-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Positief, mooie exclusieve auto's


Ja, ik beveel dit aan

Justin uit Landsmeer

11-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Middelbeers

11-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Golf 6 1.6 gekocht.
Goed en vertrouwd bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Nijmegen

08-01-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-01-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer deskundig en professioneel. Betrouwbare afhandeling. Zijn zeer tevreden over hele gang van zaken.


Ja, ik beveel dit aan

Sertac uit Rotterdam

07-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Laatst een Volkswagen GTD gekocht bij Joep. Super aardige man, maar vooral behulpzaam! Ik had een probleempje met mijn verwarming, gelijk gebeld en Joep ging dat gelijk regelen. Eerlijke auto's en betrouwbaar. Zeker een aanrader dus!!!! Gr uit Rotterdam


Ja, ik beveel dit aan

Alfons uit Overloon

10-11-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben met Auto Kanen alleen maar goede ervaringen.
Joep is harstikke aardig en we werden prima geholpen. Toen we de auto al een week of 2 hadden kwamen we erachter dat er geen APK opzat. Maar dat is ook prima opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Giethoorn

10-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een pittige ronde op zoek naa r een super nette Golf GTD kwamen we bij Auto Kanen terecht. Wat hebben we onze ogen uitgekeken bij het bedrijf en wat een super service. Bij binnenkomst hadden we gelijk het gevoel van hier gaan we slagen. Deze man is eerlijk en heeft nette auto's staan ZONDER gesjoemel met kilometerstanden of lelijk weggewerkte schades. Joep je bedrijf is top blijf zo door gaan en dan blijven wij zeker je klant. Bedankt en tot ziens


Ja, ik beveel dit aan

Hennie uit Dommelen

07-11-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kennis van zaken,betrouwbaar en super mooie auto's tegen betaalbare prijzen!!!


Ja, ik beveel dit aan