Beoordelingen Auto Kasva

9,1
79 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 79 beoordelingen

Leon uit Neede

10-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag mijn Mercedes A180 AMG-line opgehaald.

Ik ben zeer professioneel geholpen door vriendelijk personeel bij auto Kasva. Ik zou ook zeker iedereen aanraden om hier eens een kijkje te nemen. Mijn auto ziet er super uit en is in topstaat!


Ja, ik beveel dit aan

Leon uit Neede

10-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag mijn Mercedes A180 AMG-line opgehaald.
Ik ben zeer professioneel geholpen en zou ook iedereen garage Kasva aanraden! De auto is werkelijk in topstaat.


Ja, ik beveel dit aan

Alexander uit Den Haag

17-07-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto Kasva is een keurig bedrijf ze zijn vriendelijk en loyaal, want ik had een auto gereserveerd en ze hebben hun netjes aan hun woord gehouden. Ze belde me op om zeker te zijn van de afspraak. Toen ik daar aankwam hadden ze de auto al klaar gezet ze lieten ons lekker op ons gemakje kijken naar de auto en we mochten uiteraard een proefrit maken. de auto zag er netjes uit keurig schoongemaakt!


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Den Haag

12-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer betrouwbare, dienstverlenende en professionele broers die weten wat ze doen. Alles is gelopen zoals afgesproken. En als beloning nog mijn BMW 123d geïmporteerd en geleverd precies zoals ik had gehoopt. Een dikke 10 voor werkelijk alles!


Ja, ik beveel dit aan

Jeffrey uit Coevorden

10-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een audi S5 gekocht bij Kasva, super vriendelijke eigenaar! Goeie service en goed contact! Gewoon netjes voor elkaar!


Ja, ik beveel dit aan

Tico uit Enschede

04-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: leuke ervaring met de import opdracht voor een audi.


Ja, ik beveel dit aan

J

03-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij raden Auto Kasva met tevredenheid aan.


Ja, ik beveel dit aan

J

03-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij raden Auto Kasva met tevredenheid aan.


Ja, ik beveel dit aan

Fred

30-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Audi gekocht bij Auto Kasva. Nette bedrijf en erg behulpzaam.


Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit Emmen

30-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik raad het zeker aan!!! De twee heren zijn erg vriendelijk en gericht op de service!


Ja, ik beveel dit aan