Beoordelingen Auto Kasva

9,2
86 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 86 beoordelingen

J uit Nijmegen

06-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na aankoop Allen problemen ,Maar na een bezoekje en even goed gesprek zijn we er met allemaal eruit gekomen en het is zeer netjes opgelost.
Denk eraan om Mijn volgende auto Daar weer te kopen.
Top jongens bedankt .


Ja, ik beveel dit aan

Marcel & Saskia uit Enschede

30-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een fijne ontmoeting toen we onaangekondigd kwamen kijken naar een andere A-Classe (die helaas net werd verkocht) hebben we goed contact gehouden met de heer Emir...hij zei “komt goed”...nou het kwam ook goed, we hebben gisteren onze A-Classe opgehaald supermooie auto...!!
Kan iedereen aanraden deze weg te bewandelen...!! Namens ons hartelijk dank voor jullie diensten..!!!


Ja, ik beveel dit aan

Sigmund uit Hamburg

28-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Sehr guter und angenehmer Kontakt.Immer geene wieder.


Ja, ik beveel dit aan

Bjorn uit Hengelo

02-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en net bedrijf, gebeld of de Audi A4 s-line nog beschikbaar was en dat was die,, afspraak gemaakt en daar staat de auto in een prachtige showroom met alleen maar zoals ik dat toen zij special Cars. We hebben een deal kunnen maken en de auto meteen meenemen was geen probleem,, voor dat we de auto op naam gingen zetten werd er nog even getankt door deze beste man. Al met al heel erg fijn geregeld.. en zo koop je met een fijn gevoel een prachtige auto. Wij zijn hier zeer tevreden mee.


Ja, ik beveel dit aan

Szabi uit Emmen

28-08-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een reis van 1,5 uur laat in de avond is De Heer Emir speciaal voor mij op de zaak gebleven zodat ik mijn prachtig mooie Golf 7 parelmoer wit in ontvangst kon nemen. Bij aankomst stond hij in de deuropening te shinen in showroomstaat! Emir is een man van zijn afspraken. Ik ben heel vriendelijk geholpen en ben uiterste tevreden met mijn nieuwe aanwinst!


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Landgraaf

22-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zelfs op zondag maakte men tijd en na een kort kennismakingsgesprek verliep de handel vlot, vriendelijk en zijn we tot een mooi eindresultaat gekomen.
Men denkt goed mee en weet wat verkopen is.
Bedankt en success met jullie zaak.


Ja, ik beveel dit aan

Stephanie uit Leeuwarden

21-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Erg vriendelijk en professioneel geholpen. Super blij met mijn audi a1. Hij zit echt bomvol opties en is super netjes afgeleverd! Bedankt! Zeker een aanrader dit bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Leon uit Neede

10-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag mijn Mercedes A180 AMG-line opgehaald.

Ik ben zeer professioneel geholpen door vriendelijk personeel bij auto Kasva. Ik zou ook zeker iedereen aanraden om hier eens een kijkje te nemen. Mijn auto ziet er super uit en is in topstaat!


Ja, ik beveel dit aan

Leon uit Neede

10-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag mijn Mercedes A180 AMG-line opgehaald.
Ik ben zeer professioneel geholpen en zou ook iedereen garage Kasva aanraden! De auto is werkelijk in topstaat.


Ja, ik beveel dit aan

Alexander uit Den Haag

17-07-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto Kasva is een keurig bedrijf ze zijn vriendelijk en loyaal, want ik had een auto gereserveerd en ze hebben hun netjes aan hun woord gehouden. Ze belde me op om zeker te zijn van de afspraak. Toen ik daar aankwam hadden ze de auto al klaar gezet ze lieten ons lekker op ons gemakje kijken naar de auto en we mochten uiteraard een proefrit maken. de auto zag er netjes uit keurig schoongemaakt!


Ja, ik beveel dit aan