Beoordelingen Auto Kasva

9,1
92 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 92 beoordelingen

Erwin uit Rotterdam

10-12-2018
2,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb er een aantal maanden geleden een hele mooie x5 gekocht, de auto is natuurlijk niet nieuw maar ik heb een garantie pakket erbij gekocht dus dan verwacht je toch iets
Nu kwam het, de luchtvering rechts achter zakte steeds door en head up display niet werkzaam ( had ik kunnen weten want in dasboard is duidelijk dat de openingen eruit zijn geweest in trachten te repareren) en rechter achterhand liep steeds leeg
Nu heb ik meerdere malen contact gehad en aangegeven dat ik begrip heb dat ik geen nieuwe auto heb gekocht maar ik stelde voor een leuke winterset velgen en banden te regelen, dit kost als bedrijf immers niet direct geld want dit soort auto’s komt en gaat en er zit soms weleens een x5 bij met een 2e set
Helaas.... ik zou gebeld worden, geqppt worden want mijn voorstel was akkoord
Nu neemt niemand meer op, app niet beantwoord dus zeg het maar?
Ik stel voor, koop er geen auto
In ieder geval niet als je garantie verwacht
Heel triest dit als je zo zaken doet, zeker met een klant als ik die erg coulant is, een slechte review kost je op termijn echt meer dan een gebruikt setje velgen
Succes jongens, als je afspraken niet nakomt ben je echt een man , ik weet dat jullie de reviews lezen
Oh en voordat er gezegd wordt dat ook ik geen klant bent: SZ224F
Niets kopen daar!


Mateusz uit Almere

02-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer vriendelijke en super goede service! Nemen de tijd, overleggen alles, geven goed informatie, weten waar ze over praten.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een keurige ontvangst bleek een proefrit geen probleem. Kort onderhandeld en de auto gekocht. Nette auto, boekjes erbij, prima. Bij aflevering bleek er een sleutel te missen. Dit werd netjes opgelost. Al met al zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Dave uit Venlo

24-11-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk, uitstekende service!


Ja, ik beveel dit aan

Robbert uit Diemen

16-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een mooie Audi A4 gekocht bij Auto Kasva, auto bleek helaas tot verbazing van Emir, bij afleveren een storing te hebben. Emir heeft meteen op papier gezet dat Auto Kasva de kosten voor herstel op zich neemt (ik had geen garantiepakket genomen). Uiteindelijk besloten om elders te laten maken (vanwege reistijd). Daar was ik duurder uit dan dat Auto Kasva kwijt zou zijn, maar Emir heeft netjes zijn beraamde kosten aan mij overgemaakt en ik heb het verschil voor eigen rekening genomen. Al met al, heel netjes afgehandeld!
Klasse Emir!


Ja, ik beveel dit aan

Murat uit Deventer

02-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden met deze toppers! Ze hebben kennis en kwaliteit. Voorzien van een BMW!


Ja, ik beveel dit aan

J uit Nijmegen

06-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na aankoop Allen problemen ,Maar na een bezoekje en even goed gesprek zijn we er met allemaal eruit gekomen en het is zeer netjes opgelost.
Denk eraan om Mijn volgende auto Daar weer te kopen.
Top jongens bedankt .


Ja, ik beveel dit aan

Marcel & Saskia uit Enschede

30-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een fijne ontmoeting toen we onaangekondigd kwamen kijken naar een andere A-Classe (die helaas net werd verkocht) hebben we goed contact gehouden met de heer Emir...hij zei “komt goed”...nou het kwam ook goed, we hebben gisteren onze A-Classe opgehaald supermooie auto...!!
Kan iedereen aanraden deze weg te bewandelen...!! Namens ons hartelijk dank voor jullie diensten..!!!


Ja, ik beveel dit aan

Sigmund uit Hamburg

28-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Sehr guter und angenehmer Kontakt.Immer geene wieder.


Ja, ik beveel dit aan

Bjorn uit Hengelo

02-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en net bedrijf, gebeld of de Audi A4 s-line nog beschikbaar was en dat was die,, afspraak gemaakt en daar staat de auto in een prachtige showroom met alleen maar zoals ik dat toen zij special Cars. We hebben een deal kunnen maken en de auto meteen meenemen was geen probleem,, voor dat we de auto op naam gingen zetten werd er nog even getankt door deze beste man. Al met al heel erg fijn geregeld.. en zo koop je met een fijn gevoel een prachtige auto. Wij zijn hier zeer tevreden mee.


Ja, ik beveel dit aan