Beoordelingen Auto Kasva

8,4
10 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 10 beoordelingen

Maikel uit Dordrecht

03-03-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden over de vriendelijkheid en ook de service was uitstekend. Auto is netjes thuis bezorgd, keurig met een nieuwe APK en een onderhoudsbeurt afgeleverd.

Zeer betrouwbaar en een goed bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-02-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Drie weken geleden een Opel Corsa gekocht. Binnen een week helaas motorstorong. Kasva reageert snel en laat de auto zelf kosteloos repareren, prima service. Opnieuw zelfde storing gehad, wederom geholpen door Kasva, zij hebben met Autotrust (garantie) contact opgenomen. Dit is helaas een standaard dekking die oa elektronische onderdelen niet vergoed! Storing is nog niet opgelost, auto staat nu bij de garage...


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Eerbeek

19-02-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We hebben bij dit bedrijf een leuke auto gekocht.
Ze zijn zeer klant vriendelijk en behulpzaam.
Het bedrijf komt zeer netjes over.


Ja, ik beveel dit aan

Jo uit Echt

14-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Positief, zeer geƫngageerd


Ja, ik beveel dit aan

Hicham uit Amsterdam

26-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een Suzuki Swift gekocht hier!


Ja, ik beveel dit aan

Jordy uit Apeldoorn

10-01-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Noƫlle uit Eindhoven

06-01-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen week een Toyota Aygo gekocht. Zeer tevreden met de aankoop en klantvriendelijkheid van dit bedrijf. Productbeschrijving en werkelijkheid komen prima overeen, een aanrader dus!


Ja, ik beveel dit aan

Marielle uit Almelo

06-01-2017
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben hier een leuke Opel Corsa gekocht en zijn erg tevreden over de klant vriendelijkheid!


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Amersfoort

03-01-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier een hele mooie Golf 5 GTI gekocht en ben erg vriendelijk geholpen door de eigenaar van het bedrijf. Na 2 weken aanschaf van de auto, had ik problemen met de navigatiesysteem van de auto. Deze werd door het bedrijf direct dezelfde dag nog verholpen, terwijl ik geen garantie had gekocht! Echt een vriendelijke bedrijf met mensen die kennis hebben over auto's!


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Arnhem

27-12-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan