Beoordelingen Auto Kasva

8,8
22 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 22 beoordelingen

Robert uit Steenderen

03-08-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden met dit bedrijf! Kennis en kwaliteit hebben ze absoluut, echte aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Sanja uit Vorden

28-07-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer correcte en betrouwbare begeleiding gedurende aankoop. Aankoopkeuring en evt herstelwerkzaamheden bij garagebedrijf naar eigen keuze.
Eigendomshistorie en onderhoudshistorie volledig aanwezig en correct.

Zoekt u een mooie auto bij een betrouwbaar adres dan is Auto Kasva een absolute aanrader!!!

Uiteraard moet u tijdens het aankopen van een gebruikte auto altijd zelf scherp en alert blijven en een aankoopkeuring doen vooraf.


Ja, ik beveel dit aan

C uit Hengelo

18-07-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn zeer goed verholpen door de heren! Een team met optimale kennis! Wij kochten een Polo uit 2010, hiermee zijn we zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Breda

08-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring, mooie auto gekocht!


Ja, ik beveel dit aan

John uit Leeuwarden

28-06-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Groningen

01-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn huiverigheid over import auto's is dankzij Auto Kasva verholpen. Ze hebben ons de mogelijkheid gegeven om naar een erkend Volkswagen dealer te bellen en daarna erheen te rijden, om de auto helemaal na te laten kijken. Dit was hun aanbod, daardoor onze vertrouwen in deze bedrijf.

Ik wil deze heren dan enorm bedanken voor hun medewerking en hun manier van werken! Heel transparant, eerlijk en oprecht!

Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

A uit Hilversum

20-05-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag een Citro├źn C3 gekocht, zeer tevreden! We zijn door de heren zeer netjes ontvangen door eerst samen een hapje te eten, vervolgens zaken te doen! Service is zeer goed!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-05-2017
7,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantgericht, open op zoek naar een realistische dead.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Hilversum

25-04-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb een Opel Corsa gekocht. Het is een erg fijn bedrijf! Aardige medewerkers en leveren mooie auto's af.


Ja, ik beveel dit aan