Beoordelingen Auto Kasva

8,9
27 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 27 beoordelingen

Dennis uit Amersfoort

15-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een correcte bedrijf met een snelle en zeer transparante handeling!

Twee weken terug aangeklopt om een auto te laten importeren. We hebben samen alles doorlopen, gekeken naar mijn wensen. Binnen 24u kreeg ik al te zien welke auto wordt geïmporteerd o.b.v. mijn wensen!! Binnen twee weken was het gehele procedure afgerond!

Auto afgeleverd met BOVAG-garantie en een afleverbeurt.

Mijn complimenten voor deze jongens, service en kwaliteit heb ik zeker ervaren.


Ja, ik beveel dit aan

Jeremy uit Duiven

03-10-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top service, klantvriendelijk en goede aflevering.


Ja, ik beveel dit aan

Alper uit Den Bosch

28-09-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk en betrouwbare bedrijf! Transparant met eigendoms historie, apk papieren en onderhoudshistorie.
Zeker aan te raden!


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Neede

26-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afspraken worden nagekomen,goeie service ,ze weten waar ze over praten ,toppie


Ja, ik beveel dit aan

Jolanda uit Nijmegen

08-09-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service ,klant vriendelijk over de inruil prijs en verkoop prijs valt te praten en de garantie is perfect
Ondank dat wij geen afspraak hadden gemaakt , kwam hij na telefonisch contact toch naar de zaak om ons te woord te staan en te helpen .
Dat noem ik pas service.
Mvg Jolanda .


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Steenderen

03-08-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden met dit bedrijf! Kennis en kwaliteit hebben ze absoluut, echte aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Sanja uit Vorden

28-07-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer correcte en betrouwbare begeleiding gedurende aankoop. Aankoopkeuring en evt herstelwerkzaamheden bij garagebedrijf naar eigen keuze.
Eigendomshistorie en onderhoudshistorie volledig aanwezig en correct.

Zoekt u een mooie auto bij een betrouwbaar adres dan is Auto Kasva een absolute aanrader!!!

Uiteraard moet u tijdens het aankopen van een gebruikte auto altijd zelf scherp en alert blijven en een aankoopkeuring doen vooraf.


Ja, ik beveel dit aan

C uit Hengelo

18-07-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn zeer goed verholpen door de heren! Een team met optimale kennis! Wij kochten een Polo uit 2010, hiermee zijn we zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Breda

08-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring, mooie auto gekocht!


Ja, ik beveel dit aan