Beoordelingen Auto Kasva

8,7
16 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 16 beoordelingen

Dirk uit Groningen

01-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn huiverigheid over import auto's is dankzij Auto Kasva verholpen. Ze hebben ons de mogelijkheid gegeven om naar een erkend Volkswagen dealer te bellen en daarna erheen te rijden, om de auto helemaal na te laten kijken. Dit was hun aanbod, daardoor onze vertrouwen in deze bedrijf.

Ik wil deze heren dan enorm bedanken voor hun medewerking en hun manier van werken! Heel transparant, eerlijk en oprecht!

Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

A uit Hilversum

20-05-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag een Citro├źn C3 gekocht, zeer tevreden! We zijn door de heren zeer netjes ontvangen door eerst samen een hapje te eten, vervolgens zaken te doen! Service is zeer goed!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-05-2017
7,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantgericht, open op zoek naar een realistische dead.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Hilversum

25-04-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb een Opel Corsa gekocht. Het is een erg fijn bedrijf! Aardige medewerkers en leveren mooie auto's af.


Ja, ik beveel dit aan

Roland uit Dordrecht

11-04-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dikke vette 10 voor service. Rustig en vriendelijk geholpen. Na dat koop gedaan was. Zagen we dat hoedenplank er niet in zat. Ze hebben een nieuwe gekocht en wordt opgestuurd


Ja, ik beveel dit aan

Jeanette uit Maastrich

10-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dik tevreden! Wij waren op zoek naar een goede en degelijke auto, waarna onze zoektocht bij Auto Kasva belandde. Tijdens het telefoon gesprek kregen wij het gevoel van vertrouwen, waardoor wij de moeite hebben genomen om 215km te rijden naar Zutphen toe.

En zoals beloofd aan de telefoon.. de auto was precies als omschreven! Zeer tevreden over de eerlijkheid en service van dit bedrijf!

Ga zo door heren!!


Ja, ik beveel dit aan

Maikel uit Dordrecht

03-03-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden over de vriendelijkheid en ook de service was uitstekend. Auto is netjes thuis bezorgd, keurig met een nieuwe APK en een onderhoudsbeurt afgeleverd.

Zeer betrouwbaar en een goed bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-02-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Drie weken geleden een Opel Corsa gekocht. Binnen een week helaas motorstorong. Kasva reageert snel en laat de auto zelf kosteloos repareren, prima service. Opnieuw zelfde storing gehad, wederom geholpen door Kasva, zij hebben met Autotrust (garantie) contact opgenomen. Dit is helaas een standaard dekking die oa elektronische onderdelen niet vergoed! Storing is nog niet opgelost, auto staat nu bij de garage...


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Eerbeek

19-02-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We hebben bij dit bedrijf een leuke auto gekocht.
Ze zijn zeer klant vriendelijk en behulpzaam.
Het bedrijf komt zeer netjes over.


Ja, ik beveel dit aan

Jo uit Echt

14-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Positief, zeer ge├źngageerd


Ja, ik beveel dit aan