Beoordelingen Auto Kasva

9,0
40 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 40 beoordelingen

Joël uit Ede

08-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbaar en transparant!


Ja, ik beveel dit aan

Joao uit raalte

08-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb bij autobedrijf Kasva aangeklopt voor de aankoop van een tweedehands auto. Ik ben zeer netjes geholpen en meer dan tevreden met de aanschaf van mijn auto. Ik beveel dit bedrijf dan ook ten zeerste aan en kijk met een goed gevoel terug op de aankoop.


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Eefde

06-12-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg blij met mijn auto! Zeer vriendelijk geholpen, er moest een onderdeel vervangen worden en dan hebben ze vakkundig en netjes opgelost met een goede communicatie naar de klant toe!


Ja, ik beveel dit aan

Ellen uit Amsterdam

29-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbare en erg aardige mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Alkmaar

28-11-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geld overgemaakt naar dit bedrijf terwijl ik alleen de auto die ik wou alleen heb gezien op foto's (marktplaats)natuurlijk een gok om groot bedrag over te maken maar gelukkig is alles goed gekomen auto is hoe het hoort te zijn top bedrijf en service ook me volgende auto koop ik weer bij kasva.


Ja, ik beveel dit aan

Laurien uit Voorthuizen

20-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed, wordt vriendelijk ontvangen en goed behandeld, zijn vriendelijke mensen die voor je klaarstaan. Helpen je en denken mee.


Ja, ik beveel dit aan

Jeffrey uit Wageningen

17-11-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Leuk bedrijf met leuke auto s ik heb veel plezier met me seat leon en ben goed geholpen zeker een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

D. uit Almelo

17-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Radio/Navi aangeschaft voor een Audi A3, de code bleek er niet bij te zitten. De eigenaar ging naar de Audi dealer en heeft met de nodige onkosten (voor hun eigen rekening) de code weten te bemachtigen. Super geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Renze uit Dokkum

16-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer berouwbaar,de eigenaar houd zich aan de afspraken,en lost het keurig op als er gebreken zijn!
Ga er zeker weer een auto kopen !!


Ja, ik beveel dit aan

Ferdy uit Nijkerk

15-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke broers die samen in de autohandel zitten. Goed gevoel bij de mannen en de auto die we gekocht hebben.
We zijn netjes behandeld en het was snel en goed afgehandeld.
Het is ons goed bevallen


Ja, ik beveel dit aan