Beoordelingen Auto Kasva

9,2
98 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 98 beoordelingen

Daan uit BENEDEN-LEEUWEN

31-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto Kasva een betrouwbaar bedrijf die met zorg de auto afleverd. Deze mannen zorgen dat de klant op nummer 1 staat dat geeft een goed gevoel.
Bedankt voor de goed service


Ja, ik beveel dit aan

Jonnie uit Winschoten

10-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Enes uit Deventer

26-12-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer vriendelijke en transparante verkopers. Zij nemen de tijd en geven het gevoel dat je als klant goed wordt geholpen. Bovendien is de prijs kwaliteitsverhouding ook erg goed.


Ja, ik beveel dit aan

J.P.A. uit Elst.

21-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een fijn bedrijf waar je correct word behandeld. Met duidelijke uitleg en goede service


Ja, ik beveel dit aan

Jeffrey uit Eindhoven

19-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een bmw 318i aangekocht bij auto Kasva. En kort gezegd: een top bedrijf.

Aangezien ik geen mogelijkheid had om naar Zutphen te komen (ik ben woonachtig in Eindhoven) kwam Emir naar mij toe. Service die je tegenwoordig niet vaak meer ziet. Mijn eerste indruk was dat het een nette, verzorgde man was die erg professioneel over kwam.

Na de testrit besloten dat de auto beviel en ik heb deze toen gekocht, samen met het garantiepakket. Later kwamen wij er samen achter dat de apk verlopen was (iets wat wij beide niet door hadden) Ik heb toen contact gehad met Emir en hij was erg behulpzaam. Alle onkosten die ik zou maken werden vergoed en er is zelfs nog een bloemetje bezorgd door Emir.

Al met al is dit alles erg goed verlopen en ik kan Auto Kasva aan iedereen aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Hoofddorp

13-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden met het bedrijf! Auto gekocht met garantie, waarmee ik ook naar de dealer kan!


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Rotterdam

10-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voorlaatste review door mij gepost
Nu bleek dat door omstandigheden mijn verzoek niet vergeten was maar niet uitgevoerd kon worden, mijn eerdere review kan ik niet verwijderen zo te zien helaas
Echter komt men de afspraken na, zoals ook beloofd was
Ik had wellicht iets meer geduld moeten hebben i.p.v. snel een bericht plaatsen
De heren hebben dit netjes opgelost, dank daarvoor
De auto is verder top


Ja, ik beveel dit aan

Mateusz uit Almere

02-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer vriendelijke en super goede service! Nemen de tijd, overleggen alles, geven goed informatie, weten waar ze over praten.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een keurige ontvangst bleek een proefrit geen probleem. Kort onderhandeld en de auto gekocht. Nette auto, boekjes erbij, prima. Bij aflevering bleek er een sleutel te missen. Dit werd netjes opgelost. Al met al zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Dave uit Venlo

24-11-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk, uitstekende service!


Ja, ik beveel dit aan