Beoordelingen Auto Kasva

9,2
104 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 104 beoordelingen

Murat uit Rotterdam

07-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Top bedrijf!! Zeer ervaren en vriendelijke gasten.
Eerst opgebeld gevraagd wat meer info over de auto kreeg eerlijke antwoorden, ik werd heel goed opgevangen. Ik wens dit bedrijf het aller beste. Succes


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Amsterdam

06-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In 2018 heb ik een auto gekocht bij Kasva met huisgarantie. Na de 1e week problemen gehad met olieverbuik. Na een aantal diagnoses bleek de ketting niet goed te zijn, zuigers van de auto etc.

Uiteindelijk is er besloten om een complete motor te aanschaffen van ong €5000,- alles inc. De jongens zijn hun woorden netjes nagekomen, ik heb geen cent betaald uit mn zak.

Ik waarder de manier van zaken doen, erg netjes!


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit IJmuiden

03-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Amersfoort

14-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Professioneel bedrijf met goede service. Zelfs zonder garantie werd ik enkele weken na aankoop nog goed geholpen na een defect aan de auto!


Ja, ik beveel dit aan

Dylan uit Nijmegen

05-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Na de eerste keer kijken naar de auto. Hebben wij een koopovereenkomst opgesteld. Deze ging gepaard met een aantal kleine dingen die aan de auto nog moesten gebeuren. Autokasva heeft woord gehouden en alles netjes geregeld in korte tijd.


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit Amstelveen

18-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk en behulpzaam en men neemt de tijd voor je.


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit BENEDEN-LEEUWEN

31-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto Kasva een betrouwbaar bedrijf die met zorg de auto afleverd. Deze mannen zorgen dat de klant op nummer 1 staat dat geeft een goed gevoel.
Bedankt voor de goed service


Ja, ik beveel dit aan

Jonnie uit Winschoten

10-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Enes uit Deventer

26-12-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer vriendelijke en transparante verkopers. Zij nemen de tijd en geven het gevoel dat je als klant goed wordt geholpen. Bovendien is de prijs kwaliteitsverhouding ook erg goed.


Ja, ik beveel dit aan

J.P.A. uit Elst.

21-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een fijn bedrijf waar je correct word behandeld. Met duidelijke uitleg en goede service


Ja, ik beveel dit aan