Beoordelingen Auto Kasva

8,9
55 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 55 beoordelingen

Gerrit uit Hasselt

05-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb afgelopen week een auto bij auto Kasva gekocht en ben erg te spreken over de gang van zaken.

Prettige mensen om zaken mee te doen.
Dus zeker een aanrader om hier uw auto te kopen!


Ja, ik beveel dit aan

Walid uit Amsterdam

17-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

RG uit Rumpt

15-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Totaal onbekend via marktplaats bij deze toppers van AutoKasva gekomen. Een unieke ervaring van 2 gedreven mannen die verstand hebben van het importeren van auto’s en hun eigen smaak laten gelden in hun showroom. Overal hoor je” wij verkopen alleen goede auto’s” jaja die kennen we allemaal. Maar al snel merk je door de manier van praten en een geweldige testrit waarbij de mannen zelf aangeven en je de wegwijzen op straten en wegen waar je eventueel mankementen zou kunnen ontdekken. Dat ze 100% achter de door hun zelf ingekochte auto’s staan. Mocht er ook maar iets zijn waar een twijfel over is. Word dit zonder twijfel opgelost. Beide mannen, inclusief het verwelkomen van hun eigen vader zijn zeer begaan met u als klant en hebben overal begrip voor. Als man van 38 lieten ze door mijn gekozen auto mij even een jochie van 18 voelen. Erg uniek en prettig en zeer persoonlijke benadering. Ik weet waar ik over 2-3-4 jaar als eerste een beroep op doe en deze 2 mannen mijn volgende auto te laat zoeken. Heren 1000 maal dank. En veel succes in de toekomst en tot over een paar jaar. “ mannen van woord en daad”


Ja, ik beveel dit aan

Kishan uit Amsterdam

09-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie auto hier gehaald! Hele gastvrije mensen, had er gelijk een goed gevoel bij. Ze namen de tijd om alle vragen te beantwoorden en autopapieren te laten zien etc.
Aanbetaling gedaan, daarna moest ik een paar dagen wachten op mijn kenteken. Ik werd ook netjes op de hoogte gehouden over wanneer deze binnen zou zijn.
Ben gelijk gebeld toen het binnen was en kon de auto toen ophalen.


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Uden

16-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuke bedrijf waar je zeker terecht kan voor een complete auto:)! Een Golf 6 gekocht, goede ervaring!


Ja, ik beveel dit aan

Leon uit Enschede

13-02-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Sunil uit Nvt

07-02-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het is een goede auto, echter bij het verkoopgesprek zei ik dat de mistlamproosters er niet op zitten en u zei dat dit zo hoorde. Maar ze zitten er toch niet op ( heb de auto precies naast dezelfde uitvoering gezet)er hoort nog een rooster erover heen te zitten. Voor derest tevreden.



Ja, ik beveel dit aan

Ah uit Texel

06-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige maand een geïmporteerde r32 gekocht , top auto voor de zekerheid na aankoop meteen voor groot onderhoud gebracht en uitlatenlezen en er was niets op aan te merken , alles klopte net als in de boekjes was vermeld goeie service aardige mannen


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-01-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb zeer slechte ervaring met dit bedrijf. En komen afspraken niet na


Rick uit Veendam

25-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij Kasva een BMW gekocht, goede service waar je altijd terecht kan;)!


Ja, ik beveel dit aan