Beoordelingen Auto Keijzers B.V.

8,1
199 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 199 beoordelingen

Ronald uit Arnhem

16-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Net geholpen door een medewerker, kopje koffie is er aangeboden. We zijn wezen kijken voor een auto op diesel en wilde de andere auto inruilen, alles is naar alle te vredenheid afgehandeld. Alles goed uitgelegd. Gewoon goed 😊


Ja, ik beveel dit aan

Fons uit Beverwijk

28-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eind January Audi A4 Allroad 2.0 TSFI gekocht. Klantvriendelijk en goed bedrijf met uiterst vriendelijke personeel.Perfecte service bij het laten installeren van een Klasse 3 alarm en zeer tevreden met de auto.


Ja, ik beveel dit aan

AW uit Apeldoorn

18-02-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Enkele weken geleden kocht ik een prachtige Audi bij dit bedrijf. Na een goed inruilvoorstel kon ik de auto diezelfde dag nog meenemen. Alexander bleek een prettige verkoper te zijn, die zowel oog had voor mijn in te ruilen auto als voor de persoon. Kortom: heel enthousiast! Een bedrijf om trots op te zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Serkan uit Deventer

07-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Service klant vriendelijk verstand van auto’s super 👍


Ja, ik beveel dit aan

Erwin Jansen Eupe uit MUSSEL

18-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed geregeld gr erwin Jansen Eupe mussel


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Hoogeveen

08-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Auto ingeruild op een nieuwe. keurig netjes geholpen en zeer tevreden over prijs, inruil en afwikkeling.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Amsterdam

07-01-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht voor ruim 15 mille. Was direct al vanalles mee aan de hand, rekening zou vergoed worden maar liet maanden op zich wachten. Totdat ik erachter kwam dat dit een schade auto is, stuur trekt naar rechts, auto trilt en suist bij hogere snelheden. Men wees me wel op een krasje ergens op de auto maar niet op een grotere ondeugdelijk bijgewerkte schade. Dit is misleiding en oplichting.


Erwin uit MUSSEL

29-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Top geregeld en goed


Ja, ik beveel dit aan

Lies uit Elst Utrecht

06-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke mensen, geweldige service en een fantastische auto!! Kortom heel erg tevreden!!


Ja, ik beveel dit aan

Jurgen uit Dwingeloo

27-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel erg blij met mijn auto, gekocht bij Auto Keijzers. Zeer goed geholpen en erg tevreden over de verleende service. Zeker een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan