Beoordelingen Auto Keijzers B.V.

8,2
207 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 207 beoordelingen

Henk uit Lemmer

11-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: begin januari auto gekocht, fantastische showroom, met enorme keus. heel good geholpen, ben nu na 5 maanden heel tevreden met mijn aankoop.


Ja, ik beveel dit aan

A.M.

06-05-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het was voor ons de eerste keer dat wij het bedrijf bezochten. Wij waren blij verrast door de prettige, professionele en open manier waarmee wij ontvangen werden en natuurlijk met de uitgebreide keuze


Ja, ik beveel dit aan

Loek uit Alphen

02-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldig bedrijf met prachtige auto’s.
Dank je Wim Kars voor de top auto die je ons hebt verkocht en hele fijne servies die je ons hebt gegeven


Ja, ik beveel dit aan

DF uit Sint Nicolaasga

29-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk ruime keuze van diverse merken en deskundig en vriendelijk personeel en een schitterende showroom


Ja, ik beveel dit aan

H uit Amsterdam

17-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Met 1 woord Super ! Wat ik kan aanraden is vraag naar Wim Kars leuke aardige personeel die je zelf kan bereiken op de dag dat hij niet werkt !!

Wij werden heel goed geholpen alles is gelopen zoals het was beloofd zeer tevreden !!!

Demir


Ja, ik beveel dit aan

Anton

16-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg vriendelijk geholpen fijne mensen om zaken mee te doen!


Ja, ik beveel dit aan

AAM uit Berghem

04-04-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een prettige ontvangst en een heel goede behulpzame verkoper. Auto was op anderhalve dag gereed gemaakt omdat we haast hadden. Alle afspraken werden keurig nagekomen en alle werk werd voor ons uit handen genomen door de verkoper.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Arnhem

16-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Net geholpen door een medewerker, kopje koffie is er aangeboden. We zijn wezen kijken voor een auto op diesel en wilde de andere auto inruilen, alles is naar alle te vredenheid afgehandeld. Alles goed uitgelegd. Gewoon goed 😊


Ja, ik beveel dit aan

Fons uit Beverwijk

28-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eind January Audi A4 Allroad 2.0 TSFI gekocht. Klantvriendelijk en goed bedrijf met uiterst vriendelijke personeel.Perfecte service bij het laten installeren van een Klasse 3 alarm en zeer tevreden met de auto.


Ja, ik beveel dit aan

K uit Den Haag

28-02-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik ben superblij met de proffesionele wijze hoe ik geadviseerd bent en begeleid om, mijn nieuwe Lancia te leasen. Mijn grote dank gaat uit naar de heer Martin Eveleens, in mijn ervaring een zeer deskundige en persoonlijke begeleiding top. Ik raad iedereen aan om, eens te gaan kijken naar de mooie showroom in Apeldoorn.


Ja, ik beveel dit aan