Beoordelingen Auto Klaver 5 B.V.

8,4
79 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 79 beoordelingen

Matthieu uit Velserbroek

14-05-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag onze nieuwe gebruikte auto opgehaald. Alle afspraken nagekomen, deskundige uitleg over de auto. Goede en eerlijke service/ advies. Zeker de moeite waard om eens langs te gaan als je een auto zoekt.


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Hoofddorp

24-10-2015
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Slechts een relatief goedkope 2e hands hier gekocht. Desondanks zijn we hier behandeld alsof we hun duurste model kwam kopen; echt top! Van het afhalen maken ze ook een mooi klein feestje. Super. We komen graag terug voor de volgende auto.


Ja, ik beveel dit aan

joop uit amsterdam

19-10-2015
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Correct en hartelijke ontvangst. Ze zijn alle afspraken nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Taeke uit Bergen

03-09-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Twee dagen voor mijn autorit naar Zuid Duitsland ontdekte ik in mijn gekoesterde maar inmiddels 21 jarige Honda een grote variatie in de motortemperatuur. Ik was in de buurt en met enigszins geknepen billen ( de temperatuur mocht niet langdurig te hoog oplopen) ben ik naar jullie garage gereden. Alex van Nassau handelde snel, deskundig en servicegericht. Hij liet samen met de monteur ( die ik nog kende vanuit de Austin tijd) zien wat het probleem was nl een lekke radiateur. De nieuwe werd besteld, beloofd werd dat de auto de dag daarop weer klaar was en hij bracht me naar huis. Prima service waar ik blij van werd. De volgende middag kwam het verlossende telefoontje; hij stond weer klaar en de volgende dag kon ik opgelucht vertrekken naar mijn bestemming. Onnodig te zeggen dat de Honda zich op de redelijk lange heen en terugreis ( tezamen 1600 kilometer) onberispelijk heeft gedragen, ook een gevolg van jullie jarenlange onderhoud. Eenentwintig jaar kun je inmiddels wel enigszins merken, maar ik wil de auto die jullie mij destijds nieuw verkocht hebben nog niet kwijt en jullie als onderhoudsbedrijf wil ik ook niet kwijt.
Mijn grote complimenten en dank aan iedereen die meegeholpen heeft de reis mogelijk te maken.

Met vriendelijke groet
T.Bootsma
Bergen NH


Ja, ik beveel dit aan

Toon uit Wijk aan Zee

31-08-2015
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

jan uit alkmaar

29-08-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zeer tevreden nooit klachten


Ja, ik beveel dit aan

Marcelle uit slootdorp

28-08-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Altijd even klantvriendelijk en behulpzaam.
Kleine dingetjes bij onze nieuwe, gebruikte, auto werden meteen opgepakt.
Bij het ophalen van deze auto was ik iets :-) vergeten, maar dit werd op een super en chique manier opgelost!


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Oudorp NH

28-08-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Aycke uit ee

27-08-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben getroffen door de bijzonder coulante manier waarop ik ben behandeld. Met name de mensen van de receptie maar ook de andere medewerkers. Goede oplossing voor het klepprobleem, dank je Alex.


Ja, ik beveel dit aan

Ria uit Heerhugowaard

27-08-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan