Beoordelingen Auto Knobben

9,3
38 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 38 beoordelingen

Tom uit Steenwijk

09-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Normaal post ik nooit iets op reverenties. Maar dit moet ik toch echt even kwijt!!!
Ondertussen alweer een tijdje geleden een super fijne Audi gekocht. Bleek de auto toch koelvloeistof te verbruiken. Contact gehad met Stephan, die daarop reageerde, kom maar even langs dan kijken we er naar.
De heren van de werkplaats constanterden het probleem. Waarop er een nieuw onderdeel besteld moest worden. Die er de week erop vervangen kon worden. En dat geheel kosteloos terwijl het niet binnen de garantie afspraken viel.
Ik kan iedereen deze TOP zaak aanbevelen.

Voor mijn volgende auto kom ik er hoogstwaarschijnlijk weer!
Vergeet ik nog te melden dat de inruil van mijn vorige auto ook zeer goed was.
Keep up the good work!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Drachten

01-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: In april dit jaar een auto gekocht. Ik kreeg een zeer nette inruilprijs voor mijn huidige auto. De service die Stephan verleend is uitstekend, hij doet echt zijn best om een zo goed mogelijke auto af te leveren. Ook m.b.t. de aftersales zijn ze erg goed en issues worden goed opgelost. Ik had vrijwel direct na aankoop een xenon unit stuk, en ondanks dat dit eigenlijk geen garantie was, is dit toch kosteloos verholpen. Een aanrader om bij dit autobedrijf een auto aan te schaffen.


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Enschede

20-10-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Al meerdere malen auto's gekocht bij dit bedrijf en bij elke auto met een goed gevoel daar weg gereden door de goede service en contact met dit bedrijf in een woord super


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Roosendaal

17-09-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Deze zaak bezocht omdat er een auto stond die onze interesse had. We moesten hiervoor 200 km rijden, maar doorslaggevend waren de positieve beoordelingen op de website. Na de eerste proefrit waren we nog niet helemaal overtuigd. Een klein technisch mankement werd in de week erna verholpen,waarna we een tweede proefrit hebben gemaakt. De positieve beoordelingen zijn zeker waar.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Geesteren (Ov.)

07-07-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren een Citro├źn C4 Aircross gekocht bij Auto Knobben. Na een testrit bleek de auto nog behoorlijk te trillen. Dit was ons voor de testrit ook eerlijk verteld. Het bleek te gaan om een motorsteun en een kapot vliegwiel. Dit alles is uitstekend verholpen. We kregen ook nog een prima prijs terug voor onze oude auto. Alles wat ze zeggen komen zo ook na. Telkens prima contact onderhouden met de eigenaar Stefan Knobben. Een leuke enthousiaste ondernemer. Wat hij zegt maakt hij ook waar. Dus mocht je op zoek zijn naar een andere auto dan kan ik Auto Knobben in Dalfsen iedereen aanbevelen !


Ja, ik beveel dit aan

Timo uit Ruurlo

03-07-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Recent een Audi A3 gekocht bij Auto Knobben. Het eerste wat mij opviel over dit bedrijf waren de goede reviews. En na een bezoek aan dit autobedrijf heb ik besloten om de auto aan te schaffen. Ik kreeg een eerlijke inruil voor mijn huidige auto en heb besloten de auto te kopen. Auto Knobben komt de gemaakte afspraken netjes na en het was zelfs mogelijk om de auto 's avonds op te halen vanwege mijn werk. Zoek je een eerlijke en nette garage, dan raad ik Auto Knobben aan!


Ja, ik beveel dit aan

Osman uit Zaandam

25-06-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fantastische service, eerlijk, betrouwbaar


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Mussel

03-06-2016
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wat een top bedrijf,
Man een man, woord een woord.
Met andere woorden als iets gezegd of beloofd is word dit op zeker nageleefd.


Ja, ik beveel dit aan

Guus

26-03-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na jaren in een auto met dieselmotor te hebben gereden besloot ik om twee maanden geleden een auto met benzinemotor aan te schaffen. Toch niet de "klik" en het vertrouwde gevoel dat ik had bij het rijden in een diesel. Stephan gebeld om te vragen wat hij voor mij kon betekenen. Zonder enig probleem kon ik mijn auto, onder dezelfde prima voorwaarden, omruilen voor een andere.
Dit bedrijf en vooral de jonge, enthousiaste ondernemer verdienen een groot compliment voor de klantvriendelijke opstelling. Dikke 10!!


Ja, ik beveel dit aan

Musa

22-01-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een fijne man die Harry, ik kreeg meteen een gevoel van betrouwbaarheid omdat duidelijk niet alles om centjes draait. Na een proefrit besloten een mooie diesel BMW 3 serie coupe mee te nemen naar Rotterdam. Klantvriendelijkheid is duidelijk merkbaar in dit toch wel familiebedrijf. Binnenkort ga ik er langs voor een hopelijk kleine reparatie onder garantie. Zodra dat achter de rug is zal ik de service en deskundigheid ook kunnen beoordelen. Ik zal hier zeker nogmaals een auto durven te kopen.


Ja, ik beveel dit aan