Beoordelingen Auto Knobben

9,3
47 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 47 beoordelingen

Sam uit Aalsmeer

23-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Stephan en Auto Knobben,

Jullie zijn een top bedrijf!
Bedankt voor alles en ik ga genieten van de nieuwe Bolide!

Hier kan je gerust je auto kopen, Auto Knobben zal er alles aan doen om klanten een goede auto te verkopen, als er dan toch problemen zijn dan wordt het ook netjes opgelost.
Groetjes Sam


Ja, ik beveel dit aan

Rolf uit Bovensmilde

17-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In mei 2017 een mooie VW Passat bij auto Knobben gekocht. Omdat ik zelf nog een setje winterbandjes bij mn oude passat kon leveren, hebben ze mij er ook een mooie set winterbanden bij gedaan, inclusief velgen. Over de service van auto Knobben niets dan lof! Toen verderop in het seizoen het wat kouder werd, werd de motor onvoldoende warm. Zonder een onvertogen woord de hoofdthermostaat vervangen, best wel ff een klusje bij een Passat. Probleem was daarmee nog niet meteen verholpen, dus daarna ook nog de bypass thermostaat van de DSG bak vervangen, ook weer zonder extra kosten. Probleem was hiermee definitief verholpen. Kortom, ben zeer tevreden en zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Dennis

30-11-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Sam uit Schiphol

11-09-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week een mooie auto gezien bij deze garage..
Mijn huidige Auto wilde Stephan wel inruilen dus de deal was snel beklonken.
Ik heb er al het vertrouwen in dat deze mannen een top auto gaan afleveren deze week. Ga zo door! .Gr Sam


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Apeldoorn

21-07-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een mooie BMW 320 bij Auto Knobben gekocht. Ben er zeer tevreden over. Erg goed geholpen door Stephan en zijn collega 's. Ze hebben er alles aan gedaan de auto in een top staat aan ons af te leveren. Het was wel even doorbijten om de extra geleverde trekhaak in de BMW software te programmeren maar ook dat is gelukt.


Ja, ik beveel dit aan

Musa uit Rotterdam

07-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zoals gezegd begin 2017 langs geweest voor een kleine reparatie, de afhandeling en nakomen van afspraken zijn uitmuntend. Goede zaak. Ik ga mijn hier gekochte auto bijna doorverkopen; ik zou er gerust nog een auto kopen :)


Ja, ik beveel dit aan

Dennis

29-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

jur uit WERKENDAM

28-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: wij hebben bij autobedrijf een gebruikte auto gekocht,en we zijn super tevreden. dat zijn menden die komen de afspraken na, echt TOP.
wat een goede service ,en klantvriendelijk.
die verdienen van ons een dikke 10.
we gaan daar zeker weer terug


Ja, ik beveel dit aan

S

24-03-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Steenwijk

09-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Normaal post ik nooit iets op reverenties. Maar dit moet ik toch echt even kwijt!!!
Ondertussen alweer een tijdje geleden een super fijne Audi gekocht. Bleek de auto toch koelvloeistof te verbruiken. Contact gehad met Stephan, die daarop reageerde, kom maar even langs dan kijken we er naar.
De heren van de werkplaats constanterden het probleem. Waarop er een nieuw onderdeel besteld moest worden. Die er de week erop vervangen kon worden. En dat geheel kosteloos terwijl het niet binnen de garantie afspraken viel.
Ik kan iedereen deze TOP zaak aanbevelen.

Voor mijn volgende auto kom ik er hoogstwaarschijnlijk weer!
Vergeet ik nog te melden dat de inruil van mijn vorige auto ook zeer goed was.
Keep up the good work!!!!


Ja, ik beveel dit aan