Beoordelingen Auto Knobben

9,3
43 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 43 beoordelingen

Pieter uit Apeldoorn

21-07-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een mooie BMW 320 bij Auto Knobben gekocht. Ben er zeer tevreden over. Erg goed geholpen door Stephan en zijn collega 's. Ze hebben er alles aan gedaan de auto in een top staat aan ons af te leveren. Het was wel even doorbijten om de extra geleverde trekhaak in de BMW software te programmeren maar ook dat is gelukt.


Ja, ik beveel dit aan

Musa uit Rotterdam

07-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zoals gezegd begin 2017 langs geweest voor een kleine reparatie, de afhandeling en nakomen van afspraken zijn uitmuntend. Goede zaak. Ik ga mijn hier gekochte auto bijna doorverkopen; ik zou er gerust nog een auto kopen :)


Ja, ik beveel dit aan

Dennis

29-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

jur uit WERKENDAM

28-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: wij hebben bij autobedrijf een gebruikte auto gekocht,en we zijn super tevreden. dat zijn menden die komen de afspraken na, echt TOP.
wat een goede service ,en klantvriendelijk.
die verdienen van ons een dikke 10.
we gaan daar zeker weer terug


Ja, ik beveel dit aan

S

24-03-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Steenwijk

09-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Normaal post ik nooit iets op reverenties. Maar dit moet ik toch echt even kwijt!!!
Ondertussen alweer een tijdje geleden een super fijne Audi gekocht. Bleek de auto toch koelvloeistof te verbruiken. Contact gehad met Stephan, die daarop reageerde, kom maar even langs dan kijken we er naar.
De heren van de werkplaats constanterden het probleem. Waarop er een nieuw onderdeel besteld moest worden. Die er de week erop vervangen kon worden. En dat geheel kosteloos terwijl het niet binnen de garantie afspraken viel.
Ik kan iedereen deze TOP zaak aanbevelen.

Voor mijn volgende auto kom ik er hoogstwaarschijnlijk weer!
Vergeet ik nog te melden dat de inruil van mijn vorige auto ook zeer goed was.
Keep up the good work!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Drachten

01-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: In april dit jaar een auto gekocht. Ik kreeg een zeer nette inruilprijs voor mijn huidige auto. De service die Stephan verleend is uitstekend, hij doet echt zijn best om een zo goed mogelijke auto af te leveren. Ook m.b.t. de aftersales zijn ze erg goed en issues worden goed opgelost. Ik had vrijwel direct na aankoop een xenon unit stuk, en ondanks dat dit eigenlijk geen garantie was, is dit toch kosteloos verholpen. Een aanrader om bij dit autobedrijf een auto aan te schaffen.


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Enschede

20-10-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Al meerdere malen auto's gekocht bij dit bedrijf en bij elke auto met een goed gevoel daar weg gereden door de goede service en contact met dit bedrijf in een woord super


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Roosendaal

17-09-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Deze zaak bezocht omdat er een auto stond die onze interesse had. We moesten hiervoor 200 km rijden, maar doorslaggevend waren de positieve beoordelingen op de website. Na de eerste proefrit waren we nog niet helemaal overtuigd. Een klein technisch mankement werd in de week erna verholpen,waarna we een tweede proefrit hebben gemaakt. De positieve beoordelingen zijn zeker waar.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Geesteren (Ov.)

07-07-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren een Citro├źn C4 Aircross gekocht bij Auto Knobben. Na een testrit bleek de auto nog behoorlijk te trillen. Dit was ons voor de testrit ook eerlijk verteld. Het bleek te gaan om een motorsteun en een kapot vliegwiel. Dit alles is uitstekend verholpen. We kregen ook nog een prima prijs terug voor onze oude auto. Alles wat ze zeggen komen zo ook na. Telkens prima contact onderhouden met de eigenaar Stefan Knobben. Een leuke enthousiaste ondernemer. Wat hij zegt maakt hij ook waar. Dus mocht je op zoek zijn naar een andere auto dan kan ik Auto Knobben in Dalfsen iedereen aanbevelen !


Ja, ik beveel dit aan