Beoordelingen Auto Kuijer B.V.

8,7
42 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 42 beoordelingen

Tonnie uit Deventer

21-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hoi vandaag een auto gekocht bij Kuijer voor de tweede keer moet zeggen zeer vakkundig geholpen.
Daarnaast is hij ook niet te beroerd om met je mee te denken zowel voor de aankoop als de verkoop.
Moet van ver komen voor een auto maar dat is geen enkel probleem je moet er toch een tijd in rijden.
Al met al ben ik zeer tevreden over deze garage en is zeker een aanrader groet Tonnie


Ja, ik beveel dit aan

M uit Arnhem

09-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet een gebruikte auto gevonden welke bij Auto Kuijer te koop stond.
We wilden graag een auto met dealer garantie vandaar dat we bij Auto Kuijer uitkwamen.
Eenmaal aangekomen stond de auto klaar voor de proefrit en voldeed aan de verwachting zoals ook naar ons beschreven.

Verder was alles geregeld zoals afgesproken en werd de Auto in bijna nieuwstaat afgeleverd!!

De reden dat we uiteindelijk voor Auto Kuijer hebben gekozen is het gevoel dat we begrepen worden en echt als klant behandeld zijn.
Ik heb het gevoel dat we een goede deal hebben gedaan en dat ze hier net iets meer willen doen!!

Team van Auto kuijer bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

K de S uit O

23-01-2018
1,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer matige ervaring bij dit bedrijf.
Afspraak gemaakt voor een goedkoop boodschappen autotje. Wellicht een te geringe prijs, om gewoon als volwaardige klant geholpen te worden.
Schrik me helemaal rot als de betreffende Fiat buiten gezet wordt.
Grote deuk, wellicht gebruikt als vrachtwagen, totaal versleten, en ingebrande lak over de hele zijkant.en dak,
daar heb je dan een flinke reis voor gemaakt.
Het enige pluspunt, totale onderhoud staat in de computer.
Een uitdraai hiervan was beloofd, maar schijnt toch wel erg lastig te zijn als ik die vraag.
Verwacht dan toch minimaal dat er even een automaten bakkie wordt aangeboden.
Nou mooi niet, zal wel voor de duurdere klanten zijn.
Kortom, hier geen Fiat gekocht, en kom hier ook nooit meer.


Chris uit Ede

15-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Erg tevreden over dit autobedrijf. Zijn transparant over de kosten en geven goed advies. Mijn vrouw rijdt al jaren tevreden rond in haar Panda. Nu zaten er wat hogere onderhoudskosten aan te komen, twijfel gehad om in te ruilen. Ook al kon de firma Kuijer misschien wel een nieuwe 2ehands verkopen, hebben ze ons rustig de voor- en nadelen verteld. Nu toch maar een wat duurdere reparatie uitvoeren, en hopen dat we weer wat jaren vooruit kunnen.

Mijn vader heeft daarnaast een camper, waarbij er al jaren problemen waren. Verschillende experts naar gekeken, niemand kon wat vinden. Omdat wij tevreden waren over Kuijer is hij daar ook eens heen gegaan. Probleem redelijk snel gevonden, de camper rijdt weer als een zonnetje!


Ja, ik beveel dit aan

E uit Kesteren

22-12-2017
1,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Voor de Fiat 500 van mijn zoon heeft hij een beurt afgesproken bij Fiat Kuijer. Kosten rond de 500 EUR. Aardig hoog voor een kleine auto, maar hij heeft de auto gewoon nodig. Word ik de dag van de beurt gebeld door Fiat Kuijer dat er van alles mis is met de auto. Mijn zoon werd verteld de auto maar te laten staan omdat verder rijden de boel kapot zou kunnen laten gaan. Later kon hij de auto voor een gereduceerd bedrag wel aan Kuijer verkopen.
Ik heb alle mankementen op mail laten zetten om dit na te kijken en te beoordelen.
Mail:
----------------
Goedemiddag,

Hier de mankementen van de Fiat 500 met kenteken XX-XXX-X

Raammechanisme linksvoor E 85,80 excl.
Kabelboom achter onderdeel E 70,- excl
Pookknop rechtsvoor onderdeel E 94,- excl.
Vliegwiel E 299,- excl.
Koppeling E 172,- excl
Draagarm rechtsvoor E 129,- excl.
Uitlaat E 330,- excl
Totaal E 1179,80 excl.


Arbeid raammechanisme E 57,- excl
Arbeid kabelboom vervangen E 152,- excl.
Arbeid Vliegwiel de + montage E 535,- excl.
Arbeid Draagarm vervangen E 114,- excl.
Arbeid uitlaat vervangen E 76,- excl.
Airco vullen E 75,- excl.
Totaal E 1009,- excl.

Grote onderhoudsbeurt kost E 371,90 excl.
Graag hoor ik van u
----------------
Inclusief BTW toch bijna 3100 EUR !!!
Ik heb hierop een second opinion aangevraagd bij een andere garage en de auto daar laten nakijken. Blijkt helemaal niets van waar te zijn. Vliegwiel en koppeling was grote onzin, de uitlaat is opnieuw een beugel op gelast, kabelboom gesoldeerd, draagarm vervangen en beurt gegeven. Dit voor 750 EUR incl BTW laten doen en verhaal gehaald bij Kuijer. Wazige antwoorden gehad.
Conclusie: Pas op met Kuijer, grote kans dat je wordt belazerd.


Ruud uit Veenendaal

14-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto Kuijer is een betrouwbare dealer waar ik graag kom.
De mensen zijn zeer vriendelijk en vakkundig.


Ja, ik beveel dit aan

B uit Barneveld

17-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

J.J. uit Veenendaal

05-09-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Sinds 2003 (zeer tevreden) klant.Fiat nr.5,6 en 7 komen van dit bedrijf ,allemaal 2e hands.
Onderhoud altijd in overleg.
Personeel is deskundig en klantgericht.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Lienden

19-02-2017
9,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Prettige, vlotte service ervaringen. Met levering van onderdelen, onderhoud en garantie afwikkeling. Mensen die het presteren over deze dealer ontevreden te zijnmoeten bij zichzelf te rade gaan


Ja, ik beveel dit aan

alex uit veenendaal

09-02-2017
4,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Onpersoonlijk , niet vriendelijk ,niet duidelijk.