Beoordelingen Auto Lancker

8,8
240 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 240 beoordelingen

G. uit Almere

12-04-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Eigenlijk is het mij nog nooit overkomen. Hoe goed een firma ook is, er is mijns inziens, altijd ruimte voor verbetering is mijn insteek. Maar...............na jaren moest ik toch op zoek naar een goede en vooral deskundige garage. Het begon al met de receptie. Goed bereikbaar en zeer vriendelijk. Het elektronische probleem werd eerst intern besproken en vervolgens wilde men graag allereerst een software update proberen ipv meteen vervangen. Dit was al een heel andere insteek dan de garage in Almere. En...........verrassing, na geduldig op de vrijdagmiddag knutselen, probleem weg en dus honderden euros bespaart. Deskundige Toppers daar!


Ja, ik beveel dit aan

Arie en Wilm@ uit Soest

30-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hadden de afgelopen week nét een nare pech-aankoop achter de rug, waarvan wij nog op onze benen stonden na te trillen, toen we - op zoek naar een iets betere auto - bij Auto Lancker in Weesp terecht kwamen. De directeur Cees Bosboom heeft ons, na het beluisteren van ons verhaal, door al onze twijfels heen geloodst, en dat deed hij door middel van zijn zijn eerlijkheid, zijn betrouwbaarheid, en niet te vergeten ook door zijn onnavolgbare humor. Daardoor hebben we uiteindelijk een pracht van een auto bij Cees aangeschaft, waar we pertinent geen miskoop aan hebben en waar we - ook later nog - absoluut geen spijt van zullen krijgen! Fijn, dat er in de wereld nog mensen rondlopen zoals Cees, waardoor ons vertrouwen in de autobranche weer in ere werd hersteld. Dank daarvoor, Cees (en alle medewerkers ook natuurlijk)! Wanneer wij ooit weer een auto nodig hebben, dan komen we gegarandeerd weer bij jullie terug. Tot dan!!


Ja, ik beveel dit aan

Nicole uit Amsterdam

30-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Lancker had een een cabrio cold online staan: Volledig gevallen voor dit oranje monster, en Cees heeft me zo goed geholpen met mijn aankoop! Even wat dingen vastdraaien, radiootje erin, geen punt, en oh JA, kom hem volgende week maar halen. Mijn 2e auto al bij lancker: en wederom een succes! Cees, you rock!


Ja, ik beveel dit aan

Raymund uit Amsterdam

25-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We kwamen zo maar langs om te kijken of er een leuke auto stond. De ontvangen was allerhartelijks en het gesprek ging niet alleen over auto,s.
Na twee uur hebben een afspraak gemaakt voor een proefrit en toen tot koop besloten.

De afhandeling werd snel en keurig afgerond met de nodige humor. Jullie hebben een nieuwe supporter voor het bedrijf en personeel.
Raymund en Nel Wajon


Ja, ik beveel dit aan

Dien uit Almere

02-03-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

willem uit bussum

22-02-2019
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Tijdens onze besprekingen bij over aankoop0 en verkoop van onze Suzuki en de huur terwijl wij wachten op de levering hadden wij veel contact met de heer Bosboom en een aantal van zijn medewerkers.


Ja, ik beveel dit aan

Geertruida uit Huizen

22-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima geholpen en gastvrij , er word echt alle tijd voor je genomen.
Dit is onze derde AEX en bevalt ons prima.
Kregen goede uitleg voor Carplay Android, (had hier al helemaal de zenuwen over) maar binnen een half uur helemaal door, door de prima uitleg.


Ja, ik beveel dit aan

jaap uit amsterdam

15-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: de eerste kennis making in de showroom was direct al goed een prettige medewerker die ons prima van alle informatie voorzag dit bleek de boekhouder na een paar dagen opnieuw weer bij lancker langs gegaan en een mooie occaison gekocht op zaterdag en ook weer prima geholpen door cees wat later bleek de eigenaar van auto lancker de auto zouden we een week later ophalen maar ons kleinkind van 8 jaar wilde de auto ook zien en keuren dit kon na dat we dit gevraagd hadden bij de receptie en ons alle medewerking verleende dus onderweg naar lancker op woendag en op naar de werkplaats waar we hartelijk werden ontvangen door de aanwezige monteurs en onze kleine meid mocht achter het stuur plaatsnemen en toen kwam gelukkig de goedkeuring en zoals afgesproken de auto vrijdag opgehaald en met een prettig ervaren gesprek en de nodige paperassen en de foto sessie gingen we op weg
alle medewerkers bedankt en we zijn zeer tevreden over de behandeling tijdens het gehele traject groetend jaap en mary


Ja, ik beveel dit aan

Arie uit Diemen

26-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Na aantal jaren weer terug op het oude nest waar we zeer warm zijn ontvangen en een goed gevoel bij de aanschaf van onze nieuwe Mitsubishi asx hebben.


Ja, ik beveel dit aan

jacobus p uit duivendrecht

15-01-2019
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan