Beoordelingen Auto Lancker

8,8
209 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 209 beoordelingen

Has uit Amsterdam

18-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Cees, al mijn ervaringen zijn weer TOP !!!!! zeer blij dat ik weer bij jullie ben.
Met een SUPER FIJNE en MOOIE SPACE STAR !!!!!
Met groetjes ,

Foto Solleveld


Ja, ik beveel dit aan

Jose uit Amsterdam

16-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek naar een 2e hands Smart en gevonden bij Lancker! Leuke gesprekken met Andries en Cees, auto netjes volgens afspraak geleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Ellen uit Weesp

31-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zo tevreden over de Suzuki Baleno die we dit jaar gekocht hebben. Dus ook voor onze tweede auto weer een Suzuki maar dan een Celerio.
Dit zegt denk ik genoeg over dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Diemen

30-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij het eerste oriëntatiegesprek voor de aanschaf van een gebruikte auto kreeg ik direct een uiterst scherp aanbod voor mijn auto. Na het bezoeken van diverse Suzuki dealers bleek dit het beste aanbod te zijn.
Bij het tweede bezoek werd er direct een zoekactie opgezet op basis van onze wensen (kleur en jaartal) en kwamen wij uit bij zeer nette auto met een beperkt aantal kilometers, welke wij na een proefrit hebben aangeschaft. Wij zijn zeer tevreden over het gehele koopproces, dat op plezierige wijze door Cees werd begeleid.


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Hilversum

21-03-2018
8,5

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bijzonder goed gemutst TEAM Cees en Andries.
We voelden ons gelijk thuis. Uitstekende behandeling met vriendelijke en professionele uitleg.
Kortom: betrouwbare onderneming.


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Hilversum

21-03-2018
8,5

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bijzonder goed gemutst TEAM “Cees en Andries”.
We voelden ons gelijk thuis. Uitstekende behandeling met vriendelijke en professionele uitleg.
Kortom: betrouwbare onderneming.


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Almere

19-03-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Gezellig. en vriendelijk of je bij vrienden op visite komt.


Ja, ik beveel dit aan

Rosanne uit Amersfoort

14-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele fijne service en een top aflevering van mijn occasion.


Ja, ik beveel dit aan

Marga uit Driemond

12-03-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel vriendelijke. goede service,


Ja, ik beveel dit aan

herman uit almere

02-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We worden altijd vriendelijk ontvangen. Goed geinformeerd. Alle vragen worden rustig en uitgebreid beantwoord. We zijn al een tijdje klant en het voelt bij dit bedrijf als een warme douche. Ook weer deze keer bij de aankoop van onze nieuwe auto. Maar ook bij het onderhoud van onze vorige auto.


Ja, ik beveel dit aan