Beoordelingen Auto Lancker

8,8
226 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 226 beoordelingen

Martin

03-12-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Keurig, een verademing om weer bij een merkdealer goed geholpen te worden zonder verrassingen achteraf.


Ja, ik beveel dit aan

Rosan uit Weesp

15-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na bijna 10 jaar weer een auto gekocht bij fa.Lancker.Inmiddels de 6e!Uitstekend,correct en deskundig geholpen door Cees Bosboom.


Ja, ik beveel dit aan

Cornelia W uit Hilversum

04-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij hebben een nieuwe auto gekocht en zijn vriendelijk geholpen, goede uitleg gekregen over de auto, en ander mogelijk heden.
Het was onze keer dat wij hier waren.
Wat de service betreft hebben wij nog geen ervaring maar wij gaan er van uit dat deze ook goed is


Ja, ik beveel dit aan

Fokke uit Amsterdam

02-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een jaar of 10 geleden al eens een nieuwe Suzuki Alto gekocht bij Auto Lancker en toen ook al heel vriendelijk geholpen. Daarna door autoland op zoek geweest en gevonden wat wij toen wenste aan materiaal.
Na diverse grote merkdealers weer terug op het oude nest.
Wat een verschil in de benadering.
Bij Lancker ben je gewoon een gelijke en niet nummer zoveel van de dag!
Al met al een prettig bedrijf.
Ook om zo even langs te gaan om te vertellen hoe fijn de nieuwe Outlander PHEV 2019 rijd.
Wat een beleving!


Ja, ik beveel dit aan

William uit Dronten

11-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk geholpen door Cees, stond open voor de punten die wij vonden op/aan de auto en zijn naar behoren verholpen. Auto is goed en duidelijk afgeleverd door Andries.


Ja, ik beveel dit aan

Anne Roos uit Soest

03-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel prettig geholpen door Cees. Vriendelijke man die de tijd neemt om alles uit te leggen. Levert kwaliteit en geen geintjes bij aflevering. Al met al zeer te vreden!


Ja, ik beveel dit aan

Frank

07-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 2e Hands VW Fox van dec. 2009 gekocht. Voor aflevering alles tip-top in orde gebracht. APK, nieuwe banden, accu, enz. Fijne klantbehandeling door de medewerkers en Cees. 6 maanden Bovag-garantie en ook nog pechhulp van Mitsubishi!


Ja, ik beveel dit aan

Florus uit Maartensdijk

06-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Warm onthaal en klantvriendelijk en goede service.
Weten waar ze het overhebben!
Hou deze service vast.


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Loosdrecht

05-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Cees Bosboom mag wel héél blij zijn met zijn medewerker Andries van Amerongen. Want ik keek uit naar hele andere merken, tot ik eens vrijblijvend reageerde op een advertentie voor een Mitsubishi Eclipse Cross bij een bedrijf in Tiel. Een demonstratie-auto. Was reeds verkocht. Ging weer eens kijken bij Serry voor een Range Rover Evoque. Serry bleek terloops ook nog wat in Mitsubishi te hebben gedaan. Er lag nog een folder van de Outlander PHEV.
Hoe Andries mij op het spoor kwam?? Moet ik hem nog steeds vragen. Enfin, hij belde namens auto Lancker in Weesp (nooit eerder van gehoord). We gingen eens kijken. Proefrit in de Eclipse en daarna in de hybride Outlander. Ik was meteen verkocht. Nu, sinds heel kort, rij ik de Outlander PHEV 2,4 S-Edition type 2019. Wat een prachtige, technisch volmaakte en heerlijke auto. Uitmuntende rijkwaliteiten mede dankzij 4-wheeldrive en zeer laag zwaartepunt, want accu's onderin. Moet nog wennen aan feit, dat ik bij normaal 'huis-, tuin- en keukengebruik' niet of nauwelijks meer aan de benzinepomp hoef.
Bosboom cs. hebben hun werk prima gedaan. Uitstekende service en zeer klantvriendelijk. Rob W. Vinke, Loosdrecht.


Ja, ik beveel dit aan

Pierre uit Blaricum

18-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Beste Cees en Medewerkers,
Ik schrijf "Medewerkers" expres met een hoofdletter want contact, overleg en service met jullie is het absoluut waard!
Dank hiervoor en het feit dat ik Welkom bij jullie ben voor overleg zegt mij meer dan genoeg!
Vriendelijke groet,
Pierre Pourchez


Ja, ik beveel dit aan