Beoordelingen Auto Lancker

8,8
216 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 216 beoordelingen

Jeffrey uit Driemond

11-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring met Auto Lancker is zeer positief.


Ja, ik beveel dit aan

kwabena uit Amsterdam

30-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn erg blij met onze auto. Het is een groot plezier om in onze auto te rijden. De service is uitstekend, Cees dacht met ons mee en heeft maatwerk geleverd.Wij Zijn in onze nopjes met de klantvriendelijkheid en eerlijkheid van Cees.
Een hele dikke pluim.


Ja, ik beveel dit aan

Casper uit Weesp

21-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima advies en goede service. Niet voor niets 2e nieuwe auto weer hier gekocht. Heel blij met onze prachtige asx


Ja, ik beveel dit aan

Wendy uit Driemond

30-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Weer heel prettig geholpen bij de aanschaf van een andere auto. Superblij met de fantastische Ford. Heel mooi initiatief ook om KiKa te steunen.


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Naarden

14-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekend.
Eerlijk en direct contact. Je krijgt persoonlijk advies op maat.
Alle afspraken zijn duidelijk, en worden stipt nagekomen, met nét dat beetje extra service.


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Amsterdam

26-04-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed bedrijf. Duidelijke informatie en een goede begeleiding bij de aanschaf van een nieuwe auto.
Een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Amsterdam

26-04-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prettige omgang met klanten. Goede informatie en begeleiding bij de aankoop van een nieuwe auto!


Has uit Amsterdam

18-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Cees, al mijn ervaringen zijn weer TOP !!!!! zeer blij dat ik weer bij jullie ben.
Met een SUPER FIJNE en MOOIE SPACE STAR !!!!!
Met groetjes ,

Foto Solleveld


Ja, ik beveel dit aan

Jose uit Amsterdam

16-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek naar een 2e hands Smart en gevonden bij Lancker! Leuke gesprekken met Andries en Cees, auto netjes volgens afspraak geleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Ellen uit Weesp

31-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zo tevreden over de Suzuki Baleno die we dit jaar gekocht hebben. Dus ook voor onze tweede auto weer een Suzuki maar dan een Celerio.
Dit zegt denk ik genoeg over dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan