Beoordelingen Auto Lancker

8,8
176 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 176 beoordelingen

Sijbrand uit Weesp

12-09-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij waren ons aan het orienteren bij verschillende dealers. Bij auto Lancker geslaagd voor een auto. Mede door de uitleg en tijd die er genomen werd en de ongedwongen vriendelijkheid besloten wij om bij dit bedrijf onze auto te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Ria uit Hoogvliet

25-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: TOP BEDRIJF! mijn ouders hadden hier een auto gekocht met extreem goede service en vriendelijkheid. Na korte tijd wilde ik een zelfde auto hebben, ik heb toen gebeld omdat we vrij ver weg wonen. Op dat moment had hij niets voor me staan. Maar wat schetst mijn verbazing, ik werd geholpen een ander bedrijf te vinden, hij heeft zelfs onderhandeld voor een goede prijs voor mijn oude auto. Ik ben nog steeds erg tevreden met mijn nieuwe auto en zonder hulp van deze garage had ik die ander nooit gevonden. ABSOLUTE AANBEVELING


Ja, ik beveel dit aan

Conny uit Amsterdam

19-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ontvangst: buitengewoon vriendelijk en open! Binnen een kwartier, superdeal!
En bij aflevering, alles gedaan wat was beloofd, met extra!!


Ja, ik beveel dit aan

Marja en Paul uit Weesp

08-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Na eerst al met een huurauto op heel korte termijn top geregeld terwijl eigenlijk alles verhuurd was, nu ook nu we in gesprek kwamen over dat eigenlijk toch wel graag een auto wilden, maar dat niet zo maar kon, ging Cees Bosboom met ons om tafel, niet kijken naar de problemen of obstakels, maar heel creatief samen naar oplossing zoeken. We zijn echt onder de indruk van Cees en super blij met de uitkomst.


Ja, ik beveel dit aan

Frederik en Dieuwke uit Amsterdam

07-08-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben een tweedehands Ford C-max bij Cees gekocht. Het voelde direct vertrouwd door de persoonlijke aandacht die we kregen. We zijn erg blij met deze auto! Cees, bedankt voor de goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Valkenaarstraat 113

06-08-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We kennen Cees Bosboom al jaren via de s.v. Huizen en het was voor ons nu de tweede keer dat we een auto bij Auto Lacker aanschaften. Deze keer het fonkelnieuwe model van de Ignis. Als vanouds was het advies en afhandeling bij dit bedrijf in goede handen. Jammer alleen dat Suzuki Nederland wat in gebreke bleef met het tijdig leveren van de accessoires zoals een trekhaak voor onze fietsendrager. Dat zou betekenen dat een weekje vakantie in Limburg zou moeten doorgebracht zonder de fietsen. Echter niet gerekend op Cees, die spontaan aanbood dat we die week wel gebruik mochten maken van z'n
Mitsubishi Outlander. Als dat geen service is..........

Jan en Jolanda


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

04-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kom hier al 40 jaar, ik ben nl in 1977 geboren en toen reden mijn ouders al Mitsubishi. Over die 40 jaar en de autos van zowel mij als mijn pa samen is het aantal defecten op minder dan 1 hand te tellen.


Ja, ik beveel dit aan

Eva uit Hilversum

28-07-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bij het uitzoeken van mijn auto heeft Andries mij uitstekend geholpen met veel kennis van zaken en bij het ophalen van mijn Suzuki Celerio was het leuk om met Cees een rondje te rijden om even te wennen aan het rijden in een automaat. Kortom een geweldig bedrijf met veel persoonlijke aandacht.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Weesp

12-07-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De zoveelste auto die wij hier kopen. En nooit teleurgesteld.


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit Blaricum

11-07-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na pech in Frankrijk werd mijn Outlander PHEV naar Nederland getransporteerd. Cees Bosboom van Auto Lancker heeft zich direct op afstand ingespannen voor goede afspraken met Mitsubishi en heeft zelf voor prima vervangend vervoer gezorgd zonder over kosten te spreken. De complexe reparatie is deskundig uitgevoerd door de mensen in Weesp. Kortom; een garage die je niet laat vallen als het eens moeilijk wordt.


Ja, ik beveel dit aan