Beoordelingen Auto Lancker

8,8
199 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 199 beoordelingen

Doekele uit Weesp

12-02-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dhr. en Mevr. uit Muiden

10-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk ontvangen, geweldige service en snelle oplevering van onze nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

percy uit Amsterdam

29-01-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel erg geduldig op het moment dat de kosten door de verzekering nog niet betaald waren heel vriendelijk en goed geholpen en mee gedacht


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Medio januari 2018 heb ik een auto aangeschaft. Ik ben zeer tevreden over hoe het hele proces is verlopen. Met humor rust en kennis. Ik rijd met veel plezier in mijn bolide.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Muiderberg

26-01-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

P uit Hilversum

26-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Showroom bezoek, aanschaf auto en afleveren van de auto. Zeer ongedwongen en prettige sfeer.


Ja, ik beveel dit aan

Co en wil uit Beverwijk

16-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aanschaf occasion.
Zeer tevreden over de auto_de klantvriendelijkheid
_ service en niet te vergeten de lekkere koffie.
Het bedrijf waar mens nog centraal staat.



Ja, ik beveel dit aan

Miriam uit Amsterdam

11-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb tot nu toe alleen ervaringen met de aankoop van een gebruikte auto die gisteren geleverd is en fijn rijdt. Ik ben er blij mee! Ook met de persoonlijke benadering, prettige sfeer en vriendelijke mensen. Zowel Cees, de eigenaar, als Andries, de jongere verkoper. Nemen de tijd voor je, geven ruimte, denken mee. Van de twee gesprekken gaat deskundigheid uit en betrouwbaarheid. Hieronder heb ik alles op een 9/8 gewaardeerd, dat is vanuit mijn vertrouwen in hun service en deskundigheid nu en in de toekomst.


Ja, ik beveel dit aan

André uit Muiden

30-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik kom al enige jaren bij Auto Lancker en heb goede ervaringen met het bedrijf.
Zowel met mijn vorige (SX4) als met de nieuwe auto (Ignis).


Ja, ik beveel dit aan

H. uit Huizen

25-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit is mjn eerste ervaring met Auto Lancker. Zeer tevreden over het contact met Cees Bosboom. Auto werd in schitterende staat afgeleverd. Ik heb alle vertrouwen in de toekomstige service.


Ja, ik beveel dit aan