Beoordelingen Auto Lancker

8,8
168 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 168 beoordelingen

Jan uit Weesp

12-07-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De zoveelste auto die wij hier kopen. En nooit teleurgesteld.


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit Blaricum

11-07-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na pech in Frankrijk werd mijn Outlander PHEV naar Nederland getransporteerd. Cees Bosboom van Auto Lancker heeft zich direct op afstand ingespannen voor goede afspraken met Mitsubishi en heeft zelf voor prima vervangend vervoer gezorgd zonder over kosten te spreken. De complexe reparatie is deskundig uitgevoerd door de mensen in Weesp. Kortom; een garage die je niet laat vallen als het eens moeilijk wordt.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Almere

16-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een zeer betrouwbaar bedrijf, met zeer deskundige leiding
We zijn heel vriendelijk ontvangen met koffie en een koekje
Cees bedankt voor de prettige aflevering van onze mooie auto de ASX We zijn er erg blij mee, en hopen er veel veilige kilometers mee te rijden Groetjes Hans en van Gerda dikke kus.


Ja, ik beveel dit aan

Marga uit Bussum

16-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer plezierige ontmoeting met Cees,waardoor ik maanden eerder dan ik eigenlijk van plan was mijn auto inruilde voor een Mitsubishi Colt.
Dit voelde zo goed en betrouwbaar!


Ja, ik beveel dit aan

ruud uit weesp

09-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een gemoedelijke, vriendelijke sfeer met veel belangstelling voor de klant, snelle service en uiteraard goede deskundigheid.


Ja, ik beveel dit aan

Marie

02-05-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel fijne ervaring met Cees! Ben er naar toegestuurd door mijn kapsters die ook klant zijn bij Cees. Ik ben reuze blij met mijn Mitsubishi Colt.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Amsterdam Z O

23-04-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Rijd lekker,onze nieuwe Space Star!!.
Leuk bedrijf.
Komen er al jaren voor onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Almere

18-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Sorry, in mijn vorige beoordeling nog vergeten mij ervaringen met Auto Lancker in te voeren.

7 Jaar "vreemd" gegaan met een ander merk, maar toch weer teruggekeerd naar Auto Lancker en Mitsubishi.
Ontvangst was weer als vanouds. Prettig gesprek met oude bekende Cees.
Goed advies en ter zake kundig.
Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe ASX.




Ja, ik beveel dit aan

Hans uit almere

17-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

martine uit weesp

01-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Geen gladde verkooppraatjes maar een normaal gesprek en nu met een goed gevoel trotse eigenaar van een mitsubishi


Ja, ik beveel dit aan