Beoordelingen Auto Lancker

8,7
166 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 166 beoordelingen

Hans uit Almere

16-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een zeer betrouwbaar bedrijf, met zeer deskundige leiding
We zijn heel vriendelijk ontvangen met koffie en een koekje
Cees bedankt voor de prettige aflevering van onze mooie auto de ASX We zijn er erg blij mee, en hopen er veel veilige kilometers mee te rijden Groetjes Hans en van Gerda dikke kus.


Ja, ik beveel dit aan

Marga uit Bussum

16-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer plezierige ontmoeting met Cees,waardoor ik maanden eerder dan ik eigenlijk van plan was mijn auto inruilde voor een Mitsubishi Colt.
Dit voelde zo goed en betrouwbaar!


Ja, ik beveel dit aan

ruud uit weesp

09-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een gemoedelijke, vriendelijke sfeer met veel belangstelling voor de klant, snelle service en uiteraard goede deskundigheid.


Ja, ik beveel dit aan

Marie

02-05-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel fijne ervaring met Cees! Ben er naar toegestuurd door mijn kapsters die ook klant zijn bij Cees. Ik ben reuze blij met mijn Mitsubishi Colt.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Amsterdam Z O

23-04-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Rijd lekker,onze nieuwe Space Star!!.
Leuk bedrijf.
Komen er al jaren voor onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Almere

18-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Sorry, in mijn vorige beoordeling nog vergeten mij ervaringen met Auto Lancker in te voeren.

7 Jaar "vreemd" gegaan met een ander merk, maar toch weer teruggekeerd naar Auto Lancker en Mitsubishi.
Ontvangst was weer als vanouds. Prettig gesprek met oude bekende Cees.
Goed advies en ter zake kundig.
Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe ASX.




Ja, ik beveel dit aan

Hans uit almere

17-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

martine uit weesp

01-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Geen gladde verkooppraatjes maar een normaal gesprek en nu met een goed gevoel trotse eigenaar van een mitsubishi


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Amsterdam

01-04-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: De aflevering van mijn Suzuki is goed verlopen. Er werd ruim de tijd genomen om alle onderdelen van de auto aan te wijzen en te verduidelijken. De contacten waren vriendelijk en duidelijk. En ik verwacht dat mijn nieuwe Suzuki net zo probleemloos zijn dienst zal doen als mijn eerdere modellen. Wat ik meteen al als positief vindt, is hil-control. Wat een gemak, wel ff wenen.


Ja, ik beveel dit aan

Diny uit Weesp

31-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik/wij komen al heel wat jaartjes bij Lancker. Iedereen is altijd zeer behulpzaam en vriendelijk. Ook vandaag bij het ophalen van mijn nieuwe Suzuki Ignes was alles tot in de puntjes geregeld, (wat een prachtige auto) en neemt men alle tijd voor je!


Ja, ik beveel dit aan