Beoordelingen Auto Lancker

8,7
153 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 153 beoordelingen

Sophie uit Rotterdam

27-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wat een feestje! Afgelopen zaterdag hebben we onze nieuwe auto opgehaald. Alles keurig, tot in de puntjes, geregeld. Persoonlijk en goede service. Ik zou Auto Lancker aanbevelen voor iedereen!


Ja, ik beveel dit aan

Jan . uit Nederhorst den Berg.

13-03-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima ervaring.
Gemoedelijke sfeer.
Ze doen wat ze beloven.
Wij zijn zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Els uit Hillegom

11-03-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag mijn bijna nieuwe Space Star opgehaald. Prettig geholpen, geen gladde praatjes en het bedrijf is telefonisch en per mail goed bereikbaar.


Ja, ik beveel dit aan

R, E & F uit Amsterdam

11-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Fijne, warme en persoonlijke begeleiding van dhr Bosboom bij onze zoektocht naar en aanschaf van een nieuwe auto. Kijken nu al uit naar de eerste beurt ;)


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Nederhorst den Berg

08-03-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vanaf 1985 tot en met 2000 Mitsubishi gereden en daarna Opel en Ford en sinds enkele dagen weer een Mitsubischi.
Gelijk weer een goed gevoel en snel rond met Cees, voelde als weer thuiskomen.


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Winterswijk

05-03-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Moest er 150 km voor rijden maar ben blij dat ik die moeite genomen hebt. Het eerste contact via de telefoon was meteen heel prettig en een paar dagen later in het echie bleek dat mijn gevoel me niet bedrogen had. De hele deal van inruil aankoop verliep in een hele prettige sfeer waarbij ik een zeer goed gevoel heb overgehouden. Als ik in de toekomst weer een auto nodig heb zal zeker eerst bij Kees op de site kijken.
Gr Jos.


Ja, ik beveel dit aan

Maria uit Lelystad

13-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Over mijn ervaring met Auto Lancker kan ik kort zijn: in de 54 jaar dat ik auto rijd en dus ook heel wat auto's heb gekocht heb ik nog nooit zo'n prettige aflevering meegemaakt. Door de heer Bosboom werden mijn man en ik zeer hartelijk en deskundig begeleid tijdens de koop en aflevering. Hij is meedenkend, behulpzaam en geeft goede adviezen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat onze auto in de toekomst in goede handen is bij Auto Lancker. Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Remon uit Alphen aan den rijn

11-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk ontvangen en behandeld, geen verkooppraatjes. Auto netjes volgens afspraak afgeleverd. Gezien de afstand tussen het bedrijf en waar wij vandaan komen, 45 km, werd al aangegeven dat mocht er iets met de auto zijn, men voor een oplossing gaat zorgen, evt met tussenkomst van onze eigen onderhoudsdealer (Suzuki)...


Ja, ik beveel dit aan

nine uit weesp

08-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: prima. Met dank voor het meedenken bij aanschaf van een nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

nine uit weesp

08-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: prima. Bij de aanschaf van een nieuwe auto werd meegedacht


Ja, ik beveel dit aan