Beoordelingen Auto Lancker

8,7
147 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 147 beoordelingen

Maria uit Lelystad

13-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Over mijn ervaring met Auto Lancker kan ik kort zijn: in de 54 jaar dat ik auto rijd en dus ook heel wat auto's heb gekocht heb ik nog nooit zo'n prettige aflevering meegemaakt. Door de heer Bosboom werden mijn man en ik zeer hartelijk en deskundig begeleid tijdens de koop en aflevering. Hij is meedenkend, behulpzaam en geeft goede adviezen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat onze auto in de toekomst in goede handen is bij Auto Lancker. Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Remon uit Alphen aan den rijn

11-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk ontvangen en behandeld, geen verkooppraatjes. Auto netjes volgens afspraak afgeleverd. Gezien de afstand tussen het bedrijf en waar wij vandaan komen, 45 km, werd al aangegeven dat mocht er iets met de auto zijn, men voor een oplossing gaat zorgen, evt met tussenkomst van onze eigen onderhoudsdealer (Suzuki)...


Ja, ik beveel dit aan

nine uit weesp

08-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: prima. Met dank voor het meedenken bij aanschaf van een nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

nine uit weesp

08-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: prima. Bij de aanschaf van een nieuwe auto werd meegedacht


Ja, ik beveel dit aan

bert uit Amsterdam

05-02-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dank voor de breng- en ophaal service van en naar het station Weesp. Da´s service!! Fijne garage!


Ja, ik beveel dit aan

Hendrik uit Veenendaal

04-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Superleuke auto gekocht voor een scherpe prijs en vriendelijk geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Mayke uit Lisse

29-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto werd zeer netjes afgeleverd, en alle afspraken waren meer dan nagekomen! Een 10!


Ja, ik beveel dit aan

Karin

19-01-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende service gekregen bij aanschaffen van een auto.
Personeel is ook heel vriendelijk en behulpzaam.
Dit autobedrijf is een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Ria uit Hoogvliet

17-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: wij zijn heel goed en deskundig geholpen, een hele goede service, klantvriendelijk, en betrouwbaar. de auto werd thuisgebracht van weesp naar hoogvliet (rtd) en nog vele andere klantvriendelijke dingen, ik ben zeer tevreden en iedereen die dit leest ga naar auto Lancker


Ja, ik beveel dit aan

Anne uit Veenendaal

10-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg goede en prettige ervaring met Auto Lancker! Cees Bosboom en zijn personeel werken als een team en dat stralen zij ook uit naar de klanten, vriendelijk, eerlijk en persoonlijk!


Ja, ik beveel dit aan