Beoordelingen Auto Lancker

8,8
183 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 183 beoordelingen

MMA uit Amsterdam

22-11-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na jaren zonder auto, op zoek naar 'iets elektrisch', een PHEV? Hoe of dat rijdt? Cees Bosboom: 'Heerlijk, hier probeer mijn auto maar' en overhandigt zijn sleutels. Het hiermee tentoongespreide vertrouwen kan je als klant, zo weten we inmiddels, ook in de garage stellen.
Er werd -ver weg- een passende auto voor een nette prijs gevonden. Bij aankomst in de garage bleek de laadkabel te ontbreken. Geen probleem, werd geregeld. Een paar kleine ongemakken, waarvan de oorzaak pas na een half jaar aan het licht kwam, werden alsnog kosteloos verholpen.
Service met een grote S.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Almere

20-11-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Weer terug bij Lancker/Bosboom. Nieuwe eigenaar, maar de "oude" vertrouwde service, kennis en klantvriendelijkheid. Ook onderhoud degelijk en met vakkennis uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

Domenique uit Beverwijk

07-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn contact met Cees gehad en een super service vanaf het eerste telefoontje.


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Almere

06-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Sinds 2015 klant bij Auto Lancker en zeer tevreden. Toen ik 2 weken geleden bij Lancker binnenstapte, stapte ik tevreden de deur uit met een nieuwe Spacestar! Deze auto bevalt me wederom prima!
De service van Cees en team, de tijd die er voor je genomen wordt en klantvriendelijkheid zorgt dat ik met plezier mijn Mitsubishi rijd in de wetenschap met een goede garage achter me.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Huizen

05-11-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Voor het eerst aangeklopt. Vanaf de 1e seconde goede indruk. Prima contact gehad met de directeur Cees Bosboom. Zeer klantvriendelijk en zeker niet opdringerig. De nieuwe auto was snel geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

Karin

04-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaring met het huren van een auto en verhuiswagen en inmiddels ook met de aanschaf van een gebruikte auto! Bij Lancker is een klant nog echt een klant.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Hilversum

25-10-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na het bezoeken van verschillende dealers voor een leuke tweedehands auto had autobedrijf Lancker de beste prijs-kwaliteit deal in huis. Goede service en een fijne auto aan kunnen schaffen.


Ja, ik beveel dit aan

Sijbrand uit Weesp

12-09-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij waren ons aan het orienteren bij verschillende dealers. Bij auto Lancker geslaagd voor een auto. Mede door de uitleg en tijd die er genomen werd en de ongedwongen vriendelijkheid besloten wij om bij dit bedrijf onze auto te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Ria uit Hoogvliet

25-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: TOP BEDRIJF! mijn ouders hadden hier een auto gekocht met extreem goede service en vriendelijkheid. Na korte tijd wilde ik een zelfde auto hebben, ik heb toen gebeld omdat we vrij ver weg wonen. Op dat moment had hij niets voor me staan. Maar wat schetst mijn verbazing, ik werd geholpen een ander bedrijf te vinden, hij heeft zelfs onderhandeld voor een goede prijs voor mijn oude auto. Ik ben nog steeds erg tevreden met mijn nieuwe auto en zonder hulp van deze garage had ik die ander nooit gevonden. ABSOLUTE AANBEVELING


Ja, ik beveel dit aan

Conny uit Amsterdam

19-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ontvangst: buitengewoon vriendelijk en open! Binnen een kwartier, superdeal!
En bij aflevering, alles gedaan wat was beloofd, met extra!!


Ja, ik beveel dit aan