Beoordelingen Auto Lancker

8,8
233 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 233 beoordelingen

jaap uit amsterdam

15-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: de eerste kennis making in de showroom was direct al goed een prettige medewerker die ons prima van alle informatie voorzag dit bleek de boekhouder na een paar dagen opnieuw weer bij lancker langs gegaan en een mooie occaison gekocht op zaterdag en ook weer prima geholpen door cees wat later bleek de eigenaar van auto lancker de auto zouden we een week later ophalen maar ons kleinkind van 8 jaar wilde de auto ook zien en keuren dit kon na dat we dit gevraagd hadden bij de receptie en ons alle medewerking verleende dus onderweg naar lancker op woendag en op naar de werkplaats waar we hartelijk werden ontvangen door de aanwezige monteurs en onze kleine meid mocht achter het stuur plaatsnemen en toen kwam gelukkig de goedkeuring en zoals afgesproken de auto vrijdag opgehaald en met een prettig ervaren gesprek en de nodige paperassen en de foto sessie gingen we op weg
alle medewerkers bedankt en we zijn zeer tevreden over de behandeling tijdens het gehele traject groetend jaap en mary


Ja, ik beveel dit aan

Arie uit Diemen

26-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Na aantal jaren weer terug op het oude nest waar we zeer warm zijn ontvangen en een goed gevoel bij de aanschaf van onze nieuwe Mitsubishi asx hebben.


Ja, ik beveel dit aan

jacobus p uit duivendrecht

15-01-2019
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Katja uit Wageningen

12-01-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Corry uit Almere

12-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij komen al enige jaren bij autobedrijf Lancker en zeer tot tevredenheid. Deskundig, meedenkend, vriendelijk personeel.
Hartelijk bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Danielle uit Zoetermeer

11-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen zaterdag hebben wij een dacia duster 4x4bij jullie gekocht. Wij waren op zoek naar een sterke auto die er leuk uitziet, goed rijdt, lekker zit en welke onze caravan kan trekken. Deze vonden we bij jullie, dus vanuit Zoetermeer naar Weesp. En de rit was zeker de moeite waard, na een vriendelijk welkom en een proefrit, al snel tot koop over gegaan. Wij zijn helemaal blij met deze auto en de service en zullen jullie zeker aanraden bij vrienden en familie! Nogmaals bedankt en tot ziens!


Ja, ik beveel dit aan

Roel

22-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf, alle tijd en aandacht en prima service.
Cees bedankt!!! Leuke terugreis gehad met Nissan QQ.


Ja, ik beveel dit aan

Martin

03-12-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Keurig, een verademing om weer bij een merkdealer goed geholpen te worden zonder verrassingen achteraf.


Ja, ik beveel dit aan

Rosan uit Weesp

15-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na bijna 10 jaar weer een auto gekocht bij fa.Lancker.Inmiddels de 6e!Uitstekend,correct en deskundig geholpen door Cees Bosboom.


Ja, ik beveel dit aan

Cornelia W uit Hilversum

04-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij hebben een nieuwe auto gekocht en zijn vriendelijk geholpen, goede uitleg gekregen over de auto, en ander mogelijk heden.
Het was onze keer dat wij hier waren.
Wat de service betreft hebben wij nog geen ervaring maar wij gaan er van uit dat deze ook goed is


Ja, ik beveel dit aan