Beoordelingen Auto Lancker

8,8
222 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 222 beoordelingen

William uit Dronten

11-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk geholpen door Cees, stond open voor de punten die wij vonden op/aan de auto en zijn naar behoren verholpen. Auto is goed en duidelijk afgeleverd door Andries.


Ja, ik beveel dit aan

Anne Roos uit Soest

03-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel prettig geholpen door Cees. Vriendelijke man die de tijd neemt om alles uit te leggen. Levert kwaliteit en geen geintjes bij aflevering. Al met al zeer te vreden!


Ja, ik beveel dit aan

Frank

07-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 2e Hands VW Fox van dec. 2009 gekocht. Voor aflevering alles tip-top in orde gebracht. APK, nieuwe banden, accu, enz. Fijne klantbehandeling door de medewerkers en Cees. 6 maanden Bovag-garantie en ook nog pechhulp van Mitsubishi!


Ja, ik beveel dit aan

Florus uit Maartensdijk

06-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Warm onthaal en klantvriendelijk en goede service.
Weten waar ze het overhebben!
Hou deze service vast.


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Loosdrecht

05-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Cees Bosboom mag wel héél blij zijn met zijn medewerker Andries van Amerongen. Want ik keek uit naar hele andere merken, tot ik eens vrijblijvend reageerde op een advertentie voor een Mitsubishi Eclipse Cross bij een bedrijf in Tiel. Een demonstratie-auto. Was reeds verkocht. Ging weer eens kijken bij Serry voor een Range Rover Evoque. Serry bleek terloops ook nog wat in Mitsubishi te hebben gedaan. Er lag nog een folder van de Outlander PHEV.
Hoe Andries mij op het spoor kwam?? Moet ik hem nog steeds vragen. Enfin, hij belde namens auto Lancker in Weesp (nooit eerder van gehoord). We gingen eens kijken. Proefrit in de Eclipse en daarna in de hybride Outlander. Ik was meteen verkocht. Nu, sinds heel kort, rij ik de Outlander PHEV 2,4 S-Edition type 2019. Wat een prachtige, technisch volmaakte en heerlijke auto. Uitmuntende rijkwaliteiten mede dankzij 4-wheeldrive en zeer laag zwaartepunt, want accu's onderin. Moet nog wennen aan feit, dat ik bij normaal 'huis-, tuin- en keukengebruik' niet of nauwelijks meer aan de benzinepomp hoef.
Bosboom cs. hebben hun werk prima gedaan. Uitstekende service en zeer klantvriendelijk. Rob W. Vinke, Loosdrecht.


Ja, ik beveel dit aan

Pierre uit Blaricum

18-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Beste Cees en Medewerkers,
Ik schrijf "Medewerkers" expres met een hoofdletter want contact, overleg en service met jullie is het absoluut waard!
Dank hiervoor en het feit dat ik Welkom bij jullie ben voor overleg zegt mij meer dan genoeg!
Vriendelijke groet,
Pierre Pourchez


Ja, ik beveel dit aan

Jeffrey uit Driemond

11-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring met Auto Lancker is zeer positief.


Ja, ik beveel dit aan

kwabena uit Amsterdam

30-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn erg blij met onze auto. Het is een groot plezier om in onze auto te rijden. De service is uitstekend, Cees dacht met ons mee en heeft maatwerk geleverd.Wij Zijn in onze nopjes met de klantvriendelijkheid en eerlijkheid van Cees.
Een hele dikke pluim.


Ja, ik beveel dit aan

Casper uit Weesp

21-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima advies en goede service. Niet voor niets 2e nieuwe auto weer hier gekocht. Heel blij met onze prachtige asx


Ja, ik beveel dit aan

Wendy uit Driemond

30-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Weer heel prettig geholpen bij de aanschaf van een andere auto. Superblij met de fantastische Ford. Heel mooi initiatief ook om KiKa te steunen.


Ja, ik beveel dit aan