Beoordelingen Auto Lemmer

8,6
68 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 68 beoordelingen

H. uit Groningen

16-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring gehad. De eigenaar wil duidelijk kwaliteit leveren en dat voor een schappelijke prijs.


Ja, ik beveel dit aan

I uit Bakhuizen

04-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer blij met mijn nieuwe auto.
Fijne hulp gekregen van de eigenaar.
Bedankt !


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-03-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes geholpen, auto keurig afgeleverd!


Ja, ik beveel dit aan

C.J. uit Bakkeveen

10-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

arie uit Sondel

07-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige ervaring met Auto Lemmer.
Auto netjes afgeleverd.
Fijn bedrijf om een auto te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Marknesse

18-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Akkrum

31-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettige ervaring met Auto Lemmer. Komt gemaakte afspraken goed na en levert de auto geweldig af! Zelfs nog wat extra onderhoud gehad voor aflevering zonder kosten. Dat is service! André helpt en ontvangt je op zeer plezierige wijze en neemt de tijd voor je.


Ja, ik beveel dit aan

Gerwin

30-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mijn ervaring met Auto Lemmer is met 1 woord top. Ik heb 4 dagen geleden gekeken naar een auto. Toen ik binnen kwam werdt vriendelijk ontvangen. Ik kreeg een advies over wat voor auto bij mij zou passen.
Uiteindelijk hebben we een geschikte auto gevonden en heb ik hem vandaag opgehaald. De auto werdt in zeer nette staat afgeleverd met alles er op van APK tot nieuwe winterbanden. Ik ben zeer tevreden over de service en de deskundigheid van André en wat er beloofd wordt van wat er bij de auto geleverd is ook echt nagekomen. Ik raad daarom ook zeker aan om hier uw auto te kopen ! Bedankt


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg goede ervaring met Auto Lemmer. Onlangs een auto gekocht die zeer netjes werd afgeleverd. Komt na wat hij beloofd dus zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan