Beoordelingen Auto Lemmer

8,3
28 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 28 beoordelingen

roel uit heerenveen

01-02-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: auto lemmer is een goed bedrijf met prima auto,s
heb er veel gekocht en nooit een slechte er tussen gehad en eventuele problemen lost andre altijd keurig op


Ja, ik beveel dit aan

Rinus uit Meppel

23-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring mee gehad. Alles is netjes afgehandeld en de auto is netjes opgeleverd.
Goed te woord gestaan en deskundig geholpen. Kortom is het fijn om hier een auto te kopen en zal aan dit adres zeker weer denken.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Sneek

09-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ooit Alfa Romeo bij Auto Lemmer gekocht. Praat ik over jaren terug. Wat een ontzettend oprechte vakman is de eigenaar Andre.
Ondertussen wil ik eigenlijk alleen al om de service en vakmanschap van deze man een auto bij hem aanschaffen maar had net mijn merk niet staan.
En gaf met alle liefde toch advies waar ik op moest Letten mocht ik m'n oogappe ... auto ..tegen komen.

Echt waar
Zoek je een auto ga naar auto lemmer
Altijd goed.


Ja, ik beveel dit aan

Arno uit Koekange

25-12-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Alle auto"s zien er keurig uit. Men vertelt duidelijk waar je aan toe bent wanneer een auto met of zonder garantie koopt. Zelf een auto gekocht zonder garantie, maar nadat ik binnen een week aan had gegeven dat de auto niet lekker reed, heeft A6 kosteloos het probleem verholpen. Ze laten je niet zomaar in de steek mocht er kort na aanschaf een probleem zijn. Daarnaast zijn ze gewoon echt scherp geprijsd.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit DE WEERE

20-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit weekend bij Auto Lemmer mijn eerste auto aangeschaft, natuurlijk een hele grote stap voor een jonge van net 20!

Bij het eerste contact al meteen een goed gevoel, een hele vriendelijke meneer die direct vertrouwd overkwam. Hij was ook heel open in zijn manier van werken en had echt passie in zijn werk. Verder ook veel handige tips gekregen voor het rijden van de auto en het onderhoud en ik werd goed geholpen in het aankoop proces. En ik mocht altijd contact opnemen mocht er iets mis zijn.

De auto was gewoon PERFECT! Ik rij er nog steeds in met dezelfde grijns van oor tot oor die ik bij de testrit had. Heel erg blij met mijn aankoop en erg trots op mijn autootje. (alle auto's zagen er trouwens piekfijn uit)

Ik kan Auto Lemmer echt bij iedereen aanbevelen!


(Van te voren ook op deze site gekeken voor recensies van de garage en mocht je twijfels hebben aan de hand van wat slechte recensies, lees zijn reactie, dan zie je ook wel dat het niet bij hem ligt)


Ja, ik beveel dit aan

Gert-Jan

16-11-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eigenaar geeft duidelijk aan wat de mogelijkheden zijn en komt de gemaakte afspreken volledig na.


Ja, ik beveel dit aan

Aad uit Rotterdam

30-10-2016
3,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij auto Lemmer een Peugeot 307 cc gekocht en alleen maar kosten gehad. Ik ben inmiddels 1000 euro lichter en er is niets vergoed door auto Lemmer omdat deze wagen geen BOVAG garantie had (was heel toevallig voor een kennis verkocht). Als ik een auto bij een BOVAG garage koop verwacht ik ook BOVAG garantie, Deze mail gaat dus ook naar BOVAG. Ik ben inmiddels al te lang aan het lijntje gehouden, ook gaat er bericht naar SBS6. Ik heb meerdere malen langs de weg gestaan en zo'n beetje alles vervangen wat er te vervangen is. Na lang aandringen mocht ik een keer langs komen en is er een map sensor voor een paar tientjes vervangen. Tijdens de proefrit hierna gaf ik aan dat er iets aan de hand was met de kolomschakelaar en werd er gezegd dat hier een aantekening van gemaakt werd en zodra het euvel weer terug keerde dit opgelost zou worden. Het kwam direct op de terug reis weer terug en na het melden hiervan werd er gezegd dat zij het onderdeel wel wilde bestellen, maar op mijn kosten (mooie service). U zult begrijpen dat ik hier nooit meer kom en ook niemand aanraad hier een auto te kopen.


Rene uit Zwolle

02-06-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring met A6.nl
Hoewel onze auto gekocht was zonder garantie is de auto toch kosteloos gerepareerd.

Nogmaals bedankt Henk Jan!

Vriendelijk personeel en nette uitstraling van het pand. Ik weet waar ik mijn volgende auto weer ga halen!


Ja, ik beveel dit aan

Marion uit Apeldoorn

31-05-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie Megane Estate gekocht. Netjes geholpen, goede ervaring. We hadden er voor gekozen om de auto zonder garantie te kopen en dan loopt je risico natuurlijk. Helaas hadden wij pech en hadden we na 3,5 maand een garagerekening van 800 euro voor onder andere nieuwe remblokken en remschijven en een lekkende versnellingsbak. Maar dat is dus de gok die je neemt door zonder garantie te kopen want die mogelijkheid was er wel...
Verder mooie en fijne auto!


Ja, ik beveel dit aan

Melanie uit sneek

30-04-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eigenaar is nette man en verteld geen onzin. Kreeg een kopje koffie en een net voorstel. De aflevering van de ford was keurig en precies volgens afspraak .


Ja, ik beveel dit aan