Beoordelingen Auto Lemmer

8,5
35 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 35 beoordelingen

Sanne uit Exloo

01-06-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk, betrouwbaar en goede service


Ja, ik beveel dit aan

Jacob uit Oudemirdum

23-05-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk geholpen, correcte behandeling en auto is netjes afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Lennart uit Raalte

17-05-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag een auto gekocht bij Auto Lemmer.
Werd zeer vriendelijk geholpen, en heb een waardige inruil mogen ontvangen.

Met een goed gevoel naar huis gegaan om volgende week in bezit te mogen zijn van een Audi A3.

André is open en houdt de klant in zijn waarde!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Den Helder

13-05-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een gebruikte Auto gekocht bij Autolemmer. Daarbij kreeg ik een goede inruilprijs voor mijn oude auto terug.
De aangeschafte auto werd perfect afgeleverd. André komt na wat hij belooft.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Amsterdam

11-05-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Na 7 maanden is mijn auto die ik bij Auto Lemmer had gekocht gestolen. Andre heeft mij enorm goed geholpen om bij de schade-expert een goede dagwaarde voor mijn gestolen auto te krijgen. Goede service/nazorg dus zonder eigen belang!!


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Hochstadt an der Aisch

09-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Andre van Auto lemmer heeft een dikke 5 sterren verdient.

Heb onlangs een Audi A3 2,0 gekocht en voor export mee genomen naar Duitsland waarna ik ben geïmmigreerd, mijn export afhandelingen en geboden service waren excellent.
Over mijn aankoop ben ik weer te spreken bij de Duitse TÜV aangeboden met 0 mankementen doorgekomen, technisch een top auto, nogmaals bedankt Andre voor deze mooie auto.
vandaar dat ik Andre van auto lemmer een dik verdiende 10 geef. hij mag het schild met de 5 sterren service op de gevel schroeven!


Ja, ik beveel dit aan

Sonja uit Opperdoes

29-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

roel uit heerenveen

01-02-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: auto lemmer is een goed bedrijf met prima auto,s
heb er veel gekocht en nooit een slechte er tussen gehad en eventuele problemen lost andre altijd keurig op


Ja, ik beveel dit aan

Rinus uit Meppel

23-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring mee gehad. Alles is netjes afgehandeld en de auto is netjes opgeleverd.
Goed te woord gestaan en deskundig geholpen. Kortom is het fijn om hier een auto te kopen en zal aan dit adres zeker weer denken.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Sneek

09-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ooit Alfa Romeo bij Auto Lemmer gekocht. Praat ik over jaren terug. Wat een ontzettend oprechte vakman is de eigenaar Andre.
Ondertussen wil ik eigenlijk alleen al om de service en vakmanschap van deze man een auto bij hem aanschaffen maar had net mijn merk niet staan.
En gaf met alle liefde toch advies waar ik op moest Letten mocht ik m'n oogappe ... auto ..tegen komen.

Echt waar
Zoek je een auto ga naar auto lemmer
Altijd goed.


Ja, ik beveel dit aan