Beoordelingen Auto Lemmer

8,6
61 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 61 beoordelingen

Erik uit Akkrum

31-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettige ervaring met Auto Lemmer. Komt gemaakte afspraken goed na en levert de auto geweldig af! Zelfs nog wat extra onderhoud gehad voor aflevering zonder kosten. Dat is service! André helpt en ontvangt je op zeer plezierige wijze en neemt de tijd voor je.


Ja, ik beveel dit aan

Gerwin

30-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mijn ervaring met Auto Lemmer is met 1 woord top. Ik heb 4 dagen geleden gekeken naar een auto. Toen ik binnen kwam werdt vriendelijk ontvangen. Ik kreeg een advies over wat voor auto bij mij zou passen.
Uiteindelijk hebben we een geschikte auto gevonden en heb ik hem vandaag opgehaald. De auto werdt in zeer nette staat afgeleverd met alles er op van APK tot nieuwe winterbanden. Ik ben zeer tevreden over de service en de deskundigheid van André en wat er beloofd wordt van wat er bij de auto geleverd is ook echt nagekomen. Ik raad daarom ook zeker aan om hier uw auto te kopen ! Bedankt


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg goede ervaring met Auto Lemmer. Onlangs een auto gekocht die zeer netjes werd afgeleverd. Komt na wat hij beloofd dus zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Trees uit Sloten

21-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: André heeft ons goed geholpen bij de aanschaf van een nieuwe auto. Goede service, behulpzaam, eerlijk en vriendelijk. André dacht goed met ons mee en dat gaf ons een goed gevoel.


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit Leeuwarden

01-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Fantastische service, eerlijke prijzen en gewoon een fijne plek om een auto te kopen. Ik raad dit bedrijf bij iedereen aan. Vooral de eerlijkheid van Andre is erg fijn bij de aankoop van een auto.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Positieve ervaring. Eerlijk en betrouwbaar. Komt afspraken na.


Ja, ik beveel dit aan

Ellah-may uit Meppel

22-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: De verkoop is mij bevallen. Zeer vriendelijk,
Behulpzaam en rechtdoor zee. Verstand van het product


Ja, ik beveel dit aan

Astrid uit Easterlittens

21-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kort geleden Golf 6 gekocht. Meteen een goed gevoel bij de verkoper, geen gladde praatjes maar heel eerlijk. In de advertentie stond een fout wat betreft het radiogedeelte er zou een RNS510 inzitten maar dat was een foutje in de advertentie, er zat een RNS310 in. Andre maakte er geen probleem van en ik kreeg de RNS 510 er toch in gebouwd. Toen ik de wagen kwam ophalen waren punten, wat we hadden afgesproken, ook allemaal gedaan plus André had er een nieuwe accu ingezet omdat hij de oude zo vlak voor het winterseizoen niet vertrouwde. Dat is service!
Kort samengevat een fijne vent met hart voor z'n werk maar bovendien eerlijk.


Ja, ik beveel dit aan

Lyan uit Appelscha

15-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heel klantvriendelijk. En komt afspraken goed na.


Ja, ik beveel dit aan

Carin uit Lemmer

19-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs heb ik hier een auto gekocht voor mijn dochter. Eerlijk advies, super service en een prima occasion!


Ja, ik beveel dit aan