Beoordelingen Auto Lemmer

8,5
43 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 43 beoordelingen

Anoniem

11-09-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Deskundige en eerlijke service!


Ja, ik beveel dit aan

Niek uit Leeuwarden

05-09-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn eerste auto gekocht bij Auto Lemmer. Als vanaf het eerste telefonisch contact enthousiast geholpen door André Need. Hij nam ruim de tijd en we werden prima geholpen.
Kortom een prima gevoel bij dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Rijswijk (Z-H)

07-08-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben in mei 2014 en in 2016 een auto ingeruild bij Auto Lemmer in 2014 een Audi A3 gekocht en hier een VW Lupo op ingeruild en in 2016 de Audi weer ingeruild voor een Mini Cooper. Er waren aanvankelijk wel wat problemen met de auto's maar dit werd zeer professioneel opgelost door Andre Need. Wij komen uit Rijswijk en vinden het zeer de moeite waard om een aantal km. te rijden om een betrouwbare auto te kopen bij Auto Lemmer, kortom een zeer vertrouwd adres.


Ja, ik beveel dit aan

Robbert uit Lemmer

26-07-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer nette afhandeling.


Ja, ik beveel dit aan

Marleen uit ENS

21-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kocht mijn eerste auto bij Auto Lemmer en ik werd daar heel goed geholpen. Goede uitleg over de auto en we kwamen tot een tevreden deal.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Oenkerk

18-07-2017
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Super!
Bij ontvangst was het gevoel al goed. Wanneer André navigatie bij mij in ging bouwen vertelde hij precies wat er ging gebeuren en hoe alles werkt. Ook de afwerking van het dashboard is top! (Ik ben pietje precies) Niets is teveel gevraagd. Echt een aanrader! Bij deze allround dealer kom je niet voor een teleurstelling te staan!
Gr. Marcel


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Franeker

08-07-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Mijn polo laten chiptunen. Uitstekende service. Andre legt precies uit wat hij gaat doen.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Den Helder

04-07-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Moet terug komen op mijn eerdere review.
Na aanschaf bleken na krap 2 mnd de lagers van de voorveren stuk te zijn. Verder was de hoes van de aandrijfas dichtgekit. Hieronder zat een grote scheur. Dit had men bij de apk moeten opmerken danwel hebben ze dit op die manier proberen te verdoezelen.
Verder een scheur in het flexibel gedeelte van de uitlaat.
Door meerdere experts de mankementen laten beoordelen en allen verklaren dat dit al bij de apk had moeten opvallen en niet binnen 2 mnd kan zijn ontstaan.
Men vraagt dus afleverkosten maar mankementen worden niet verholpen. Wel snel verdiend zo.
Mijn advies is dus als je hier een auto wilt kopen om zelf bij de APK keuring aanwezig te zijn om te zien of alles wel wordt nagelopen en eventueel wordt gemaakt. Denk dat het beter is om ergens anders een auto te kopen.


Sanne uit Exloo

01-06-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk, betrouwbaar en goede service


Ja, ik beveel dit aan

Jacob uit Oudemirdum

23-05-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk geholpen, correcte behandeling en auto is netjes afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan