Beoordelingen Auto Lemmer

8,5
50 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 50 beoordelingen

Lennard uit Lelystad

03-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week een Ford Fiesta gekocht, uitstekend geholpen door André. Hij wist veel over de auto te vertellen en was erg vriendelijk en behulpzaam, auto rijdt prima.
Kortom ik heb er een goed gevoel over gehouden.


Ja, ik beveel dit aan

Harm uit Burgum

12-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goeie service, vriendelijke verkoper die zijn woorden nakomt. Vertrouwd zijn klanten.


Ja, ik beveel dit aan

DRJ uit Sneek

06-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aardige ,klantvriendelijke man die eerlijk overkomt. Mogelijk klimt de service nog naar een 10 er is 1 klein dingetje waar we nog even uit moten gaan komen.


Ja, ik beveel dit aan

Jacob

01-07-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Van de week een erg nette auto gekocht bij auto lemmer! Zeer klantvriendelijk en erg goed geholpen. Zeker een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Balk

26-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en eerlijk geholpen! Fijn om de verschillende opties, wat betreft de auto's en accessoires, mee te krijgen. Voor een leek ook een duidelijk bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Meppel

08-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Met veel plezier hier een auto gekocht!


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit HAARLEM

16-12-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanaf het allereerst telefonische contact zeer professioneel te woord gestaan door Andre. Hij nam echt de tijd en gelukkig geen verkooppraatjes, maar heel duidelijk wat je mag verwachten. Ik heb de auto direct telefonisch besteld. Zeker bij een snelle auto van 10 jaar oud mag je de nodige mankementen verwachten, maar bij proefrit een week later bleek Andre niets teveel te hebben gezegd. Topklasse. Een bonus was dat Andre kostenloos een nieuwe radio heeft ingebouwd en de auto mooi gepoetst klaar stond. Absolute aanrader en de moeite waard een stukje voor om te rijden.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-09-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Deskundige en eerlijke service!


Ja, ik beveel dit aan

Niek uit Leeuwarden

05-09-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn eerste auto gekocht bij Auto Lemmer. Als vanaf het eerste telefonisch contact enthousiast geholpen door André Need. Hij nam ruim de tijd en we werden prima geholpen.
Kortom een prima gevoel bij dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Rijswijk (Z-H)

07-08-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben in mei 2014 en in 2016 een auto ingeruild bij Auto Lemmer in 2014 een Audi A3 gekocht en hier een VW Lupo op ingeruild en in 2016 de Audi weer ingeruild voor een Mini Cooper. Er waren aanvankelijk wel wat problemen met de auto's maar dit werd zeer professioneel opgelost door Andre Need. Wij komen uit Rijswijk en vinden het zeer de moeite waard om een aantal km. te rijden om een betrouwbare auto te kopen bij Auto Lemmer, kortom een zeer vertrouwd adres.


Ja, ik beveel dit aan