Beoordelingen Auto Lemmer

8,6
55 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 55 beoordelingen

Ellah-may uit Meppel

22-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: De verkoop is mij bevallen. Zeer vriendelijk,
Behulpzaam en rechtdoor zee. Verstand van het product


Ja, ik beveel dit aan

Astrid uit Easterlittens

21-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kort geleden Golf 6 gekocht. Meteen een goed gevoel bij de verkoper, geen gladde praatjes maar heel eerlijk. In de advertentie stond een fout wat betreft het radiogedeelte er zou een RNS510 inzitten maar dat was een foutje in de advertentie, er zat een RNS310 in. Andre maakte er geen probleem van en ik kreeg de RNS 510 er toch in gebouwd. Toen ik de wagen kwam ophalen waren punten, wat we hadden afgesproken, ook allemaal gedaan plus André had er een nieuwe accu ingezet omdat hij de oude zo vlak voor het winterseizoen niet vertrouwde. Dat is service!
Kort samengevat een fijne vent met hart voor z'n werk maar bovendien eerlijk.


Ja, ik beveel dit aan

Lyan uit Appelscha

15-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heel klantvriendelijk. En komt afspraken goed na.


Ja, ik beveel dit aan

Carin uit Lemmer

19-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs heb ik hier een auto gekocht voor mijn dochter. Eerlijk advies, super service en een prima occasion!


Ja, ik beveel dit aan

Ivana uit Groningen/Lemmer

17-09-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig geholpen, eerlijkheid en wederzijds respect. Als je komt kijken, reserveert hij de auto voor je.

Heeft kennis van de auto en legt alles aan je uit, als je vragen hebt!

Fijne omgang en nette zaak!


Ja, ik beveel dit aan

Lennard uit Lelystad

03-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week een Ford Fiesta gekocht, uitstekend geholpen door André. Hij wist veel over de auto te vertellen en was erg vriendelijk en behulpzaam, auto rijdt prima.
Kortom ik heb er een goed gevoel over gehouden.


Ja, ik beveel dit aan

Harm uit Burgum

12-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goeie service, vriendelijke verkoper die zijn woorden nakomt. Vertrouwd zijn klanten.


Ja, ik beveel dit aan

DRJ uit Sneek

06-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aardige ,klantvriendelijke man die eerlijk overkomt. Mogelijk klimt de service nog naar een 10 er is 1 klein dingetje waar we nog even uit moten gaan komen.


Ja, ik beveel dit aan

Jacob

01-07-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Van de week een erg nette auto gekocht bij auto lemmer! Zeer klantvriendelijk en erg goed geholpen. Zeker een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Balk

26-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en eerlijk geholpen! Fijn om de verschillende opties, wat betreft de auto's en accessoires, mee te krijgen. Voor een leek ook een duidelijk bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan