Beoordelingen Auto Lemmer

8,5
52 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,3
31 t/m 40 van 52 beoordelingen

Aad uit Rotterdam

30-10-2016
3,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij auto Lemmer een Peugeot 307 cc gekocht en alleen maar kosten gehad. Ik ben inmiddels 1000 euro lichter en er is niets vergoed door auto Lemmer omdat deze wagen geen BOVAG garantie had (was heel toevallig voor een kennis verkocht). Als ik een auto bij een BOVAG garage koop verwacht ik ook BOVAG garantie, Deze mail gaat dus ook naar BOVAG. Ik ben inmiddels al te lang aan het lijntje gehouden, ook gaat er bericht naar SBS6. Ik heb meerdere malen langs de weg gestaan en zo'n beetje alles vervangen wat er te vervangen is. Na lang aandringen mocht ik een keer langs komen en is er een map sensor voor een paar tientjes vervangen. Tijdens de proefrit hierna gaf ik aan dat er iets aan de hand was met de kolomschakelaar en werd er gezegd dat hier een aantekening van gemaakt werd en zodra het euvel weer terug keerde dit opgelost zou worden. Het kwam direct op de terug reis weer terug en na het melden hiervan werd er gezegd dat zij het onderdeel wel wilde bestellen, maar op mijn kosten (mooie service). U zult begrijpen dat ik hier nooit meer kom en ook niemand aanraad hier een auto te kopen.


Rene uit Zwolle

02-06-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring met A6.nl
Hoewel onze auto gekocht was zonder garantie is de auto toch kosteloos gerepareerd.

Nogmaals bedankt Henk Jan!

Vriendelijk personeel en nette uitstraling van het pand. Ik weet waar ik mijn volgende auto weer ga halen!


Ja, ik beveel dit aan

Marion uit Apeldoorn

31-05-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie Megane Estate gekocht. Netjes geholpen, goede ervaring. We hadden er voor gekozen om de auto zonder garantie te kopen en dan loopt je risico natuurlijk. Helaas hadden wij pech en hadden we na 3,5 maand een garagerekening van 800 euro voor onder andere nieuwe remblokken en remschijven en een lekkende versnellingsbak. Maar dat is dus de gok die je neemt door zonder garantie te kopen want die mogelijkheid was er wel...
Verder mooie en fijne auto!


Ja, ik beveel dit aan

Melanie uit sneek

30-04-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eigenaar is nette man en verteld geen onzin. Kreeg een kopje koffie en een net voorstel. De aflevering van de ford was keurig en precies volgens afspraak .


Ja, ik beveel dit aan

Cees

25-02-2016
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Waardeloos...seat toledo 2,3 V5 mankeert nu nog steeds van alles aan......lekt olie,remmen rondom vervangen.....airco stuk...kachel radiator lek...geen veiligheidsgordels achterin,stoelbediening werkt niet...radio aansluiting was een zooitje....dynamo op de dag van afleveren al stuk..rechterdeur wil niet open,linker deur slot vervangen...achterraam rechts wil niet open...totaal al 2250 euro kwijt voor een auto die goed was en op nieuwe remmen stond....belachelijk,rdw spreekt er schande van....ik hoop dat mijn ingeruilde citroen C3 net zoveel klachten heb als ik......grove schande dit.


Jean Paul uit Almere

20-11-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De eigenaar Andre is een hele fijne en oprechte verkoper. Neemt de tijd. Er zijn geen verborgen gebreken en de auto wordt vakkundig afgeleverd. Hierkoop je autos voor een scherpe prijs maar de kwaliteit en uitvoering van de auto's zijn ook in orde. Heb met veel plezier in mijn VW Corradoo VR6 rondgereden en ook de andere auto een Seat Toledo Sport was een prima wagen. ga zo door.


Ja, ik beveel dit aan

Nick uit Emmeloord

03-09-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een keurig afgeleverde auto gekocht bij de keurige eigenaar van Auto lemmer!
Bedankt


Ja, ik beveel dit aan

Jan

08-08-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto Lemmer is een BOVAG bedrijf waar je goed kunt kopen. Ik heb er inmiddels 2 auto's gekocht, de auto's werden schoon en gepoetst afgeleverd. De bij verkoop gemaakte afspraken over de banden en onderhoud zijn prima nagekomen. Auto Lemmer kan ik iedereen aanbevelen om een auto te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

lisanne uit leeuwarden

29-06-2015
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaringen! Erg vriendelijk en een super auto gekocht! Top service!


Ja, ik beveel dit aan

Wiebe uit Emmeloord

29-03-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het is een zeer net bedrijf ik heb er al twee auto's gekocht eerste Audi TT en nu een Mini Cooper.
Goeie service zelfs met geen garantie word het nog netjes op gelost mocht je een probleem hebben.
Super


Ja, ik beveel dit aan