Beoordelingen Auto Lemmer

8,6
57 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,4
41 t/m 50 van 57 beoordelingen

Jean Paul uit Almere

20-11-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De eigenaar Andre is een hele fijne en oprechte verkoper. Neemt de tijd. Er zijn geen verborgen gebreken en de auto wordt vakkundig afgeleverd. Hierkoop je autos voor een scherpe prijs maar de kwaliteit en uitvoering van de auto's zijn ook in orde. Heb met veel plezier in mijn VW Corradoo VR6 rondgereden en ook de andere auto een Seat Toledo Sport was een prima wagen. ga zo door.


Ja, ik beveel dit aan

Nick uit Emmeloord

03-09-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een keurig afgeleverde auto gekocht bij de keurige eigenaar van Auto lemmer!
Bedankt


Ja, ik beveel dit aan

Jan

08-08-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto Lemmer is een BOVAG bedrijf waar je goed kunt kopen. Ik heb er inmiddels 2 auto's gekocht, de auto's werden schoon en gepoetst afgeleverd. De bij verkoop gemaakte afspraken over de banden en onderhoud zijn prima nagekomen. Auto Lemmer kan ik iedereen aanbevelen om een auto te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

lisanne uit leeuwarden

29-06-2015
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaringen! Erg vriendelijk en een super auto gekocht! Top service!


Ja, ik beveel dit aan

Wiebe uit Emmeloord

29-03-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het is een zeer net bedrijf ik heb er al twee auto's gekocht eerste Audi TT en nu een Mini Cooper.
Goeie service zelfs met geen garantie word het nog netjes op gelost mocht je een probleem hebben.
Super


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit veenendaal

04-09-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen zaterdag bij Autobedrijf Lemmer een mooie Volkswagen Golf V 1.4 FSI aangeschaft. Werd goed geholpen, en we konden er samen goed uitkomen. Er moesten wat kleine dingen gebeuren aan de auto maar dit was geen probleem. Nu over 1 a 1,5 week ben ik in een mooie Volkswagen Golf V te zien. Bedankt Auto Lemmer!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-03-2014
1,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto was 100% in orde maar hebben veel problemen en zijn antwoord is hij was goed en daar moet je het maar mee doen kom er nooit meer en raad het niemand aan


klaas uit emmeloord

11-02-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ik kom al jaren bij andre,hij weet heel goed waar hij het over heeft,bezit veel kennis over auto's.heb inmiddels mijn derde auto bij hem vandaan.
service,deskundigheid,prijs/kwaliteit staan hoog in het vaandel!!!!
kortom voor een occasion,GROOT of KLEIN moet u toch echt bij auto-lemmer zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Groningen

26-11-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben goed geholpen bij dit bedrijf. De eigenaar nam alle tijd om mij te helpen en had een eerlijk verhaal. Ik kwam daar voor een tweedehands auto. Even een testritje gemaakt. Beviel goed. Tijdens het praten over de opties kwam het gesprek bij de velgen. Op dat moment zaten er nog standaard velgen onder. Hij vertelde dat het mogelijk was om hem af te leveren met een andere set velgen. Dus ik vroeg me af hoe dat zou staan onder de auto. Hij vond het geen probleem om die andere velgen onder de auto te zeggen om zo te kunnen laten zien hoe ze staan. Daar was ik wel blij verrast door. Verder is was de auto bij aflevering precies zo als we hadden afgesproken.


Ja, ik beveel dit aan

Tim

06-11-2013
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Andre is een oprechte verkoper en denkt goed met je mee. Maakt dingen niet mooier dan het is en geeft gewoon aan wat er aan de hand is/wat zijn eigen bevindingen van de auto zijn. Zo heb ik aangegeven dat ik twijfelde of de airco wel genoeg koud werd en heeft hij mij een paar dagen later laten weten dat er inderdaad kans bestaat deze met een jaar gebreken zal vertonen. Hierop vervolgens een reparatievoorstel gedaan waarin alle kosten gedeeld werden. Aan kleine dingen worden gedacht zodat je met goed gevoel naar huis rijdt.


Ja, ik beveel dit aan