Beoordelingen Auto Livo

9,3
24 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 24 beoordelingen

B.S.C. uit Leeuwarden

08-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek naar een bepaald type auto. Deze hier gevonden. Vervolgens snel zaken kunnen doen, sneller dan verwacht/gehoopt. Prima geregeld!


Ja, ik beveel dit aan

Brigitta uit GORREDIJK

20-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvrindelijk personeel.Snell service.Mooi auto met leuk prijs.


Ja, ik beveel dit aan

A uit Kollumerzwaag

19-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Schoonoord

14-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij Auto Livo een mooie nette peugeot 308 gekocht, een super nette auto met een berg opties.
Alles is netjes geregeld en afgehandeld ik wil het bedrijf dan ook aanraden om een bezoekje te brengen als ze een auto hebben die je aanspreekt.


Ja, ik beveel dit aan

Christine uit Drachtster Compagnie

13-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele vriendelijke man, erg behulpzaam, meedenkend. Top! Snel een goede deal kunnen regelen.


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Houten

23-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Trudy uit Peize

19-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaring.
Eerlijke en fijne verkoper.
Voor een goede auto beveel ik dit bedrijf heel erg aan.


Ja, ik beveel dit aan

Damien uit Assen

14-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Uitstekende service!!


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit IJhorst

09-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze ervaring met Auto Livo is uiterst prettig. Jacob komt hartelijk, deskundig en betrouwbaar over en nam alle tijd voor ons. Hij deed er alles aan om de auto die wij kochten in tip top vorm aan ons over te dragen.


Ja, ik beveel dit aan