Beoordelingen Auto Londen De Meern B.V.

9,1
693 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 693 beoordelingen

Roy uit Utrecht

16-08-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer snelle service. Lekkende uitlaat gemaakt. Bleek een productiefout in te zitten. Na een uurtje wachten onder het genot van een kop koffie en een krantje was er een nieuwe besteld, geleverd en gemonteerd. Auto klinkt weer prima!


Ja, ik beveel dit aan

Gerrie uit de-Meern

13-08-2017
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Auto heeft sinds vandaag een klein duwtje nodig om te starten, heel vervelend. Binnen gelopen en werden direct geholpen snelle diagnose "Accu is plat en Dynamo komt eraan" Binnen 15 min stond er een nieuwe Accu in en rijden maar! Top


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Utrecht

05-08-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Afgelopen dinsdag werd ik door een medeweggebruiker geattendeerd dat mijn remverlichting niet werkte. Ik ben hierop naar garage van Londen in de Meern gereden. De He. Mora heeft mij direct geholpen zodat ik verder kon. Garage van Londen een dikke pluim voor de snelle en vriendelijke service.๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ


Ja, ik beveel dit aan

Vanessa

02-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende service bij het kopem van een auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-07-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Shirley uit Harmelen

25-07-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Dongen

24-07-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Andrรฉ uit Vianen

22-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij hebben kort geleden een auto gekocht bij auto Londen. Het professionele meedenken omtrent onze wensen is zeer gewaardeerd.
Ook de snelle afhandeling om de auto rijklaar te maken is SUPER!


Ja, ik beveel dit aan

H.K. uit De Meern

14-07-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Soms doet, en heeft, de auto vreemde storingen. Auto Londen weet dit altijd naar grote tevedenheid op te lossen. Klasse vriendelijkheid en service zit daar bij in. Ik zeg met alle oprechtheid.. het is een voorbeeld bedrijf voor vele anderen. Ga zo door mannen.


Ja, ik beveel dit aan

H.K. uit De Meern

14-07-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Soms doet, en heeft, de auto vreemde storingen. Auto Londen weet dit altijd naar grote tevedenheid op te lossen. Klasse vriendelijkheid en service zit daar bij in. Ik zeg met alle oprechtheid.. het is een voorbeeld bedrijf voor vele anderen. Ga zo door mannen.


Ja, ik beveel dit aan