Beoordelingen Auto Londen De Meern B.V.

9,1
697 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 697 beoordelingen

Willem uit De Meern

07-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goed en vakkundig geholpen.
Erg prettige werksfeer en aardige medewerkers.


Ja, ik beveel dit aan

Anneke uit De Meern

11-09-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Heel erg goed staan altijd voor je klaar! Geven advies of komen je zelfs helpen binnen 10 minuten zijn ze er. Ben al meer dan 10 jaar klant vanwege de goede service en vriendelijkheid!


Ja, ik beveel dit aan

ruben uit Vleuten

26-08-2017
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Op maandag een stukken stuur pomp, Dinsdag gebracht zonder afspraak vrijdag klaar .. Prima snelle service .
Aardige gasten, en laten ook zien wat ze gedaan hebben.

Kende het bedrijf al jaren, maar nooit aan gedacht om met mijn auto daar naar toe te gaan. Maar ze hebben er nu een nieuwe klant bij.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit De Meern

21-08-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Utrecht

16-08-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer snelle service. Lekkende uitlaat gemaakt. Bleek een productiefout in te zitten. Na een uurtje wachten onder het genot van een kop koffie en een krantje was er een nieuwe besteld, geleverd en gemonteerd. Auto klinkt weer prima!


Ja, ik beveel dit aan

Gerrie uit de-Meern

13-08-2017
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Auto heeft sinds vandaag een klein duwtje nodig om te starten, heel vervelend. Binnen gelopen en werden direct geholpen snelle diagnose "Accu is plat en Dynamo komt eraan" Binnen 15 min stond er een nieuwe Accu in en rijden maar! Top


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Utrecht

05-08-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Afgelopen dinsdag werd ik door een medeweggebruiker geattendeerd dat mijn remverlichting niet werkte. Ik ben hierop naar garage van Londen in de Meern gereden. De He. Mora heeft mij direct geholpen zodat ik verder kon. Garage van Londen een dikke pluim voor de snelle en vriendelijke service.πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ


Ja, ik beveel dit aan

Vanessa

02-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende service bij het kopem van een auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-07-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Shirley uit Harmelen

25-07-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan