Beoordelingen Auto Londen De Meern B.V.

9,1
777 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 777 beoordelingen

Corry uit De Meern

28-02-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit IJsselstein

26-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd weer perfect!!!


Ja, ik beveel dit aan

Joan uit De meern

26-02-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima ervaring!


Ja, ik beveel dit aan

Marijke uit De Meern

22-02-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Alleen maar goede ervaringen. Heel vriendelijk en behulpzaam. Staan altijd voor je klaar..


Ja, ik beveel dit aan

P uit Emmen

21-02-2019
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Door pech en op advies van de ANWB monteur, onze BMW laten verslepen naar Auto Londen De Meern.
Auto gaf de melding stuurwielvergrendeling, en wilde niet starten.
Diagnose garage Londen...contactslot vernieuwen en het is klaar voor € 290,- incl btw.
Akkoord gegeven, het onderdeel werd besteld en ingebouwd. Sleutels moesten nog ingeleerd worden en daar ging de twijfel groeien of de auto wel bij de juiste garage was. Want de sleutels inleren lukte van geen kant en alleskunner Remco moest de BMW dealer om hulp vragen. Diagnose 2...de software vernieuwen kosten kwamen dan totaal op € 1.016,- (Geen idee of dit in of excl btw was.)
Op advies van mijn eigen BMW specialist auto opgehaald en naar Emmen laten verslepen. Auto is gisteren afgeleverd en vandaag belde de specialist dat het probleem verholpen was en de auto start als vanouds. De sleutels zijn ook ingeleerd zonder enig probleem.
Morgen kan ik de auto halen omdat de halve auto (gesloopt) is door Remco is het helaas veel werk om alles weer af te bouwen.
Conclusie...ik voel me enorm belazerd bij garage Londen door het gekloot met iets waar ze geen kaas van gegeten hebben.
Ohja uiteindelijk de fact gevraagd om de afgesproken € 290,- te voldoen. Krijgen we een fact van € 350,-????
Direct gebeld met Remco wat is dit? De btw kwam er nog even bij...hoe belazer je een particulier. Na een pittig gesprek werd de fact toch weer aangepast in het afgesproken bedrag.
Mensen blijf alert en kijk uit!!


Jan pieter uit Ten Boer, Groningen

20-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op internet zagen we een mooie auto en zo kwamen we terecht bij Auto Londen. Na het lezen van de ervaringen waagden we een poging, even kijken kan immers geen kwaad en met zulke beoordelingen durfden we dat wel aan :)
En zonder spijt. We werden vriendelijk ontvangen met een kopje koffie (lekkere koffie inderdaad zoals we in de reviews al hadden gelezen ;) ) en Frank is een super aardige en enthousiaste man. De auto zag er beter uit dan het internet deed vermoeden. En we hadden er een heel goed gevoel over maar we wilden er even een nachtje over slapen om maar geen overhaaste beslissingen te nemen. De volgende dag hebben we Frank gebeld en de auto gekocht. Daarna kwam de service, ook dit verliep allemaal super. Alles netjes via de mail, afspraken stonden genoteerd en als bonus heeft Frank voor ons een extra sleutel met AB laten maken.
We hebben de auto nu een kleine week en zijn er heel er blij mee!
Het cijfer zijn ze meer dan waard en ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Jim uit Utrecht

20-02-2019
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima!


Ja, ik beveel dit aan

Bjorn uit De Meern

18-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service en duideljke communicatie


Ja, ik beveel dit aan

Vidjay uit Itrecht

18-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd vriendelijk en meedenkend personeel en betrouwbaar. En de service is altijd top.


Ja, ik beveel dit aan

Bernadette uit DE MEERN

05-02-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan