Beoordelingen Auto Londen De Meern B.V.

9,1
685 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 685 beoordelingen

H.K. uit De Meern

14-07-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Soms doet, en heeft, de auto vreemde storingen. Auto Londen weet dit altijd naar grote tevedenheid op te lossen. Klasse vriendelijkheid en service zit daar bij in. Ik zeg met alle oprechtheid.. het is een voorbeeld bedrijf voor vele anderen. Ga zo door mannen.


Ja, ik beveel dit aan

H.K. uit De Meern

14-07-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Soms doet, en heeft, de auto vreemde storingen. Auto Londen weet dit altijd naar grote tevedenheid op te lossen. Klasse vriendelijkheid en service zit daar bij in. Ik zeg met alle oprechtheid.. het is een voorbeeld bedrijf voor vele anderen. Ga zo door mannen.


Ja, ik beveel dit aan

Gerben uit Woerden

14-07-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit De meern

14-07-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede ervaring tijdens het eerste contact en daarom er voor gekozen de auto hier ook in het onderhoud te doen. Goede en duidelijke afspraken welke ook nog worden nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Ian uit Utrecht

14-07-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

J.w. uit Utrecht

14-07-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Bernard uit DE MEERN

07-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al jaren klant bij deze garage En toch nog aangenaam verrast. Voort het eerst via Frank een auto gezocht. In perfecte samenwerking binnen een paar dagen een prima auto gevonden. Uiteindelijk was de rekening lager dan ik in gedachten had. Klantentrouw wordt blijkbaar ook beloond.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit De meern

07-07-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed en eerlijk advies. Snelle behandeling en afhandeling. Klantvriendelijk! Denken mee


Ja, ik beveel dit aan

W. uit Utrecht

05-07-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima dienstverlening voldoet aan mijn verwachtingen maar om een hogere score af te geven zou ik graag positief verrast willen worden met jullie dienstverlening.


Ja, ik beveel dit aan

Nicolette uit De Meern

05-07-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima, auto gekocht en nu voor groot onderhoud geweest.


Ja, ik beveel dit aan