Beoordelingen Auto Londen De Meern B.V.

9,1
628 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 628 beoordelingen

Monique uit De meern

24-02-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wat een topservice! Ik stond een stuk verderop met een kapotte accu. Medewerker meegelopen met startkabel, naar garage gereden en binnen 15 minuten zat er een nieuwe accu in! Superbedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit De Meern

24-02-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Snelle en goede service. Doen wat ze beloven. Auto wordt gestofzuigd en gewassen. Rekening en uitleg begrijpelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Wout uit utrecht (Leidsche Rijn)

18-02-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: ruitenwissers kapot. weer snel en deskundig geholpen.
Top!


Ja, ik beveel dit aan

Margreet uit De Meern

09-02-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede ervaringen. We kunnen er altijd terecht, worden snel en correct geholpen. Vriendelijke medewerkers.


Ja, ik beveel dit aan

Mariska uit De meern

07-02-2017
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vandaag auto gebracht voor apk
Als er wat gemaakt moet worden word je netjes van tevoren gebeld wat er gerepareerd moet worden en wat het gaat kosten.
Zeer vriendelijk personeel en behulpzaam


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit De Meern

02-02-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zoals altijd weer perfect afgehandeld. Deze keer voor APK. Bonus: gewassen en gestofzuigd. Klasse.


Ja, ik beveel dit aan

Jeannette uit De Meern

30-01-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eigen schuld dikke bult... auto uit de apk vorige week. Wel nog daarvoor een afspraak gemaakt bij een andere garage, maar daar kon ik pas na een week terecht. Na een dikke bekeuring gister, vandaag maar auto londen gebeld en ik kon hem gelijk brengen! Top service! Thx guys!


Ja, ik beveel dit aan

E uit Vleuten

23-01-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Nu 3x bij Auto Londen geweest en iedere keer prettig geholpen. Meestal geef ik op wat moet worden vervangen of gerepareerd (op advies van mijn vader, een doe-het-zelver) en hier houdt Londen zich ook aan. Ik hoor vooraf wat het gaat kosten, geen verrassingen.
De laatste keer hebben ze zelfs de auto gestofzuigd en gewassen.


Ja, ik beveel dit aan

Fieke uit De Meern

09-01-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Gelijk hulp toen ik het nodig had!


Ja, ik beveel dit aan

Nina uit Vleuten

06-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een mooie Opel gekocht vandaag! Hij werd mooi afgeleverd met 4 nieuwe wieldoppen en alles was goed na gekeken. Top service!


Ja, ik beveel dit aan