Beoordelingen Auto Luykx

8,9
267 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
  • Afspraken nakomen 9,2
  • Persoonlijk contact 9,2
1 t/m 10 van 267 beoordelingen

Fleur uit Alkmaar

26-04-2018
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: pech langs de weg, auto weggesleept en deze garage was de dichtsbijzijnde. Woon zelf in Alkmaar, dus niet praktisch. Vervolgens enorm goed geholpen! Eerst met open en heldere communicatie wb reparatiekosten en of maken nog de moeite waard was... Uiteindelijk besloten om daar een nieuwe auto te kopen, dan kreeg ik nog flinke inruil korting (die mijn Eigen Suzuki dealer niet eens wilde geven!). En sterker nog, ik had zo'n goed gevoel bij de mensen met ik contact had (meestal Wesley) dat ik de auto al gekocht had vóórdat ik m in het echt gezien had! Dat zegt heel wat! Ook alle bel en mail communicatie verliep heel soepel en open en eerlijk.
Toen ik daar vervolgens kwam om mijn nieuwe auto te zien/kopen werd ik hartelijk en enthousiast ontvangen. Erg meedenkend allemaal! En daarnaast reed ik weg met een prachtige grote bos bloemen. Ik reed met een big smile weg! :-)
Het is dat Adam helaas te ver is...anders zou ik zeker daar in onderhoud gaan! Topbedrijf met topmensen!


Vestiging: Luykx Amsterdam Zuidoost B.V.


Ja, ik beveel dit aan

alber uit jozefstraat 6

18-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed bedrijf, fijne medewerkers, betrouwbaar gevoel.


Vestiging: Luykx Amsterdam Zuidoost B.V.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Huizen

17-04-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekend


Vestiging: Luykx Amsterdam Zuidoost B.V.


Ja, ik beveel dit aan

Marianne uit Amsterdam Zuidoost

13-04-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: geweldig maar kost een paar centen


Vestiging: Luykx Amsterdam Zuidoost B.V.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Almere

13-04-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Vestiging: Luykx Amsterdam Zuidoost B.V.


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Hoofddorp

08-04-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Vestiging: Luykx Hoofddorp B.V.


Ja, ik beveel dit aan

Ouassima uit Assendelft

06-04-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Positief.


Vestiging: Luykx Hoofddorp B.V.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit ZANDVOORT

02-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een mooie Suzuki Swift occasion gekocht bij Luykx Hoofddorp. Prettig geholpen door verkoper Vincent.


Vestiging: Luykx Hoofddorp B.V.


Ja, ik beveel dit aan

Bianca uit Weesp

31-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super fijn autobedrijf! Ben er heel tevreden!


Vestiging: Luykx Amsterdam B.V.


Ja, ik beveel dit aan

Rubina uit Amsterdam

28-03-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ontzettend vriendelijk personeel. Er wordt ruim de tijd genomen dus genoeg persoonlijke aandacht. Informatie is duidelijk, goede uitleg en er wordt genoeg tijd genomen voor eventuele uitleg, vragen etc. Ook als je een bepaalde wens hebt, wordt alles tot op de bodem uitgezocht. Enkele jaren geleden een auto gekocht hier en kreeg toen precies dezelfde uitstekende service. Enkele maanden geleden weer geweest en ik ben super blij dat ik weer klant ben hier. Werd met open armen weer ontvangen en kreeg een warm welkom. Kortom, geweldig!


Vestiging: Luykx Amsterdam Zuidoost B.V.


Ja, ik beveel dit aan