Beoordelingen Auto Maikel

8,3
41 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 41 beoordelingen

Johan uit Enschede

11-09-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Nette Garage, duidelijke uitleg, prijsafspraken worden nagekomen en ze staan voor wat ze gedaan hebben.


Ja, ik beveel dit aan

edith uit enschede

31-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

maik uit heijen

21-07-2017
6,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: tja wat zal ik zeggen....heb een auto gekocht daar een paar maanden geleden,bmw 330 cabrio.
ik woon niet in de buurt dus over onderhoud kan ik niets zeggen.
bmw op de terugrit heb ik van genoten maar daarna viel de bmw in de noodloop,heb hem moeten laten afslepen en bleek gashuisklep te zijn die vast zat,maikel gebeld en die zou me tegemoet komen in de kosten(dus niet) daarna nog regelmatig gebeld over oa windscherm afdekplaatjes maar daar geen reactie op ontvangen.
de auto doet het nu prima dus daar geen klagen over maar de nazorg vind ik teleurstellend. omdat ik 500 euro van de prijs afkreeg verviel wel meteen de bovag garantie.


Gejo

18-07-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

jan uit enschede

14-04-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: altijd welkom en overleg is er altijd , en al jaren mijn garagebedrijf voor onderhoud en reparaties.


Ja, ik beveel dit aan

wesly uit Enschede

10-03-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-03-2017
6,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima


Ja, ik beveel dit aan

Maikel uit Enschede

08-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekend geholpen, vlotte communicatie en de koffie was heerlijk!


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Enschede

31-01-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Betrouwbaar bedrijf met goede service.


Ja, ik beveel dit aan

W uit Enschede

31-01-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima persoonlijke service


Ja, ik beveel dit aan