Beoordelingen Auto Maikel

8,4
47 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,2
31 t/m 40 van 47 beoordelingen

Cor uit Enschede

16-04-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Betrouwbaar ,goede prijs kwaliteit verhouding ,super service


Ja, ik beveel dit aan

Nils uit Enschede

23-06-2014
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Ondanks dat ik hier geen auto heb gekocht heb ik toch een erg goede ervaring met dit bedrijf. De communicatie hier is erg open en eerlijk en ik kan dit bedrijf dan ook bij een ieder aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Deventer

14-04-2014
3,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Is inmiddels een langere tijd geleden, maar niet vergeten.
Koop nooit een auto zonder hem op een brug te bekijken, ook al koop je bij een garage.
Nog maand na aanschaf begon mijn auto, BMW e46 323i sedan meer uitlaat geluid te maken. Nu bleek dat op nagenoeg alle lasnaden de uitlaat gescheurd was. Hiermee terug gegaan. Het zou opgelost worden, de uitlaat zou dichtgelast worden. Echter was hij helemaal ingesmeerd met een soort uitlaatpasta, waar volgens maikel wel onder gelast zou zijn.
Ook terug geweest voor een lekkende differintieel kering. Dit is wel zonder problemen opgelost
Na 3 maand was alle pasta eraf gevallen en weer een hoop lawaai. Garantie was toen ook verlopen. Had 3 maand in overleg. Bij een andere garage de uitlaat vervangen. Toen ze iets tegen de achterbumper kwamen, viel er een stuk ter grote van ongeveer 3x40cm plamuur uit de bumper!
Toen werd het duidelijk, deze auto heeft fikse achterschade gehad, waardoor de uitlaat zo gescheurd was, de bumper plamuur, diff problemen, en alle beschadigingen onder de auto, voornamelijk aan de achterkant.
Ik beveel ze zeker niet aan~!


Kevin uit Deventer

14-04-2014
3,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


H. uit Enschede

29-03-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service - persoonlijk, klantgericht en netjes. Ze doen er alles aan om de klant te helpen, te adviseren en van goede service te voorzien. Hier kunnen de grote dealers in Twente nog wat van leren!


Ja, ik beveel dit aan

S uit Enschede

28-11-2013
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede indruk, prima service bij aankoop van mijn toch al 21 jarige auto Mercedes. Ik vind de zaak op zich erg net en vriendelijk. De eigenaar is correct en duidelijk. Wel een 'baasje,' maar daar is niks mis mee op zich en heeft ook zijn voordelen. Als de auto waar maakt wat wat me is verteld vertrouw ik aan hem ook mijn regulier onderhoud toe.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit ENSCHEDE

03-11-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 3 jaar geleden hier een ingevoerde e46 touring gekocht welke dealeronderhouden was met bovag garantie. Nu 40000km verder nog steeds uitermate tevreden over de auto. Niet het goedkoopste adres maar kreeg wel een goede inruilprijs voor de oude.

Auto is bij een kennis in onderhoud dus voor de rest geen ervaring met Auto Maikel.



Ja, ik beveel dit aan

Frank uit ENSCHEDE

03-11-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit Enschede

05-03-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb inmiddels mijn 4e auto bij Auto bedrijf Maikel gekocht en ben tot op heden bijzonder tevreden, ik durf dus ook gerust Auto Maikel bij andere mensen aan te bevelen.
En ja er zal altijd wil eens iemand on tevreden zijn, maar die vindt je overal.


Ja, ik beveel dit aan

gerrie uit hengelo ov

01-03-2012
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: meerdere auto s gekocht bij auto maikel in de loop der jaren
nooit problemen gehad ik heb goede ervaringen met automaikel.
en dat kun je tegenwoordig niet van elke garage/dealer zeggen.
dus van mij krijgt automaikel een dikke10. en wat betreft de prijs mischien niet de goedkoopste maar betaal liever iets meer dan dat ik een slechte auto ergens anders koop voor een paar hondert euro minder.m.v.g g.baggerman


Ja, ik beveel dit aan