Beoordelingen Auto Makelaarz

9,3
24 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 24 beoordelingen

Maik uit Breda

22-05-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Volkswagen variant gekocht incl. Garantie pakket van automakelaarz
Super blij mee, netjes te wordt gestaan en geholpen!
Blij met de auto en nu vele veilige km’s gaan maken

Top blij mee! Gr.


Ja, ik beveel dit aan

Ramazan uit Bergen op zoom

09-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na wat zoeken en speuren op internet kwam ik bij automakelaarz de auto tegen die ik nodig had, afspraak gemaakt, voortreffelijk ontvangen is, geweldig goed geholpen en wat ik zelf heel erg fijn vond Heel erg servicegericht. Uiteindelijk onderhandeld en tot een compromis gekomen, maar toen kwam het, het ene probleem naar het andere deed zich voor maar automakelaarz elimineerde deze een voor een.
Automakelaarz!!! Voor mij hebben jullie het onmogelijke gedaan.
Ik heb het zelf geprobeerd het is me niet gelukt maar jullie hebben het gedaan, thanks !!!!!!!!
Dit onderscheid jullie van alle andere, ga zo door.


Ja, ik beveel dit aan

Ramazan uit Bergen op zoom

09-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na wat zoeken en speuren op internet kwam ik bij automakelaarz de auto tegen die ik nodig had, afspraak gemaakt, voortreffelijk ontvangen is, geweldig goed geholpen en wat ik zelf heel erg fijn vond Heel erg servicegericht. Uiteindelijk onderhandeld en tot een compromis gekomen, maar toen kwam het, het ene probleem naar het andere deed zich voor maar automakelaarz elimineerde deze een voor een.
Automakelaarz!!! Voor mij hebben jullie het onmogelijke gedaan.
Ik heb het zelf geprobeerd het is me niet gelukt maar jullie hebben het gedaan, thanks !!!!!!!!
Dit onderscheid jullie van alle andere, ga zo door.


Ja, ik beveel dit aan

Mathijs uit Oosterhout

29-04-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Niks op aan te merken, Keurig aangeleverde Auto.


Ja, ik beveel dit aan

Jolene uit OSS

28-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gastvrij ontvangen. Nette verzorgde uitstraling. Vertrouwd en klant vriendelijk. Erg goed en beertjes geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Aart uit Rotterdam

26-04-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Klantgericht. Uitstekende service.


Ja, ik beveel dit aan

Robbert uit Rosmalen

24-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prettige ervaring bij aanschaf auto. Snelle service, meegedacht met onze wensen, open en constructieve communicatie. Snelle afhandeling. We rijden met veel plezier rond in onze nieuwe auto!


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Hoorn

23-04-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer positieve ervaring! Professionele en snelle afhandeling.


Ja, ik beveel dit aan

Jasper uit Oosterhout

18-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super goed geholpen met advies en bemiddeling aankoop auto .
Aanrader ..!!


Ja, ik beveel dit aan

Juan uit Almere

09-04-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel klant vriendelijk en vooral klant gericht bedrijf. Alles was bespreekbaar goeie service. Doordat er een fout was in het overschrijven van de auto ( computer error bij RWD) reed deze verkoper achter mij aan helemaal naar Almere om zo de auto voor de deur af te kunnen leveren ( blauwe platen op de nieuwe auto) Geweldig wat een service


Ja, ik beveel dit aan