Beoordelingen Auto Makelaarz

9,1
80 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 80 beoordelingen

Anoniem uit Zierikzee

20-03-2019
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Maastricht

13-03-2019
8,0

Ervaring: Wij hebben hier in februari een auto gekocht. Zowel telefonisch als in de zaak was Rabi (verkoper) heel vriendelijk en behulpzaam. Auto was scherp geprijsd en zag er goed uit. We konden hem ook meteen meenemen wat voor ons erg fijn was aangezien we van ver moesten komen. De tweede sleutel was niet aanwezig maar werd door Auto Makelaarz nagestuurd en ook een klein probleempje werd achteraf door Auto Makelaarz opgelost. Wij zijn erg tevreden. Een klein minpuntje is dat de verkoper niet veel wist te vertellen over de historie/onderhoud van de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Wahida uit Den haag

21-02-2019
7,7

Ervaring: Geweldig en service gericht, super vriendelijke medewerkers!!!


Ja, ik beveel dit aan

Hong An uit Spijkenisse

17-02-2019
10

Ervaring: Top autobedrijf heb van te voren een afspraak gemaaktt met de eigenaar voor een auto. Eerst de auto bekeken en daarna een korte proefrit gedaan. De auto voor een mooie prijs kunnen kopen en de zelfde dag mee kunnen nemen nadat de eigenaar al het papier werk heeft geregeld. Kortom een goede autobedrijf met een vriendelijke en behulpzame eigenaar.


Ja, ik beveel dit aan

Tanja uit Waalwijk

12-02-2019
9,0

Ervaring: Super tevreden, alles volgens afspraak!


Ja, ik beveel dit aan

Zakaria uit Brefa

09-02-2019
10

Ervaring: Heel goed. Een zeer goede eerlijke uitleg van Rabi gekregen. Ik ben super blij dat ik hier mijn auto goed kon doorverkopen! Ik raadt iedereen aan wie van zijn auto af wilt zonder gezeur en koppijn zoals via marktplaats.


Ja, ik beveel dit aan

Ronny uit Rijswijk

08-02-2019
8,3

Ervaring: Zeer warme ontvangst. Erg direct. Altijd jonge auto’s met minimaal jaar garantie en onderhoudhistorie.
Ik zou zo mijn volgende auto weer daar kopen.


Ja, ik beveel dit aan

B. uit Oosterhout NB

08-02-2019
8,7

Ervaring: Automakelaarz is een top bedrijf die wensen waarmaakt. Je krijgt de service die beloofd wordt en simpelweg geen addertje onder het gras. Alles wordt eerlijk besproken. Zou zeker de volgende keer een auto kopen of verkopen via Automakelaarz.nl


Ja, ik beveel dit aan

Erkan uit Oosterhout

08-02-2019
9,0

Ervaring: Top service!

Vriendelijk, alles mooi op een rijtje en snel afgehandeld.

Aanrader je zal geen spijt krijgen!


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Oosterhout

27-01-2019
10

Ervaring: Zeer klant vriendelijk en vakkundig auto heeft echter 1 week te koop gestaan.

Dit is echter voor iedereen aan teraden.
Het verschil met de auto dealers € 1000,
Dat ik bij makelaarz meer hebt gehad.


Ja, ik beveel dit aan