Beoordelingen Auto Makelaarz

9,1
59 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 59 beoordelingen

Frans uit Boxtel

16-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na de aankoop wel enige moeite moeten doen om een afspraak gedaan te krijgen . Geen set voor bandenreparatie in de auto aanwezig , zou nagestuurd worden . Heeft toch wel 3 a 4 weken geduurd voor dit werd opgelost . Als ik er niet zelf achteraan gezeten had dan was dit , vergeten , !!


Marco uit Ijsselatein

19-10-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed, snel, kundig en vriendelijk!
Blij met de nieuwe BMW!!


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Boxtel

17-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tot en met de aflevering positief . Er was een detail wat zonder discussie naar mijn wens werd opgelost .


Ja, ik beveel dit aan

Caroline uit EPE

03-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet kwam ik op de site van Automakelaarz.nl. Tja wat moet je verwachten. Het telefonisch contact verliep correct en vriendelijk. Daar hebben wij vrouwen behoefte aan, iemand die duidelijk dingen uitlegt en ons gerust stelt in dingen waar wij geen verstand van hebben. Het persoonlijk contact verliep correct, vriendelijk en service gericht. Bij thuis komst bleek de antenne te ontbreken. Natuurlijk een klein probleempje. Maar zonder dat ik erom moest vragen, werd er beloofd een nieuwe te bestellen. Super goed gevoel bij Auto Makelaarz


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Almere

02-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Karolien

24-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed en vriendelijk geholpen. Ik ben steeds op de hoogte gehouden van de stand van zaken mbt tot de verkoop.


Ja, ik beveel dit aan

Annet uit Veghel

24-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerlijk en betrouwbaar. Alles perfect geregeld en ookal deed de site van de RDW het niet, snel de volgende dag geregeld. TOP!


Ja, ik beveel dit aan

Niek

05-09-2018
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb hier een motor gekocht, prima service en goed van vertrouwen!
Automakelaarz heeft zich vol ingezet om extra onderdelen voor de motor erbij te leveren.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

29-08-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij Auto Makelaarz een auto gekocht uit 2007. In prima staat en zoals beschreven. Ik liep kort na aankoop tegen een klein defect aan, na kort overleg met Automakelaarz is het defect verholpen en alles netjes afgehandeld.


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Tilburg

20-08-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan