Beoordelingen Auto Makelaarz

9,2
85 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 85 beoordelingen

Ivan uit Tilburg

20-05-2019
10

Ervaring: Fijn, open en eerlijk gesprek. En daarom een hele mooie auto aangekocht. Wij raden automakelaars aan!


Ja, ik beveel dit aan

Jouk en Rosalie

19-05-2019
9,0

Ervaring: Zeer prettig en vriendelijk geholpen door enthousiaste vakmensen. Vertrouwen en betrouwbaarheid is de key en dat vind je hier! Wij zijn blij me onze unieke Panda!


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Oosterhout.nb

12-05-2019
10

Ervaring: Hele goeie garage! De verkoper is aardig netjes legt goed uit.

Hij regelt dingen perfect is er iets vraag het geen probleem. De auto's worden nagekeken en gemaakt.

Ook inruil huidige auto geen probleem en nette prijs voor terug gekregen.

Me volgende auto zal ik er zeker ook weer kopen

Echt aanrader als je een goeie eerlijke garage zoekt

Groetjes Dennis Peugeot 307


Ja, ik beveel dit aan

Amber uit Rucphen

08-05-2019
8,7

Ervaring: Ik heb hele positieve ervaringen met dit bedrijf en raad het ook iedereen aan! Ik heb er een auto gekocht en mijn oude auto in kunnen ruilen. Bij de proefrit een aantal zaken besproken die ik anders wilde (zoals 4 seizoensbanden ipv zomerbanden) dit hebben ze kosteloos geregeld, terwijl dit voor hun extra kosten meebracht. Het bedrijf is betrouwbaar, vriendelijk en eerlijk! Geen verkooptrucjes. Hele scherpe prijzen (nergens goedkoper kon ik mijn auto vinden). De communicatie liep goed en tweede sleutel wordt nog nageleverd. Ze nemen alle tijd om alles uit te leggen en totaal niet opdringerig. Ze hebben ook zeker de gunfactor maar ook de kwaliteit is hoog.


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Badhoevedorp

19-04-2019
10

Ervaring: Jaguar XE gekocht, zeer netjes en aardig behandeld. top service en eerlijke mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Zierikzee

20-03-2019
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Maastricht

13-03-2019
8,0

Ervaring: Wij hebben hier in februari een auto gekocht. Zowel telefonisch als in de zaak was Rabi (verkoper) heel vriendelijk en behulpzaam. Auto was scherp geprijsd en zag er goed uit. We konden hem ook meteen meenemen wat voor ons erg fijn was aangezien we van ver moesten komen. De tweede sleutel was niet aanwezig maar werd door Auto Makelaarz nagestuurd en ook een klein probleempje werd achteraf door Auto Makelaarz opgelost. Wij zijn erg tevreden. Een klein minpuntje is dat de verkoper niet veel wist te vertellen over de historie/onderhoud van de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Wahida uit Den haag

21-02-2019
7,7

Ervaring: Geweldig en service gericht, super vriendelijke medewerkers!!!


Ja, ik beveel dit aan

Hong An uit Spijkenisse

17-02-2019
10

Ervaring: Top autobedrijf heb van te voren een afspraak gemaaktt met de eigenaar voor een auto. Eerst de auto bekeken en daarna een korte proefrit gedaan. De auto voor een mooie prijs kunnen kopen en de zelfde dag mee kunnen nemen nadat de eigenaar al het papier werk heeft geregeld. Kortom een goede autobedrijf met een vriendelijke en behulpzame eigenaar.


Ja, ik beveel dit aan

Tanja uit Waalwijk

12-02-2019
9,0

Ervaring: Super tevreden, alles volgens afspraak!


Ja, ik beveel dit aan