Beoordelingen Auto Makelaarz

9,2
52 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 52 beoordelingen

Niek

05-09-2018
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb hier een motor gekocht, prima service en goed van vertrouwen!
Automakelaarz heeft zich vol ingezet om extra onderdelen voor de motor erbij te leveren.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

29-08-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij Auto Makelaarz een auto gekocht uit 2007. In prima staat en zoals beschreven. Ik liep kort na aankoop tegen een klein defect aan, na kort overleg met Automakelaarz is het defect verholpen en alles netjes afgehandeld.


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Tilburg

20-08-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Geldrop

17-08-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een goede auto voor een goede prijs. Contactpersoon aangenaam in de omgang, neemt de tijd voor je. De auto had iets schoner opgeleverd kunnen worden zowel interieur als exterieur.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-08-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht tegen een goede prijs met 6 maanden garantie. Alles verliep vlot en volgens afspraak.
De auto is me tot op heden goed bevallen.


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Breda

14-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Gieta uit Denhaag

14-08-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Adrián uit Zaltbommel

13-08-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: De beste bedrijf, en altijd goed bezig met klanten, altijd goed zorgen de klanten, noit wil achterlaaten niemand!! En bezig altijd met goeie autos en met goed kwaliteit autos!!!


Ja, ik beveel dit aan

Tarik uit Tilburg

13-08-2018
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Het verkopen van je auto is niet altijd even leuk, maar met de diensten die Automakelaarz aanbiedt worden alle zorgen uit je handen genomen.
De deskundigheid, enthousiasme en de gunfactor hebben er bij mij voor gezorgd dat ik de verkoop van mijn auto volledig aan hen heb kunnen toevertrouwen aan, met als gevolg dat alle partijen tevreden zijn. Zoals ik een goede auto wens voor mezelf, wens ik dat ook een ander toe. Met de service die wordt geboden, weet men dit ook te garanderen aan de klant, en dat icm een stukje representativiteit, heb ik geen spijt gehad van mijn keuze. Een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Sam uit Tilburg

13-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een aangename ervaring bij een aankoop van een Audi A2. Omdat ik soms wat huiverig kan zijn bij een aankoop van een occasion, vind ik het belangrijk dat ik een goed gevoel heb van zowel de auto als de persoon in kwestie. Naast deskundig en neutraal advies, verwacht ik ook eerlijkheid en integriteit. Ik moet zeggen dat ik dat hier zeker heb ervaren. De auto is me tot op heden goed bevallen, en ik zal Automakelaarz de volgende keer zeker overwegen, maar ook aanraden, bij een aankoop van een auto.


Ja, ik beveel dit aan