Beoordelingen Auto Makelaarz

9,2
70 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 70 beoordelingen

Esther uit Breda

23-12-2018
8,7

Ervaring: Snel optie tot proefrit, prettig gesprek en duidelijk mbt prijs etc
Groot voordeel auto kon direct overgeschreven worden en meegenomen worden. Daarnaast extra hulp geboden mbt de autoverzekering afsluiten


Ja, ik beveel dit aan

Max uit Eindhoven

13-12-2018
10

Ervaring: Contact was goed. Altijd te bereiken.
Super blij met Automakelaarz.


Ja, ik beveel dit aan

Klaas

12-12-2018
8,0

Ervaring: Ik heb bij automakelaarz een jonge auto gekocht en deze is mij zeer goed bevallen. De verkoper was vriendelijk en zeer behulpzaam. Ik kreeg een vertrouwd gevoel bij deze meneer. Ik raad anderen daarom ook zeker aan om een auto te kopen via automakelaarz.


Ja, ik beveel dit aan

J uit Waspik

12-12-2018
8,0

Ervaring: Hoewel sommige elementen anders waren dan aangegeven bij verkoop, heeft Rabi altijd snel en klantgericht gehandeld. Ik zou zeker nog eens terug gaan bij koop/verkoop van een auto


Ja, ik beveel dit aan

Yvon uit Alphen aan den Rijn

05-12-2018
10

Ervaring: Super blij met me auto! Ik raad iedereen Automakelaarz aan, top bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Waspik

03-12-2018
10

Ervaring: Ik werk al een aardig periode samen met dit bedrijf. Deze samenwerking verloopt altijd vlekkeloos. Ik ben uiterst tevreden over de gang van zaken. Ik kom hier altijd met veel plezier en zal dit nog lang blijven doen!


Ja, ik beveel dit aan

Aimar uit Eindhoven

26-11-2018
9,3

Ervaring: Mooie concept. Super service. Op een betrouwbaar manier je auto verkopen.


Ja, ik beveel dit aan

Anand uit Tilburg

26-11-2018
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Jacob uit Dordrecht

26-11-2018
9,7

Ervaring: Ik ben heel tevreden over de kwaliteiten van dit bedrijf. Ik raad het aan om hier je auto te verkopen of te kopen. Betrouwbaar, snel (zelfde dag alles afgehandeld) en een fijne service.


Ja, ik beveel dit aan

Christ uit Eindhoven

26-11-2018
10

Ervaring: Altijd goede service! Eerlijk en oprecht! Altijd bereikbaar als je hulp nodig hebt. In 1 woord gewoon top!!


Ja, ik beveel dit aan