Beoordelingen Automarcato

9,2
15 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 15 beoordelingen

Ebony uit Rotterdam

20-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Met automarcato in contact gekomen via de vorige eigenaar van de auto. Ik werd ontzettend vriendelijk ontvangen en ben zeer tevreden vertrokken. Heb een onwijs mooie audi TT gekocht, voor een mooie prijs, maar bovenal een goed onderhouden auto, waarvan ik weinig problemen verwacht. Marc heeft bij de bezichtiging en de overdracht alle tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden. Ik werd echt in het zonnetje gezet en de audi TT ook! Dikke 10 voor automarcato!


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Alphen aan den rijn

18-12-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Boskoop

05-12-2016
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Ik kwam in contact met dit bedrijf, door dat ik een vraag of men de krassen op mijn achter klep er uit konden poetsen.
Nou dat was helemaal geen probleem. Zet u hem maar even binnen. En na een half uurtje poetsen en polijsten, echt niets meer te zien. En ben er sindsdien blijven hangen. Ook de wisseling van mijn zomerwielen naar winter wielen doet ik ook daar. Echt een goed bedrijf de gewone burger.


Ja, ik beveel dit aan

Ena uit Leiden

30-11-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Buitengewoon meedenkend en service gericht


Ja, ik beveel dit aan

Eelco uit Hoofddorp

28-11-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service en deskundigheid ; prettige en ongedwongen sfeer


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Alphen aan den rijn

21-11-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Autobedrijf waar je graag binnen stapt vanwege de gastvrijheid,kennis en altijd aantrekkelijk aanbod van auto,s


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Leiden

21-11-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goed, kundig en vooral prettige mensen die weten waar ze het over hebben, en bereid zijn je te helpen.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Ridderkerk

18-11-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer positieve ervaringen. Kundig personeel met een gepassioneerde eigenaar die service hoog heeft staan. Rijdt nog steeds met plezier in mijn aankoop en kan iedereen dit bedrijf adviseren.


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Leiderdorp

18-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nadat ik mijn auto bij Automarcato had gekocht waar ik zeer blij mee ben heeft mijn vriendin het onderhoud op haar auto laten uitvoeren. Dit is zeer deskundig uitgevoerd met super goeie service.
Wij zijn zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Susanne uit Boskoop

17-11-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een aantal weken geleden heb ik bij Automarcato mijn eerste autootje gekocht en ik ben er heel erg tevreden erover. Automarcato heeft een deskundige en nette uitstraling, waardoor je met een goed gevoel een auto koopt. Ook na de aanschaf blijft de service erg goed..ik had een paar kleine dingetje en na een dag waren die ook weer allemaal opgelost. Dus ben je op zoek naar een auto twijfel dan niet en loop een keer binnen bij Automarcato!


Ja, ik beveel dit aan