Beoordelingen Automarcato

8,7
43 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 43 beoordelingen

Kim uit Heerewaarden

08-07-2019
4,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuke auto gekocht, leuk bedrijf, ‘flitsende’ verkoper met snelle praatjes. Niks op tegen maar de praatjes blijken idd sneller dan de daden. Verlichting werkte niet, daarvoor mochten we terugkomen maar aangezien het een uur rijden is hebben we ervoor gekozen om het bij onze plaatselijke garage te laten maken, de kosten geheel voor ons. Raambedieningknopje bleek kapot, dat zou Marc bestellen en nasturen. Nooit gehad, na meerdere malen hierom gevraagd te hebben met steeds als antwoord dat het geregeld zou worden. Reageert nu niet meer op mails.


Frank uit NIEUW-VENNEP

08-05-2019
3,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag, na het maken van een afspraak, naar utomercato gereden voor een proefrit met een Volvo XC90. Vanaf binnenkomst was het al duidelijk te merken. De verkoper geloofde niet dat ik de financiële middelen bezat om de auto aan te schaffe. Begon 2 minuten na binbenkomst al over budget, gaf duidelijk te kennen dat hij niet wist " wat hij aan moest met mijn Volvo S70, die ik wilde inruilen, behandelde mij en mijn vriendin als pubers die hun eerste auto kwamen aanschaffen en vond dat we eerst maar financieel tot elkaar moesten komen voordat een proefrit plaatsvond. Nodeloos te zeggen dat de proefrit er niet van is gekomen ! Ze hebben mooie auto's staan met een redelijke prijs maar met dergelijke verkopers...


Nienke uit Den Haag

07-05-2019
5,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hadden gereageerd op een auto die online aangeboden stond. Het zag er allemaal mooi uit en dus is er op de advertentie gereageerd. Al gauw werden wij gebeld of wij een keer een proefrit wilde komen maken. Toen we aankwamen stond de auto klaar, mooi schoon etc. De man die ons geholpen had, had wat gladde praatjes, maar wist duidelijk waar hij het over had en al gauw was de auto verkocht. Binnen een week hadden we alleen al enorm doffe lampen en wat overige kleine schade aan de spiegels en de banden. Hier zijn we mee terug gegaan en al gauw werden er opmerkingen gemaakt in de richting van het beschermen van hun imago en dat zij het niet gedaan konden hebben etc. Met wat moeite zijn de schade onder de garantie hersteld en met de hoop op mooie en veilige kilometers gingen wij weer naar huis. Inmiddels is er een speigel uit zijn verband zonder dat er ooit iets gebeurd is en na een keuring schijnen de beide remmen ook vervangen moeten worden. Oftewel onder die mooie praatjes zaten een hoop punten die niet klopte en de volgende keer zullen wij ook niet meer hier een auto kopen. Wij voelde ons overigens bij de tweede keer langskomen ook niet meer serieus genomen en daarom dat wij maar naar een andere garage gaan om deze schade te laten herstellen. Het vertrouwen in dit bedrijf is wel verloren.


Michael uit Vlaardingen

13-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende service van Automarcato!

Na interesse in een aangeboden occasion hebben wij op een zaterdagmiddag gebeld en gevraagd of we direct kon komen om een proefrit te maken. De auto stond al klaar bij onze aankomst en na de proefrit was de deal meteen rond.
Op afspraak hebben wij de auto een week later opgehaald en wederom stond de auto al klaar, geheel nagekeken volgens afspraak en brandschoon!!

Kortom, goede ontvangst, zeer klantgericht en geweldige service, ook na de aankoop!

Marc, nogmaals bedankt voor je hulp en service die we daags na de aankoop nodig hadden!!
We zijn zeer blij met de auto!


Ja, ik beveel dit aan

Stefan

25-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Recent een auto gekocht bij Marcato. Prettige sfeer en goed geholpen door Marc. Tevreden klant!


Ja, ik beveel dit aan

Casper uit Woubrugge

27-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit bedrijf verdiend een lintje qua service! Je word hartelijk ontvangen en er word alle tijd voor je vrij gemaakt, zijn eerlijk en denken goed met je mee! Kan niet anders zeggen dat een dikke 10! Mijn volgende auto komt zeker weer hier vandaan!


Ja, ik beveel dit aan

Neef uit Den Haag

18-10-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In 2017 auto gekocht bij deze beste firma. Ontvangst was wel goed. Afhandeling was verder ook goed. Zeer spraakzame verkoper. Maar nu komt de ellende. 1 jaar later komen we bij de dealer erachter dat de auto schade heeft gehad. De schade is slecht hersteld. De verfdikte meter geeft een abnormale waarde aan wat betekend dat er heel veel plamuur is gebruikt. Toen ik de auto kocht heb ik duidelijk een paar keer gevraagd of de auto schade heeft gehad en meneer zei stellig: nee, de auto is schadevrij!! Na deze mensen hierover aangesproken te hebben om met een oplossing te komen zeggen ze doodleuk: onze advocaat neemt contact met u op.


C uit Amsterdam

08-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Het bedrijf automarcato.,TopTop,top!!
Een goed verzorgende autobedrijf.
Marcato maakt geen omwegen,komt gelijk ter zaken.
Professionele vriendelijke benadering.
En zorgt dat je je op je gemak voelt, fijne sfeer.
Duidelijkheid.

Auto werd netjes, supper schoon afgeleverd.
Mijn complimenten hiervoor. Een 10+top top.
Marcato is een autobedrijf die een pasie (liefde) voor auto's hebben.

Bedankt auto--->> MARCATO


Ja, ik beveel dit aan

Sokré uit Espel

28-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Alphen aan den Rijn

07-06-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vriendelijk en rustig gesprek over inkoop auto. Er wordt meegedacht met de klant en eerlijk gecommuniceerd.


Ja, ik beveel dit aan