Beoordelingen Auto Meerstad

8,2
9 beoordelingen
  • Service 7,8
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 9 van 9 beoordelingen

Wim uit Den Haag

20-09-2016
2,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een proefrit gemaakt in een auto die Auto Meerstad te koop had staan. Na afloop om een offerte gevraagd voor de auto inclusief een beurt, APK en herstel van wat kleine mankementen die niet in de advertentie vermeld waren (kapotte zonneklep, bekerhouder en het openen van de centrale deurvergr. van binnenuit). Dat kon meneer niet direct geven dus afgesproken dat ik daarover gebeld/gemaild zou worden. Tot mijn verbazing e-mailt meneer de volgende dag simpelweg dat de auto aan iemand anders verkocht is. Kennelijk wilden ze geen moeite steken in de reparaties, ook al wilde ik er voor betalen, of had ik er anders voor gekozen ze zelf uit te voeren. Niet erg netjes. Zo doe je geen zaken.


Peter uit lisse

06-08-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: uitstekend service 200 procent
en rianne was je misschien een beetje boos van huis gegaan ??
ieder die ik spreekt wil geen andere garage/
en zowel jeroen als mark en de rest fijne mensen om mee te dealen
peter faas lisse


Ja, ik beveel dit aan

Rianne uit Hoofddorp

24-03-2016
5,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Er staan geen negatieve beoordelingen op maar ik ben zeer negatief over dit bedrijf. Jeroen is erg onvriendelijk. Misschien had hij zijn dag niet maar de klant blijft koning. Ben 2x bij dit bedrijf geweest maar kom er niet meer terug. Sorry.


Dolf uit HILLEGOM

10-02-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring:
Een no nonsens autobedrijf, dat de afspraken prima nakomt.

Kleine klusjes kunnen altijd tussendoor.

Geen vette showroom die alleen maar kostenverhogend werkt.


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit NIEUW VENNEP

18-05-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: In 2012 nieuwe banden gemonteerd en in 2013 de distributie snaar vervangen + apk en grote onderhoudsbeurt uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Nieuw-Vennep

28-02-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Sinds 5 jaar laat ik mijn auto elk jaar onderhouden door hen. Goede service en onderhoud. Eerlijke prijs en geen onnodige reparaties. Ik ga nooit meer naar een ander bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Saskia uit Lisse

12-04-2011
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De monteurs deskundigheid tonen en voor een goede prijs/ kwaliteit verhouding ook nog service verlenen.


Ja, ik beveel dit aan

paula uit nieuw vennep

08-04-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ik sinds 3 jaar niet anders wil! altijd vriendelijk, bereid om te helpen, altijd gelijk geholpen, duidelijke prijsafspraken...!!!!


Ja, ik beveel dit aan

jfl uit lisse

08-04-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan