Beoordelingen Auto Mensinck

9,3
72 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 72 beoordelingen

JJ uit Oegstgeest

07-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto Mensinck is een bijzonder bedrijf met een heel hoge service standaard. Ook de aangeboden auto's voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en ze bieden top technische ondersteuning als er onverwacht iets mis gaat. De ontvangst is heel vriendelijk, het advies is deskundig en de service staat op hoog niveau inclusief halen en brengen van de auto als dat nodig mocht zijn.
Ook heel moeilijke opdrachten gaan ze niet uit de weg. Ik ben al jaren zeer tevreden over Auto Mensinck.


Ja, ik beveel dit aan

S. uit Berkel-Enschot

05-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Via een oud collega/vriend bij Mensinck terecht gekomen. Was op zoek naar een Q5, het liefst een nieuwe.
Bij mensinck stond er eentje uit Duitsland te wachten op de eerste eigenaar. Lekker vol in de opties en zeer scherp geprijsd. Aankoop- en inruiltraject zeer tevreden over. Helaas gooide de fiscus wat roet in het eten bij de invoering van de Auto (vertraagde / frustreerde ivm ander inzicht over de BPM), maar dat is mensinck niet aan te schrijven.

Mijn volgende auto zal er zeker weer gekocht worden.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Veldhoven

30-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Oscar uit Beesd

18-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: De reviews op de site waren, onder andere, voor mij de aanleiding om hier mijn nieuwe Audi A6 te kopen. Na een week kon ik mijn auto ophalen en alles was netjes in orde.
Ook zou ik na een half jaar nog een onderhoudsbeurt krijgen. Bij de onderhoudsbeurt (na een half jaar) had ik nog een aantal (behoorlijk prijzige) punten die niet helemaal in orde waren. Na een afspraak te hebben gemaakt is de auto thuis opgehaald en weer teruggebracht. Alle punten zijn kosteloos en zonder ook maar enige discussie hersteld. Echt fantastisch geregeld. Topbedrijf dus!


Ja, ik beveel dit aan

Joey uit Spijkenisse

08-05-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Perfecte service voor mijn Audi. Niets is teveel gevraagd en super vriendelijke mensen! Een absolute aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Ulicoten

04-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was opzoek naar een perfect uitgevoerde en in perfecte staat verkerende Audi RS6 van 2015 of nieuwer. Na verschillende te hebben bekeken en proef gereden kwam ik bij Auto Mensinck uit. Zij hadden de perfecte ultieme droomauto staan. Een Audi RS6 C7 Dynamic Plus van 11-2015 full option uitgerust met weinig km-ers.
Ik meteen gebeld voor een afspraak en ik kon meteen de volgende avond (buiten openingstijd) langs komen.
Ik werd hartelijk ontvangen en heb de RS6 van binnen en van buiten goed bekeken en heb er ook een proefrit mee gemaakt. De auto was geweldig en nog veel belangrijker van een echt liefhebber geweest. Ook de history bleek keurig in orde te zijn.

Hierop besloten dat dit mijn nieuwe auto moest gaan worden als ik hem ook nog even even op de brug kon bekijken en de auto kon uitlezen. Dus 2de afspraak gemaakt en samen met mijn vriendin langs geweest en opnieuw bleek alles dik in orde te zijn en waren we helemaal verlieft op dit prachtige exemplaar.

Daarop gestart met al het papierwerk te regelen waarbij Auto Mensinck zeer behulpzaam was en ik vorige week de auto kon gaan ophalen. Ik heb de auto nu 1 week en hij is werkelijk fantastisch. Het is de ultieme droomauto van iedere Audi liefhebber.

Kortom als je opzoek bent naar een pareltje onder de geïmporteerde dikke Audi modellen is Auto Mensinck van harte aan te raden. Ook na de verkoop blijven ze bij Auto Mensinck de klant voorop stellen en worden vragen meteen beantwoord.

Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Bergeijk

28-03-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: We zijn 2 jaar geleden naar Auto Mensinck gegaan voor een andere auto. Tijdens de verkoop werd er kundig en klantvriendelijk geholpen. Auto Mensinck heeft ook onze auto in onderhoud. John is altijd vriendelijk en behulpzaam.
Bij een volgende andere auto gaan we zeker terug naar deze betrouwbare auto-specialist.

Marc & Angelique Adriaens


Ja, ik beveel dit aan

Gijs uit Urk

26-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een service! Wil je een audi kopen pas dan op waar je hem koopt. Een audi heeft nou eenmaal veel “kwaaltjes” dus garantie bij een tweedehands is erg belangrijk. Dat zit bij Auto Mensinck goed voor elkaar. Na 3 maanden rijden kreeg ik een tik in de motor. Zelfde dag is de auto opgehaald, leenauto gekregen, en weer netjes afgeleverd na de reparatie. Dit maak je niet vaak mee dus lieve mensen doe verstandig en koop hier uw tweedehands Audi.
En niet te vergeten, inruil prijs van mijn vorige auto was heel netjes.


Ja, ik beveel dit aan

Marin uit Flash

15-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super slles gud


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Callantsoog

29-09-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gister mijn auto opgehaald. Indruk over deze garage (woon zelf 20km verderop) is zeer positief. De wijze waarop ik na het sluiten van de koop ben geholpen is fijn. Er wordt tijd genomen voor de cliënt en er is een duidelijke interesse. Voelt fijn.


Ja, ik beveel dit aan