Beoordelingen Auto Mensinck

9,2
54 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 54 beoordelingen

Wim uit Eindhoven

28-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden over ontvangst, inruilprijs oude auto,aankoop nieuwe gebruikt auto en afhandeling.top


Ja, ik beveel dit aan

V. uit Hoeven

23-01-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Wat als je een auto hebt gekocht die niet aan je verwachtingen voldoet? Ondank dat ik dit pas na bijna een jaar heb gemeld, heeft Mensinck dit zeer goed opgelost. Hier zegt men niet alleen betrouwbaar te zijn. Hier bewijzen ze gewoon dat ze dat zijn!


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Voorthuizen

11-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In augustus vorig jaar bij Mensinck een jong gebruikte Audi A6 gekocht.

Autobedrijf Mensinck kwam bij mij in beeld na een positieve aanbeveling door een Audi liefhebber in mijn kennissenkring.

Ik was al enige tijd op zoek naar een "volle" auto ter vervanging van mijn oude A6 en trof deze aan tussen de ruime voorraad Audi's van Auto Mensinck.

Zowel Jeroen als John hebben service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Na aflevering was er nog een probleem met onbalans in de wielen. De auto werd keurig gehaald en teruggebracht met gebruik van een ruilauto.

Tijdens onze vakantie in Frankrijk trad er een storing aan de luchtvering op. Ook hier heeft Mensinck weer full service en onder volledige garantie de problemen opgelost inclusief het terughalen van de auto vanaf ons vakantieadres. Na reparatie werd de auto weer netjes gewassen afgeleverd voor de deur.

Een storing aan de standkachel werd na het maken van een afspraak snel door John opgelost en ook hier werd als service even een leenauto ter beschikking gesteld.

Bij Mensinck hebben ze iets met Audi maar meer nog met het fenomeen auto als liefhebberij. Dat is ook wat Jeroen zelf zegt: "Ik heb geen klanten maar liefhebbers van auto's in het hogere segment".

Onze oude A6 met 310.000 km op de teller is tegen een nette prijs door Jeroen ingeruild evenals onze 12 jaar oude A4 cabrio.

Ben bijzonder tevreden over dit bedrijf en kan het van harte aanbevelen bij andere Audi liefhebbers.

De garantie gaat hier in de praktijk nog een stapje verder dan wat het Bovag keurmerk belooft beloven. Dit is het enthousiasme en de professionaliteit van het bedrijf en de kunst om een tevreden klant te winnen en te houden.





Ja, ik beveel dit aan

Donald uit Vlissingen

18-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen februari mijn VW Sharan bij Auto Mensinck gekocht. Ik was op zoek naar een goed uitgeruste Sharan diesel voor een nette prijs.
Zo kwam ik bij Mensinck terecht, vanuit Vlissingen niet bij de deur maar ik ben niet bang om een kilometertje te rijden.
Bij Mensinck aangekomen viel mij direct de nette en opgeruimde indruk op, die het bedrijfspand maakt. Daar hou ik van want dat geeft in mijn opinie aan hoe men werkt. Goede indruk dus gelijk.
Ontvangst was erg vriendelijk en ongedwongen. Ik kwam voor een auto, had geen inruil, wist wat ik wilde en we kwamen er direct uit. Auto verkocht!!
Helaas bleken er na aflevering een aantal kleine dingetjes niet goed. Deze werden uiteraard gelijk rechtgezet, helemaal top. Auto helemaal geweldig!!!
Maar na een paar maanden ging er toch motorisch iets mis. Er kwam een fluit en een tik bij de motor vandaan. Auto werd na een telefoontje direct opgehaald, met vervangende auto. De fluit was snel gevonden, maar de tik viel niet mee. De auto is hier meerdere keren voor terug gemoeten, maar John geeft niet op. Het moest opgelost worden!! Uiteindelijk bleken er twee injectoren defect, de andere twee heb ik op advies van John voor de zekerheid ook maar vervangen (ik betaalde alleen een deel van de onderdelen). En de auto rijdt weer top en naar volle tevredenheid.
John en team, ontzettend bedankt voor de service en vriendelijkheid.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Sittard

14-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Buitengewoon tevreden over Auto Mensinck, Jeroen heeft enorm verstand van zaken, prachtige collectie en geeft je het benodigde vertrouwen. Helaas merkte ik al snel dat de gekochte auto niet naar onze wens was (uit praktisch oogpunt) en contact opgenomen met Jeroen, welke ons direct aanbood om kosteloos de auto terug te nemen en het volledige aankoopbedrag te betalen. Zelfs de chauffeur kwam de auto bij ons thuis ophalen. Dit is een buitengewoon goede service welke je helaas nog maar zelden tegenkomt in autoland. Ook voor onze volgende auto zullen wij wederom contact opnemen met Jeroen.


Ja, ik beveel dit aan

Wiel uit Oirsbeek

12-11-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In maart jl Porsche Boxster gekocht. Het bedrijf maakt de goede indruk meer dan waar. Klein probleempje werd snel en goed opgelost, vervangende auto werd aangeboden. Top.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-10-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aankoop; buitengewoon prettig. Onderhoud; auto werd voor deur opgehaald en later weer keurig afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

22-08-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbaar en vakkundig bedrijf. Vriendelijk en goed geholpen door Patrick. Na aankoop staan ze eveneens voor je klaar, zelfs met de kleinste dingetjes. Top service van John!

Kortom, aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Piet-Hein uit Berkel-Enschot

22-06-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs BMW 3 serie Touring gekocht bij Mensinck, prima auto voor een goede prijs en een goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Moergestel

14-06-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: We rijden ondertussen de tweede Audi van Auto Mensinck.
Wij zijn zeer tevreden, worden altijd netjes geholpen.
Vriendelijke en behulpzame werknemers, afspraken worden altijd nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan