Beoordelingen Auto Mensinck

9,2
62 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 62 beoordelingen

Jouri uit Rosmalen

22-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Eerlijk en duidelijk advies. Fijne partij om zaken mee te doen!


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Voorburg

01-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Automensinck verkoopt niet alleen geweldige auto's maar belangrijker nog is dat ze een geweldige Service bieden.
Zeer klantgericht en echt niks is teveel.
Kortom een automobielbedrijf waar je er niet teveel van tegenkomt!!


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Molenhoek

22-06-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Begin 2016 Peugeot 3008 gekocht km stand 55549. Eind maart 2017 motorstoring gehad km stand 77162. Distributieketting moet vervangen worden. Deze reparatie is kosteloos uitgevoerd!. Tijdens de reparatie 5 dagen vervangende auto gekregen ook kosteloos! Wat een geweldige service! Veel beter dan Peugeot!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Heemstede

08-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Jonggebruikte Audi S3 aangekocht met garantie. De eerste problemen zijn meer dan keurig verholpen en Auto Mensinck heeft werkelijk een geweldige auto afgeleverd!


Ja, ik beveel dit aan

André uit Nijkerk

06-06-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer positieve ervaring met dit bedrijf! Voor de eerste keer een auto hier gekocht maar dat worden er meer t.z.t.. Heel correct om gegaan met garantievoorwaarden, zelfs de auto bij ons thuis opgehaald en teruggebracht, inclusief een gratis leenauto. Na wat negatieve ervaringen met andere autodealers waren wij zeer positief verrast en kunnen iedereen aanbevelen om hier een auto aan te schaffen. Complimenten voor John en collega's.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Venlo

13-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al vele jong gebruikte auto's bij Mensinck gekocht. Van Audi A6 tot thans een VW Touareg. Mijn ervaringen met Jeroen (verkoop) en John (garage) zijn zeer positief. In de omgang zeer vriendschappelijk en toegankelijk. Eerlijk en no nonsens! Zo hoort t...


Ja, ik beveel dit aan

stefan uit lISSERBROEK

04-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben ongeveer een maand geleden lang geweest bij het auto bedrijf Mensinck en heb daar een zeer prettig gesprek gehad met Jeroen.
Daar deze man een passie heeft voor auto's , en wij daar ook een geruime tijd zeer prettig over hebben gepraat, en vooral over de Audi S en Rs modellen.
Jeroen had mij een goed inruil voorstel over de mail gedaan over de inruil van mijn audi S3 tegen een audi RS3 die zij hadden staan en hij hield zich ook netjes aan het bedrag wat wij hadden afgesproken.
Ik moet zeggen dat ze alleen maar zeer nette auto's hebben staan , waar het verleden van bekend is en alles compleet is.
Kort om zeer een aanrader als je een nette en goede auto wil aanschaffen!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Scherpenzeel

22-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto Mensinck staat voor Kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap in combinatie met persoonlijke betrokkenheid.

Deze slogan hebben ze in mijn situatie goed bewezen!

In mei 2016 heb ik een Touareg gekocht bij Auto Mensinck, een hele nette auto met weinig kilometers.
Na een korte tijd was er een vreemde ratel te horen bij het starten van de auto. Mensinck gebeld, en zij hebben dit heel netjes opgelost met een leenauto en een goede service!
Een halfjaar na de aankoop van de auto ging de auto dermate stuk dat hij niet meer voor of achteruit ging. Mensinck gebeld en zij hebben toen wederom weer uitstekende service gegeven(nieuwe versnellingsbak).

Kortom ik beveel Auto Mensinck aan omdat ze een uitstekende service verlenen!


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Eindhoven

28-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden over ontvangst, inruilprijs oude auto,aankoop nieuwe gebruikt auto en afhandeling.top


Ja, ik beveel dit aan

V. uit Hoeven

23-01-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Wat als je een auto hebt gekocht die niet aan je verwachtingen voldoet? Ondank dat ik dit pas na bijna een jaar heb gemeld, heeft Mensinck dit zeer goed opgelost. Hier zegt men niet alleen betrouwbaar te zijn. Hier bewijzen ze gewoon dat ze dat zijn!


Ja, ik beveel dit aan