Beoordelingen Auto Mensinck

9,3
77 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 77 beoordelingen

Paul uit Waalre

22-12-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Porsche aangeschaft; inmiddels al weer twee jaar geleden. Kan altijd langskomen met vragen. Ben altijd vriendelijk geholpen. Bij bandenwissel wordt met auto opgehaald van het werk en teruggebracht als hij klaar is. Superservice!


Ja, ik beveel dit aan

Rocky uit Amsterdam

10-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bedrijf met een no-nonsense attitude. Op grond van foto's een goede inruilprijs voor mijn S5 gekregen. Daarna een bezoek gebracht voor een nadere kennismaking en overgegaan tot de aanschaf van mijn Porsche. Jeroen is een man van weinig woorden en veel daden die ook luistert naar de klant.

Qua service had ik een '10' willen geven echter waren er na de aflevering nog een aantal (kleine) dingetjes die ik onder de aandacht heb gebracht waarvan door Jeroen is toegezegd deze alsnog op korte termijn op te lossen. Vandaar alsnog een dikke '9' voor de service!


Ja, ik beveel dit aan

Rocky uit Amsterdam

10-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bedrijf met een no-nonsense attitude. Op grond van foto's een goede inruilprijs voor mijn S5 gekregen. Daarna een bezoek gebracht voor een nadere kennismaking en overgegaan tot de aanschaf van mijn Porsche. Jeroen is een man van weinig woorden en veel daden die ook luistert naar de klant.

Qua service had ik een '10' willen geven echter waren er na de aflevering nog een aantal (kleine) dingetjes die ik onder de aandacht heb gebracht waarvan door Jeroen is toegezegd deze alsnog op korte termijn op te lossen. Vandaar alsnog een dikke '9' voor de service!


Ja, ik beveel dit aan

Hubertus uit Herten

30-10-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Heb een Mercedes Marco-Polo camper-bus gekocht
Mooje bus.
Voor ons was er goede service.
Werden vriendelijk en eerlijk geholpen.
Aanrader op zich.


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit Kerkdriel

27-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig bedrijf, goed te woord gestaan en denken probleemoplossend.


Ja, ik beveel dit aan

JJ uit Oegstgeest

07-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto Mensinck is een bijzonder bedrijf met een heel hoge service standaard. Ook de aangeboden auto's voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en ze bieden top technische ondersteuning als er onverwacht iets mis gaat. De ontvangst is heel vriendelijk, het advies is deskundig en de service staat op hoog niveau inclusief halen en brengen van de auto als dat nodig mocht zijn.
Ook heel moeilijke opdrachten gaan ze niet uit de weg. Ik ben al jaren zeer tevreden over Auto Mensinck.


Ja, ik beveel dit aan

S. uit Berkel-Enschot

05-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Via een oud collega/vriend bij Mensinck terecht gekomen. Was op zoek naar een Q5, het liefst een nieuwe.
Bij mensinck stond er eentje uit Duitsland te wachten op de eerste eigenaar. Lekker vol in de opties en zeer scherp geprijsd. Aankoop- en inruiltraject zeer tevreden over. Helaas gooide de fiscus wat roet in het eten bij de invoering van de Auto (vertraagde / frustreerde ivm ander inzicht over de BPM), maar dat is mensinck niet aan te schrijven.

Mijn volgende auto zal er zeker weer gekocht worden.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Veldhoven

30-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Oscar uit Beesd

18-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: De reviews op de site waren, onder andere, voor mij de aanleiding om hier mijn nieuwe Audi A6 te kopen. Na een week kon ik mijn auto ophalen en alles was netjes in orde.
Ook zou ik na een half jaar nog een onderhoudsbeurt krijgen. Bij de onderhoudsbeurt (na een half jaar) had ik nog een aantal (behoorlijk prijzige) punten die niet helemaal in orde waren. Na een afspraak te hebben gemaakt is de auto thuis opgehaald en weer teruggebracht. Alle punten zijn kosteloos en zonder ook maar enige discussie hersteld. Echt fantastisch geregeld. Topbedrijf dus!


Ja, ik beveel dit aan

Joey uit Spijkenisse

08-05-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Perfecte service voor mijn Audi. Niets is teveel gevraagd en super vriendelijke mensen! Een absolute aanrader!


Ja, ik beveel dit aan