Beoordelingen Auto Mensinck

9,3
77 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
11 t/m 20 van 77 beoordelingen

Dennis uit Ulicoten

04-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was opzoek naar een perfect uitgevoerde en in perfecte staat verkerende Audi RS6 van 2015 of nieuwer. Na verschillende te hebben bekeken en proef gereden kwam ik bij Auto Mensinck uit. Zij hadden de perfecte ultieme droomauto staan. Een Audi RS6 C7 Dynamic Plus van 11-2015 full option uitgerust met weinig km-ers.
Ik meteen gebeld voor een afspraak en ik kon meteen de volgende avond (buiten openingstijd) langs komen.
Ik werd hartelijk ontvangen en heb de RS6 van binnen en van buiten goed bekeken en heb er ook een proefrit mee gemaakt. De auto was geweldig en nog veel belangrijker van een echt liefhebber geweest. Ook de history bleek keurig in orde te zijn.

Hierop besloten dat dit mijn nieuwe auto moest gaan worden als ik hem ook nog even even op de brug kon bekijken en de auto kon uitlezen. Dus 2de afspraak gemaakt en samen met mijn vriendin langs geweest en opnieuw bleek alles dik in orde te zijn en waren we helemaal verlieft op dit prachtige exemplaar.

Daarop gestart met al het papierwerk te regelen waarbij Auto Mensinck zeer behulpzaam was en ik vorige week de auto kon gaan ophalen. Ik heb de auto nu 1 week en hij is werkelijk fantastisch. Het is de ultieme droomauto van iedere Audi liefhebber.

Kortom als je opzoek bent naar een pareltje onder de geïmporteerde dikke Audi modellen is Auto Mensinck van harte aan te raden. Ook na de verkoop blijven ze bij Auto Mensinck de klant voorop stellen en worden vragen meteen beantwoord.

Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Bergeijk

28-03-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: We zijn 2 jaar geleden naar Auto Mensinck gegaan voor een andere auto. Tijdens de verkoop werd er kundig en klantvriendelijk geholpen. Auto Mensinck heeft ook onze auto in onderhoud. John is altijd vriendelijk en behulpzaam.
Bij een volgende andere auto gaan we zeker terug naar deze betrouwbare auto-specialist.

Marc & Angelique Adriaens


Ja, ik beveel dit aan

Gijs uit Urk

26-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een service! Wil je een audi kopen pas dan op waar je hem koopt. Een audi heeft nou eenmaal veel “kwaaltjes” dus garantie bij een tweedehands is erg belangrijk. Dat zit bij Auto Mensinck goed voor elkaar. Na 3 maanden rijden kreeg ik een tik in de motor. Zelfde dag is de auto opgehaald, leenauto gekregen, en weer netjes afgeleverd na de reparatie. Dit maak je niet vaak mee dus lieve mensen doe verstandig en koop hier uw tweedehands Audi.
En niet te vergeten, inruil prijs van mijn vorige auto was heel netjes.


Ja, ik beveel dit aan

Marin uit Flash

15-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super slles gud


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Callantsoog

29-09-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gister mijn auto opgehaald. Indruk over deze garage (woon zelf 20km verderop) is zeer positief. De wijze waarop ik na het sluiten van de koop ben geholpen is fijn. Er wordt tijd genomen voor de cliënt en er is een duidelijke interesse. Voelt fijn.


Ja, ik beveel dit aan

Jouri uit Rosmalen

22-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Eerlijk en duidelijk advies. Fijne partij om zaken mee te doen!


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Voorburg

01-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Automensinck verkoopt niet alleen geweldige auto's maar belangrijker nog is dat ze een geweldige Service bieden.
Zeer klantgericht en echt niks is teveel.
Kortom een automobielbedrijf waar je er niet teveel van tegenkomt!!


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Molenhoek

22-06-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Begin 2016 Peugeot 3008 gekocht km stand 55549. Eind maart 2017 motorstoring gehad km stand 77162. Distributieketting moet vervangen worden. Deze reparatie is kosteloos uitgevoerd!. Tijdens de reparatie 5 dagen vervangende auto gekregen ook kosteloos! Wat een geweldige service! Veel beter dan Peugeot!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Heemstede

08-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Jonggebruikte Audi S3 aangekocht met garantie. De eerste problemen zijn meer dan keurig verholpen en Auto Mensinck heeft werkelijk een geweldige auto afgeleverd!


Ja, ik beveel dit aan

André uit Nijkerk

06-06-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer positieve ervaring met dit bedrijf! Voor de eerste keer een auto hier gekocht maar dat worden er meer t.z.t.. Heel correct om gegaan met garantievoorwaarden, zelfs de auto bij ons thuis opgehaald en teruggebracht, inclusief een gratis leenauto. Na wat negatieve ervaringen met andere autodealers waren wij zeer positief verrast en kunnen iedereen aanbevelen om hier een auto aan te schaffen. Complimenten voor John en collega's.


Ja, ik beveel dit aan