Beoordelingen Auto Mensinck

9,3
69 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
11 t/m 20 van 69 beoordelingen

Dhr./mevr. uit Heemstede

08-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Jonggebruikte Audi S3 aangekocht met garantie. De eerste problemen zijn meer dan keurig verholpen en Auto Mensinck heeft werkelijk een geweldige auto afgeleverd!


Ja, ik beveel dit aan

André uit Nijkerk

06-06-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer positieve ervaring met dit bedrijf! Voor de eerste keer een auto hier gekocht maar dat worden er meer t.z.t.. Heel correct om gegaan met garantievoorwaarden, zelfs de auto bij ons thuis opgehaald en teruggebracht, inclusief een gratis leenauto. Na wat negatieve ervaringen met andere autodealers waren wij zeer positief verrast en kunnen iedereen aanbevelen om hier een auto aan te schaffen. Complimenten voor John en collega's.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Venlo

13-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al vele jong gebruikte auto's bij Mensinck gekocht. Van Audi A6 tot thans een VW Touareg. Mijn ervaringen met Jeroen (verkoop) en John (garage) zijn zeer positief. In de omgang zeer vriendschappelijk en toegankelijk. Eerlijk en no nonsens! Zo hoort t...


Ja, ik beveel dit aan

stefan uit lISSERBROEK

04-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben ongeveer een maand geleden lang geweest bij het auto bedrijf Mensinck en heb daar een zeer prettig gesprek gehad met Jeroen.
Daar deze man een passie heeft voor auto's , en wij daar ook een geruime tijd zeer prettig over hebben gepraat, en vooral over de Audi S en Rs modellen.
Jeroen had mij een goed inruil voorstel over de mail gedaan over de inruil van mijn audi S3 tegen een audi RS3 die zij hadden staan en hij hield zich ook netjes aan het bedrag wat wij hadden afgesproken.
Ik moet zeggen dat ze alleen maar zeer nette auto's hebben staan , waar het verleden van bekend is en alles compleet is.
Kort om zeer een aanrader als je een nette en goede auto wil aanschaffen!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Scherpenzeel

22-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto Mensinck staat voor Kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap in combinatie met persoonlijke betrokkenheid.

Deze slogan hebben ze in mijn situatie goed bewezen!

In mei 2016 heb ik een Touareg gekocht bij Auto Mensinck, een hele nette auto met weinig kilometers.
Na een korte tijd was er een vreemde ratel te horen bij het starten van de auto. Mensinck gebeld, en zij hebben dit heel netjes opgelost met een leenauto en een goede service!
Een halfjaar na de aankoop van de auto ging de auto dermate stuk dat hij niet meer voor of achteruit ging. Mensinck gebeld en zij hebben toen wederom weer uitstekende service gegeven(nieuwe versnellingsbak).

Kortom ik beveel Auto Mensinck aan omdat ze een uitstekende service verlenen!


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Eindhoven

28-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden over ontvangst, inruilprijs oude auto,aankoop nieuwe gebruikt auto en afhandeling.top


Ja, ik beveel dit aan

V. uit Hoeven

23-01-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Wat als je een auto hebt gekocht die niet aan je verwachtingen voldoet? Ondank dat ik dit pas na bijna een jaar heb gemeld, heeft Mensinck dit zeer goed opgelost. Hier zegt men niet alleen betrouwbaar te zijn. Hier bewijzen ze gewoon dat ze dat zijn!


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Voorthuizen

11-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In augustus vorig jaar bij Mensinck een jong gebruikte Audi A6 gekocht.

Autobedrijf Mensinck kwam bij mij in beeld na een positieve aanbeveling door een Audi liefhebber in mijn kennissenkring.

Ik was al enige tijd op zoek naar een "volle" auto ter vervanging van mijn oude A6 en trof deze aan tussen de ruime voorraad Audi's van Auto Mensinck.

Zowel Jeroen als John hebben service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Na aflevering was er nog een probleem met onbalans in de wielen. De auto werd keurig gehaald en teruggebracht met gebruik van een ruilauto.

Tijdens onze vakantie in Frankrijk trad er een storing aan de luchtvering op. Ook hier heeft Mensinck weer full service en onder volledige garantie de problemen opgelost inclusief het terughalen van de auto vanaf ons vakantieadres. Na reparatie werd de auto weer netjes gewassen afgeleverd voor de deur.

Een storing aan de standkachel werd na het maken van een afspraak snel door John opgelost en ook hier werd als service even een leenauto ter beschikking gesteld.

Bij Mensinck hebben ze iets met Audi maar meer nog met het fenomeen auto als liefhebberij. Dat is ook wat Jeroen zelf zegt: "Ik heb geen klanten maar liefhebbers van auto's in het hogere segment".

Onze oude A6 met 310.000 km op de teller is tegen een nette prijs door Jeroen ingeruild evenals onze 12 jaar oude A4 cabrio.

Ben bijzonder tevreden over dit bedrijf en kan het van harte aanbevelen bij andere Audi liefhebbers.

De garantie gaat hier in de praktijk nog een stapje verder dan wat het Bovag keurmerk belooft beloven. Dit is het enthousiasme en de professionaliteit van het bedrijf en de kunst om een tevreden klant te winnen en te houden.

Ja, ik beveel dit aan

Donald uit Vlissingen

18-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen februari mijn VW Sharan bij Auto Mensinck gekocht. Ik was op zoek naar een goed uitgeruste Sharan diesel voor een nette prijs.
Zo kwam ik bij Mensinck terecht, vanuit Vlissingen niet bij de deur maar ik ben niet bang om een kilometertje te rijden.
Bij Mensinck aangekomen viel mij direct de nette en opgeruimde indruk op, die het bedrijfspand maakt. Daar hou ik van want dat geeft in mijn opinie aan hoe men werkt. Goede indruk dus gelijk.
Ontvangst was erg vriendelijk en ongedwongen. Ik kwam voor een auto, had geen inruil, wist wat ik wilde en we kwamen er direct uit. Auto verkocht!!
Helaas bleken er na aflevering een aantal kleine dingetjes niet goed. Deze werden uiteraard gelijk rechtgezet, helemaal top. Auto helemaal geweldig!!!
Maar na een paar maanden ging er toch motorisch iets mis. Er kwam een fluit en een tik bij de motor vandaan. Auto werd na een telefoontje direct opgehaald, met vervangende auto. De fluit was snel gevonden, maar de tik viel niet mee. De auto is hier meerdere keren voor terug gemoeten, maar John geeft niet op. Het moest opgelost worden!! Uiteindelijk bleken er twee injectoren defect, de andere twee heb ik op advies van John voor de zekerheid ook maar vervangen (ik betaalde alleen een deel van de onderdelen). En de auto rijdt weer top en naar volle tevredenheid.
John en team, ontzettend bedankt voor de service en vriendelijkheid.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Sittard

14-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Buitengewoon tevreden over Auto Mensinck, Jeroen heeft enorm verstand van zaken, prachtige collectie en geeft je het benodigde vertrouwen. Helaas merkte ik al snel dat de gekochte auto niet naar onze wens was (uit praktisch oogpunt) en contact opgenomen met Jeroen, welke ons direct aanbood om kosteloos de auto terug te nemen en het volledige aankoopbedrag te betalen. Zelfs de chauffeur kwam de auto bij ons thuis ophalen. Dit is een buitengewoon goede service welke je helaas nog maar zelden tegenkomt in autoland. Ook voor onze volgende auto zullen wij wederom contact opnemen met Jeroen.


Ja, ik beveel dit aan