Beoordelingen Auto Mensinck

9,3
69 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
51 t/m 60 van 69 beoordelingen

Mikal uit Den Bosch

17-08-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Gert-Jan uit Eersel

16-08-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg mooi assortiment, alle auto's zijn de juiste uitvoering! Goed personeel met wie je goed kunt schakelen en van wie je goed (en eerlijk) advies krijgt! Koop hier binnenkort voor de derde keer een auto waarschijnlijk.


Ja, ik beveel dit aan

hans uit bergeijk

07-08-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Reusel

19-07-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na inmiddels de derde Audi aangekocht te hebben bij Auto Mensinck te Steensel heb ik bij dit bedrijf nog steeds het juiste gevoel.

Ben nu inmiddels in het bezit van een Audi A6 3.0TFSI en rijd hier al vele kilometers probleemloos mee rond wat overigens met de andere Audi's ook geen probleem was.

Het gehele personeel is altijd vriendelijke/uiterst flexibel en weten precies wat klantenbinding inhoudt.
Ze staan voor hun product en weten nog echt wat kwaliteit is voor een betaalbare prijs . Wat mijn nog het meest verwondert is dat de auto's die de showroom verlaten er als nieuw uitzien, gewoon prachtig. Als Audi cq auto liefhebber ben je hier op het juiste adres .

Mijn complimenten

Ad Jansen
Matrex Molds B.V.
Maatwerk in matrijzen





Ja, ik beveel dit aan

Inge & Sobarli uit Utrecht

10-07-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hadden nog geen ervaring met het kopen van een Audi en wij zijn in alle opzichten ontzettend goed geadviseerd en geholpen.
Ook de service is fantastisch en het was een hele leuke verrassing dat we onze nieuwe auto (want zo leek hij wel toen we hem ophaalde) eerder konden ophalen.

John en Wouter heel erg bedankt, we genieten ontzettend van onze Audi A3!


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Heerenveen

12-05-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Drie jaar geleden bij auto Mensinck terecht gekomen voor de aanschaf van een mooie complete import audi. Vanwege de uitstekende ervaring toen, ook nu weer bij auto Mensinck uitgekomen. De goede prijs/kwaliteit, de uitstekende service, deskundigheid en de "no nonsense" attitude zetten de klant en zijn/haar wensen centraal. Mede hierdoor wederom een zeer mooie en zeer complete audi via auto Mensinck laten importeren naar volle tevredenheid. Alle complimenten aan team auto Mensinck.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Hoofddorp

08-05-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De service en dienstverlening rondom de recente aanschaf van mijn jong gebruikte audi Q 3 was meer dan uitstekend. Auto Mensinck komt haar afspraken na en ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Maud uit Eindhoven

18-03-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via het internet terecht gekomen in Steensel en onze verwachtingen werden reeds bij binnenkomst overtroffen. Deskundigheid, vriendelijkheid en welwillendheid om mee te denken zijn de drie kernbegrippen die van toepassing zijn. Alle afspraken netjes nagekomen en naar volle tevredenheid. Bij aflevering zelfs enkele extras in ontvangst mogen nemen, waar komt dit nou nog voor? De bos bloemen maakten het he-le-maal af! Top bedrijf met top medewerkers en een speciale note voor Wouter die absoluut weet hoe een klant tevreden naar huis te sturen met een nieuwe aanwinst


Ja, ik beveel dit aan

Angelique uit Eindhoven

02-03-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via via kwam ik terecht bij auto Mensinck, om te ervaren hoe het voelde om in een bepaald type auto te rijden.
Ik kreeg een hele mooie uitvoering mee die ver boven mijn budget lag, maar ik was meteen verkocht, dat zou hem gaan worden, dus de zoektocht begon.
Ze hebben er alles aan gedaan om de juiste voor me te vinden, ze begrepen wat ik zocht binnen m'n budget, maar helaas kwam de juiste maar niet voorbij.
Mijn ervaring met dit bedrijf is dat je top wordt geholpen, eerlijk en oprecht, en ontzettend klantvriendelijk.
Ik heb nog geen ervaring met de service, maar ben ervan overtuigd dat deze idem is.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Hoofddorp

23-02-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet en hun mooie occasions ben ik met dit vakkundige bedrijf in contact gekomen. Deze week heb ik mijn eerste Auto (Audi TTS) bij hun aangeschaft en naar volle tevredenheid. Rustige maar enthousiaste toelichting, goede tips en volledig volgens afspraak=afspraak. Zowel locatie als personeel is service- en klantgericht en het plezier in auto's spat er vanaf. Omdat ik niet zeker wist of de kuipstoelen voor mij geschikt waren hebben ze aangeboden deze binnen 2 weken te vervangen als ik niet goed zat. Een voorbeeld van uitstekende service. Vooralsnog geen spijt van een reis van 140km naar dit bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan