Beoordelingen Auto Mensinck

9,3
77 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
51 t/m 60 van 77 beoordelingen

Michel en Marlies uit Schijf

11-09-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor het eerst een Audi aangeschaft en wel bij Auto Mensinck. Al bij het eerste contact hadden wij bij hen een goed gevoel. Voor ons heeft dit te maken met de uitstraling van het bedrijf en de occasions. Het contact is persoonlijk en er wordt met je meegedacht. In de uitleg die gegeven wordt blijkt al snel dat binnen het bedrijf heel veel kennis aanwezig is mbt "Audi". Ik heb daarom weloverwogen een keuze gemaakt om bij Auto Mensinck mijn Audi te kopen en voor mij, in een woord 'geweldig'. Expertise, kwaliteit en klantgerichtheid, het hele concept klopt. En ja, ik ga zeker terug.....maar eerst genieten van deze Audi.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick en Chantal uit Reusel

27-08-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: TOPbedrijf. Inmiddels al enkele Audi's gekocht (en weer ingeruild) bij dit mooie bedrijf.Uiterst flexibel, nooit een probleem. Klaar terwijl U wacht. Ook koffie en vriendelijkheid als je niet meteen beslist een auto te kopen.

Een bedrijf waar je ook binnen mag komen om (even) over de gezamelijke (Audi) passie te praten.
Een klassebedrijf, met klasse auto's!!!


Ja, ik beveel dit aan

Jeanne en Guus uit Valkenswaard

21-06-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voelden ons meteen op ons gemak en werden zeer vriendelijk geholpen door Wouter. Nam alle tijd voor ons en liet ons alle tijd om onze keuze te maken. Auto werd netjes op afgesproken tijd als nieuw geleverd. Gaan nu beginnen met genieten van onze eerste Audi A4 Avant.


Ja, ik beveel dit aan

Maurice

17-01-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen week bij Auto Mensinck mijn nieuwe A3 gekocht. De auto werd keurig volgens afspraak geleverd. Al met al ben ik zeer tevreden en kan ik Auto Mensinck bij iedereen aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Inge uit Nijmegen

05-12-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb 2 weken geleden een gebruikte auto gekocht bij dit bedrijf en ben zeer prettig geadviseerd. Deskundig personeel en zeer goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Henri uit Kerkdriel

31-10-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Deze week mijn Audi A6 allroad opgehaald. De auto
zag er zeer netjes uit. Een nieuwe APK keuring erbij.
Voor dat ik hem kocht uiteraard eerst een proefrit gemaakt.
De auto mocht overal op gecontroleerd worden.
Zelfs uitlezen van de auto was geen probleem.
Van mijn oude auto die ik ingeruild heb nog mooi foto's opgestuurd
gekregen van Wouter.
Nog bedankt hiervoor.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Amsterdam

26-10-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

J uit Middenmeer

19-08-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Mikal uit Den Bosch

17-08-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Gert-Jan uit Eersel

16-08-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg mooi assortiment, alle auto's zijn de juiste uitvoering! Goed personeel met wie je goed kunt schakelen en van wie je goed (en eerlijk) advies krijgt! Koop hier binnenkort voor de derde keer een auto waarschijnlijk.


Ja, ik beveel dit aan