Beoordelingen Auto Mensinck

9,3
73 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
51 t/m 60 van 73 beoordelingen

Inge uit Nijmegen

05-12-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb 2 weken geleden een gebruikte auto gekocht bij dit bedrijf en ben zeer prettig geadviseerd. Deskundig personeel en zeer goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Henri uit Kerkdriel

31-10-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Deze week mijn Audi A6 allroad opgehaald. De auto
zag er zeer netjes uit. Een nieuwe APK keuring erbij.
Voor dat ik hem kocht uiteraard eerst een proefrit gemaakt.
De auto mocht overal op gecontroleerd worden.
Zelfs uitlezen van de auto was geen probleem.
Van mijn oude auto die ik ingeruild heb nog mooi foto's opgestuurd
gekregen van Wouter.
Nog bedankt hiervoor.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Amsterdam

26-10-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

J uit Middenmeer

19-08-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Mikal uit Den Bosch

17-08-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Gert-Jan uit Eersel

16-08-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg mooi assortiment, alle auto's zijn de juiste uitvoering! Goed personeel met wie je goed kunt schakelen en van wie je goed (en eerlijk) advies krijgt! Koop hier binnenkort voor de derde keer een auto waarschijnlijk.


Ja, ik beveel dit aan

hans uit bergeijk

07-08-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Reusel

19-07-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na inmiddels de derde Audi aangekocht te hebben bij Auto Mensinck te Steensel heb ik bij dit bedrijf nog steeds het juiste gevoel.

Ben nu inmiddels in het bezit van een Audi A6 3.0TFSI en rijd hier al vele kilometers probleemloos mee rond wat overigens met de andere Audi's ook geen probleem was.

Het gehele personeel is altijd vriendelijke/uiterst flexibel en weten precies wat klantenbinding inhoudt.
Ze staan voor hun product en weten nog echt wat kwaliteit is voor een betaalbare prijs . Wat mijn nog het meest verwondert is dat de auto's die de showroom verlaten er als nieuw uitzien, gewoon prachtig. Als Audi cq auto liefhebber ben je hier op het juiste adres .

Mijn complimenten

Ad Jansen
Matrex Molds B.V.
Maatwerk in matrijzen





Ja, ik beveel dit aan

Inge & Sobarli uit Utrecht

10-07-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hadden nog geen ervaring met het kopen van een Audi en wij zijn in alle opzichten ontzettend goed geadviseerd en geholpen.
Ook de service is fantastisch en het was een hele leuke verrassing dat we onze nieuwe auto (want zo leek hij wel toen we hem ophaalde) eerder konden ophalen.

John en Wouter heel erg bedankt, we genieten ontzettend van onze Audi A3!


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Heerenveen

12-05-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Drie jaar geleden bij auto Mensinck terecht gekomen voor de aanschaf van een mooie complete import audi. Vanwege de uitstekende ervaring toen, ook nu weer bij auto Mensinck uitgekomen. De goede prijs/kwaliteit, de uitstekende service, deskundigheid en de "no nonsense" attitude zetten de klant en zijn/haar wensen centraal. Mede hierdoor wederom een zeer mooie en zeer complete audi via auto Mensinck laten importeren naar volle tevredenheid. Alle complimenten aan team auto Mensinck.


Ja, ik beveel dit aan