Beoordelingen Auto Mensinck

9,2
64 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
51 t/m 60 van 64 beoordelingen

Thomas uit Heerenveen

12-05-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Drie jaar geleden bij auto Mensinck terecht gekomen voor de aanschaf van een mooie complete import audi. Vanwege de uitstekende ervaring toen, ook nu weer bij auto Mensinck uitgekomen. De goede prijs/kwaliteit, de uitstekende service, deskundigheid en de "no nonsense" attitude zetten de klant en zijn/haar wensen centraal. Mede hierdoor wederom een zeer mooie en zeer complete audi via auto Mensinck laten importeren naar volle tevredenheid. Alle complimenten aan team auto Mensinck.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Hoofddorp

08-05-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De service en dienstverlening rondom de recente aanschaf van mijn jong gebruikte audi Q 3 was meer dan uitstekend. Auto Mensinck komt haar afspraken na en ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Maud uit Eindhoven

18-03-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via het internet terecht gekomen in Steensel en onze verwachtingen werden reeds bij binnenkomst overtroffen. Deskundigheid, vriendelijkheid en welwillendheid om mee te denken zijn de drie kernbegrippen die van toepassing zijn. Alle afspraken netjes nagekomen en naar volle tevredenheid. Bij aflevering zelfs enkele extras in ontvangst mogen nemen, waar komt dit nou nog voor? De bos bloemen maakten het he-le-maal af! Top bedrijf met top medewerkers en een speciale note voor Wouter die absoluut weet hoe een klant tevreden naar huis te sturen met een nieuwe aanwinst


Ja, ik beveel dit aan

Angelique uit Eindhoven

02-03-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via via kwam ik terecht bij auto Mensinck, om te ervaren hoe het voelde om in een bepaald type auto te rijden.
Ik kreeg een hele mooie uitvoering mee die ver boven mijn budget lag, maar ik was meteen verkocht, dat zou hem gaan worden, dus de zoektocht begon.
Ze hebben er alles aan gedaan om de juiste voor me te vinden, ze begrepen wat ik zocht binnen m'n budget, maar helaas kwam de juiste maar niet voorbij.
Mijn ervaring met dit bedrijf is dat je top wordt geholpen, eerlijk en oprecht, en ontzettend klantvriendelijk.
Ik heb nog geen ervaring met de service, maar ben ervan overtuigd dat deze idem is.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Hoofddorp

23-02-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet en hun mooie occasions ben ik met dit vakkundige bedrijf in contact gekomen. Deze week heb ik mijn eerste Auto (Audi TTS) bij hun aangeschaft en naar volle tevredenheid. Rustige maar enthousiaste toelichting, goede tips en volledig volgens afspraak=afspraak. Zowel locatie als personeel is service- en klantgericht en het plezier in auto's spat er vanaf. Omdat ik niet zeker wist of de kuipstoelen voor mij geschikt waren hebben ze aangeboden deze binnen 2 weken te vervangen als ik niet goed zat. Een voorbeeld van uitstekende service. Vooralsnog geen spijt van een reis van 140km naar dit bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Bergeijk

28-12-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn al jaren heel tevreden over dit TOP bedrijf voor zowel aanschaf als onderhoud!
Mooie complete auto's, vriendelijke vakidioten met een super service!!!
Voor ons alleen nog maar Audi's van Mensinck!


Ja, ik beveel dit aan

Annemiek uit Steensel

18-12-2012
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: PRIMA BEDRIJF met hoofdletters!! Al twee auto's hier aangeschaft. Nette, eerlijke auto's waar je dat op menig andere plaats wel eens anders ziet. Ook service is prima! Voor een kleine storing kun je meteen binnenrijden en er staat altijd een enthousiaste medewerker voor je klaar. Heb zelf meerdere jaren in de autobranche gewerkt, maar aan Auto Mensinck zouden vele een voorbeeld kunnen nemen! Toppie..


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit Almere

04-10-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet het bedrijf gevonden,had zo mijn twijfels vooral omdat ik niet perse een auto moest kopen.Bij een ander be4drijf gekomen knapte is zo erg af,zodat ik toch weer contact zocht.Uiteindelijk gekomen werd vriendelijk welkom geheten.Men nam alle tijd wist genoeg over de auto te vertellen,Rondleiding in de werkplaats.Ook de aflevering ging goed.Echte service nog niet nodig gehad,maar de indruk is genoeg om toch alvast een acht te mogen geven.


Ja, ik beveel dit aan

Ing. A.J.G.M. (Dré) uit Oisterwijk

20-09-2012
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: REVIEW inzake AUTO MENSINCK (AUDI SPECIALIST),gevestigd Eindhovenseweg 78 te Steensel.
*******************************************************************

“Auto Mensinck is een begrip in de autowereld.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap in combinatie met persoonlijke betrokkenheid.

Daar staat Auto Mensinck voor én achter”.

Een citaat van de Internet homepage www.automensinck.nl waar ik graag gebruik van maak om mijn tevredenheid over dit Bedrijf naar een ieder uit te spreken.

Het is inmiddels ruim drie jaar geleden dat ik mijn VW Passat 2.0L TFSI Sedan,R-Line uitvoering bij hen aankocht.

De auto van mijn dromen, slechts 14.500 km op de teller, grijs van kleur, 200 PK vemogen, automaat DSG 6 bak, 19 inch velgen, en verder vól met opties als schuifdak, premium telefoonpakket, lederen bekleding, Xenon verlichting, PDC, enz..

Een auto welke je normaliter met een “vergrootglas” moet zoeken.

Maar dat was in dit geval voor mij niet meer benodigd.

Want bij Auto Mensinck werd dit unieke,en van origine uit Duitsland geïmporteerde “parade paardje” te koop aangeboden.

Gestationeerd tussen een rijkelijk vloot aan geselecteerde -, werkelijk oogstrelende AUDI occasions, in diverse type en uitvoeringen.

Vanaf het éérste bezoek aan de showroom gevestigd aan de Eindhovenseweg 78 te Steensel kreeg ik gelijk het gevoel van vertrouwen.

Een hartelijk ontvangst, gemoedelijkheid en de ontspannen sfeer hebben mij als een “chemische reactie” direct doen binden aan Auto Mensinck.

Ik verkreeg ruimschoots de tijd en vrije ruimte om de zgn. “geur en kleur” op te doen van “mijn potentiëel aan te kopen VW Passat”.

Op mijn verzoek werd het financiële plaatje opgemaakt, hierbij rekening houdende met de inruil van mijn VW Passat 2,8liter (automaat – 4 motion – 6 Cyl.).

Na een bezinningsperiode van ruim een week, resulterende in een tweede bezoek aan Auto Mensinck, heb ik de aankoop in goede harmonie bekrachtigd.

Ook de daadwerkelijke aflevering van de auto was naar mijn volle tevredenheid; voorzien van een nieuwe APK keuring, onderhoudsbeurt, op naam stelling, enz.

Na aflevering resp. het verstrijken van de garantietermijn houdt het vaak op met de service bereidheid van menig autobedrijf.

Je moet hierdoor dan ook nood gedwongen je eigen weg maar gaan zoeken in “autoland resp. vakgarages” voor het benodigde onderhoud aan je auto.

Bij Auto Mensinck is dit gelukkig niet het geval, zo leert mij de ervaring gedurende de afgelopen ruim drie jaar.

Het tegendeel is juist waar !!!

Auto Mensinck gaat na de koop verder met zijn klant vriendelijkheid / klant binding; “Service staat voorop, en doen – bieden aan wat binnen hun bereik ligt”.

Zo is mijn auto voor het reguliere onderhoud resp. APK – Airco service – Autobanden – PPS Lakverzegeling – enz., altijd welkom aldaar en daarmee voor mij gegeven in vertrouwde handen.

Vervangend vervoer is te allen tijde beschikbaar.

Auto Mensinck staat dan ook niet alléén als Bedijfsnaam in mijn gedachten te boek.

Nee, Auto Mensinck bestaat voor mij uit een combinatie van twee woorden, één afkorting resp. één letter;

• Auto - de “core business van het bedrijf”; de auto verkoop waarbij het gerenomeerde automerk AUDI hoog in het vaandel staat.
• Mens - de “klant” welke men koestert, tevreden stelt, vertrouwen biedt, ook na de aankoop, om zo te komen tot een “duurzame relatie”.
• inc - de afkorting van het engelse “incompany”; vrij vertaald de “samenwerking” tussen de “klant” en het “Team van Auto Mensinck”.
• k - en tot slot de letter “k”, voor mij symboliserend de koop van een auto, het uiteindelijke doel van het gehéle voortraject.

Een review opgemaakt op basis van ervaring meerdere jaren, door een uitermate tevreden zijnde klant van Auto Mensinck te Steensel.

Ing. A.J.G.M. (Dré) Hendriks
Oisterwijk / Provincie Noord-Brabant


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Rhenoy

14-09-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitermate proffesioneel bedrijf, kunnen grote dealers iets van leren.
Alle afspraken worden probleemloos nagekomen, aflevering is prima.
Vriendelijk en vakbekwaam personeel, autovrienden.
Prijs/prestatie verhouding bij aanschaf en inruil klopt.


Ja, ik beveel dit aan