Beoordelingen Auto Mensinck

9,3
69 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
61 t/m 69 van 69 beoordelingen

Roel uit Bergeijk

28-12-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn al jaren heel tevreden over dit TOP bedrijf voor zowel aanschaf als onderhoud!
Mooie complete auto's, vriendelijke vakidioten met een super service!!!
Voor ons alleen nog maar Audi's van Mensinck!


Ja, ik beveel dit aan

Annemiek uit Steensel

18-12-2012
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: PRIMA BEDRIJF met hoofdletters!! Al twee auto's hier aangeschaft. Nette, eerlijke auto's waar je dat op menig andere plaats wel eens anders ziet. Ook service is prima! Voor een kleine storing kun je meteen binnenrijden en er staat altijd een enthousiaste medewerker voor je klaar. Heb zelf meerdere jaren in de autobranche gewerkt, maar aan Auto Mensinck zouden vele een voorbeeld kunnen nemen! Toppie..


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit Almere

04-10-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet het bedrijf gevonden,had zo mijn twijfels vooral omdat ik niet perse een auto moest kopen.Bij een ander be4drijf gekomen knapte is zo erg af,zodat ik toch weer contact zocht.Uiteindelijk gekomen werd vriendelijk welkom geheten.Men nam alle tijd wist genoeg over de auto te vertellen,Rondleiding in de werkplaats.Ook de aflevering ging goed.Echte service nog niet nodig gehad,maar de indruk is genoeg om toch alvast een acht te mogen geven.


Ja, ik beveel dit aan

Ing. A.J.G.M. (Dré) uit Oisterwijk

20-09-2012
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: REVIEW inzake AUTO MENSINCK (AUDI SPECIALIST),gevestigd Eindhovenseweg 78 te Steensel.
*******************************************************************

“Auto Mensinck is een begrip in de autowereld.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap in combinatie met persoonlijke betrokkenheid.

Daar staat Auto Mensinck voor én achter”.

Een citaat van de Internet homepage www.automensinck.nl waar ik graag gebruik van maak om mijn tevredenheid over dit Bedrijf naar een ieder uit te spreken.

Het is inmiddels ruim drie jaar geleden dat ik mijn VW Passat 2.0L TFSI Sedan,R-Line uitvoering bij hen aankocht.

De auto van mijn dromen, slechts 14.500 km op de teller, grijs van kleur, 200 PK vemogen, automaat DSG 6 bak, 19 inch velgen, en verder vól met opties als schuifdak, premium telefoonpakket, lederen bekleding, Xenon verlichting, PDC, enz..

Een auto welke je normaliter met een “vergrootglas” moet zoeken.

Maar dat was in dit geval voor mij niet meer benodigd.

Want bij Auto Mensinck werd dit unieke,en van origine uit Duitsland geïmporteerde “parade paardje” te koop aangeboden.

Gestationeerd tussen een rijkelijk vloot aan geselecteerde -, werkelijk oogstrelende AUDI occasions, in diverse type en uitvoeringen.

Vanaf het éérste bezoek aan de showroom gevestigd aan de Eindhovenseweg 78 te Steensel kreeg ik gelijk het gevoel van vertrouwen.

Een hartelijk ontvangst, gemoedelijkheid en de ontspannen sfeer hebben mij als een “chemische reactie” direct doen binden aan Auto Mensinck.

Ik verkreeg ruimschoots de tijd en vrije ruimte om de zgn. “geur en kleur” op te doen van “mijn potentiëel aan te kopen VW Passat”.

Op mijn verzoek werd het financiële plaatje opgemaakt, hierbij rekening houdende met de inruil van mijn VW Passat 2,8liter (automaat – 4 motion – 6 Cyl.).

Na een bezinningsperiode van ruim een week, resulterende in een tweede bezoek aan Auto Mensinck, heb ik de aankoop in goede harmonie bekrachtigd.

Ook de daadwerkelijke aflevering van de auto was naar mijn volle tevredenheid; voorzien van een nieuwe APK keuring, onderhoudsbeurt, op naam stelling, enz.

Na aflevering resp. het verstrijken van de garantietermijn houdt het vaak op met de service bereidheid van menig autobedrijf.

Je moet hierdoor dan ook nood gedwongen je eigen weg maar gaan zoeken in “autoland resp. vakgarages” voor het benodigde onderhoud aan je auto.

Bij Auto Mensinck is dit gelukkig niet het geval, zo leert mij de ervaring gedurende de afgelopen ruim drie jaar.

Het tegendeel is juist waar !!!

Auto Mensinck gaat na de koop verder met zijn klant vriendelijkheid / klant binding; “Service staat voorop, en doen – bieden aan wat binnen hun bereik ligt”.

Zo is mijn auto voor het reguliere onderhoud resp. APK – Airco service – Autobanden – PPS Lakverzegeling – enz., altijd welkom aldaar en daarmee voor mij gegeven in vertrouwde handen.

Vervangend vervoer is te allen tijde beschikbaar.

Auto Mensinck staat dan ook niet alléén als Bedijfsnaam in mijn gedachten te boek.

Nee, Auto Mensinck bestaat voor mij uit een combinatie van twee woorden, één afkorting resp. één letter;

• Auto - de “core business van het bedrijf”; de auto verkoop waarbij het gerenomeerde automerk AUDI hoog in het vaandel staat.
• Mens - de “klant” welke men koestert, tevreden stelt, vertrouwen biedt, ook na de aankoop, om zo te komen tot een “duurzame relatie”.
• inc - de afkorting van het engelse “incompany”; vrij vertaald de “samenwerking” tussen de “klant” en het “Team van Auto Mensinck”.
• k - en tot slot de letter “k”, voor mij symboliserend de koop van een auto, het uiteindelijke doel van het gehéle voortraject.

Een review opgemaakt op basis van ervaring meerdere jaren, door een uitermate tevreden zijnde klant van Auto Mensinck te Steensel.

Ing. A.J.G.M. (Dré) Hendriks
Oisterwijk / Provincie Noord-Brabant


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Rhenoy

14-09-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitermate proffesioneel bedrijf, kunnen grote dealers iets van leren.
Alle afspraken worden probleemloos nagekomen, aflevering is prima.
Vriendelijk en vakbekwaam personeel, autovrienden.
Prijs/prestatie verhouding bij aanschaf en inruil klopt.


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Zaandam

12-09-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettige en persoonlijke mensen. Mensen met verstand van auto's.
En ze bieden een goede service. Gezellig bakkie koffie gedronken en zonder zorgen op weg.
Kortom ik ben uiterst tevreden over Auto Mensinck.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Den Haag

05-09-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Enige tijd geleden mijn Audi TT gekocht bij Auto Mensinck, zeer vriendelijk geholpen en de auto bevalt nog steeds super.


Ja, ik beveel dit aan

Freek uit Eindhoven

02-09-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Nadat ik 's-avonds laat met versleten remmen (achter binnenblok) langs de A50 stil kwam te staan ben ik zeer correct en snel geholpen door Auto Mensinck. Auto opgehaald en nog dezelfde avond gerepareerd zodat ik mijn vakantie /vliegtuig niet zou missen...
In 1 woord: SUPER!!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Nuenen

18-04-2012
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan