Beoordelingen Auto Mertens

8,8
404 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 404 beoordelingen

peter uit Bakel

23-08-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: perfect.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit De Mortel

09-08-2019
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Korte lijnen daardoor duidelijk en geen blabla


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Veghel

08-08-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Auto gehuurd voor 3 maanden voor een mooie prijs en hebben de auto ook gebracht, wat een top service!


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Helmond

27-07-2019
1,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer zeer slechte service !!
Vrijdag contact gehad met hen via telefoon over huur van een auto.
Auto huren is mogelijk echter borg betalen via pin/cash is niet meer mogelijk. (staat wel op de website)
Vervolgens afspraak gemaakt om toch maar via pin borg te betalen. 465 Euro. 15 euro meer voor gemaakte onkosten. Okay... prima.

Kom ik zaterdagmorgen daar hebben ze de borg ineens verhoogd naar 1815 Euro !!
Zeg dan meteen dat je geen auto wil verhuren.

Zeer zeer teleurgesteld in de service.
De recencies gaven anders aan. praktijk blijkt heel anders te zijn. JAMMER !!!
Meedenken in oplossingen??? grapje zeker. zeer zeer matige service.


Gera uit Bakel

22-07-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kunnen andere bedrijven nog veel van leren. Uitermate correct ontvangst aan de bali. Zeer kundig personeel en afspraak is afspraak!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-07-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Adrienne uit Helmond

21-05-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-05-2019
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-04-2019
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb een busje gehuurd.

Bedrijf komt erg gestructureerd en nauwkeurig over. Erg prettig en geeft vertrouwen! Dit in tegenstelling tot wat je vaak elders zit bij vergelijkbare bedrijven.

Wachttijd totdat iemand klaar is om je te helpen, is iets langer, maar dit hangt volgens mij samen met de nauwkeurige manier van werken. Eerst afronden waar je mee bezig was.

Voetuig zelf was prima.


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Helmond

19-04-2019
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na 4 andere garages bezocht te hebben, kregen zij hier eindelijk de storing opgelost.
Nu ook weer heel prettig geholpen.
Serieus over het onderhoud en de eventuele reparaties, maar altijd met een glimlach.
Ook altijd even een praatje met de man achter de balie maakt het helemaal compleet.
Prima vakmensen met verstand van zaken!!


Ja, ik beveel dit aan