Beoordelingen Auto Moonen

9,2
655 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 655 beoordelingen

Nico uit Sittard

27-07-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service, vriendelijke bediening en altijd paraat.x


Ja, ik beveel dit aan

rob uit Dieteren

25-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goed ontvangen geen verkoop praat maar eerlijke advies goede service en zeer nette aflevering van de auto ze doen er alles aan om goed en eerlijk over te komen echt een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Nieuwstadt

25-07-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

John uit sittard

25-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goed en vakkundig


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Merkelbeek

23-07-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel erg persoonlijk, Klantvriendelijk, en hele goede servies


Ja, ik beveel dit aan

L uit Sittard

10-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Onze auto is al geruime tijd in onderhoud bij Auto Moonen, advies is deskundig, niets wordt onnodig vervangen.
Recentelijk piepten onze remmen, we hebben nieuwe blokken gekregen, ivm. meerdere klachten van andere klanten zijn deze onder garantie vervangen.
Ook wat betreft planning van onderhoud altijd flexibel.
De uitleg over de verrichte handelingen en gedane onderhoud zijn altijd zeer duidelijk en uitgebreid.


Ja, ik beveel dit aan

R uit Sittard

09-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een eerlijk en betrouwbaar bedrijf.een echte aanrader voor iedereen die lang plezier van zijn/haar auto wil hebben.


Ja, ik beveel dit aan

Adriana uit Ulestraten

05-07-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: altijd goede service


Ja, ik beveel dit aan

Frenk uit Sittard

05-07-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Autobedrijf Moonenis een betrouwbaar bedrijf met een hele goede service...


Ja, ik beveel dit aan

Fam. uit Sweikhuizen

02-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan