Beoordelingen Auto-Motorrijschool Animo-Nr. 1

9,4
57 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 57 beoordelingen

Ricky uit Dinxperlo

31-12-2016
9,3

Ervaring: Hele fijne mensen!


Ja, ik beveel dit aan

Rachel uit Haarlem

20-11-2015
10

Ervaring: Super leuke lessen gehad bij Animo. Ten eerste voor het oppoetsen van mijn auto rijvaardigheden en later mijn motor.

Het is een gezellig en fijne rijschool waar de mensen je altijd met een warme groet onthalen.

Naast de gezelligheid ook zeer vakkundig en ervaren leraars. Die zeggen waar het op staat en leren je van alles bij. Je krijgt echt een opleiding met volg motors (niet auto's) zodat er verteld wordt en uitgelegd kan worden hoe dingen te doen. Je gaat nooit weg met meer dan een andere leerling. Zo is er altijd aandacht voor iedereen. En ze helpen je bij het leren genieten van het rijden. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Marrit uit Haarlem

08-11-2015
10

Ervaring: Tis inmiddels al wel heeeel wat jaren geleden (1999) Maar kijk nog steeds super tevreden terug op de lessen van Willem. Altijd met overtuiging en zekerheid gereden sindsdien.


Ja, ik beveel dit aan

Sebastiaan uit Haarlem

04-08-2015
9,7

Ervaring: Bij Animo-Nr. 1 trof ik een fijn team met echte aandacht voor de klant. Niet alleen een lesje rijden maar daadwerkelijk toegespitst op mijn behoefte, leerstijl en verbeterpunten.

Daarnaast natuurlijk ook een gezellig kopje koffie met een babbeltje.

Zoek je een goede rijschool waar het echt om jou en het soepel halen van jouw rijbewijs gaat? Kies Animo-Nr.1!


Ja, ik beveel dit aan

Jurgen uit Haarlem

11-07-2015
10

Ervaring: Uiteraard ben je blij en positief als je net je rijbewijs hebt gehaald (motor A).

Maar zeer tevreden was ik al met de keuze voor jullie vakkundige en gezellige rijschool, Animo nr 1.

Tijdens de lessen ligt de lat hoog zodat je verantwoord de weg op kunt en ECHT leert rijden.

Ik heb op een hele fijne manier motor leren rijden en heb het als een hele leuke tijd ervaren.

Super bedankt!, Willem, Rob, Fred en de rest van de professionele crew die deze geweldige rijschool mogelijk maken.


Ja, ik beveel dit aan

M

09-05-2015
2,0

Ervaring: Rij instructeur kan niet goed les geven. Als je wat fout doet scheld hij jou uit. Ik nam hier rijles om wat te leren, niet om te worden uitgescholden , zoals bijvoorbeeld (je kan er niks van, dat heeft hij 15 keer gezegd in een half uur). Ik raad het zeer af om hier praktijk les te nemen. De receptie is prima, de gene die theorie les geeft is ook heel goed legt je het goed uit. Maar de leraar voor scooter les kan zich niet inhouden.


Laura uit Haarlem

16-09-2014
10

Ervaring: Ik heb in 1x mijn rijbewijs behaald bij Animo zowel theorie als praktijk. Ik heb hele fijne lessen gehad en erg veel geleerd. De theorielessen die worden gegeven waren ook zeker de moeite waard! Zeker een aanrader om hier je autorijlessen te nemen!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-08-2014
3,7

Yorick uit Hoofddorp

21-05-2014
10

Ervaring: Ik heb bij hun gelest voor mij motor. Voor alle drie de testen ben ik in een keer geslaagd. Zoals hun website al aangeeft staan zij achter hun product. Zij hebben zeer fijne motoren en hun kleding die je kan gebruiken is ook erg fijn om te dragen. Daarnaast streven ze ook naar hygiƫne waardoor de helmen en motorpakken niet vies zijn. Ik heb les gekregen van Willem, een erg gedreven en zeer goede rij-instructeur. Een hele aardige man die zijn vak verstaat.

Hij legt het op een zeer leuke wijze uit waardoor je het motorrijden zo oppakt. Daarnaast zal hij je altijd steunen en uitleg geven waarom je bepaalde handelingen blind moet kunnen. Je leert hier niet alleen de motor beheersen maar ook zeer veilig en verstandig rijden waardoor het motor rijden alleen maar leuker wordt.

De locatie is ook perfect. Ik kom zelf uit Hoofddorp, met de auto was geen punt en je kan daar gemakkelijk parkeren. De dames achter de balie zijn heel erg vriendelijk en ik voelde mij daar altijd erg welkom!

Misschien is dit niet de goedkoopste rijschool (zeker niet de duurste!) maar je krijgt meer dan waar voor je geld. Veiligheid, kwaliteit en plezier zijn drie belangrijke kenmerken van Rijschool Animo-NR1.


Ja, ik beveel dit aan

Yorick uit Hoofddorp

21-05-2014
10
Ja, ik beveel dit aan