Beoordelingen Auto-Net

8,6
102 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 102 beoordelingen

Marc uit Eindhoven

12-07-2018
9,0

Ervaring: Zeer te vrede over de service en levering van een 2e hands auto. Vriendelijke mensen, duidelijke antwoorden, gemakkelijke goede afspraken mee te maken. Hoop dat de auto over een jaar nog zo goed is.


Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Maus uit Amersfoort

27-06-2018
9,0

Ervaring: Duidelijk, vriendelijk, goed


Reden bezoek Aanschaf gebruikte motorfiets


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Enschede

25-06-2018
9,0

Ervaring: Mijn ervaring is perfect met dit bedrijf. Voor de tweede keer hier een auto gekocht


Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-04-2018
8,0

Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Noord Holland

22-04-2018
8,7

Ervaring: Aankoop ervaring is prima. Veel keus, prettige verkopers en mooie occaissons.
Jammer dat er van enige onderhandeling geen sprake kan zijn....


Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Rudie uit Neede

16-04-2018
8,7

Ervaring: Prima geholpen met het kiezen van een auto vandaag opgehaald én ben dik tevreden over de afhandeling ze hadden zelfs nog nieuwe remschijven geplaatst. Voor mij een aanrader geweldig bedrijf kom er zeker weer terug.


Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Rolf uit Apeldoorn

06-04-2018
9,7

Ervaring: Ik werd prettig geholpen. Men was niet opdringerig en ik kreeg alle tijd om de auto te bekijken en al mijn vragen te stellen. Hoewel de prijs vastlag, kreeg ik wel een nieuwe apk, een kleine beurt en werd de bumper vatsgezet. Ze hielden zich keurig aan de afspraken. De meeste autos die ze verkopen hebben een luxe uitvoering, dus alles erop en eraan voor een scherpe prijs!


Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Louise uit Amersfoort

06-04-2018
9,0

Ervaring: Keurig en betrouwbaar bedrijf. Ze denken met je mee. En het allerbelangrijkste, ze leveren je een nette auto af.


Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Zwolle

02-04-2018
8,0

Ervaring: Prettige ontvangst in mooie garage


Reden bezoek Aanschaf gebruikte motorfiets


Ja, ik beveel dit aan

Ben-Willem uit Urk

02-04-2018
8,3

Ervaring: Had mijn oog laten vallen op 2x toyota autis die ze hadden staan, kon voordat ik in de auto stapte de auto reserveren en dat was ook netjes gebeurd met plackette gereserveerd. Over mijn inruil kon ik handelen hun prijs is zo goed als vast. Enigste minpuntje was dat een roestplek niet gemeld was over telefoon of in advertentie. Maar de prijs was goed en heb de auti gekocht


Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan