Beoordelingen Auto-Net

8,6
111 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 111 beoordelingen

Anoniem

19-10-2018
8,7

Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Almere

13-10-2018
9,7

Ervaring: Ford Fiesta gekocht en zeer tevreden


Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Zaandam

18-09-2018
8,3

Ervaring: Net bedrijf, geen opdringerige verkopers. Afgelopen zaterdag een auto gekocht ook het beloofde onderhoudsrapport werd de zelfde dag nog opgestuurd.


Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jeanet uit Rouveen

15-09-2018
9,0

Ervaring: Vriendelijke vakkundige mensen , waar wij een goed gevoel aan hebben overgehouden.


Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Assendelft

13-09-2018
8,0

Ervaring: Prima!


Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Karl uit Heerlen

08-09-2018
9,0

Ervaring: 1ste keer bij hun geweest om een auto te kopen, helemaal uit Heerlen naar Apeldoorn na een telefoon gesprek ,zeer vriendelijk, ophalen van het treinstation , geen probleem.

En een auto die voldeed aan de beschrijving.


Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Pauline uit Amsterdam

01-09-2018
9,0

Reden bezoek Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Huizen

01-09-2018
8,3

Ervaring: Auto ingeruild en nieuwe gekocht. Waren wat problemen met een foutmelding op de nieuwe auto, maar dit is keurig opgelost.


Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Coskun uit Amersfoort

21-08-2018
9,3

Ervaring: Eerlijk, vriendelijk en direct. Ik heb de Ford Fiesta gekocht voor een zeer scherp prijs! Personeel is vriendelijk en eerlijk, maar ook iets te direct. Een beetje ademhalingsruimte is wel gewenst. Verder rond gekeken en Auto-net verkoopt goede en scherp geprijsde auto's.


Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Eindhoven

12-07-2018
9,0

Ervaring: Zeer te vrede over de service en levering van een 2e hands auto. Vriendelijke mensen, duidelijke antwoorden, gemakkelijke goede afspraken mee te maken. Hoop dat de auto over een jaar nog zo goed is.


Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan