Beoordelingen Auto-Nol

8,5
364 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 364 beoordelingen

Han uit Amersfoort

21-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: in 1 woord: uitstekend! ik kan werkelijk niets verzinnen dat beter had gekund.


Ja, ik beveel dit aan

Serge uit Dronten

18-06-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk en probleem oplossend.
Na een aankoop moesten er wat kleine zaken worden opgelost en stond de leenauto al klaar zonder ernaar te vragen.
Verkoop ging soepel en correct.
Monteurs weten waar ze over praten en kreeg duidelijke uitleg over de reparatie.
Beveel zeker aan het uitgebreide pakket te nemen bij aankoop van een auto.


Ja, ik beveel dit aan

B uit Amersfoort

29-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bij auto Nol uitgekomen voor de aanschaf van een nieuwe auto. Nette prijs, goede service en ze komen de afspraken die met de verkoper zijn gemaakt goed na door netjes wat kleine puntjes te verhelpen, na te kijken en te repareren. Je kon snel een afspraak maken en vriendelijk geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Duiven

13-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb al ruim 20 jaar zeer prettige ervaringen met dit bedrijf en werknemers. Ik heb er al verschillende auto mogen kopen en ze daar ook laten onderhouden. Altijd prettig contact met een vers kopje koffie.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Nijmegen

05-05-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne service en de auto werd geheel naar wens afgeleverd


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-05-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Naarden

26-04-2017
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-04-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Nijkerk

25-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto Nol heeft mij geweldig geholpen ivm een overname van een nog niet afbetaalde gefinancierde auto.
Ik ben zeer tevreden met de geboden service.
En mijn andere auto.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Amsterdam

25-04-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik ben geholpen door een verkoper Gert en daar kunnen velen nog van leren. Hij begrijpt zijn vak en daarnaast is zijn service uitstekend te noemen.


Ja, ik beveel dit aan