Beoordelingen Auto-Nol

8,4
354 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 354 beoordelingen

Ismaen uit HULST

10-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Naarden

07-04-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag Opel Mokka opgehaald.
Leuk en goed geholpen door de verkopers.
Is voor mij nog een onbekend bedrijf, maar heb vertrouwen in de verdere service en deskundigheid.



Ja, ik beveel dit aan

Daniel uit Purmerend

06-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Van de week een Audi A3 gekocht. Gert heeft mij geholpen. Alles was helemaal top! Pluim voor dit bedrijf. In de toekomst kom ik hier zeker terug!


Ja, ik beveel dit aan

P.D. uit Nijkerk

04-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn uitstekend geadviseerd door de verkoper.
Deed het prima en drong niets op. Dat is een sympathieke manier van verkopen. Na de deal gingen wij zeer tevreden met de auto naar huis.


Ja, ik beveel dit aan

Rody

03-04-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een Kia Optima gekocht bij dit bedrijf, zeer nette inruilprijs voor onze oude auto gekregen. Het contact met Gert was bijzonder plezierig en kregen alle aandacht en tijd. Zeker een aanrader onze volgende auto gaan we ook bij Auto Nol aanschaffen!


Ja, ik beveel dit aan

Barry uit Nijkerk

03-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Nijkerk

24-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig geholpen bij de aankoop van een andere auto.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Nijkerk

24-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig geholpen met de aankoop van onze auto.


Ja, ik beveel dit aan

Rita uit Almere

24-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super service en heel vriendelijk ik ben heeeeeel blij met m'n nieuwe Chevy een aanrader voor iedereen. Gert hartelijk bedankt voor de heerlijke koffie en super service we zijn super geholpen door je thx.


Ja, ik beveel dit aan

Jorn uit Amersfoort

18-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: In 2015 een auto gekocht en door tevredenheid nu weer terug gekomen, ditmaal twee auto's aangeschaft.


Ja, ik beveel dit aan