Beoordelingen Auto-Nol

8,4
348 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 348 beoordelingen

Marco uit Nijkerk

24-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig geholpen bij de aankoop van een andere auto.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Nijkerk

24-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig geholpen met de aankoop van onze auto.


Ja, ik beveel dit aan

Rita uit Almere

24-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super service en heel vriendelijk ik ben heeeeeel blij met m'n nieuwe Chevy een aanrader voor iedereen. Gert hartelijk bedankt voor de heerlijke koffie en super service we zijn super geholpen door je thx.


Ja, ik beveel dit aan

Jorn uit Amersfoort

18-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: In 2015 een auto gekocht en door tevredenheid nu weer terug gekomen, ditmaal twee auto's aangeschaft.


Ja, ik beveel dit aan

wouter uit Harderwijk

17-03-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: de verkopers vertellen onjuiste informatie. Ze liegen over de staat van de auto's.Ze verkopen auto's met enorme gebreken. Service is hen niet bekend.




Henk uit Amersfoort

13-03-2017
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk ontvangst en wordt tijd voor je genomen telefoniste is een uiterst vriendelijke mevrouw met een mooie telefoon stem


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Hoogeveen

03-03-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super! Erg klantvriendelijk, hun uiterste best gedaan om mijn wensen te realiseren. Nogmaals dank Gert!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-02-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit Stadskanaal

24-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij gingen naar Auto Nol om een Ford Focus met een diesel motor te bekijken, we werden uiterst vriendelijk ontvangen door verkoper Gert, de de auto te hebben bekeken direct kunnen proef rijden. Na terugkomst viel ons oog op een Volvo V50 om te kunnen vergelijken ook in deze auto proef kunnen rijden. We hebben toen besloten om voor de Volvo te gaan. Ons werd nogmaals een kopje koffie aangeboden, tijdens de onderhandelingen gaf mijn vrouw haar hongerig te zijn waarop Gert vroeg wilt u een broodje hetgeen niet tegen dovemansoren was gezegd waarop er twee crackers met kaas werden geserveerd, dit hadden wij nog niet eerder meegemaakt, een top service geweldig.
Uiteindelijk tot de koop over gegaan en vandaag was het zover dat we onze Volvo bij Nol uit Nijkerk konden afhalen.
Na de papier winkel onder het genot van een kopje koffie voor elkaar gemaakt te hebben konden we richting Stadskanaal huiswaarts keren. Ook vandaag van de service weer top, Autobedrijf Nol BV TOP, we zijn erg tevreden over de benadering van jullie, ga vooral zo door.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-02-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een vriendelijke en eerlijk autobedrijf. We hebben onze occasion laten keuren door een onafhankelijke partij en hieruit bleek dat de auto in keurige conditie was. Precies zoals de verkoper van Auto Nol aangegeven had.
Verder was het erg prettig dat we in Nijkerk van het treinstation opgehaald konden worden. Goede service!


Ja, ik beveel dit aan