Beoordelingen Auto-Nol

8,5
395 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 395 beoordelingen

Jakup uit Utrecht

12-12-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige jaar eind oktober een Toyota Prius Wagon gekocht voor €15000. Ze zeiden dat Toyota de beste motoren hebben en dat ze de beste autobedrijf van NL zijn. Daarom heb ik gekozen om deze Toyota bij hun te kopen en niet ergens anders. Ze waren heel vriendelijk. Nu een jaar later, eind november, was er een lekkage aan de koppakking. De kosten om het te laten repareren zijn minimaal €850. Ze zeggen dat dit zelden gebeurdt bij Toyota motoren en dus even een pech is. Dat het zelden gebeurdt wil ik wel geloven maar als dit pech hebben is dan vind ik dat ze mij wel kunnen helpen door bijvoorbeeld de kosten te verlagen door het zelf te repareren. Ik kan er immers niks aan doen dat dit gebeurdt en heb wel mijn auto bij hun gekocht omdat ik dacht dat ze de beste van NL waren.


Anoniem

08-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij kwamen met ons zoontje van zestien maanden. Door de speelhoek en het personeel hoefden we ons niet met hem bezig te houden. Nol let op details, dat was al snel duidelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Emmen

25-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zowel bij de aankoop van de auto als de verdere begeleiding in de beurten enz. ben ik zeer tevreden. Een prettig bedrijf met heel gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Rien uit AMsterdam

24-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Amsterdam

18-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed, vriendelijk en servicegericht!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Vaassen

18-11-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een zeer net bedrijf waar klantentevredenheid nog echt bestaat. Met veel vertrouwen hier mijn Renault Megane gekocht. Auto is keurig afgeleverd en ook nog een leuke attentie voor de koude wintermaanden.


Ja, ik beveel dit aan

Jan Roel uit Amersfoort

15-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een verademing. Fantastisch hoe er met ons werd meegedacht


Ja, ik beveel dit aan

Helena uit Aersfoort

12-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij binnenkomst meteen al heel goed gevoel. Charmante,
zeer hartelijke receptioniste. Daarna leuke jonge verkoper Taeke, die op prettige wijze ons alles vertelde over de Kia Picanto die we via hun site hadden gezien.
Uiterst adequaat en leuk geholpen. We hebben door ziekte van mijn partner niet veel te besteden, toch werden we uiterst voorkomend met alle egards 'behandeld'.
Ik heb ruim tien jaar geen eigen auto gehad, alles op fiets en OV gedaan. Veel vrijwilligerswerk, maar nu door de aankoop van dit pittige wagentje bij Nol, een heel gelukkig gevoel. Stukje vrijheid.
Er mankeerde een kleinigheidje aan, dat door ABS lampje werd aangegeven. En uit coulance bood het bedrijf ons aan om dat toch gratis te vervangen/repareren.
Weer heel vriendelijk geholpen.
Aan de stamtafel en passant met een familie gesproken, die ook al langer klant zijn en ook heel tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

J.A. uit Nijmegen

11-11-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Recentelijk een BMW 1 serie gekocht bij Auto Nol. Een goede prijs voor de wagen en goede inruilmogelijkheden voor mij. Ik ben netjes geholpen en kan iedereen het autobedrijf aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Bunschoten

10-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tweedehands golf gekocht met Bovag garantie.
Kleine problemen snel opgelost en zelfs startmotor vervangen


Ja, ik beveel dit aan