Beoordelingen Auto-Nol

8,5
381 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 381 beoordelingen

Silke uit Nijkerk

05-10-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Aristakes uit Nijkerk

04-10-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Sinds een klein jaar ben ik klant bij
Auto Nol en kom er graag met veel plezier. Ik voel me er thuis, omdat de directie en alle medewerkers er ook alles aan doen, om iemand thuis te laten voelen. Altijd een babbeltje, een kopje koffie en dus tijd voor je. Geweldig dus!


Ja, ik beveel dit aan

Kees van Valkengoed uit Amersfoort

23-09-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aanschaf gebruikte auto. Werden zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Goed geluisterd waar we naar op zoek waren. Een aanrader voor een ieder die een garage zoekt waar vertrouwen hoog in het vaandel staat!


Ja, ik beveel dit aan

Dave uit Alphen aan den Rijn

14-09-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed, vriendelijk en duidelijk


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit 7925 PA Linde

08-09-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bij Auto Nol weten ze precies wat je nodig hebt en zullen ze er alles aan doen om te zorgen dat je tevreden bent en ook blijft!
Ik heb veel ervaringen met verschillende garage bedrijven, en Auto Nol is veruit het beste bedrijf waar ik ooit zaken mee heb gedaan.
Daarom rij ik liever 200 km. om dan dat ik naar een garagebedrijf bij mij in de buurt ga.


Ja, ik beveel dit aan

P.a.m. uit Bunschoten

07-09-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer profecioneel en klant vriendelijk.
Uitmuntend geholpen door de directeur.!


Ja, ik beveel dit aan

Birol uit Hengelo

07-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto-Nol heeft een klant erbij.. ben erg Tevreden..


Ja, ik beveel dit aan

Yordi uit Almere

06-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We waren opzoek naar een nieuwe auto. Na alle goeie recensies (die overigens helemaal kloppen) hebben we besloten om een afspraak in te plannen bij garage bedrijf Nol.
We kwamen voor een Kia Picanto. We hebben een mooie prijs afgesproken en ze kwamen alle afspraken na die we gemaakt hebben met ze. We hadden een datum afgesproken om de auto op te halen, dat werd toch iets eerder, geen probleem ze zorgde ervoor dat de auto 2 dagen sneller klaar (afleveringsbeurt) was, wat een top service! We zijn ontzettend tevreden met de service en de aankoop van de nieuwe auto! Door het vertrouwen hebben we besloten om de onderhoudsbeurten voortaan bij Nol te doen !


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Zeewolde

22-08-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-08-2017
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Auto gekocht in December 2016. Vanaf het eerste contact altijd netjes behandeld. Wel de indruk dat er graag verkocht wordt, zat redelijk wat druk op vanuit de verkoper. Daarna wat garantie zaken op laten lossen en laatst nadat de garantie was verlopen een storing laten verhelpen. Werd netjes opgelost en kon heel het traject meekijken en ervaren hoe het werd opgelost.


Ja, ik beveel dit aan