Beoordelingen Auto Olijnsma

8,8
558 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 558 beoordelingen

Hanneke uit Haren

25-04-2017
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Welmoet uit Groningen

25-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prima, heldere overdracht, toegankelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Louis uit Schiermonnikoog

24-04-2017
7,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Beekbergen

22-04-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kees Bosma heeft op een eerlijke manier en met respect aan mij als klant een mooie auto verkocht. Geen mooie verhalen maar gewoon zo als het is!


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Leeuwarden

21-04-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer Prettig!


Ja, ik beveel dit aan

Arnout

19-04-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: In 2015 heb ik bij Auto Olijnsma voor een goede prijs een auto gekocht. Sindsdien ben ik bij deze garage gebleven voor het onderhoud van deze auto. Enkele problemen die ik sindsdien met de auto heb gehad werden goed opgelost. De service is bij Auto Olijnsma zeer klantvriendelijk!


Ja, ik beveel dit aan

JW uit Leeuwarden

15-04-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Direct, snelle behandeling en uitvoerige voorlichting over gevolgen van de schade en het schade herstel.
Duidelijke uitleg over de risico's van het schadeherstel zowel negatieve als positieve risico's.
Werken volgens afspraak.


Ja, ik beveel dit aan

Fatima uit Drachten

14-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht. Klaar laten maken inclusief BOVAG. Welwillend met alles denken met je mee.
Na amper twee/drie weken viel motor uit. Afspraak gemaakt om naar te laten kijken, auto wou helemaal niet starten. Opgelost door auto voor deur weghalen en na afloop weer netjes terug. Na week weer zelfde euvel nu zelf naar garage gereden en onderdeel vervangen. Nu alles weer goed!

Kortom een garage die Service perfect uitvoert, achter dingen aanbelt (receptioniste belde om te vragen of afspraak goed was doorgekomen), regelt!


Ja, ik beveel dit aan

S. uit Damwoude

11-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goeie service en vriendelijk personeel


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Curacao

10-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan