Beoordelingen Auto Olijnsma

8,8
525 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 525 beoordelingen

Andre uit Giekerk

26-02-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super ervaringen, Een team die meedenkt met de wensen van de klant.


Ja, ik beveel dit aan

Aant uit Rijperkerk

24-02-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Sneek

23-02-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Leeuwarden

22-02-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: top!


Ja, ik beveel dit aan

Oege uit Feanwalden

18-02-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Dit bedrijf is zondermeer een aanrader. Hier kan de merkdealer een puntje aan zuigen qua klantgerichtheid, service en motivatie. Na een klapband (20 kilometer van de werkplaats ) reed ik met volle vakantiebelading exact 70 minuten later de werkplaatsdeuren weer uit.


Ja, ik beveel dit aan

p.s uit mûnein

15-02-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: auto Olijnsma staat altyd voor ons klaar .
ook als ze het druk hebben.
goed overleg ,kundig , maar ook rekening houdend met prive omstandigheden ,.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-02-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk en goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Blijke uit Burgum

08-02-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Olijnsma denkt me je mee. Tijdens het onderhoud is er steeds goed overleg en sta je niet voor verrassingen. Ondanks er meerdere autobedrijven in eigen dorp zijn, ga ik toch liever naar Olijnsma.


Ja, ik beveel dit aan

Patricia uit Hardegarijp

07-02-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Simon J. uit OENTSJERK

07-02-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kijk, waar moet een autovakgarage aan voldoen ?
Naast voortdurend vakmanschap (voor de diverse merken uiteraard), natuurlijk ook eerlijkheid, want als er in het “binnenste”van je auto iets vernieuwd moet worden, moet je erop kunnen vertrouwen dat dit ook wordt uitgevoerd.
Dan de service gekoppeld aan correct personeel, dit is uiteraard ook erg belangrijk, want je verlangt een luisterend oor voor je eventuele klachten, die de monteur moet vertalen in het eigenlijke euvel.
Het maken van een afspraak via de receptie voor onderhoud, afspraak en/of een probleem, moet snel en correct worden afgehandeld, want je wilt je auto graag z.s.m. weer terug hebben.
Zonder problemen een goede leenauto meekrijgen, waardoor je weer verder kunt.
Eventueel vooraf een overzicht van de kosten van het onderhoud ? Moet geen punt zijn.
Een telefoontje van de garage, mocht er onverhoopt iets extra’s nodig zijn ? Graag !
Een langdurige samenwerking tussen klant en garage ? Werkt het vertrouwen in de hand.
Zo ben ik dus al meer dan vele jaren vaste klant bij Auto Olijnsma in Gytsjerk, waarom ?
Om bovenstaande reden, showroom ziet er gelikt uit, leuk assortiment auto’s, dus je weet maar nooit. Alleen de koffie kan beter, maar daar zijn ook weer handige apparaten voor ………….


Ja, ik beveel dit aan