Beoordelingen Auto Olijnsma

8,8
816 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
791 t/m 800 van 816 beoordelingen

Jehan uit Eastermar

23-09-2013
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In heb bij en na aanschaf van een tweedehands auto bij Auto Olijnsma alleen maar positieve ervaringen. Levering van onderdelen, reparatie en algehele service is precies wat ik van een garage verwacht. Je kunt merken dat de werknemers van Olijnsma weten waar ze over praten en zich inzetten om de klant tevreden de deur uit te laten gaan. Mede door deze instelling kan ik Auto Olijnsma ten zeerste aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

G. uit Noord Bergum

11-09-2013
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Onze ervaring is meet dit bedrijf zeer goed. Er is 1 minpuntje en dat heeft te maken met andere klanten van dit bedrijf, namelijk dat de leenauto niet altijd wordt afgetankt. Zoiets doe je met je eigen auto toch ook.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Oentsjerk

10-09-2013
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Dorine uit Roodkerk

14-08-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Margaret uit Hilversum

27-06-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eind april mijn 10 jaar oude Fiat Barchetta gekocht bij Olijnsma. Heel plezierig contact (nog steeds), goede service, echt een aanrader. De moeite waard om vanuit het Gooi naar toe te rijden!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Leeeuwarden

17-05-2013
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: WE hebben zeker wel 8 auto,s gekocht bij Olijnsma. Een garage waar ze eerlijk met de gasten omgaan. Een prachtig bedrijf. Gerund door een mens met gevoel voor stijl en detail. Bovendien een prima crew om zich heen.
Jan Bleijinga


Ja, ik beveel dit aan

Fiat uit Gestrand in Druten

15-03-2013
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Echt een bedrijf om als partner mee samen te werken. Telefonische support van kleine dingetjes, zoals waar een bepaalde zekering zich bevind. Of als je strand, in een ander deel van het land en je belt met Gerrit, is het toch prettig iemand te hebben die je probleem aanhoort, en probeer te adviseren/te sussen. De pechhulp service werkt perfect en de Bosch Car Service onder elkaar werken zoals ik het kan er varen goed met elkaar samen.


Ja, ik beveel dit aan

Carla uit Leeuwarden

25-02-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Nieuwe auto gekocht! Helemaal blij. Goede voorlichting en uitleg over de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Dirk-Jan uit Oenkerk

15-02-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Aanschaf van een nieuwe auto. Een Citro├źn C1. Goede voorlichting gehad. En uiteindelijk super scherp gekocht. Keurig afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Gystjerk

04-02-2013
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede oplossing van een storing. Kreeg vervangend vervoer zodat ik gewoon naar mn werk kon! Persoonlijke benadering. Gewoon top!


Ja, ik beveel dit aan