Beoordelingen Auto Olijnsma

8,8
817 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
801 t/m 810 van 817 beoordelingen

Johan uit Gystjerk

04-02-2013
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede oplossing van een storing. Kreeg vervangend vervoer zodat ik gewoon naar mn werk kon! Persoonlijke benadering. Gewoon top!


Ja, ik beveel dit aan

Louw uit Burgum

26-06-2012
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Gerben uit Gytsjerk

09-03-2012
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: prima, geen nummer


Ja, ik beveel dit aan

Woort uit Den Helder

08-03-2012
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wederom geef ik weer een pluim aan het Team Olijnsma. Snelle reactie en interactie toen mijn Idea door de voorveer gegaan was. De pech hulp service van Bosch is ietwat beter te noemen dan de ANWB. Omdat je de auto kan takelen naar de garage van keuze. De volgende een mailtje gestuurd wat er kapot was voor de juiste onderdelen. De volgende dag stond de auto weer klaar om veilig te rijden.
Prijstechnisch goedkoper dan de Fiat dealer, die voor dezelfde reparatie 200 euro meer vroeg en op afspraak geholpen word.


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Den Helder

31-01-2012
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Precies vlak voor het weekend dat er een gekkenhuis op de planning stond, heeft Auto Olijnsma mij uit de brand geholpen door direct te reageren op het probleem aan mijn auto. De diagnose wat ik had waargenomen aan de auto doorgenomen over de telefoon, een dag later kwam het onderdeel binnen zodat ik direct naar Gytsjeerk kon komen. De chef was er niet, maar de monteurs hadden op mij gerekend alles stond ook precies omschreven zoals de storing zich voort had gedaan. Eerst de computer uitgelezen en bleek inderdaad de juiste diagnose te zijn, het nieuwe onderdeel er in. Geen enkel probleem en de auto deed het weer als vanouds. De kwaliteit van het werk is beter te noemen dan van een merk-dealer is mij opgevallen en de persoonlijke aandacht en geen nummer.


Ja, ik beveel dit aan

Joop Theo uit Alkmaar

20-12-2011
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het was werkelijk heel goed. We hebben een ontzettend persoonlijke benadering ervaren. Wat wij ook geweldig vinden is dat bij Olijnsma ook de garage zo ontzettend netjes en schoon is. Verzorging is buitengewoon belangrijk om te doen besluiten waar je gaat kopen. De auto werd binnen een paar dagen na de verkoop totaal verzorgd en keurig afgeleverd. Overzetten van Parrot was binnen een korte tijd klaar en konden direkt weg. Ja, als ik weer iets met de auto heb, dan weet ik waar ik gewoonweg naartoe moet. Heb dit zelden meegemaakt. Ga graag naar Giekerk vanuit Alkmaar voor de zorg van onze auto. Top!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Leeuwarden

02-12-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn Volvo bij verschillende garages gehad omdat het storings lampje steeds brand. Deze kwamen er niet uit. Ben bij deze garage langs gereden voor een diagnose deze was snel gedaan en het bleek een goedkoop onderdeeltje te zijn dit is nu vervangen en geen lampje meer gezien. Zeer tevreden! Vriendelijke groet, Hans


Ja, ik beveel dit aan

Johannes

06-11-2011
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben zaterdag (05-11-2011) onze Peugeot 206 ingeruild voor een Fiat Sedici bij garage Olijnsma. De persoonlijke manier waarop, en de correcte afwerking van deze transactie was super.
Zeer" to the point" en heel persoonlijk.
Dank hiervoor, Johannes Hoogland en Sjoerdje Ritsma .


Ja, ik beveel dit aan

N uit Giekerk

02-11-2011
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Meedenkend, servicegericht en geen prietpraat. Wij komen hier zeker weer.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-10-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij hebben een bedrijf met 6 auto's die hier allemaal onderhouden worden. Auto Olijnsma verleend goede service en de nieuwe eigenaar is erg behulpzaam. Tevens leveren ze als vervangend vervoer ook bedrijfsbussen aan, wat wij zelfs bij de meeste merkdealers nog niet hebben meegemaakt. De 'gewone' uitleenauto's zijn ook erg netjes voor elkaar.


Ja, ik beveel dit aan