Beoordelingen Auto Oosterhof Grijpskerk

9,1
68 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 68 beoordelingen

Sjoerd uit Zwolle

20-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op internet een mooie C5 gezien en na een teleurstellend bezoek bij een grote occasiondealer gebeld om hier te gaan kijken. Vriendelijke verkoper die op zaterdag tot na sluitingstijd open bleef en ons deze auto heeft verkocht. Supergoede service, auto vervolgens netjes klaargemaakt en afgeleverd! Ze willen je ook graag weer terugzien voor onderhoud en dergelijke en daar denken wij serieus over, ondanks de reistijd van ruim een uur.
Fijn is ook dat de auto's geprijsd zijn inclusief klaarmaken en een jaar pechhulp. Dus geen onverwachte meerkosten voordat je weg kunt rijden. Je weet meteen waar je aan toe bent.
Wij zijn ontzettend tevreden over deze ouderwets goede service! Ga zo door jongens!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-01-2018
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prettige en snel geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Teade uit Kollum

02-12-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ronnie uit Kollumerpomp

12-11-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ingespeeld op onze zoektocht naar een 2ehands wagen. Redelijke inruilprijs en goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Geert uit Vlagtwedde

06-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: leuke aangename contact


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Groningen

01-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben nu bijna een jaar klant bij de mensen van Auto Oosterhof Grijpskerk. Een onderhoudsbeurt, verzorging van winterbanden, APK enzovoort, worden prima verzorgd en er wordt meegedacht. Een leenauto staat altijd klaar. Ik kan het alleen maar aanraden. Ben erg tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Miriam uit Leek

11-10-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede service en vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

20-09-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Als van oud, prima


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Assen

24-04-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn Xantia gebracht voor een grote beurt. Eerlijk advies en enthousiaste mensen. Duidelijk liefhebbers van Citroën. Ondanks dat het economisch niet rendabel is toch de auto helemaal laten opknappen. Men denkt goed mee en is goed bereikbaar.
Ondanks het feit dat ik bijna een uur moet rijden naar Grijpskerk zal ik mijn 'liefhebbers' auto daar laten onderhouden.


Ja, ik beveel dit aan

Marieke uit Groningen

22-04-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Perfecte service! Mijn auto begaf het op zaterdagmiddag......
Binnen een uur gerepareerd door een monteur in vrije tijd notabene!! Vriendelijk personeel!


Ja, ik beveel dit aan