Beoordelingen Auto Oosterhof Grijpskerk

9,2
86 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 86 beoordelingen

Clarence uit Grijpskerk

14-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben al sinds 1970 klant van dit bedrijf, dat zegt meer dan genoeg denk ik!!


Ja, ik beveel dit aan

Arend uit Groningen

09-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijke, deskundige en betrouwbare verkoper en monteurs. Kom al jaren bij Auto Oosterhof in Grijpskerk en zal geen andere garage meer willen. Beveel ze dan ook zeker aan!


Ja, ik beveel dit aan

Frits uit Wolvega

04-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eindelijk eens de tijd genomen om mijn recentie te schrijven. Eind mei een mooie en nette C5 gevonden bij Oosterhof Grijpskerk. Ondanks de leeftijd (bj 2006) te mooi om op export te gaan. Ik heb deze auto voor een nette prijs kunnen kopen incl. 3 maanden garantie. In deze periode bleken er toch een aantal mankementen aan het licht te komen, welke allemaal netjes zijn verholpen. Ik ben uitermate tevreden over de auto, de service en het vriendelijke en behulpzame team van Auto Oosterhof.


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Bad Nieuweschans

30-10-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vorige week gestrand met mijn werkbus in Grijpskerk. Auto Oosterhof was de eerste de beste garage die ik tegenkwam. Monteur kwam ondanks zijn middagpauze, direct mee naar buiten om naar mijn bus te kijken. Direct het probleem geconstateerd en ogen onderdeel besteld. De volgende dag om 11 uur morgens weet ik gebeld dat mijn bus gerepareerd was en klaar stond. Topservice!


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Bodegraven

29-10-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aankoop gebruikte auto.

Volledige historie van de auto bekend. Auto stond te koop voor een eerlijke prijs. Tijdens de onderhandeling ook gewoon een eerlijk verhaal.

Distributieriem en remschijven/blokken voor moesten worden vervangen. Deze zijn netjes vervangen. Monteur heeft bij de beurt, volgens onderhoudsschema bij aflevering, de auto helemaal aangepakt.

Auto is zeer zorgvuldig afgeleverd!! Top service!!


Ja, ik beveel dit aan

Daniëlle

11-10-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer vriendelijke en deskundige medewerkers. Prima service!


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Delfzijl

25-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service en meedenkende monteurs
Prima koffie......En zaterdag opening van de werkplaats...top


Ja, ik beveel dit aan

Jacoba uit wehe den hoorn

11-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

annet uit oude pekela

29-08-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Netty uit KOLLUM

01-08-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: prima ervaringen met dit bedrijf. Goede afspraken, alles wordt nagekomen zoals afgesproken. Vriendelijk personeel en persoonlijke aandacht.


Ja, ik beveel dit aan