Beoordelingen Auto Oosterhof Grijpskerk

9,2
99 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 99 beoordelingen

Martin uit Ospel

21-06-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: De helden van de werkplaats hebben onze auto vlug weer op weg geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Burgum

24-05-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren onze auto in onderhoud bij Auto Oosterhof. Personeel zeer vriendelijk en deskundig en altijd tijd voor kopje koffie.


Ja, ik beveel dit aan

jacoba uit wehe den hoorn

01-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom al jaren bij garage Oosterhof. Ik ben zeer tevreden en als dat niet zo is, dan zeg ik dat liever rechtstreeks, dan op deze wijze, omdat ik
het als zeer storend ervaar, dat ik dit soort beoordelingen moet doen. Het is bovendien dwingend, omdat ik weet, dat het bedrijf erop afgerekend wordt.
Daar maak ik bezwaar tegen. Een 10 voor garage Oosterhof, maar een 1 voor het management team van Citroen of voor degenen, die dit soort beoordelingen afdwingen.


Ja, ik beveel dit aan

H. uit Zuidhorn

21-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service, deskundigheid maar vooral betrokken bij de klant


Ja, ik beveel dit aan

Geert uit Vlagtwedde

03-02-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: onderhoudsbeurt auto


Ja, ik beveel dit aan

Twan uit Leeuwarden

26-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wegens gezinsuitbreiding zochten wij een ruime station. Via internet kwamen wij op een zeer mooie en luxe uitgevoerde C5 Tourer bij Auto Oosterhof Grijpskerk. Het contact was vanaf het eerste telefoontje en binnenkomst in de showroom gelijk erg prettig! Alles wat besproken was tijdens het aankoopgesprek voor onze C5 Tourer is door de kundige werkplaats keurig uitgevoerd! Wij gaan bij aankoop van de volgende auto zeker weer naar Sander in Grijpskerk!


Ja, ik beveel dit aan

Lis uit Almere

16-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

R uit Leek

16-01-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik had wat problemen met de auto, deze hebben ze netjes opgelost. factuur viel mij mee. Top jongens!
9 jaar klant.


Ja, ik beveel dit aan

Hanneke uit Duiven

14-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaring met dit bedijf gehad. Vorige week hebben we hier een auto gekocht. Het is een eerlijk bedrijf met een zeer goede service. Het goede advies en het vertrouwde gevoel van deze garage maakt het dat je met een gerust hart een goede auto kan kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Marjolein uit Groningen

30-12-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan