Beoordelingen Auto Oosterhof Grijpskerk

9,2
89 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 89 beoordelingen

Sjettie uit Niehove

07-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer betrouwbaar. Goede adviezen in een vriendelijke en ontspannen sfeer


Ja, ik beveel dit aan

H uit Groningen

28-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super bedankt voor de goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-11-2018
4,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ben er geweest om auto te kopen,ze rekenen minimaal 2000 euro marge op de in te ruilen auto,je mag de te kopen auto wel helemaal bekijken maar je mag niet proefrijden want er zijn geen sleutels,wat ik vaag vind,en over de inruilprijs moet je 24 uur wachten,wat ik niet vakbekwaam over vind komen.


Clarence uit Grijpskerk

14-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben al sinds 1970 klant van dit bedrijf, dat zegt meer dan genoeg denk ik!!


Ja, ik beveel dit aan

Arend uit Groningen

09-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijke, deskundige en betrouwbare verkoper en monteurs. Kom al jaren bij Auto Oosterhof in Grijpskerk en zal geen andere garage meer willen. Beveel ze dan ook zeker aan!


Ja, ik beveel dit aan

Frits uit Wolvega

04-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eindelijk eens de tijd genomen om mijn recentie te schrijven. Eind mei een mooie en nette C5 gevonden bij Oosterhof Grijpskerk. Ondanks de leeftijd (bj 2006) te mooi om op export te gaan. Ik heb deze auto voor een nette prijs kunnen kopen incl. 3 maanden garantie. In deze periode bleken er toch een aantal mankementen aan het licht te komen, welke allemaal netjes zijn verholpen. Ik ben uitermate tevreden over de auto, de service en het vriendelijke en behulpzame team van Auto Oosterhof.


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Bad Nieuweschans

30-10-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vorige week gestrand met mijn werkbus in Grijpskerk. Auto Oosterhof was de eerste de beste garage die ik tegenkwam. Monteur kwam ondanks zijn middagpauze, direct mee naar buiten om naar mijn bus te kijken. Direct het probleem geconstateerd en ogen onderdeel besteld. De volgende dag om 11 uur morgens weet ik gebeld dat mijn bus gerepareerd was en klaar stond. Topservice!


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Bodegraven

29-10-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aankoop gebruikte auto.

Volledige historie van de auto bekend. Auto stond te koop voor een eerlijke prijs. Tijdens de onderhandeling ook gewoon een eerlijk verhaal.

Distributieriem en remschijven/blokken voor moesten worden vervangen. Deze zijn netjes vervangen. Monteur heeft bij de beurt, volgens onderhoudsschema bij aflevering, de auto helemaal aangepakt.

Auto is zeer zorgvuldig afgeleverd!! Top service!!


Ja, ik beveel dit aan

Daniëlle

11-10-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer vriendelijke en deskundige medewerkers. Prima service!


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Delfzijl

25-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service en meedenkende monteurs
Prima koffie......En zaterdag opening van de werkplaats...top


Ja, ik beveel dit aan