Beoordelingen Auto Oosterhof Grijpskerk

9,1
60 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 60 beoordelingen

Joost uit Assen

24-04-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn Xantia gebracht voor een grote beurt. Eerlijk advies en enthousiaste mensen. Duidelijk liefhebbers van Citroën. Ondanks dat het economisch niet rendabel is toch de auto helemaal laten opknappen. Men denkt goed mee en is goed bereikbaar.
Ondanks het feit dat ik bijna een uur moet rijden naar Grijpskerk zal ik mijn 'liefhebbers' auto daar laten onderhouden.


Ja, ik beveel dit aan

Marieke uit Groningen

22-04-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Perfecte service! Mijn auto begaf het op zaterdagmiddag......
Binnen een uur gerepareerd door een monteur in vrije tijd notabene!! Vriendelijk personeel!


Ja, ik beveel dit aan

A. uit Zuidhorn

28-03-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Wij zijn sedert 1982, d.i. 35 jaar klant bij Garage Oosterhof en dit naar onze volle tevredenheid en berijden inmiddels onze 7e Citroen.
Het personeel is zeer deskundig, klant- en servicegericht.
Je voelt je als klant 'welkom en thuis'.


Ja, ik beveel dit aan

Tico uit Kruisweg gem. de Marne

24-03-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Rij al vanaf 1973 Citroën bij garage Oosterhof


Ja, ik beveel dit aan

Koos uit Groningen

22-03-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service en prettige dienstverlening, waarbij het spuiten van het dashboard van onze nieuwe tweedehandse C3 en het aanbrengen van flankbeschermers niet onvermeld mogen blijven! We zijn er heel blij mee!


Ja, ik beveel dit aan

Danielle uit Groningen

16-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima service, zeer vriendelijk en deskundig personeel van monteur tot verkoper, men denkt met je mee.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Zuidhorn

23-02-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima garage, vriendelijk personeel en er wordt met de klant meegedacht.


Ja, ik beveel dit aan

Maurice uit Assen

15-02-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben een MG TF gekocht en zonder garantie. Dit normaal gesproken meenemen en klaar maar bij garage Oosterhof kregen we de sleutel pas nadat er een nieuwe apk en een aantal onderdelen vervangen waren. Keurig alle boekjes er bij en de auto werd zelfs gebracht bij ons. Wij hebben het als zeer prettig ervaren en geeft ons zeker een goed gevoel. De auto rijdt heerlijk en je voelt dat er met zorg naar is gekeken !


Ja, ik beveel dit aan

isabelle uit Amsterdam

12-02-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele positieve ervaring. Goede en eerlijke assistentie bij aanschaf eerste koop auto.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Lemmer

23-12-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goed, staan altijd voor je klaar super service!


Ja, ik beveel dit aan