Beoordelingen Auto Oosterhof Grijpskerk

9,1
72 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 72 beoordelingen

Ralf uit Kerkrade

11-04-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: zeer goede service! ik was op doortocht van het noorden naar het zuiden van het land. en de behulpzame monteurs hebben me snel opweg geholpen bij het repareren van de auto band zonder afspraak net voor sluitingstijd. helemaal top!!


Ja, ik beveel dit aan

Wolter uit Grootegast

05-03-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima ervaring met dit bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Grijpskerk

27-02-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede vakbekwame mensen.
Staan altijd klaar voor de klant.


Ja, ik beveel dit aan

Frederique uit Tolbert

23-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende service.
Professionele deskundigheid.


Ja, ik beveel dit aan

Sjoerd uit Zwolle

20-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op internet een mooie C5 gezien en na een teleurstellend bezoek bij een grote occasiondealer gebeld om hier te gaan kijken. Vriendelijke verkoper die op zaterdag tot na sluitingstijd open bleef en ons deze auto heeft verkocht. Supergoede service, auto vervolgens netjes klaargemaakt en afgeleverd! Ze willen je ook graag weer terugzien voor onderhoud en dergelijke en daar denken wij serieus over, ondanks de reistijd van ruim een uur.
Fijn is ook dat de auto's geprijsd zijn inclusief klaarmaken en een jaar pechhulp. Dus geen onverwachte meerkosten voordat je weg kunt rijden. Je weet meteen waar je aan toe bent.
Wij zijn ontzettend tevreden over deze ouderwets goede service! Ga zo door jongens!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-01-2018
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prettige en snel geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Teade uit Kollum

02-12-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ronnie uit Kollumerpomp

12-11-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ingespeeld op onze zoektocht naar een 2ehands wagen. Redelijke inruilprijs en goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Geert uit Vlagtwedde

06-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: leuke aangename contact


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Groningen

01-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben nu bijna een jaar klant bij de mensen van Auto Oosterhof Grijpskerk. Een onderhoudsbeurt, verzorging van winterbanden, APK enzovoort, worden prima verzorgd en er wordt meegedacht. Een leenauto staat altijd klaar. Ik kan het alleen maar aanraden. Ben erg tevreden!


Ja, ik beveel dit aan