Beoordelingen Auto Oosterhof Grijpskerk

9,2
97 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
71 t/m 80 van 97 beoordelingen

Klaas uit de Trieme

10-06-2014
6,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Voor de 1e keer bij auto Oosterhof geweest voor APK en enkele werkzaamheden, helaas zijn de werkzaamheden waar ik om vroeg niet allemaal uitgevoerd, ik had gevraagd de claxon te maken, die doet het nog steeds niet, en ook wilde ik nieuwe bougies, dit is ook niet gebeurt.


Rene uit Gouda

08-05-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Recent een Citroën C4 gekocht bij het filiaal in Grijpskerk. Een fantastische auto voor een goede prijs.

Ik was deze auto als eerste tegengekomen en wilde eerst nog wat rond kijken voor andere om te kijken of er nog iets beters was. Ik vond alleen maar auto's voor dezelfde prijs, maar met ongeveer 50.000 km meer op de teller.
Na de proefrit was ik helemaal verkocht, de auto kwam van de eerste eigenaar af en zag er fantastisch uit.

Onderweg naar huis bleek helaas dat de Cruise Control niet werkte. Hierover heb ik de volgende dag opgebeld en enkele dagen later kon ik al terecht. Gelukkig zit er 6 maanden garantie op, dus het maken was voor mij geheel kosteloos.

Het was voor mij een kleine drempel om deze auto te kopen aangezien ik zelf in Gouda woon, maar na de service en vertrouwdheid van de heren daar denk ik dat ik de APK elk jaar laat doen bij Oosterhof!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

20-08-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ik ben zeer tevreden over de aanschaf van mijn auto en de verkoop van de huidige. Goede prijsafspraken. en zeer plezierig dat de onverwachtse reparatie naar aanleiding van de APK keuring ban mijn vorige auto, voor de helft is vergoed door Oosterhof.


Ja, ik beveel dit aan

Matthias uit Groenlo

14-08-2013
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring:


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Zeegse

07-08-2013
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Koert uit Groningen

23-07-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij zijn zeer tevreden over de deskundigheid en de service! Wij hebben enkele jaren geleden onze vorige auto bij Oosterhof gekocht en deze auto dit voorjaar omgeruild voor een nieuwe. Zowel bij de aanschaf van onze auto als bij onderhoudsbeurten en reparaties worden we niet alleen vriendelijk, maar ook deskundig geholpen. Er wordt met ons meegedacht en er worden verschillende mogelijkheden aangeboden, zodat wij de keuze kunnen maken. Bijv. kan de auto snel ter reparatie gebracht worden en worden we bij te verwachten onkosten eerst op de hoogte gesteld.


Ja, ik beveel dit aan

Michiel uit Noord-Sleen

22-07-2013
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze auto ingeruild voor een grotere. De "nieuwe" auto is keurig afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

gerrald uit elburg

21-07-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ik heb via internet bij auto oosterhof een gebruikte auto gekocht.(
29-06-2013)nu 3 weken verder te zijn,kreeg ik problemen met de auto.
aangezien ik geen bovag garantie er op had,heb ik telfonisch contact gehad en ze wilden mij tegemoet komen,t scheen dat de koppeling kapot was.ze hebben al t materiaal vergoed(compleet set)kortom een GEWELDIGE service en topbedrijf!!


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Volendam

15-03-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: na een goede inruil-deal, had ik een prachtige gebruikte Citroën C4 Picasso, automaat gekocht bij auto Oosterhof,omdat ik dacht aan een automaat toe te zijn, Hoewel mijn eega daar grote bedenkingen bij had, heb ik het toch gedaan. Gevolg: mevrouw werd keer op keer wagenziek, en ik had geen schik meer in het autorijden, terwijl ik dat in al mijn vorige citroëns heel erg had. (het rijden in een citroën is per definitie al geweldig, en in het middensegment onvergelijkbaar met welke andere auto dan ook, maar dat terzijde)We waren verliefd op de auto zelf, de uitvoering, het lichte interieur, en de staat, waarin de auto verkeerde. Maar ik had het kunnen weten, dat ik liever zelf schakel, dan dat het voor me geregeld wordt door een automaat, want in mijn vrachtwagen heb ik er ook een, en je went er wel aan, maar ze mogen die bak er wat mij betreft liever gisteren, dan vandaag uithalen, om hem om te ruilen voor een handgeschakelde, want dat maakt het rijden nou weer net even leuker. Na veel zoeken naar iets vergelijkbaars, wat niet lukte, zijn we toch teleurgesteld, en met onze ziel onder de arm terug gegaan naar Sander van auto Oosterhof. We maakten weinig kans, want het was een bovag-occasion, en daarop staat geen omruilgarantie, en zeker niet na 3 maanden. na ons verhaal aanhoord te hebben, beloofde hij de mogelijkheden te onderzoeken. Om kort te gaan, auto Oosterhof heeft samen met ons een vergelijkbare C4 Picasso met handbak gezocht, én gevonden, rijklaar gemaakt, een grote beurt gegeven en apk gekeurd, heeft de eerder geleverde auto weer teruggenomen, en nu riiden we met volle tevredenheid in onze "nieuwe" Citroën. Auto-Oosterhof heeft ons een geweldige service gegeven, waarvoor onze welgemeende en hartelijke dank.


Ja, ik beveel dit aan

A uit Leek

26-01-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed geholpen bij aankoop nieuwe auto, Netjes geholpen met probleempje van de auto, kreeg zelfs een gratis leenauto mee. Niet de nieuwste maar wel goed! Helemaal top ik blijf er klant.


Ja, ik beveel dit aan