Beoordelingen Auto Oosterhof Grijpskerk

9,2
89 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
71 t/m 80 van 89 beoordelingen

Henk uit Volendam

15-03-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: na een goede inruil-deal, had ik een prachtige gebruikte Citroën C4 Picasso, automaat gekocht bij auto Oosterhof,omdat ik dacht aan een automaat toe te zijn, Hoewel mijn eega daar grote bedenkingen bij had, heb ik het toch gedaan. Gevolg: mevrouw werd keer op keer wagenziek, en ik had geen schik meer in het autorijden, terwijl ik dat in al mijn vorige citroëns heel erg had. (het rijden in een citroën is per definitie al geweldig, en in het middensegment onvergelijkbaar met welke andere auto dan ook, maar dat terzijde)We waren verliefd op de auto zelf, de uitvoering, het lichte interieur, en de staat, waarin de auto verkeerde. Maar ik had het kunnen weten, dat ik liever zelf schakel, dan dat het voor me geregeld wordt door een automaat, want in mijn vrachtwagen heb ik er ook een, en je went er wel aan, maar ze mogen die bak er wat mij betreft liever gisteren, dan vandaag uithalen, om hem om te ruilen voor een handgeschakelde, want dat maakt het rijden nou weer net even leuker. Na veel zoeken naar iets vergelijkbaars, wat niet lukte, zijn we toch teleurgesteld, en met onze ziel onder de arm terug gegaan naar Sander van auto Oosterhof. We maakten weinig kans, want het was een bovag-occasion, en daarop staat geen omruilgarantie, en zeker niet na 3 maanden. na ons verhaal aanhoord te hebben, beloofde hij de mogelijkheden te onderzoeken. Om kort te gaan, auto Oosterhof heeft samen met ons een vergelijkbare C4 Picasso met handbak gezocht, én gevonden, rijklaar gemaakt, een grote beurt gegeven en apk gekeurd, heeft de eerder geleverde auto weer teruggenomen, en nu riiden we met volle tevredenheid in onze "nieuwe" Citroën. Auto-Oosterhof heeft ons een geweldige service gegeven, waarvoor onze welgemeende en hartelijke dank.


Ja, ik beveel dit aan

A uit Leek

26-01-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed geholpen bij aankoop nieuwe auto, Netjes geholpen met probleempje van de auto, kreeg zelfs een gratis leenauto mee. Niet de nieuwste maar wel goed! Helemaal top ik blijf er klant.


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Groningen

12-12-2012
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede ervaringen, goede prijs, zowel bij aankoop van auto als onderhoud. Minpuntje: bij onderhoudsbeurt bleek de leenauto bij het aftanken op een ritje Grijpskerk - Groningen v.v. 10 liter gebruikt te hebben. Hoewel op de kilometerstaat duidelijk was dat ik er maar 40 kilometer mee gereden had, werd me die 10 liter volledig in rekening gebracht. Volgende keer toch maar even checken of de vorige gebruiker de leenauto wel heeft volledig afgetankt!


Ja, ik beveel dit aan

E.J. uit Blija

26-11-2012
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Alleen maar positieve ervaringen met Oosterhof. Ooit toevallig hier beland, altijd zeer klantvriendelijk gerichte service (vandaar de hoogste score ingevuld). Deskundigheid en prijs/kwaliteit voor een leek als ik moeilijker te beoordelen, maar goed gevoel over en geen onverwacht hoge kosten zonder overleg, vandaar ook goede beoordeling gegeven. Spelen goed in op specifieke vragen van de klant. In het verleden al een keer gratis nieuwe matten gekregen bij onderhoudsbeurt. Zelfs leenauto lijkt aangepast aan klant en behalve de gebruikte benzine zijn er geen kosten aan verbonden, erg prettig al met al. Het zijn dit soort dingen waardoor Auto Oosterhof goede beoordelingen krijgt en verdient en klanten blijven terugkomen, zelfs van ver. Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Garnwerd

27-10-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: UITERMATE POSITIEF, BEN OOK BIJ bRONS GEWEEST, WERELD VAN VERSCHIL. vOEL LIEFDE VOOR DE cITROEN, PERFECTE SERVICE, ERG VRIENDELIJK PERSONEEL EN DESKUNDIG.


Ja, ik beveel dit aan

rosalie uit Lingewaard

22-10-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben erg blij dat ik dit bedrijf gevonden heb. Het ligt weliswaar te ver vanuit Arnhem voor het plegen van onderhoud maar voor de aanschaf van een goede, gebruikte auto zeer aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-09-2012
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jakob uit Noordhorn

28-08-2012
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer klantvriendelijk personeel en je krijgt altijd door de chef werkplaats (Evert Liewes) een kopje koffie aangeboden.
Ze zijn ook zeer kundig en weten waar ze het over hebben.
Ook bij evt. vragen staan ze je graag te woord.
Enigste nadeel is dat je de laatste tijd een telefonist(e) aan de lijn krijgt die je dan weer moet doorverbinden. Het zou beter zijn om 2 lijnen te nemen. Eén doorkiesnummer voor de werkplaats en één telefoonnummer (doorkiesnummer) voor de administratie/showroom/boekhouding zodat de klant rechtstreeks kontakt kan opnemen met de betreffende afdeling.


Ja, ik beveel dit aan

siebrand uit grijpskerk

31-07-2012
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

P.G uit Grijpskerk

20-07-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een bedrijf met bijzonder prettige medewerkers.Goede service.P.G


Ja, ik beveel dit aan