Beoordelingen Auto Oosterhof Grijpskerk

9,2
89 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
81 t/m 89 van 89 beoordelingen

garmt uit Groningen

20-07-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Aardige en deskundige mensen,
die voldoen aan onze wensen.


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Dole (France)

19-07-2012
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw reeds klant bij de firma Oosterhof in Grijpskerk. Prettig en deskundig personeel. Klantgerichte behandeling bij de aanschaf van een "voiture" of bij een reparatie en altijd welkom voor een kop koffie. Continuez sur la même voie!


Ja, ik beveel dit aan

wim uit aduard

19-07-2012
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: uitermate vriendelijke behandeling, veel service en flexibiliteit! van harte aanbevolen op basis van al meer dan 40 jaar ervaring. we hebben al onze auto's bij hen gekocht en tot volle tevredenheid!


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Grijpskerk

19-07-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: In alle opzichten zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

jakob uit Norg Oosterduinen d8

18-07-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring metAuto Oosterhof Leek is prima.Vriendelijke en deskundige mensen.Niet opdringerig.Heel relaxt.Goede services.
Wij hebben daar een C1 gekocht voor onze dochter. Ook zij is zeer tevreden zowel over de auto danwel de zaak. Vr. gr. J.v.d.Veen
Ga zo door!!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Grijpskerk

18-07-2012
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd goed en gezellig. Geen nummer maar ze weten wie je bent hoe het met de auto is. Vertrouwd en goed!!!


Ja, ik beveel dit aan

Sjoucke uit Buitenpost

18-07-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijke en persoonlijke bejegening. Klantgericht en vlotte service.


Ja, ik beveel dit aan

jan uit buitenpost

18-07-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: mijn ervaringen met uw bedrijf zijn zeer goed


Ja, ik beveel dit aan

Clarence uit Grijpskerk

17-04-2012
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een garantieklusje en een beurt laten uitvoeren.
Deskundig en vriendelijk personeel die doen wat ze zeggen.
"Nix mis mee"


Ja, ik beveel dit aan