Beoordelingen Auto Oosterhof Grijpskerk

9,2
95 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
81 t/m 90 van 95 beoordelingen

Gerard uit Garnwerd

27-10-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: UITERMATE POSITIEF, BEN OOK BIJ bRONS GEWEEST, WERELD VAN VERSCHIL. vOEL LIEFDE VOOR DE cITROEN, PERFECTE SERVICE, ERG VRIENDELIJK PERSONEEL EN DESKUNDIG.


Ja, ik beveel dit aan

rosalie uit Lingewaard

22-10-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben erg blij dat ik dit bedrijf gevonden heb. Het ligt weliswaar te ver vanuit Arnhem voor het plegen van onderhoud maar voor de aanschaf van een goede, gebruikte auto zeer aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-09-2012
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jakob uit Noordhorn

28-08-2012
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer klantvriendelijk personeel en je krijgt altijd door de chef werkplaats (Evert Liewes) een kopje koffie aangeboden.
Ze zijn ook zeer kundig en weten waar ze het over hebben.
Ook bij evt. vragen staan ze je graag te woord.
Enigste nadeel is dat je de laatste tijd een telefonist(e) aan de lijn krijgt die je dan weer moet doorverbinden. Het zou beter zijn om 2 lijnen te nemen. Eén doorkiesnummer voor de werkplaats en één telefoonnummer (doorkiesnummer) voor de administratie/showroom/boekhouding zodat de klant rechtstreeks kontakt kan opnemen met de betreffende afdeling.


Ja, ik beveel dit aan

siebrand uit grijpskerk

31-07-2012
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

P.G uit Grijpskerk

20-07-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een bedrijf met bijzonder prettige medewerkers.Goede service.P.G


Ja, ik beveel dit aan

garmt uit Groningen

20-07-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Aardige en deskundige mensen,
die voldoen aan onze wensen.


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Dole (France)

19-07-2012
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw reeds klant bij de firma Oosterhof in Grijpskerk. Prettig en deskundig personeel. Klantgerichte behandeling bij de aanschaf van een "voiture" of bij een reparatie en altijd welkom voor een kop koffie. Continuez sur la même voie!


Ja, ik beveel dit aan

wim uit aduard

19-07-2012
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: uitermate vriendelijke behandeling, veel service en flexibiliteit! van harte aanbevolen op basis van al meer dan 40 jaar ervaring. we hebben al onze auto's bij hen gekocht en tot volle tevredenheid!


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Grijpskerk

19-07-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: In alle opzichten zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan