Beoordelingen Auto Pippel B.V.

8,5
33 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 33 beoordelingen

Paul uit Haaften

12-11-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het was de eerste keer dat ik bij garage Pippel iets liet doen. Ik woon vanaf januari 2015 in Haaften. Mijn auto moest gekeurd worden dus naar Pippel mede omdat ik al gehoord had dat het een betrouwbaar adres was, dat was al een plus voor mij. Keurig gedaan en gelijk daarna een afspraak gemaakt voor een grote beurt. Deze is onlangs gegeven en op een goede manier gedaan. Wat ik super vond was dat mijn auto bij ophalen keurig gewassen en schoongemaakt was. Dat is service dat doet je goed als klant. Daarom voor mij een pluim voor Pippel en zijn medewerkers.


Ja, ik beveel dit aan

Betty uit Hurwenen

18-04-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring is goed. Ik ben tevreden met de manier waarop wij contact hebben gehad ten aanzien van de keuze van de occasion, de inruilwaarde en de vrijheid van beslissen.


Ja, ik beveel dit aan

Jeannette uit Asten

22-09-2013
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Door de goede prijs/kwaliteits verhouding was Auto Pippel B.V. voor ons makkelijk te vinden via Auto-Track. We zochten een Skoda Fabia. Door de eigenaar en het personeel van Auto Pippel B.V. werden wij vriendelijk ontvangen.De Skoda Fabia gekocht door ons bij auto Pippel BV bevalt ons prima. De auto is compact, ruimtelijk en zuinig kortom precies wat we zochten.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-09-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

h h van gameren uit haaften

15-08-2013
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

G uit Waardenburg

31-07-2013
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben zeker tevreden over jullie service. Een afspraak is snel gemaakt en zonder vertraging of vervelende verrassingen achteraf is de auto weer tip top in orde.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Haaften ,

18-05-2013
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij worden altijd goed geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Wendy uit Leerdam

03-04-2013
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-03-2013
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Johanna uit Burgh-Haamstede

03-02-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We ruilden onze auto in voor een occasion van het model dat we graag wilden. Zeer sympatieke ontvangst en een inruil-overeenkomst waarmee beide partijen gelukkig waren. Bij aflevering bleek er nog wat extra werk te zijn gedaan, en kregen we een zeer gedegen uitleg over de auto. We vonden dit een zeer prettig en vertrouwenwekkend bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan