Beoordelingen Auto Pippel B.V.

8,5
41 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 41 beoordelingen

Marjan uit Well GLD

17-04-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goede service
klantvriendelijk
betrouwbaar
deskundig


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Haaften

08-04-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ze hebben snel gehandeld nadat onze oude auto stuk ging en gezocht naar een vervangende gelijkwaardige gebruikte auto.


Ja, ik beveel dit aan

Ria uit Haaften

07-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

wim uit haaften

13-03-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Francine uit Oirschot

11-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een gebruikte auto aangeschaft. Ik ben blij verrast door de manier van zaken doen. Erg hulpvaardig personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Aart uit Waardenburg

04-03-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Harriet uit Haaften

03-02-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service, je wordt er altijd vriendelijk geholpen.
Ook wordt je keurig op de hoogte gehouden over je auto.


Ja, ik beveel dit aan

m uit tiel

25-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn prima geholpen bij aanschaf van een gebruikte auto. Twee maanden later bleek de distributieketting niet goed te zijn. Ook toen werd dit keurig opgelost en was dit gedekt door de 3 maanden aankoopgarantie. Een uitstekende service en vakkennis bij de garage.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Haaften

12-11-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het was de eerste keer dat ik bij garage Pippel iets liet doen. Ik woon vanaf januari 2015 in Haaften. Mijn auto moest gekeurd worden dus naar Pippel mede omdat ik al gehoord had dat het een betrouwbaar adres was, dat was al een plus voor mij. Keurig gedaan en gelijk daarna een afspraak gemaakt voor een grote beurt. Deze is onlangs gegeven en op een goede manier gedaan. Wat ik super vond was dat mijn auto bij ophalen keurig gewassen en schoongemaakt was. Dat is service dat doet je goed als klant. Daarom voor mij een pluim voor Pippel en zijn medewerkers.


Ja, ik beveel dit aan

Betty uit Hurwenen

18-04-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring is goed. Ik ben tevreden met de manier waarop wij contact hebben gehad ten aanzien van de keuze van de occasion, de inruilwaarde en de vrijheid van beslissen.


Ja, ik beveel dit aan