Beoordelingen Auto Pul

8,6
12 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 12 beoordelingen

P.L. uit Harderwijk

16-07-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd goed en snel geholpen, hele prettige communicatie en service!


Ja, ik beveel dit aan

Renè uit Zwolle

16-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf! Vriendelijk en vlot geholpen bij de aanschaf van mijn huidige Mercedes C-klasse. Veel informatie en nadenk tijd gekregen. Een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

L uit Ermelo

28-06-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Onze airco werd niet meer koud. Keurig opgelost door Auto Pul.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr. J. uit Nunspeet

05-06-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantvriendelijk en professioneel bedrijf.
Helder naar hun klanten en behulpzaam.


Ja, ik beveel dit aan

A.M.

04-06-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


patrick uit Apeldoorn

29-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: inmiddels 4 jaar geleden een auto gekocht en 4 jaar probleemloos gereden. De volgende auto gaat zeker ook bij AutoPul vandaan komen. Zeer betrokken medewerkers, echte aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Jeanine uit Ermelo

19-05-2018
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Al tientallen jaren klant van Auto Pul,gebruikte en nieuwe auto's daar gekocht en in onderhoud, nog steeds zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit Deventer

14-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kwam eigenlijk voor een Mondeo wagon die ik op de website had gezien. Bij binnenkomst zag ik een andere (mooiere) Mondeo op de brug staan, was net binnengekomen uit de lease. De auto werd meteen rijklaar gemaakt, van de brug afgehaald en ik kon er direct mee proefrijden. Dat bevalt me; geen gedoe en snelle service. Na een goede testrit de deal direct beklonken. Fijne garage, kundig personeel, mooie wagens.


Ja, ik beveel dit aan

Marvin uit Arnhem

12-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Begin april heb ik een mooie Audi gekocht. Wat een ontzettend fijne garage! Geen mooi praatjes maar eerlijk en duidelijk. Mijn auto kocht ik zonder garantie echter na twee weken ging mijn accu stuk, dat kan. Ik dacht ik bel ondanks dat ik geen garantie heb toch even op. Gelijk werd er een nieuwe accu geregeld en nog wel in mijn woonplaats! Dit vind ik buitengewoon goede service . Ik beveel deze garage daarom van harte aan. Mocht ik in de toekomst weer een nieuwe auto nodig hebben zal ik wederom als eerste bij de Pul gaan kijken!
Groet Marvin.


Ja, ik beveel dit aan

J uit Nijkerkerveen

07-05-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al een paar autos gekocht altijd goed nog nooit problemen gehad.


Ja, ik beveel dit aan