Beoordelingen Auto Pul

9,3
36 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 36 beoordelingen

C. uit Nunspeet

11-07-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Als klant kun je op dit familiebedrijf rekenen!
Ze staan altijd voor je klaar ook zonder afspraak.
Eerlijk en betrouwbaar, zeker aan te bevelen!!!


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Ermelo

05-07-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

A. uit Putten

05-07-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eerlijkheid en deskundigheid zijn van dit bedrijf 2 grote pluspunten. Daarom kom ik al jaren bij Pul.


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit HARDERWIJK

13-06-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super services gevoelig, altijd direct geholpen of een snelle afspraak. En afspraak is afspraak!!!Zeer betaalbaar. Kortom mijn garage.


Ja, ik beveel dit aan

Karim

24-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Skoda Octavia gekocht zonder garantie. Binnen 2 weken bleek dat de thermostaat defect was. Auto Pul was bereid om een zelf meegebracht onderdeel kostenloos te vervangen, bij dit type auto 1 dag werk. Super service! Vriendelijke medewerkers en een betrouwbaar bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Samira uit Dordrecht

23-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer goede service, aardige medewerkers. Wij zijn helemaal gelukkig met onze Audi A3


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Steenbergen

05-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prettige verkoper. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Ik heb auto gekocht zonder garantie. Cruise controle bleek achteraf kapot. Deze is gemaakt op kosten van het bedrijf. Echt een aanrader om hier te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Arnold uit Heerhugowaard

31-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Twee weken geleden onze nieuwe Skoda Octavia gekocht. Onderweg naar huis hoorde wij een schrapend geluid. De volgende ochtend gelijk gebeld. Wij konden gelijk komen om het na te laten kijken. Er bleek iets mis te zijn met de versnellingsbaksteun. Er werd niet moeilijk gedaan, en is kosteloos gemaakt. Ondanks dat wij geen extra garantie hadden. Garage Pul, een dikke pluim voor jullie!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-01-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk en behulpzaam. Professioneel en betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Ted uit Almere

30-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer hulpvaardige en vriendelijke verkoper. Geen gladde praatjes, dit is het en daarmee klaar. Hierdoor weet je als klant goed waar je aan toe bent. De Audi A3 na een proefrit direct mogen meenemen. Petje af voor dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan