Beoordelingen Auto Pul

9,1
28 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 28 beoordelingen

Anoniem

23-01-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk en behulpzaam. Professioneel en betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Ted uit Almere

30-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer hulpvaardige en vriendelijke verkoper. Geen gladde praatjes, dit is het en daarmee klaar. Hierdoor weet je als klant goed waar je aan toe bent. De Audi A3 na een proefrit direct mogen meenemen. Petje af voor dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Veldhoef uit Putten

17-12-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een 10 met een griffel!


Ja, ik beveel dit aan

D. uit Den Ham

10-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk, komen de afspraken na, een aanrader wie een leuke jonge auto zoekt voor een goede prijs en kwaliteit.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: No nonsens verkoper met eerlijke prijzen zowel inruil als verkoop. Ook service tervreden over


Ja, ik beveel dit aan

Sam uit Veenendaal

30-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb een Seat Leon gekocht bij het bedrijf. Keurig en netjes geholpen, erg op mijn gemak en voelde mij ook thuis. Nadat ik de auto had meegenomen hoorde ik ineens een raar geluid. Keurig netjes gebeld en er was mij verteld dat ik gelijk kon langskomen. Eenmaal bij autobedrijf Pul gelijk de auto op de brug en het defecte onderdeel gelijk vervangen zonder dat ik ervoor heb moeten betalen. Excellente service en zeer vakkundige service. Mijn volgende auto wordt zeker weer bij autobedrijf Pul!


Ja, ik beveel dit aan

John uit Hulshorst

12-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In contact gekomen ivm interesse voor een occasion.

Ik ben netjes geholpen aan telefoon & en ook in het persoonlijk contact. Aanrader / betrouwbaar!


Ja, ik beveel dit aan

Mitchell uit Purmerend

02-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden over Auto Pul! Met trots mijn eerste auto aangeschaft, waarbij ik op een zeer leuke manier werd geholpen. Bij vragen word ik altijd direct geholpen om een oplossing te zoeken. Ik woon zelf best uit de buurt, maar het is zeker de moeite waard om hier langs te gaan. Ontzettend vriendelijk ontvangst bij de receptie.

Verder erg deskundig en vriendelijk personeel. Johan en Angeline bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Jacko uit Apeldoorn

20-10-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: In januari dit jaar heb ik een Skoda Ocativia met een DSG-automaat gekocht, inclusief 6 maanden garantie. Tijdens de garantieperiode kregen we wat schakelproblemen, niet altijd maar soms. Net als je met kiespijn naar de tandarts gaat heb je er geen last meer van. Zo verging het ons ook met de auto.
In september/oktober kregen we er toch weer last van dus maar weer terug naar Auto Pul. Johan heeft het nu ook zelf kunnen ervaren en zijn conclusie was duidelijk: dit moet gewoon opgelost worden! Dat hij de expertise van een derde inschakelt bij een dergelijk uitdaging vinden wij geen enkel probleem. Na 2 dagen stond de auto weer klaar met een nieuwe koppelingsgroep.
Er is geen verkeerd woord gevallen, gewoon perfect opgelost waarvoor ik Auto Pul en Johan in het bijzonder, hartelijk bedank.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard W uit Ermelo

11-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan