Beoordelingen Auto Pul

8,8
15 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 15 beoordelingen

Jason uit WOERDEN

21-08-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week mijn Seat Leon aangeschaft en ben tot nu zeer tevreden. Auto was toe aan een kleine beurt en deze hebben hun er kosteloos erbij gedaan (klein stukje extra service) en dat maakt in mijn ogen het verschil tussen een gewoon bedrijf en een goed bedrijf.

Mocht je twijfelen ga zeker even kijken bij autobedrijf Pul, wij zouden in de toekomst zeker terug willen komen.


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Scherpenzeel

12-08-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Onze camper, op Mercedes onderstel, vertoonde al 10 mnd. een heel storende fout. M'n eigen garage en 2 x de wegenwacht kwamen hier niet uit. Kregen de auto wel weer aan de praat maar de fout kwam elke keer weer terug. Na lang zoeken bij Auto Pul terecht gekomen. Johan wilde aan de klus beginnen; dat was al plezierig. Tot m'n vreugde vond hij de fout en heeft deze kunnen verhelpen. We zijn erg tevreden over z'n hulp. Het resultaat mag er zijn. Hartstikke bedankt Johan! Dus zeer aanbevolen!


Ja, ik beveel dit aan

Sanne uit Ermelo

04-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Onlangs een Audi A3 G-tron gekocht bij auto pul. Vriendelijk personeel , goede uitleg over de auto, en erg netjes afgeleverd! Zeker een aanrader om hier een auto aan te schaffen


Ja, ik beveel dit aan

P.L. uit Harderwijk

16-07-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd goed en snel geholpen, hele prettige communicatie en service!


Ja, ik beveel dit aan

Renè uit Zwolle

16-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf! Vriendelijk en vlot geholpen bij de aanschaf van mijn huidige Mercedes C-klasse. Veel informatie en nadenk tijd gekregen. Een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

L uit Ermelo

28-06-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Onze airco werd niet meer koud. Keurig opgelost door Auto Pul.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr. J. uit Nunspeet

05-06-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantvriendelijk en professioneel bedrijf.
Helder naar hun klanten en behulpzaam.


Ja, ik beveel dit aan

A.M.

04-06-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


patrick uit Apeldoorn

29-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: inmiddels 4 jaar geleden een auto gekocht en 4 jaar probleemloos gereden. De volgende auto gaat zeker ook bij AutoPul vandaan komen. Zeer betrokken medewerkers, echte aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Jeanine uit Ermelo

19-05-2018
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Al tientallen jaren klant van Auto Pul,gebruikte en nieuwe auto's daar gekocht en in onderhoud, nog steeds zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan