Beoordelingen Auto Pul

9,1
30 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 30 beoordelingen

Hans uit Steenbergen

05-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prettige verkoper. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Ik heb auto gekocht zonder garantie. Cruise controle bleek achteraf kapot. Deze is gemaakt op kosten van het bedrijf. Echt een aanrader om hier te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Arnold uit Heerhugowaard

31-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Twee weken geleden onze nieuwe Skoda Octavia gekocht. Onderweg naar huis hoorde wij een schrapend geluid. De volgende ochtend gelijk gebeld. Wij konden gelijk komen om het na te laten kijken. Er bleek iets mis te zijn met de versnellingsbaksteun. Er werd niet moeilijk gedaan, en is kosteloos gemaakt. Ondanks dat wij geen extra garantie hadden. Garage Pul, een dikke pluim voor jullie!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-01-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk en behulpzaam. Professioneel en betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Ted uit Almere

30-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer hulpvaardige en vriendelijke verkoper. Geen gladde praatjes, dit is het en daarmee klaar. Hierdoor weet je als klant goed waar je aan toe bent. De Audi A3 na een proefrit direct mogen meenemen. Petje af voor dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Veldhoef uit Putten

17-12-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een 10 met een griffel!


Ja, ik beveel dit aan

D. uit Den Ham

10-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk, komen de afspraken na, een aanrader wie een leuke jonge auto zoekt voor een goede prijs en kwaliteit.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: No nonsens verkoper met eerlijke prijzen zowel inruil als verkoop. Ook service tervreden over


Ja, ik beveel dit aan

Sam uit Veenendaal

30-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb een Seat Leon gekocht bij het bedrijf. Keurig en netjes geholpen, erg op mijn gemak en voelde mij ook thuis. Nadat ik de auto had meegenomen hoorde ik ineens een raar geluid. Keurig netjes gebeld en er was mij verteld dat ik gelijk kon langskomen. Eenmaal bij autobedrijf Pul gelijk de auto op de brug en het defecte onderdeel gelijk vervangen zonder dat ik ervoor heb moeten betalen. Excellente service en zeer vakkundige service. Mijn volgende auto wordt zeker weer bij autobedrijf Pul!


Ja, ik beveel dit aan

John uit Hulshorst

12-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In contact gekomen ivm interesse voor een occasion.

Ik ben netjes geholpen aan telefoon & en ook in het persoonlijk contact. Aanrader / betrouwbaar!


Ja, ik beveel dit aan

Mitchell uit Purmerend

02-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden over Auto Pul! Met trots mijn eerste auto aangeschaft, waarbij ik op een zeer leuke manier werd geholpen. Bij vragen word ik altijd direct geholpen om een oplossing te zoeken. Ik woon zelf best uit de buurt, maar het is zeker de moeite waard om hier langs te gaan. Ontzettend vriendelijk ontvangst bij de receptie.

Verder erg deskundig en vriendelijk personeel. Johan en Angeline bedankt!


Ja, ik beveel dit aan