Beoordelingen Auto Pul

9,0
22 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 22 beoordelingen

John uit Hulshorst

12-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In contact gekomen ivm interesse voor een occasion.

Ik ben netjes geholpen aan telefoon & en ook in het persoonlijk contact. Aanrader / betrouwbaar!


Ja, ik beveel dit aan

Mitchell uit Purmerend

02-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden over Auto Pul! Met trots mijn eerste auto aangeschaft, waarbij ik op een zeer leuke manier werd geholpen. Bij vragen word ik altijd direct geholpen om een oplossing te zoeken. Ik woon zelf best uit de buurt, maar het is zeker de moeite waard om hier langs te gaan. Ontzettend vriendelijk ontvangst bij de receptie.

Verder erg deskundig en vriendelijk personeel. Johan en Angeline bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Jacko uit Apeldoorn

20-10-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: In januari dit jaar heb ik een Skoda Ocativia met een DSG-automaat gekocht, inclusief 6 maanden garantie. Tijdens de garantieperiode kregen we wat schakelproblemen, niet altijd maar soms. Net als je met kiespijn naar de tandarts gaat heb je er geen last meer van. Zo verging het ons ook met de auto.
In september/oktober kregen we er toch weer last van dus maar weer terug naar Auto Pul. Johan heeft het nu ook zelf kunnen ervaren en zijn conclusie was duidelijk: dit moet gewoon opgelost worden! Dat hij de expertise van een derde inschakelt bij een dergelijk uitdaging vinden wij geen enkel probleem. Na 2 dagen stond de auto weer klaar met een nieuwe koppelingsgroep.
Er is geen verkeerd woord gevallen, gewoon perfect opgelost waarvoor ik Auto Pul en Johan in het bijzonder, hartelijk bedank.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard W uit Ermelo

11-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was aan het zoeken op internet naar een Mercedes B-klasse. Een met weinig kilometers en naar mijn smaak. Nu bleek er een bij Auto Pul te staan die mij aansprak door de vele mooie foto' s en voor een goeie prijs. Zodoende naar Ermelo gereden. Na een proefrit en even rond de tafel gezeten te hebben, tot een goeie deal gekomen. Fijn personeel en veel informatie gekregen over de auto. Geen onnodig gedoe wat ik op prijs stel.

Conclusie: met een fijn gevoel weggereden, en zeker aan te bevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Wilco uit Ede

28-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ben zeer positief over dit bedrijf. Komen goed hun afspraken na. Prijs/kwaliteit van de aangeschafte auto was zeer goed.


Ja, ik beveel dit aan

C.S. uit Putten

24-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jason uit WOERDEN

21-08-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week mijn Seat Leon aangeschaft en ben tot nu zeer tevreden. Auto was toe aan een kleine beurt en deze hebben hun er kosteloos erbij gedaan (klein stukje extra service) en dat maakt in mijn ogen het verschil tussen een gewoon bedrijf en een goed bedrijf.

Mocht je twijfelen ga zeker even kijken bij autobedrijf Pul, wij zouden in de toekomst zeker terug willen komen.


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Scherpenzeel

12-08-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Onze camper, op Mercedes onderstel, vertoonde al 10 mnd. een heel storende fout. M'n eigen garage en 2 x de wegenwacht kwamen hier niet uit. Kregen de auto wel weer aan de praat maar de fout kwam elke keer weer terug. Na lang zoeken bij Auto Pul terecht gekomen. Johan wilde aan de klus beginnen; dat was al plezierig. Tot m'n vreugde vond hij de fout en heeft deze kunnen verhelpen. We zijn erg tevreden over z'n hulp. Het resultaat mag er zijn. Hartstikke bedankt Johan! Dus zeer aanbevolen!


Ja, ik beveel dit aan

Sanne uit Ermelo

04-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Onlangs een Audi A3 G-tron gekocht bij auto pul. Vriendelijk personeel , goede uitleg over de auto, en erg netjes afgeleverd! Zeker een aanrader om hier een auto aan te schaffen


Ja, ik beveel dit aan