Beoordelingen Auto Reef Driebergen

8,4
517 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 10 van 517 beoordelingen

Anoniem

18-09-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima


Ja, ik beveel dit aan

Gerry uit Driebergen-R

15-09-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heb alleen maar goede ervaringen met het bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Woudenberg

15-09-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service en correcte behandeling. Er wordt goed naar de klant geluisterd en serieus genomen. Grote deskundigheid ook van de nieuwste modellen aanwezig.


Ja, ik beveel dit aan

Gerrie v uit zEIST

14-09-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Erika uit Soesterberg

14-09-2017
5,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd goede ervaringen gehad de afgelopen jaren bij auto Reef. Kosten waren altijd acceptabel. Tot de laatste keuring waarvan de prijs op maar liefst 1900 euro begroot was!
Dit ging niet alleen om de nodige reparaties maar oook om adviezen die op dat moment niet perse noodzakelijk waren! Beetje teveel van het goed als reparatie niet echt noodzakelijk is.


Ja, ik beveel dit aan

J.JC. uit Zeist

14-09-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Lilian uit Driebergen

13-09-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het is voor mij al meer dan 30 jaar een vertrouwd bedrijf. Dat wil zeggen, voorheen was dat in Zeist bij E.E.A.M.
De heren Ruud Wildeboer en Fred Knoop, vertrokken naar Driebergen en ik ben als tevreden klant vanzelfsprekend met hen meegegaan.
Het lukt mij niet om het onderstaande vak van Service, Deskundigheid, Prijskwaliteit en Klantvriendelijkheid in te vullen, maar ik geef een 10


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Zeist

13-09-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik hou van bedrijf waar de klant belangrijk is en aandacht krijgt ,dat heb ik gevonden bij autoreef in driebergen.
Niet te groot waar je nog in de werkplaats mag komen en kijken wat er met je auto gebreud en met de monteur kan praten erg belangrijk .


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-09-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Zeist

13-09-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Tevreden


Ja, ik beveel dit aan