Beoordelingen Auto Reef Driebergen

8,5
850 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,1
761 t/m 770 van 850 beoordelingen

Jan uit Driebergen

21-04-2015
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service, klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Marian uit Zeist

21-04-2015
6,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Driebergen

21-04-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Klaas uit Wijk bij Duurstede

21-04-2015
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-04-2015
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Alie uit zeist

20-04-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Nou daar ga ik dan!

Alleen maar lof over Auto Reef! Vorig jaar heb ik mijn prachtige Alto nieuw mogen kopen.

Ik heb veel merken gereden zoals de opel, Toyata, daihatsu, ford en ik kan geen één van deze garages aanmerken als Auto reef.

In vorige garages kwam ik toch als vrouw nog steeds in een mannenwereld terecht waar vrouwen werden behandeld zoals in het stenentijd perk, dit was voor mij uiterst naar!

Bij Auto Reef heb ik niet alleen een geweldige auto gekocht maar wordt de klant, zowel vrouw als man keurig, zelfs gezellig ontvangen en behandeld!

Ik wil hier graag zeggen Proficiat Auto Reef en personeel, eindelijk een garage waar ik mij thuis voel! :D

Groet, Alie Gaasbeek


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-04-2015
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede ervaring


Ja, ik beveel dit aan

Wanda uit Soest

19-04-2015
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb goede ervaringen. Tijdens mijn vakantie hebben mijn auto opgehaald en de APK en VOS beurt gedaan. Prima alles geregeld!!!


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Driebergen-Rijsenburg

19-04-2015
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Elly uit Utrecht

18-04-2015
7,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: De mensen zijn heel aardig en vriendelijk, ik voelde me er direct thuis. Dat ik er met mijn neus bovenop wilde staan in de werkplaats was ook geen enkel probleem. Lekkere latte machiato uit de koffiemachine in de wachtruimte!


Ja, ik beveel dit aan