Beoordelingen Auto Reef Driebergen

8,5
825 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,1
771 t/m 780 van 825 beoordelingen

Raymond uit Nieuwegein

10-03-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik word daar altijd vriendelijk en netjes te woord gestaan. En je wordt altijd voorzien van een eerlijk en oprecht advies. Top garage!


Ja, ik beveel dit aan

J uit Mijdrecht

09-03-2015
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een week geleden onze bij auto Reef aangekochte gebruikte suzuki opgehaald en zijn zeer tevreden betreft het afleveren van deze auto, alle medewerkers zijn zeer begaan en denken mee met de klant, kortom voor zover zijn wij heel blij met dit autobedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

R.T. uit Houten

04-03-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-03-2015
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: heel prettig en vriendelijk personeel


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Driebergen

03-03-2015
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer goed ook met de verkoop en de garage,kan altijd zo naar binnen lopen voor advies en wordt ook altijd serieus naar gekeken.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Zeist

02-03-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Zeist

01-03-2015
4,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Matig.
Ik heb een storing laten uitlezen. Aan het begin werd gezegd dat 50,= per uur geteld zou worden. Er is niet gesproken over het berekenen van gebruik testapparatuur.
Wat is in rekening gebracht: In totaal 78,16

Welgeteld heeft men 15 minuten nodig gehad. Dit is dus absurd veel meer dan begroot.
Als argumentatie werd aangegeven dat de auto over de beurt heen was en dat de kosten niet berekend zouden worden als de beurt alsnog bij Reef zou plaats vinden. Dit staat naar mijn mening volledig los van de kosten voor het uitlezen.
mvg
Ton Mullink
06-55148112


Gonny uit odijk

28-02-2015
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Zeist

26-02-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Driebergen

26-02-2015
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan