Beoordelingen Auto Reef Nieuwegein

8,3
1431 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 7,8
1 t/m 10 van 1431 beoordelingen

Dinie en Wim uit Bergschenhoek

15-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben hier de occasion Opel meriva gekocht en zijn zeer vriendelijk en vakkundig g geholpen. Ook op email met vragen wordt snel gereageerd. Kortom zeer aan te bevelen bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Serana uit Utrecht

18-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Last minute ineens pech, de vrijdag voor kerst, toch nog heel erg fijn en meteen geholpen! Fantastisch vriendelijk personeel, ook telefonisch en aan de balie perfect geholpen en een eerlijk advies gehad. Erg blij met mijn overstap naar deze garage vorig jaar.


Ja, ik beveel dit aan

Yolanda uit Houten

16-01-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima bedrijf, snelle service.
Heb 1 klacht: nl bij de apk keuring hebben ze het kinder autostoeltje los gehaald en niet weer vast gezet. Waardoor deze los op de achterbank stond, ik weet niet hoe ik deze weer in de gordels krijg.
Moest daarvoor hulp inroepen en kon het autostoeltje dus niet gebruiken terwijl ik het wel nodig had.


Ja, ik beveel dit aan

Kimberly

16-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Positief! Altijd eerlijk, in overleg, snel en volgens verwachting. Ben heel tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Houten

13-01-2019
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Edward uit veenendaal

13-01-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goede ervaringen ,duidelijk met informatie en afspraken.


Ja, ik beveel dit aan

henk uit nw.gein

13-01-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goed


Ja, ik beveel dit aan

Petra uit Ho

12-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Harold uit Nieuwegein

12-01-2019
6,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De mensen zijn er vriendelijk en bereid het een en ander uit te leggen of toe te lichten.
Wel een kanttekening, er wordt wel snel geadviseerd op vervanging van banden, battery sleutel of andere onderdelen. Preventief onderhoud. !! Zou wenselijk vinden als er pas word geadviseerd als het echt nodig is.


Pascal uit Woudenberg

12-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede klantvriendelijkheid! Denken mee bij het uitvoeren van de apk icm met een servicebeurt.


Ja, ik beveel dit aan