Beoordelingen Auto Reef Nieuwegein

8,3
1155 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 7,8
1 t/m 10 van 1155 beoordelingen

peter uit nieuwegein

21-09-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettig geholpen goede koffie en krantje.


Ja, ik beveel dit aan

C. uit Houten

21-09-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Door omstandigheden op een vroege zaterdagochtend autopech gehad. Nadat we geholpen waren zijn we om 08:30 meteen naar Autoreef gereden. Ondanks dat ze pas 9 uur open gingen en wij het weekend echt de auto nodig hadden werden we direct geholpen. Echt helemaal top ! Vanaf nu brengen we de auto hierheen! Nogmaals BEDANKT !


Ja, ik beveel dit aan

C. uit Houten

21-09-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Door omstandigheden op een vroege zaterdagochtend autopech gehad. Nadat we geholpen waren zijn we om 08:30 meteen naar Autoreef gereden. Ondanks dat ze pas 9 uur open gingen en wij het weekend echt de auto nodig hadden werden we direct geholpen. Echt helemaal top ! Vanaf nu brengen we de auto hierheen! Nogmaals BEDANKT !


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Tull en 't Waal

16-08-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Servicegericht ingesteld. Onverwachts moest mijn auto voor de vakantie naar de garage. Ondanks niet vroegtijdig gepland is dit snel en goed afgehandeld. Bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Nieuwegein

08-08-2017
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goede ervaringen. Zowel voor het onderhoud van mijn Alto als de private lease S-Cross die we rijden. Fijne contacten met zowel verkoper als met receptie.


Ja, ik beveel dit aan

Anneclaar uit Kockengen

31-07-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Airbagsysteem gaf storing. Helaas 3 bezoeken nodig gehad om een en ander naar behoren te herstellen. Verder keurig ontvangen en snel geholpen, inclusief vervangend vervoer.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter Paul uit Utrecht

31-07-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: snelle reactie op service aanvraag en APK. goede communicatie over te verrichten werkzaamheden en kosten en tijdsduur


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Odijk

29-07-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Nieuwegein

27-07-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een heel goed bedrijf met zeer vriendelijk personeel .


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service en lekker vlot


Ja, ik beveel dit aan