Beoordelingen Auto Reef Nieuwegein

8,3
1039 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 7,8
1 t/m 10 van 1039 beoordelingen

Ton uit Benschop

18-04-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zoals altijd is de ontvangst vriendelijk en hartelijk.
De mensen zijn service gericht.
Het enige minpunt is dat men na het controleren van de verlichting, de verlichtingsknop niet terugzet in de stand zoals aangetroffen, maar altijd in de off stand zet.
Hier ben je niet op berekend als vaste bestuurder, waardoor je er plotseling in de avond achter komt dat je verlichting uitstaat.
Bij alle vorige beoordelingen dit punt ook genoemd, maar blijkbaar wordt er niets mee gedaan, wel een beetje jammer


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-04-2017
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Als een grote beurt een adviesprijs heeft van 189 euro en je vervolgens gebeld wordt dat het 650 euro gaat kosten terwijl er niets bijzonders aan de hand is, dan moet je iets uitleggen. Pas na lang doorvragen hoor je dat remmen reinigen een dure post is die weggelaten kan worden. Alsnog kost de beurt ruim 500 euro. Advies: wees van tevoren transparanter over de kosten van de onderhoudsbeurt.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-04-2017
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Let uit Nijmegen

15-04-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede service, vriendelijke en betrouwbare uitstraling.


Eric uit Houten

14-04-2017
5,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Met een "verrassend skoda" account heb ik de gratis airco check aangevinkt. Logisch zo voor de zomer. Echter bij de beurt is er niets van terug te vinden op de uitgevoerde werkzaamheden. Voorts kun je beter voor glasreparaties naae een carglas of zo. Bij auto reef is het lelijk gedaan.
Vlak voor de vorige zomer wilde ik een grote beurt laten uitvoeren gecombineerd met de apk.Daarvoor heb een telefonische afspraak gemaakt. Na de apk kwam de boodschap dat de grote beurt nog niet hoeft ivm km stand. Pas na wat aandringen gingen ze toch maar alsnog een grote beurt uitvoeren.

De koffie is wel lekker.


Anoniem

14-04-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Jeanette uit nieuwegein

13-04-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Dennis uit IJsselstein

13-04-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-04-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service.


Ja, ik beveel dit aan