Beoordelingen Auto Rima B.V.

8,5
46 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 46 beoordelingen

Reza uit Den Haag

24-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Ik heb een rood lederen interieurset voor een Volvo C30 gekocht. Autorima heet het met inruil van mn oude set direct ingebouwd. Maar ook 2 weken daarne hebben ze me nog gratis wat onderdeeltjes verzonden die ik nodig had om zelf autospeakers te monteren.
Top service


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Deventer

12-10-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ken Auto Rima b.v. al enige jaren en ook al zijn ze druk, je word altijd vriendelijk en goed geholpen. Ik heb een ruilmotor in mijn V70 voor een zeer nette prijs, all-in met nieuwe distributieriem, olie en koelvloeistof, airco nagekeken en alles werkt perfect. Top bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Saskia uit Zwolle

10-10-2018
9,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: We hadden onderdelen nodig voor onze v50 ze zeiden dat ze niks klaar leggen, maar we hoefde gelukkig niet lang te wachten. Ze konden het zo uit het magazijn pakken, erg fijn bedrijf en ze brachten het nog naar mijn auto ook.


Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit venlo

09-10-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Nijmegen

09-10-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Groot bedrijf en daarom druk, maar het personeel heeft verstand van zaken en ze zijn vriendelijk. Dus kort gezegd een goede service en zeker een aanrader voor de Volvo rijders onder ons.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Eelde

20-07-2018
9,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Wereldbedrijf, hebben een engelse bijrijdersstoel gemonteerd in mijn volvo v70. Zeer prettige medewerkers en verstand van zaken, perfecte koffie . Nu weer een hele mooie en goede linkervoorstoel😊


Ja, ik beveel dit aan

M uit Sint Philipsland

07-03-2018
9,5

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Onderdeel besteld. Prima te woord gestaan. Snel afgehandeld en verzonden. Onderdeel gemonteerd, werkt prima en kost een kwart van de nieuwprijs!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Bilthoven

28-02-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Bedankt team AutoRima ik ben weer helemaal gelukkig met de door jullie gemonteerde motor. Mijn Volvo loopt weer als een zonnetje.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Hoogeveen

01-01-2018
9,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Ik heb 2 portieren besteld en de volgende dag keurig verpakt in huis. Goede klanten service en zeer klantvriendelijk. Bedankt AutoRima


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-11-2017
1,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Helaas slechte ervaring!
Motor gekocht met 160dkm na 6dkm spuit het koelwater er uit!
Ik heb gebeld en laten me komen om er samen uit te komen ik 2,5 uur kwijt en wordt niet geholpen