Beoordelingen Auto Rima B.V.

8,7
51 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 51 beoordelingen

Peter uit Oss

21-02-2019
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Een lastige storing van de achteruitrij verlichting werd snel ontdekt en opgelost. Klasse!
En die altijd vriendelijke dames aan de telefoon/balie. Grote klasse!
Vrgr Peter Hoogendorp


Ja, ik beveel dit aan

peter uit malaga spanje

01-02-2019
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Kwam uit Malaga rijden met mijn V70 om de juiste Geartronic bak te laten monteren en een paar nieuwe koplampen in te bouwen.
Uitstekend ontvangen ,prima reparatiewerk en correct afgehandeld. Jammer dat zo´n bedrijf niet bestaat in Spanje


Ja, ik beveel dit aan

Jasper uit Groningen

17-12-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Zeer klantvriendelijk en zeer fijn geholpen. Tot snel AutoRima


Ja, ik beveel dit aan

richard uit venray

14-12-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Vandaag diverse delen voor mijn Volvo C30 gehaald en ben er zeer over te spreken. Zeer vriendelijk ontvangen door de dames en onder het genot van een heerlijk kopje koffie zijn de door mij gevraagde delen gepakt en keurig in mijn auto gelegd. Top service team AutoRima


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Dreumel

16-11-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Kom al tientallen jaren als particulier bijna jaarlijks langs, eerst voor mijn Volvo Amazon, toen 245 (bij Rima gekocht), V70, XC70. 15.10.18 weer op bezoek. Bestuurdersstoel verwarming had brand in zitting veroorzaakt (niet eens zekering eruit..?!?). E-mail, daarna op bezoek, direct geholpen, samen met Rik een prachtige bijna ongebruikte stoel uitgekozen in de "Boeing" hal (staat helemaal vol met stoelen & interieur delen.... Binnen half uur werd deze stoel gemonteerd, computer gereset. Ondertussen koffie. Vriendelijke receptie. Perfect! Zoals elke keer. Dus blij. Top.


Ja, ik beveel dit aan

Reza uit Den Haag

24-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Ik heb een rood lederen interieurset voor een Volvo C30 gekocht. Autorima heet het met inruil van mn oude set direct ingebouwd. Maar ook 2 weken daarne hebben ze me nog gratis wat onderdeeltjes verzonden die ik nodig had om zelf autospeakers te monteren.
Top service


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Deventer

12-10-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ken Auto Rima b.v. al enige jaren en ook al zijn ze druk, je word altijd vriendelijk en goed geholpen. Ik heb een ruilmotor in mijn V70 voor een zeer nette prijs, all-in met nieuwe distributieriem, olie en koelvloeistof, airco nagekeken en alles werkt perfect. Top bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Saskia uit Zwolle

10-10-2018
9,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: We hadden onderdelen nodig voor onze v50 ze zeiden dat ze niks klaar leggen, maar we hoefde gelukkig niet lang te wachten. Ze konden het zo uit het magazijn pakken, erg fijn bedrijf en ze brachten het nog naar mijn auto ook.


Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit venlo

09-10-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Nijmegen

09-10-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Groot bedrijf en daarom druk, maar het personeel heeft verstand van zaken en ze zijn vriendelijk. Dus kort gezegd een goede service en zeker een aanrader voor de Volvo rijders onder ons.


Ja, ik beveel dit aan