Beoordelingen Auto Roest bv

8,7
237 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 237 beoordelingen

Bart

20-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk, professioneel. Inruil en ankoop van andere auto. Alles goed geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

Ellen uit Vianen

19-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit Hardenberg

19-04-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag de nieuwe VW Touran opgehaald. Hij stond netjes gepoetst klaar. De eerste km’s erop zitten! Goede inruilprijs gekregen voor mijn huidige auto en scherpe prijzen voor nieuwe auto. Prettige ervaring met verkoper Marcel. Op naar vele fijne kms’s.


Ja, ik beveel dit aan

Rien uit Dordrecht

15-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Mark

12-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: IK heb bij Auto Roest een auto gekocht (aflevering is morgen). Kan de ervaring over de aflevering nog niet delen. Maar tot dusver vul ik het in.


Ja, ik beveel dit aan

Gerhard uit Braamt

08-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jasper

31-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb in November 2018 een Skoda Superb TDI gekocht bij Auto Roest. Heerlijke auto, goed advies gehad van Marcel. Na een paar weken probleemloos te hebben gereden ontstond er een storing waardoor ik stil kwam te staan. Het probleem was een defecte verstuiver. De auto naar Auto Roest laten vervoeren door de ANWB. Daar aangekomen bleek de storing te zijn verdwenen. Ook na een behoorlijk aantal testkilometers kwam de storing niet terug. De auto weer opgehaald. Binnen een week wederom gestrand met dezelfde storing. Helaas was de garantietermijn inmiddels verstreken. Marcel gebeld en hij heeft direct geregeld dat de verstuiver kosteloos is vervangen door een Skoda dealer van mijn keuze. Echte service en klantgerichtheid blijkt pas als er een probleem is en hoe dat wordt opgelost. Een groot compliment aan Marcel en Auto Roest.


Ja, ik beveel dit aan

Andrew uit Etten-Leur

28-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Als verkopen hadden wij Marcel van der Stam. Voelde gelijk goed. Manier van benaderen en daarna luisteren was positief. Ons ook aan het woord laten en een beetje humor en persoonlijke gesprekken.
Top !! Wij zijn zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

theo uit nieuwegein

25-03-2019
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: na een dik jaar terug een auto hier gekocht te hebben nog dik te vreden met mijn ford grand c max


Ja, ik beveel dit aan

Rolf uit Rosmalen

23-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan