Beoordelingen Auto Roest bv

8,4
94 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 94 beoordelingen

Theo uit Nieuwegein

17-04-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Dankje voor de garantie goed gemaakt


Ja, ik beveel dit aan

Ludo uit Halsteren

16-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer tevreden , deskundige mensen , zeer vriendelijk ontvangen


Ja, ik beveel dit aan

Ecco uit Katwijk

16-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 2 maanden geleden heb ik een heerlijke BMW 520D aangeschaft. Wegens het grote aanbod en de klantvriendelijkheid heb ik de juiste beslissing kunnen nemen omdat ik meerdere auto’s heb kunnen vergelijken. Tijdens het afleveren nemen ze ook goed de tijd voor je, er zit geen haast achter. Je krijgt een heerlijk bakje koffie aangeboden en later word de auto perfect aan je uitgelegd waar ik zeker een goed gevoel gekregen heb.

Het is is echt een top bedrijf dat een eerlijke prijs voor je auto geeft en waar je niet teveel geld aan een auto uitgeeft dan dat nodig is.

Echt een top bedrijf! Zeker een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Utrecht

16-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Echt een super leuk gesprek gehad met Marcel! Je kan aan alles merken dat het een groot bedrijf is met een enorm hoge omloopsnelheid maar toch de tijd nemen voor de klant. Geen mooie verhalen maar lekker recht door zee..heerlijk. Tot over drie jaar.


Ja, ik beveel dit aan

M.

16-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Was opzoek naar een ‘nieuwe’ auto; m.n. een Audi A4.
Via internet komende bij Autobedrijf Roest.
Mijn vragen, gesteld op internet, werd direct telefonische beantwoord.
Eerste indruk ter plaatsen voldeed aan de verwachtingen; -ruim assortiment lease.
Volgende dag een afspraak gemaakt voor een proefrit en aankoop.
Het gesprek met Marcel was vriendelijk, correct en zonder mooi praat!
-What you see is what you get!
Het was geen probleem om na 3 weken pas te betalen; aanbetaling niet nodig.
Onnuttige papieren of ander clausules, zijn opvallend geminimaliseerd.
Na 3 weken mijn auto opgehaald, deze stond keurig gepoest en tenaamgesteld.
Al met al heb ik het gehele proces als zeer betrouwbaar ervaren;
- Marcel dank voor de gedane zaken; top!


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Amsterdam

14-04-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kort bezoek, maar vriendelijk, aardig voor de kinderen, goede uitleg over de auto en geen probleem om de auto voor langere tijd mee te nemen voor een proefrit.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-04-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Deskundige en prettige dienstverlening.


Ja, ik beveel dit aan

Steffie uit Sprang Cappelle

12-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een hele mooie auto gekocht met inruil van mijn eigen auto waar ik nog een leuk bedrag voor terug kreeg. Heel erg tevreden ben snel geholpen en ging met een goed gevoel weg.


Ja, ik beveel dit aan

Andre uit Rotterdam

11-04-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Rein uit Harderwijk

06-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hartelijk ontvangst, heldere open verkopers.
Eerlijke auto’s.
Aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan