Beoordelingen Auto Roest bv

8,7
260 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 260 beoordelingen

Anoniem

12-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

M uit Zoetermeer

11-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ze communiceren heel duidelijk en helder. Afspraken worden netjes nagekomen. Fijn bedrijf met enthousiaste mensen.


Ja, ik beveel dit aan

gerjan uit odoorn

28-05-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: via de telefoon altijd netjes te woord gestaan. Via de app netjes foto's gekregen. Dit omdat de foto's nog niet op internet stonden en ik op 2 uur rijden woon. Kijk afspraak gemaakt en een uur later met mijn gekochte auto weg gereden. Ik werd via telefoon steeds door de zelfde geholpen. vrijdag kreeg ik een bericht dat meneer vrij was maar een collega zou voor mij klaar staan. deze jonge man stond er ook. in 5 dagen 500 km gereden geen mankement kunnen vinden op de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Raimon uit Zuidland

28-05-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mooi bedrijf en erg fijn geholpen. Auto stond netjes klaar ervoor proefrit. Daarna geholpen door Marcel, goed en duidelijk verhaal.


Ja, ik beveel dit aan

Nick uit Vorden

26-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig ontvangen. Verstand van zaken betreffende de specifieke Outlander.
Eerlijk verhaal, geen opsmuk. Auto ook netjes conform afspraak afgeleverd.

Al met al dik tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

D uit Den Haag

21-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vakkundig, fair advies en prima prijsstelling. En geen hijgerigheid om te verkopen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-05-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig en vlot geholpen. Grote keuze aan luxueuzere modellen. Aflevering helemaal conform afspraak!


Ja, ik beveel dit aan

Loubna uit Elhaidouri.loubna@hotmail.com

19-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nogmaals wil ik het gehele team van Auto Roest bv bedanken voor de warme en professionele ontvangst. Na een aantal keer contact te hebben gehad een afspraak gepland om een gebruikte 5-serie F11 te bekijken. De afstand was voor mij groot en de auto was netjes klaargezet en getankt zodat ook het maken van een proefrit mogelijk was. Na dat ik samen met de verkoper het voorstel op mijn inruilauto had besproken een proefrit gemaakt. Wat een heerlijke auto! Een week later heb ik de auto in ontvangst mogen nemen en alles was geregeld zoals afgesproken bij de verkoop. Mooi gepoetst door een extern bedrijf en het onderhoud was ook weer op schema.
Zeer scherpe advertentie prijzen en een mooi compleet afleverpakket wordt er aangeboden!

Ik raad Auto Roest bv aan voor een ieder die op zoek is naar een mooie occasion.


Ja, ik beveel dit aan

Alex uit Dronten

17-05-2019
2,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zoveel positieve beoordelingen over dit bedrijf, helaas kan ik niet hetzelfde zeggen. De auto daar ben ik heel positief over, die is gewoon goed. Ook de prijs was goed.

Bij bezichtiging van de auto zag ik dat de bagage afdekhoes ontbrak, de auto rijdt daar niet minder om, maar als ik een fors bedrag voor een auto uitgeef dan wil ik wel dat alles wat er op hoort ook aanwezig is.
Dat ga ik regelen voor je werd er gezegd, echter bij het afleveren van de auto bleek deze nog steeds te ontbreken. Oh ja, erbij ingeschoten..., ga ik regelen voor je...
De volgende dag (de auto is in november op een avond in het donker afgeleverd, door omstandigheden was dit niet anders) zie ik dat er een hoek van het achterlichtglas is afgebroken, dit was bij bezichtiging zeker niet zo. Op foto's die nog op hun site stonden was dit ook te zien. Contact opgenomen en kreeg de vraag of ik foto's van het achterlicht wilde maken, dan kon de schade vastgesteld worden en het type achterlicht...., ga ik regelen voor je werd er gezegd.
Dit ging zo maanden lang door, en ook via de mail werd er steeds gezegd dat hij er mee bezig was en dat hij het ging regelen.
Vrij snel had ik al wel in de gaten dat ik gewoon aan het lijntje gehouden werd, maar goed, nog niet volledig het vertrouwen verloren en volhouden maar.
Na nog eens een paar maanden van beloftes dat het geregeld zou worden, toch maar eens de Bovag geïnformeerd, misschien dat dankzij de tussenkomst van de Bovag er wat meer zou gaan gebeuren.
De reactie van auto Roest naar de Bovag was dat zij dit nooit aan mij belooft hebben, maar dat zij alsnog willen leveren en mij een "korting" willen geven.
De Bovag heb ik toen het mailverkeer (met daarin de daadwerkelijke beloftes die gedaan zijn) doorgestuurd.
Na enige weken van geen reactie nogmaals contact gezocht met de Bovag, die gaven aan geen contact meer te kunnen krijgen met auto roest, en verwezen mij door naar een geschillen commissie.
Hoe kan een autobedrijf dat weigert te reageren naar de Bovag überhaupt nog lid zijn van de Bovag??
Ik verwacht in ieder geval niks meer van Auto Roest, een ware teleurstelling hoe er met mensen om wordt gegaan in ieder geval.

Samengevat:

- De auto is goed, de prijs was ook goed.
- Ik koop nooit meer een auto bij auto roest.
- Koop je daar toch een auto, verwacht niks van beloftes, dan kan het alleen maar meevallen.
- Neem geen Bovag garantie, toch niks waard en je bespaart nog weer 700 euro.