Beoordelingen Auto Roest bv

8,2
50 beoordelingen
  • Service 8,2
  • Deskundigheid 8,1
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 50 beoordelingen

Yvonne uit Zuid-Scharwoude

08-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-12-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Shanna uit Giessen

07-12-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben Auto Roest bezocht i.v.m. de aankoop van een andere auto. We zijn goed geholpen, een eerlijk en open gesprek gehad. Met een goed gevoel en een nieuwe (gebruikte) auto vertrokken.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Breda

04-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ontvangst en goed geholpen. Auto nog afhalen komende week..


Ja, ik beveel dit aan

Lucien uit Den Haag

02-12-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig geholpen.Prachtige auto,maar na 1 dag nog moeilijknte beoordelen


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Nieuw Lekkerland

30-11-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: op 01 augustus 2017 Audi A3 1.6 TDI van 2013 aangeschaft met 3 maanden (all in) garantie. Eenmaal terug geweest voor wat herrie bij mijn banden/remmen en dat bleken de winterbanden te zijn. Verder rijdt de auto perfect. Echte ouderwetse service en kwaliteit bij dit bedrijf. Erg goed met alles geholpen door Wim Need. Ik ga hier in de toekomst zeker terugkomen.


Ja, ik beveel dit aan

Arne uit Haarzuilens

28-11-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het was prettig zakendoen. We kregen de aandacht voor onze koop en we hebben het gevoel dat we een nette deal hebben gesloten.


Ja, ik beveel dit aan

Guido uit Amsterdam

25-11-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In twee woorden Gewoon Goed. Jong gebruikte auto gekocht bij Roest, auto was niks op aan te merken. Prettig contact met Marcel Stam, die ondanks drukte gewoon tijd voor je maakt. Alle onderhandelingen en afspraken liepen soepel en zijn keurig nagekomen. Mochten wij in der tijd weer op zoek zijn naar een andere auto en gaan we zeker weer bij Roest kijken.


Ja, ik beveel dit aan

Arthur en Sylvia uit Nootdorp

22-11-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een aantal autobedrijven bezocht te hebben, zijn we bij Auto Roest terecht gekomen, gelijk al een zeer goede indruk van het bedrijf, het personeel wat daar werkt erg vriendelijk en behulpzaam.
De auto waar we voor gingen kijken voldeed precies aan onze wensen en dus aan de koffie met Marcel (de uiteindelijke verkoper) overigens een man die weet hoe het werkt.
Wij er toch nog even over na denken (best veel geld altijd weer) en uit eindelijk 2 uur later een voorstel gedaan via de APP over de inruilprijs en het bij te betalen bedrag, wij weer terug gereden om de koop te sluiten, we waren nog aan het lunchen in de buurt vandaar.

Wij rijden nu 3 weken in onze nieuwe auto en zijn er zeer tevreden over en raden dan ook iedereen aan om eerst bij Auto Roest te gaan kijken en dan de overige autobedrijven dit bespaart u een hoop tijd.

Groet, gezellige mensen uit Nootdorp



Ja, ik beveel dit aan

Simon uit Castricum

20-11-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan