Beoordelingen Auto Roest bv

8,2
69 beoordelingen
  • Service 8,2
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 69 beoordelingen

John uit Gouda

16-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: komt betrouwbaar en zeer vriendelijk over.


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Nieuwegein

13-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige zaak geduld en netjes met een bakkie koffie te woord gestaan en een leuke auto gekocht dankje Marcel


Ja, ik beveel dit aan

Janine uit Dordrecht

08-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne service en vriendelijke mensen die met je meedenken. Fijne auto gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

JP uit Nieuwerkerk

07-02-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een maand geleden een Volvo V70 gekocht bij dit bedrijf.
Wim heeft ons goed geholpen met de inname van de oude auto. Ook netjes een trekhaak gemonteerd en als extra service gelijk een witte plaat erbij geleverd. We hebben er nu een maand mee gereden en nog geen klap verkeerd gegeven. Jong dynamisch bedrijf met een mooie reeks van jong gebruikte auto's.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Eerlijke prijs en goede afhandeling


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Dieren

24-01-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed geholpen en goed meegedacht bij inruil van mijn oudere auto voor een nieuwere. Geen poespas, maar duidelijke afspraken en geen duur kantoor waar je aan meebetaald.


Ja, ik beveel dit aan

Berry uit Beuningen

24-01-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In juli 2017 kwam ik bij hen voor wen Peugoet 3008 HDI HYBRID. Echter na een proefrit was dit niet mijn auto. Na mijn wensen helder te hebben werd mij een Skoda Octavia 1.6 TDI DSG verkocht. Hele fijne auto en sinds aug 2017 al meer dan 20.000 km mee gereden. Toen kwam de hamerslag, DSG koppeling bak 1 kapot. Auto viel nog onder de garantie tot 1 februari 2018. Gezien mijn kilometers en die van de Skoda op 237.000 heeft Wim Need mij geadviseerd om een auto te nemen met minder km. Vandaag is de dag aangebroken dat ik de BMW 316d exe automaat op ga halen. Service is enorm goed en zeker ook hoe je als klant behandeld wordt. Ondanks dat het een handelaar in grote aantallen is, kan ik iedereen aanraden om hier een auto te kopen. Ik rij ongeveer 50.000 km per jaar en ik zal zeker bij de volgende weer meteen naar Groot Ammers rijden!!! TOP


Ja, ik beveel dit aan

W. uit Delft

21-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit BERKEL EN RODENRIJS

20-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: WE HEBBEN DE KOOP VAN ONZE AUTO ALS HEEL POSITIEF ERVAREN BIJ AUTO ROEST.EEN VERKOPER DIE HEEL EERLIJK DE VERHANDELBAARHEID VAN ONZE INRUILER AANGAF MAAR TOCH MET EEN PRIJS OP DE PROPPEN WAAR WE ALLEBEI BLIJ MEE WAREN.GEEN DWINGENDE VERKOOPPRAATJES MAAR ZEGGEN WAAR HET OP STAAT, DAAR HOU IK VAN BEN ERG TEVREDEN MET DE KOOP EN DE AFHANDELING.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-01-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan