Beoordelingen Auto Roest bv

8,6
119 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 119 beoordelingen

Denise uit Bergschenhoek

19-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super geholpen!!!


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Breda

18-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Alle auto's staan er zeer netjes en overzichtelijk bij. Ook de werkplaats is tiptop in orde. Personeel is vriendelijk. Geen gladde verkoop praatjes, maar gewoon een goed en duidelijk advies. Auto is goed afgeleverd en ik ben er nog iedere dag erg blij mee. Het enige waar roest aan zit is de naam ;). Een dikke pluim en daardoor een maximale score!


Ja, ik beveel dit aan

Familie uit Friesland

12-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Niets dan lof voor auto Roest! We hebben een prachtige VW Sharan TDI gekocht van vijf jaar oud, met minder dan 90.000 km op de teller. Roest was de meest voordelige aanbieder en gaf een eerlijke prijs voor onze inruil auto.
Toen na aankoop bleek dat er een storing in het air blue systeem zat mochten we dit op kosten van Roest bij onze lokale garage laten repareren.
Heel vriendelijk geholpen door Marcel van der Stam! Betrouwbaar bedrijf met schappelijke prijzen.


Ja, ik beveel dit aan

Dim uit Ooltgensplaat

11-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooi bedrijf met ruime keuze zeer nette auto's.
Heel prettig en eerlijk zaken gedaan met Marcel.


Ja, ik beveel dit aan

gonny uit ammerstol

10-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prima klanten service


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Utrecht

09-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eigenlijk alles top. Goede occasions, snelle afhandeling, reel en to de point. Ik heb veel vertrouwen in ze.
Net een prachtige bij ze gekocht Skoda Octavia gekocht. Zo blij als een kind..:)


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Tilburg

08-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed. Iedereen stond me snel te woord en zocht uit wat moest en belde me netjes terug. Veel know how en zeer aardig personeel
Hoe de auto is moet ik natuurlijk nog afwachten maar uiteraard verwacht ik daar geen problemen mee


Ja, ik beveel dit aan

Mert uit Vlaardingen

05-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: No nonsense. Ik ben warm ontvangen en heb vertrouwen in het bedrijf. Zodra ik Mn auto een paar maanden rij, en ik heb niks te klagen dan blijft mijn recensie staan. Ben zeer tevreden tot nu toe.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Dordrecht

31-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het zoeken van een jong gebruikte auto is vaak lastig indien je dit niet regelmatig doet en geen referenties hebt. Mijn ervaring met Auto Roest heeft mijn verwachtingen overtroffen. Vanaf ontvangst tot aan de aankoop was relaxt en ongedwongen [geen enkele druk om tot koop over te gaan]. Op je gemak de keurig uitgestalde auto's bekijken en na een voorlopige keuze een proefrit maken, zonder enige verplichting. Auto Roest is pas tevreden als je dat als klant ook bent en dat maken ze waar. Ik hoop vele kilometers te maken met mijn prachtige Audi, maar bij een volgende aanschaf ga ik voor 100% zeker terug naar Groot Ammers. Complimenten voor alle medewerkers welke deze prestatie iedere dag weer moeten waarmaken. Veel zakelijk succes gewenst. Groet, Rob


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Drachten

30-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben vorige maand bij Auto Roest een super strakke VW Passat Variant gekocht met bijna alle denkbare opties. We zijn door Marcel bij de aankoop en inruil van onze oude auto zeer netjes, professioneel en klantvriendelijk geholpen. Dus Marcel gezien sommige andere recensies op jullie site val je best mee. Een klein minpuntje nog wel is dat jullie even hadden moeten melden er onze Passat door de vorige eigenaar gerookt is.


Ja, ik beveel dit aan