Beoordelingen Auto Roest bv

8,7
269 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,6
11 t/m 20 van 269 beoordelingen

Anoniem

12-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

M uit Zoetermeer

11-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ze communiceren heel duidelijk en helder. Afspraken worden netjes nagekomen. Fijn bedrijf met enthousiaste mensen.


Ja, ik beveel dit aan

gerjan uit odoorn

28-05-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: via de telefoon altijd netjes te woord gestaan. Via de app netjes foto's gekregen. Dit omdat de foto's nog niet op internet stonden en ik op 2 uur rijden woon. Kijk afspraak gemaakt en een uur later met mijn gekochte auto weg gereden. Ik werd via telefoon steeds door de zelfde geholpen. vrijdag kreeg ik een bericht dat meneer vrij was maar een collega zou voor mij klaar staan. deze jonge man stond er ook. in 5 dagen 500 km gereden geen mankement kunnen vinden op de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Raimon uit Zuidland

28-05-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mooi bedrijf en erg fijn geholpen. Auto stond netjes klaar ervoor proefrit. Daarna geholpen door Marcel, goed en duidelijk verhaal.


Ja, ik beveel dit aan

Nick uit Vorden

26-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig ontvangen. Verstand van zaken betreffende de specifieke Outlander.
Eerlijk verhaal, geen opsmuk. Auto ook netjes conform afspraak afgeleverd.

Al met al dik tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

D uit Den Haag

21-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vakkundig, fair advies en prima prijsstelling. En geen hijgerigheid om te verkopen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-05-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig en vlot geholpen. Grote keuze aan luxueuzere modellen. Aflevering helemaal conform afspraak!


Ja, ik beveel dit aan

Loubna uit Elhaidouri.loubna@hotmail.com

19-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nogmaals wil ik het gehele team van Auto Roest bv bedanken voor de warme en professionele ontvangst. Na een aantal keer contact te hebben gehad een afspraak gepland om een gebruikte 5-serie F11 te bekijken. De afstand was voor mij groot en de auto was netjes klaargezet en getankt zodat ook het maken van een proefrit mogelijk was. Na dat ik samen met de verkoper het voorstel op mijn inruilauto had besproken een proefrit gemaakt. Wat een heerlijke auto! Een week later heb ik de auto in ontvangst mogen nemen en alles was geregeld zoals afgesproken bij de verkoop. Mooi gepoetst door een extern bedrijf en het onderhoud was ook weer op schema.
Zeer scherpe advertentie prijzen en een mooi compleet afleverpakket wordt er aangeboden!

Ik raad Auto Roest bv aan voor een ieder die op zoek is naar een mooie occasion.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Amsterdam

17-05-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed, vlotte communicatie en vooral niet opdringerig op locatie bij bekijken auto e.d.


Ja, ik beveel dit aan