Beoordelingen Auto Ruiter

9,3
63 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 63 beoordelingen

Carlos uit Den Haag

10-12-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: geweldig


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Delft

10-12-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Reeds meer dan 10 jaar klant. Word altijd naar volle tevredenheid geholpen. Zeer deskundig en klantvriendelijk personeel. Perfect!


Ja, ik beveel dit aan

Walter uit Den Haag

07-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al sinds jaar en dag tevreden Auto Ruiter-klant met mijn elders gekochte Legends. Er is altijd tijd voor koffie en een praatje als Honda liefhebbers onderling en ondertussen wordt de auto zeer vakkundig onderhouden of gerepareerd. Tot mijn grote vreugde dit jaar bij Auto Ruiter zelf een Legend kunnen kopen en dat was voor mij een nieuwe en zeer prettige ervaring bij deze dealer. Op alle fronten zeer tevreden over de kennis, vakkundigheid en vriendelijkheid van dit team. Wat mij betreft kunnen we nog járen vooruit. Het is dat ik nooit tienen uitdeel...


Ja, ik beveel dit aan

Robert

07-12-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Uitstekend


Ja, ik beveel dit aan

C.M.J. uit 's-Gravenhage

07-12-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het is een bijzonder prettige garage. Je kan alles vragen. De laatste keer is er een onderdeel in de airco gegaan. Dit onderdeel was niet goedkoop. Ik vroeg ernaar en de monteur liet mij het onderdeel direct zien en wees mij er op hoe het kwam. Garage de Ruiter Toppi.


Ja, ik beveel dit aan

F.B.C. uit Rijswijk

07-12-2018
9,5

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: heel goed


Ja, ik beveel dit aan

Alice uit Den Haag

06-12-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Rijswijk

06-12-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto Ruiter is een klantgerichte dealer en een groot voordeel is dat je met je naam wordt aangesproken een
teken dat je als persoon gezien wordt. Ook de service is buitengewoon goed en vakbekwaam.


Ja, ik beveel dit aan

Leen uit Wateringen

06-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik geniet sinds vele jaren genoten van de mij geboden service, deskundigheid en gastvrijheid.

Met vriendelijke groet,
Leen van der Sloot


Ja, ik beveel dit aan

karel uit pijnacker

03-12-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan