Beoordelingen Autobedrijf Ruud van Mensvoort

9,1
26 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 26 beoordelingen

Guido uit Leveroy

17-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer behulpzaam bij de interesse in de aankoop van een auto bij Autobedrijf van Mensvoort. Snelle afhandeling van zaken en laat de klant zich welkom voelen.
Hier kom ik zeker terug voor APK's en onderhoud aan mijn aangeschafte auto!


Ja, ik beveel dit aan

Dave uit Heerlen

14-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf. Aanrader. Top.


Ja, ik beveel dit aan

Sven uit Eindhoven

16-01-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij waren op zoek naar een andere auto en kwamen via internet hier terecht. We zijn fijn geholpen gewoon lekker normaal niet moeilijk doen, maar gewoon dit is het. fijn geholpen en lekker klant vriendelijk en berijd met je mee te denken.


Ja, ik beveel dit aan

Jules uit Maarheeze

06-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Sinds Ruud in 1995 in Maarheeze met zijn autobedrijf is gestart ben ik al klant bij hem. De eerste 15 jaar reed ik nog zakelijk en heb ik altijd prima jonge auto's bij hem gekocht, waar ik eigenlijk nooit echt pech mee heb gehad.
Als er eens iets was stond hij altijd meteen voor me klaar.
Ook met de auto's van mijn vrouw, 100% service !
Mijn laatste zakelijke auto, een Volvo V70 station, gaar er nu, 13 jaar oud met 326.000 km. uit omdat ik door omstandigheden een Volkswagenbus moest gaan rijden.
Ik had een hele mooie gevonden in Nrd.Holland en heb Ruud gevraagd met die garage te onderhandelen zodat ik hem bij hem in de garantie, service en onderhoud zou kunnen hebben. Dat lukte ! We zijn samen naar Hoorn gereden, prachtige bus, en in 2 auto's weer terug naar Maarheeze. Dat geeft weer een gerust gevoel !!!


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit Ooltgensplaat

09-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Kinga uit Geleen

07-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een Audi A3 gekocht bij deze garage. Het contact was zeer prettig en niet opdringerig. Na de aankoop bleken nog 2 reparaties nodig te zijn. Deze werden snel uitgevoerd en zonder extra kosten. Een uitstekende garage. We komen in de toekomst zeker terug!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Eindhoven

10-10-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Alex uit Etten-leur

10-10-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Goes

04-10-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via de e-mail auto gekocht (zonder deze te zien) en ingeruild op basis van wederzijds vertrouwen (zoals ik dat al vaker heb gedaan). Ik stel het vertrouwen van Ruud in mij op prijs, zonder dat wij elkaar kennen. Daar hou ik van. Dan doe ik graag zaken.


Ja, ik beveel dit aan

Bastiaan uit Tiel

20-09-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan