Beoordelingen Auto Ryden

8,7
13 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 13 beoordelingen

Hein

20-07-2019
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Servicegericht en prettig zaken doen. Heeft alles goed voor elkaar zodat alles snel geregeld was.


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Maarssen

16-07-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Denny heeft ons vanaf het eerste contact goed, snel en duidelijk geholpen. Hij denkt goed mee en is zeer servicegericht. De auto is in goede staat. Voor een volgende auto nemen wij zeker weer contact met Denny op.


Ja, ik beveel dit aan

Mandy uit Leerdam

12-07-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij auto ryden een ford fiesta gekocht. Hele mooie auto, rijdt erg lekker ben er echt super blij mee! Kwam er alleen al snel achter dat de koelventilator kapot was. En ik kon de auto gelijk brengen, en werd netjes gemaakt! Kon de auto de volgende dag al weer ophalen, zonder eventuele kosten. Heel erg bedankt Auto Ryden!!


Ja, ik beveel dit aan

Giovanni uit Doetinchem

04-07-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed zaken doen met Denny. Komt zeker de gemaakte afspraken na. Grote kans dat de volgende auto ook weer via hem aangeschaft word.


Ja, ik beveel dit aan

Guus uit Drunen

30-06-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer deskundige mensen. Fijn zaken mee gedaan.


Ja, ik beveel dit aan

Maxim uit Veenendaal

19-06-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Betrouwbaar zaken doen


Ja, ik beveel dit aan

W uit Zwolle

01-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik had Interesse in een auto bij Denny. Auto was zoals vooraf besproken en in goede staat. Helaas toch voor een ander merk gekozen. Ik zou in de toekomst zeker weer een auto bij Denny kunnen kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Maarssen

20-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ken Denny al vele jaren en ben hem altijd gevold. Nu eindelijk zijn eigen bedrijf 🎉. Denny, van harte...ook nu ben ik weer van de partij.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Hoogvliet

16-05-2019
7,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Keurig op tijd op de afspraak


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Groningen

15-05-2019
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Auto verkocht: Goed contact, beetje na-onderhandelen, maar wel alles heel keurig voor elkaar, direct betaald en vriendelijk in de omgang.


Ja, ik beveel dit aan