Beoordelingen Auto Schaap B.V.

8,8
305 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 305 beoordelingen

Ronald uit Lemmer

15-05-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb al jaren goede ervaringen met Auto Schaap en toen ik na een uitstapje bij BMW weer een Zweedse auto wilde aanschaffen, was Schaap voor mij de 1e keus.
Na een fijne proefrit en een eerlijk inruilvoorstel heb ik een prachtige Volvo V60 aangeschaft, waar ik elke dag met veel plezier in rijd.
Ik blijf Schaap zeker trouw en wil ze graag aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Fleur uit Oostwold

03-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekend geholpen en afspraken werden keurig nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

B.J.P. uit Emmeloord

17-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Steven uit Emmeloord

17-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prima bedrijf,de koop van de volvo was snel rond.
een mooie auto daar gekocht.
goede service en een prima verkoper.


Ja, ik beveel dit aan

Gerko uit Den Haag

17-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

ans uit hindeloopen

16-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer positieve ervaring, deskundig en betrouwbaar


Ja, ik beveel dit aan

Vivian uit Lemmer

16-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Persoonlijke benadering, betrouwbaar bedrijf. Servicegericht.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Hellevoetsluis

21-03-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring is zeer goed: Deskundige verkoper. Alle afspraken netjes nagekomen. De vele vragen netjes beantwoord en een goede uitleg over de auto. Een betrouwbaar bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Hendrik uit Lochem

20-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto Schaap is een prima bedrijf, alles keurig verzorgd en goede service met sympathieke extra's.


Ja, ik beveel dit aan

Ghio uit LEMMER

20-03-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vakmanschap en professionaliteit zijn de 2 woorden dat het beste bij dit bedrijf passen. Meedenken en goed advies zijn belangrijke gegevens wat mij betreft.
Zeker aanrader.


Ja, ik beveel dit aan