Beoordelingen Auto Schaap B.V.

8,8
305 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
291 t/m 300 van 305 beoordelingen

Anoniem

11-04-2014
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijke en deskundige mensen. Een netjes opgeruimde garage en werkplaats. Enkel en alleen maar lof alleen jammer dat ze 320 km vanmij vandaan zijn gevestigd.


Ja, ik beveel dit aan

Toon

14-03-2014
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-03-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-02-2014
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto Schaap verdient na de negatieve beoordeling, onderstaand, een compliment. De direktie heeft er alles aan gedaan om hun standpunten uit te leggen en hulp daar waar nodig aan te bieden. Zeer betrokken. Fijn.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-02-2014
5,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne service. Persoonlijke aandacht. Helaas een Saab 9-5 gekocht die niet waardig is afgeleverd. Binnen een maand een fiks aantal kosten. We voelen ons naderhand, nadat we ons tijdens de verkoop kwetsbaar hadden opgesteld, niet netjes behandeld.


J.G. uit Lelystad

31-12-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer zeer goed.Een bedrijf met kennis van zaken,en liefde voor auto,'s.je wordt altijd netjes te woord gestaan,en bij vragen is er een glasheldere. uitleg. Ook nu ik geen Saab meer heb (jammer)ben ik ook nog steeds een gewaardeerde klant.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Bayet

24-09-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer plezierig familie-bedrijf waar echte mensen houden van hun werk en hun klanten.
Oplossings gericht denken en handelen, nuchtere en verstandige ondernemers.


Ja, ik beveel dit aan

Toine uit Herpt

21-09-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen vrijdag de Saab 9-5 aero opgehaald die ik had gekocht via internet en emailverkeer.
ERg te spreken over de aandacht en service van Auto Schaap! Zelfs voor een Saab van 13 jaar auto krijg je alle service, TOP!!


Ja, ik beveel dit aan

JG uit Waskemeer

28-06-2013
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Altijd behulpzaam en hulp willen verlenen , ook al heb je er geen auto gekocht. Super


Ja, ik beveel dit aan

chris uit zeist

14-06-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Er ging wat mis met de reservesleutel en daardoor moest ik een slot laten open boren. Terug gegaan naar de garage en alles PRIMA verholpen en netjes in orde gemaakt. Overige puntjes werden ook nog even meegenomen!


Ja, ik beveel dit aan