Beoordelingen Auto Schaap B.V.

8,8
204 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 204 beoordelingen

Dhr./mevr. uit Eindhoven

18-05-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: prima, komt betrouwbaar over


Ja, ik beveel dit aan

Japke uit Lieveren

16-05-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Omdat wij specifiek ook zoek waren naar een Saab kwamen we uit bij Auto Schaap in lemmer.
Onder het genot van een kopje koffie werden onze wensen in kaart gebracht en werd het ons al snel duidelijk dat de verkoper Remco zelf ook een liefhebber is van Saab. Het relaxte en ongedwongen sfeertje voelde erg goed en we wisten direct dat we hier op het goede adres waren.
Uiteindelijk hebben we een fantastische auto gevonden waar we ontzettend blij mee zijn!


Ja, ik beveel dit aan

Harm uit Drachten

09-05-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: zeer goed, klant vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit lelystad

30-04-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: prettig in contact, deskundig, goede service, altijd bereid mee te denken en mee te kijken


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-04-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Marien

25-04-2017
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: De service van Schaap is altijd goed. Als je iets besteld, wordt je gebeld dat het binnen is.


Ja, ik beveel dit aan

joost uit utrecht

08-04-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring tot dusver is prima. Heb hier een Saab 9.5 estate gekocht. Goed en prettig geholpen. Afspraken zijn keurig nagekomen. Na drie weken bleken de ruitenwisserbladen volledig versleten. Had men op zich moeten zien bij de keuring op moment van verkoop. Deze zijn echter alsnog vergoed.


Ja, ik beveel dit aan

henk uit soest

20-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Olf uit Meppel

20-03-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Haarlem

18-03-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het bedrijf is mij door familie en kennissen aanbevolen.
Ik heb hier onlangs een auto gekocht en was zeer tevreden over de begeleiding. M.b.t. de kwaliteit van de service kan ik nog niet oordelen omdat dit de komende jaren moet blijken. Maar als deze gelijk is aan hetgeen ik tot nu toe heb ervaren, dan komt dat wel goed.


Ja, ik beveel dit aan