Beoordelingen Auto Schaap B.V.

8,8
198 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 198 beoordelingen

joost uit utrecht

08-04-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring tot dusver is prima. Heb hier een Saab 9.5 estate gekocht. Goed en prettig geholpen. Afspraken zijn keurig nagekomen. Na drie weken bleken de ruitenwisserbladen volledig versleten. Had men op zich moeten zien bij de keuring op moment van verkoop. Deze zijn echter alsnog vergoed.


Ja, ik beveel dit aan

henk uit soest

20-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Olf uit Meppel

20-03-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Haarlem

18-03-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het bedrijf is mij door familie en kennissen aanbevolen.
Ik heb hier onlangs een auto gekocht en was zeer tevreden over de begeleiding. M.b.t. de kwaliteit van de service kan ik nog niet oordelen omdat dit de komende jaren moet blijken. Maar als deze gelijk is aan hetgeen ik tot nu toe heb ervaren, dan komt dat wel goed.


Ja, ik beveel dit aan

bert uit Coevorden

17-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 3 SAAB's in onderhoud. Al vele jaren goede service. Vooral veel SAAB kennis.


Ja, ik beveel dit aan

Lammert uit Drachten

14-03-2017
n.v.t.

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Ervaringen LED-verlichting in Saab 9-3. Zowel bij droog als nat wegdek is de lichtopbrengst sterk verbeterd. Het zicht is helderder waardoor ook op wegen zonder of met slechte belijning de weg beter gevolgd kan worden.
Bij droog wegdek is de reflectie van de weg opmerkelijk verbeterd ten opzichte van de oorspronkelijke verlichting. Ook ten opzichte van zogenaamde conventionele lampen met extra lichtopbrengst is de LED-verlichting een echte verbetering. Kortom: geen spijt van de installatie.


Ja, ik beveel dit aan

Joel uit Amsterdam

11-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Familie bedrijf waar de klant nog koning is .


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-02-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekicht


Ja, ik beveel dit aan

douwe uit emmeloord

07-02-2017
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: klantvriendelijk,


Ja, ik beveel dit aan

Aline uit Lemmer

31-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Was nog nooit bij Auto Schaap B.V. geweest maar ben blij dat ik er naar binnen ben gestapt.Kreeg een goede prijs voor mijn auto en heb een mooie terug gekocht.


Ja, ik beveel dit aan