Beoordelingen Auto Schaap B.V.

8,8
255 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 255 beoordelingen

Anoniem

11-04-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Etienne

09-04-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede eerste ervaring, goede service, helder en duidelijk,meedenken met de klant oftewel erg prettig.


Ja, ik beveel dit aan

Gert Jan uit Haren

09-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb het meedenken (opties, wensen en advies) bij de aanschaf van een saab 93 (XWD, V6) als zeer prettig en deskundig ervaren. Een betrouwbare garage die meedenkt en flexibel naar de klant zich opstelt.


Ja, ik beveel dit aan

André uit Rozenburg zuid Holland

07-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ervaring had ik niet met dit bedrijf, maar na de eerste keer bellen kwam de klantvriendelijkheid al gelijk naar boven. Afspraak gemaakt om te komen kijken en een testrit te maken, en ja het was gelijk raak a.Haak kocht een Saab bij J. Schaap.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ter zake kundig, vriendelijk en punctueel.


Ja, ik beveel dit aan

pieter-bas uit roermond

05-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een paar weken geleden een saab 9-3 aangeschaft in lemmer. Om de auto op te halen ben ik vanaf limburg vertrokken wat een aardige rit was.

Na een week constateerde ik een olie lekkage. Hierdoor heb direct contact met ze opgenomen via de mail en wat photo's gestuurd. Een half uur na mijn bericht werd ik netjes gebeld en hebben ze alles geregeld om de auto op hun kosten te laten maken bij de saab dealer bij mij in de buurt.


Ja, ik beveel dit aan

Hilly uit 7943 KD MEPPEL

29-03-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het ijs moest eerst even gebroken worden maar later prima en fijn om met elkaar om te gaan .

Het is echt mijn garage geworden met die fantastische Scandinavische merken!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-03-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk, correct en goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Arjen uit Uitwellingerga

27-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Enige tijd geleden heb ik een wonderschone Saab 9-5 Turbo Aero Sport Estate uit 2007 gekocht. Tot mijn grote plezier en tevredenheid en met deskundige advisering van Jeroen, Albert en Remco.


Ja, ik beveel dit aan

Berend uit Wapenveld

22-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs heb ik een mooie gebruikte Saab gekocht bij Auto Schaap. Ik ben erg te spreken over de kwaliteit en goede service. Enkele garantiepunten zijn keurig opgelost!


Ja, ik beveel dit aan