Beoordelingen Auto Schaap B.V.

8,8
313 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 313 beoordelingen

Vaste klant uit Leeuwarden

15-06-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Deskundig, klantgericht en vriendelijk met veel ervaring en een passie voor Zweedse kwaliteit! Auto Schaap is voor elke Saab of Volvo - en voor elk ander merk - een warm bad! Je krijgt waarvoor je betaalt. Men communiceert duidelijk en is betrouwbaar in haar dienstverlening.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Gorredijk

15-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week een Volvo V60 gekocht. Super geholpen, we zijn zeer tevreden over de service en de auto!


Ja, ik beveel dit aan

Sjaak uit Lemmet

14-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Lourens uit Erm

14-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldig!!!


Ja, ik beveel dit aan

W uit Lemmer

05-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Helemaal top, laten niets te wensen over!
Snel, vakkundig en adequaat.


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Emmeloord

23-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Gretha uit Almere

23-05-2019
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Anne Jouke uit Heerenveen

22-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een zeer fijne ervaring! De verkoopadviseur van Schaap denkt mee maar dringt zijn mening niet op. Hij informeert zonder mooie praatjes. Dit gaf mij een vertrouwd gevoel


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Lemmer

15-05-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb al jaren goede ervaringen met Auto Schaap en toen ik na een uitstapje bij BMW weer een Zweedse auto wilde aanschaffen, was Schaap voor mij de 1e keus.
Na een fijne proefrit en een eerlijk inruilvoorstel heb ik een prachtige Volvo V60 aangeschaft, waar ik elke dag met veel plezier in rijd.
Ik blijf Schaap zeker trouw en wil ze graag aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Fleur uit Oostwold

03-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekend geholpen en afspraken werden keurig nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan