Beoordelingen Auto Schaap B.V.

8,8
262 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 262 beoordelingen

Anoniem

18-06-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Heerenveen

16-06-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Joure

12-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer goede en deskundige werknemers, al Jaren bij "auto Garage Schaap'' te Lemmer, voor onder houd en advies. erg mee denkend en oplossings gericht.


Ja, ik beveel dit aan

martin uit Dronten

18-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De auto stond keurig klaar om afgeleverd te worden en men nam uitgebreid de tijd om je te helpen! Ik had echt een ouderwetse klantbeleving hoe je graag geholpen wenst te worden. Een enorm prettige ervaring!


Ja, ik beveel dit aan

Joel uit Amsterdam

17-05-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en prettig bedrijf. Hele fijne mensen die bij de firma Schaap werken!


Ja, ik beveel dit aan

B uit Heeg

15-05-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Toni uit Houten

11-05-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een gebruikte Saab 9-3 gekocht en deze laten tunen (Maptun). Ik ben uiterst tevreden over de auto en de geboden service. De tuningsdelen zijn netjes gemonteerd. Kleine mankementjes zijn netjes verholpen. De auto is tot in de puntjes verzorgd afgeleverd. De vele vragen die ik had over onderhoud en de techniek zijn netjes beantwoord.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-04-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Etienne

09-04-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede eerste ervaring, goede service, helder en duidelijk,meedenken met de klant oftewel erg prettig.


Ja, ik beveel dit aan

Gert Jan uit Haren

09-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb het meedenken (opties, wensen en advies) bij de aanschaf van een saab 93 (XWD, V6) als zeer prettig en deskundig ervaren. Een betrouwbare garage die meedenkt en flexibel naar de klant zich opstelt.


Ja, ik beveel dit aan