Beoordelingen Auto Schaap B.V.

8,8
282 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 282 beoordelingen

Merlijn uit Haren

22-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Aad uit Lelystad

22-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Uitstekende voorlichting, goed meedenken en inspelen op wensen van koper. Al met al een goede service bij aflevering auto.


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Ysbrechtum

18-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een zeer net autobedrijf welke duidelijke informatie geeft op een nette persoonlijke manier.
Mijn complimenten


Ja, ik beveel dit aan

Domenica uit Amsterdam

16-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Freek uit Zierikzee

10-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Tyngsjö Zweden

24-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn Saab 9-5 estate is vanaf 2011 in onderhoud bij Auto Schaap B.V., dit op aanraden van vrienden van mij.

Altijd zeer tevreden geweest over de werkwijze en service.
Sinds 2015 woon ik in Tyngsjö Zweden, onderhoud en service plan ik in als ik op bezoek in Nederland ben.

Vertrouw mijn auto graag aan de medewerkers van Auto Schaap toe, deskundige en betrokken vakmensen!

Tijdens mijn laatste bezoek aan Nederland, kreeg ik onderweg problemen met de versnellingsbak, Auto Schaap heeft dit zeer snel en zorgvuldig opgelost!

Staat inmiddels 300.000 km op de teller en de auto rijdt nog steeds heel erg fijn.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Landgraaf

21-09-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Een zeer klantvriendelijk bedrijf, waar ik iedereen naar toe zal sturen die interesse heeft om een auto aan te schaffen.
Wij zijn tevreden en zullen toekomst gericht, zeker bij aanschaf van een auto hier weer langs gaan om te kijken welke auto's er staan.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Emmeloord

03-09-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Deskundige mensen met een mooi product


Ja, ik beveel dit aan

Myrna uit Dronten

24-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was opzoek naar mijn eerste auto. Auto Schaap heeft mij hier erg goed bij geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Joannes uit Den Oever

20-08-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben alleen maar goede ervaringen met Auto Schaap B.V. Prettig personeel, open en transparant. Schept vertrouwen en maakt dat je graag klant blijft bij dit bedrijf. Ze hebben ons geweldig geholpen bij de aanschaf van onze mooie Saab 93 Aero. Echt TOP


Ja, ik beveel dit aan