Beoordelingen Auto Schaap B.V.

8,8
242 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 242 beoordelingen

Bauke uit Oosterzee

09-02-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De ervaringen met autobedrijf Schaap zijn positief.
We vinden dat het team goed functioneert.


Ja, ik beveel dit aan

pieter-bas uit roermond

05-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: tijdens mijn bezoek goed geholpen en netjes met het afhandelen van de auto die ik ingeruild heb.


Ja, ik beveel dit aan

Rauke uit Lemmer

04-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dik tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Heino

01-02-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goed, zeer attent het telefoontje na aanschaf van de auto, en het nasturen van de driehoek.


Ja, ik beveel dit aan

Joël uit Amsterdam

26-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Ruurlo

24-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week voor de derde maal een auto gekocht bij Schaap Lemmer. Wegens de degelijkheid van een Saab kom je er niet iedere week natuurlijk, maar altijd een warm welkom. Hier wordt gewerkt met bezieling, dat straalt het hele bedrijf uit evenals senior en junior. Geen opdringerigheid of sturing, wel duidelijk advies en heel heldere afspraken die nagekomen worden. Een bedrijf waar de autobranche trots op mag zijn en een voorbeeld aan kan nemen. Van prijs / kwaliteit heb ik geen verstand derhalve een n.v.t. maar ik heb er een goed gevoel aan over gehouden.


Ja, ik beveel dit aan

Lex

31-12-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf, een aantal jaren weg geweest vanwege een lease-auto. Recent een prachtige Saab 9-5 NG gekocht bij Auto Schaap en weer terug op het bekende en vertrouwde adres. Auto Schaap van en voor echte Saab liefhebbers en een voorbeeld voor ieder automobielbedrijf in Nederland!


Ja, ik beveel dit aan

Pieta uit Lemmer

26-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit is de tweede keer dat wij een mooie Saab van Schaap hebben gekocht. Het is een betrouwbaar en zeer klantvriendelijk bedrijf. Jeroen en zijn team staan altijd voor je klaar.Wat ons betreft blijven we nog jarenlang klant bij de familie Schaap. Zeer fijne en relaxte sfeer.


Ja, ik beveel dit aan

Abraham uit Ossenzijl

22-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zelfs bij aankoop van een zeer goedkope auto wordt deze op een waardige manier afgeleverd. Ik kom alleen zo'n 12 jaar bij dit bedrijf. Het bedrijf is zeer klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Rolf uit Haarlem

03-12-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Fantastisch familiebedrijf war ze altijd deskundig voor je klaar staan


Ja, ik beveel dit aan